MALAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MALAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.744.984

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 21.06.2013 13198-0287-018
11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 06.06.2012 12153-0097-017
11/01/2012
ÿþnaas POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernetningsnr : 0424.744.984

Benaming (voluit): "MALAN"

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1853 Grimbergen, Sint-Annalaan 30

Onderwerp(en) akte : Wijziging

Uit een akte verleden voor Notaris Hilde Knops, notaris met standplaats te Brussel, in datum van twee en twintig december tweeduizend en elf, geregistreerd op het derde Registratiekantoor van Brussel, op zeven en twintig december daarna, boek 79, blad 25, vak B, blijkt het dat er ingevolge de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MALAN", waarvan de zetel gevestigd is te 1853 Grimbergen, Sint-Annalaan 30, en die opgericht is onder vorm van Personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam "JOS DEFREYNE", blijkens akte verleden voor Meester Marsel Knops, te Brussel op zestien november negentienhonderd drie en tachtig, waarvan de statuten bij uittreksel bekendgemaakt zijn in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen en twintig november daarna, onder nummer 2842-28 en waarvan de statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste keer ingevolge een beslissing van de buitengewone algemene vergadering verleden voor ondergetekende notaris Hilde Knops op twintig maart tweeduizend en één, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien april daarna onder het nummer 2001-04-141009, houdende de aanneming van nieuwe statuten en omvorming in naamloze vennootschap, die is geregistreerd als B:T.W.-belastingplichtige onder-nummer BE 424.744:984.en-heeftals ondernemingsnummer 0424 744 984, er beslist geweest is met eenparigheid van stemmen hetgeen volgt : EERSTE BESLUIT: OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De vergadering besluit de duizend (1.000) bestaande aandelen aan toonder om te zetten en te vervangen door eenzelfde aantal aandelen op naam, waarbij een (1) bestaand aandeel vervangen wordt door een (1) nieuw aandeel.

De vergadering beslist dat de aandelen vanaf heden allen op naam zijn en zullen blijven.

De vergadering geeft volmacht aan de heer Defreyne Joseph, voornoemd, bestuurder van de vennootschap, om de inschrijving te doen van de aandelen in het register van aandelen op naam zoals voorzien door het Wetboek van vennootschappen en dit, op naam van voornoemde aandeelhouders.

Als gevolg van het besluit dat voorafgaat, besluit de vergadering artikel negen van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

ARTIKEL NEGEN: AANDELEN OP NAAM-OVERDRACHT

De aandelen zijn thans op naam.

Een register wordt gehouden voor de aandelen, winstbewijzen, warrants en obligaties op naam. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

ln de zetel van de vennootschap wordt dit register gehouden. Elke aandeelhouder alsook derden kunnen er inzage van nemen.

Dat register bevat: 1) de nauwkeurige aanwijzing van elke aandeelhouder met opgave van het getal van zijn aandelen; 2) de vermelding van de gedane stortingen; 3) de overdrachten of andere verrichtingen, telkens met de dagtekening.

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van de aandeelhouders, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer of door hun gevolmachtigde in geval van overdracht onder levenden, en door de Raad van Bestuur en door de rechthebbenden in geval van overgang bij overlijden. De Raad van Bestuur kan een overdracht erkennen en in het register inschrijven, wanneer die blijkt uit brieven of uit andere bescheiden, waarbij de toestemming van de overdrager en de ovememer wordt vastgesteld.

ARTIKEL 10 OVERDRACHT

Overdracht van aandelen onder de levenden of overgang van aandelen wegens overlijden is vrij in volgende gevallen: 1) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, 2) aan de ouders, kinderen of verdere afstammelingen van de overdrager of erflater; 3) aan een mede-aandeelhouder.

In alle andere gevallen is de overdracht of overgang onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht in het voordeel van de andere aandeelhouders tegen de prijs zoals verder bepaald, behoudens overeenstemming tussen partijen. De aandelen moeten hun aangeboden worden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Wordt dat voorkooprecht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders. Indien een evenredige verdeling niet mogelijk is, dan geschiedt de toewijzing door lottrekking.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I*12008193"







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Fenil

2 9 DEC. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wordt niemand bereid gevonden, dan moet de overdrager of rechthebbenden van de erflater de Raad van Bestuur bij aangetekend schrijven inlichten over de overdracht of overgang. Zij zal trachten een ovememer te Vinden.

Wordt door de Raad van Bestuur niemand bereid gevonden om tegen de vastgestelde prijs, zoals hierna bepaald, de aandelen te kopen, dan kan de overdrager zijn aandelen vrij aan derden verkopen of kunnen de aandelen vnj aan de rechthebbenden van de erflater toekomen.

De toepassing van het voorgaande mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen wordt verlengd met meer dan zes maanden, te rekenen van de datum van de uitnodiging om het recht van voorkoop uit te oefenen.

De verkoopprijs in geval van overdracht onder de levenden is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen houden rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen wordt beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, wordt aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief is vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kan de overdrager de ovememer tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Bij overgang van aandelen bij overlijden, moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen de drie maanden na het overlijden van de aandeelhouder aan de Raad van Bestuur nauwkeung opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverknjgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverknjgenden, die geen aandeelhouder kunnen worden, omdat zij niet als aandeelhouder zijn aanvaard, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hier voren is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen aandeelhouders. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen de drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden."

De aandeelhouders verklaren terstond in aanwezigheid van de notaris de aandelen op naam in te schrijven in het aandelenregister.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering beslist te herbenoemen als bestuurders voor een periode van 6 jaar met ingang vanaf heden en alhier aanwezig, verklarende dit mandaat te aanvaarden:

- De heer Defreyne Joseph, voornoemd,

- Mevrouw De Jaeger Hilda, voornoemd,

- Mevrouw Defreyne An, voornoemd,

- De Heer Defreyne Mark, voornoemd,

- Mevrouw Stas Laure, voornoemd,

Deze mandaten zullen bezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. DERDE BESLUIT: COORDINATIE STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en ondergetekende notaris te machtigen om de gecoördineerde statuten op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen conform het wetboek van vennootschappen.

Stemming

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen alle voorgaande resoluties goed te keuren.

Vervolgens zijn de bestuurders in vergadering bijeengekomen en hebben zij eenparig beslist:

Vergadering van de Raad van bestuur

En terstond is de Raad van bestuur bijeengekomen dewelke heeft beslist aan te stellen als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur : De Heer

Joseph Defreyne, voomoemd, dewelke aanvaardt.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging van : uitgifte - coördinatie der statuten.

Hilde Knops, Notaris.

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 19.07.2011 11323-0170-018
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 29.07.2010 10364-0316-018
04/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.05.2009, NGL 29.05.2009 09175-0267-017
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.05.2008, NGL 25.07.2008 08472-0346-017
05/10/2007 : BL454424
27/09/2007 : BL454424
12/07/2007 : BL454424
05/06/2007 : BL454424
11/07/2006 : BL454424
29/06/2005 : BL454424
22/07/2004 : BL454424
09/07/2003 : BL454424
04/12/2002 : BL454424
31/07/2002 : BL454424
27/11/2001 : BL454424
01/08/2001 : BL454424
26/08/1987 : BL454424

Coordonnées
MALAN

Adresse
SINT ANNALAAN 30 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande