MALO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MALO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.954.050

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 26.06.2014 14219-0001-011
09/01/2014
ÿþe_ mod 11.1



fl_iI.t = ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te makelt kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neeraelegd ter griffie der

echib3rlk van Koopt aii 2013OL

ta Leuven, de 3

DEGGriffie

1,111!V U1151 i

Ondernemingsnr : 0896.954.050

Benaming (voluit) : MALO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Orsmaalstraat 37

3440 Zoutleeuw

Onderwem akte : BVBA: statutenwijziging

Het jaar tweeduizend dertien op drieëntwintig december.

ln het kantoor van Meester Bernard INDEKEU, notaris met standplaats te Zoutleeuw, is gehouden de; buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALO met maatschappelijke zetel te 3440 Zoutleeuw, Orsmaalstraat 37, BTW BE 0896.954.050, RPR Leuven.

Vaststelling dat de vergadering geldig van beraadslagen

Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden;

voorgelegd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

Besluiten

Eerste beslissing -- Kennisname dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 15 november;

1 2013 waarbij besloten werd tot de uitkering van een tussentijds dividend, door onttrekking aan de

1 beschikbare reserves, voor een bruto-bedrag van tweehonderd negentien duizend zeshonderd zesenvijftig euro achttien eurocent (¬ 219.656,18) te verminderen reet het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen, zijnde éénentwintig duizend negenhonderd vijfenzestig euro tweeënzestig eurocent (¬ 21.965,62), in totaal honderd zevenennegentig duizend zeshonderd negentig euro zesenvijftig eurocent (¬ 197.690,56) netto-dividend. Dit netto-dividend van honderd zevenennegentig duizend zeshonderd negentig euro zesenvijftig eurocent; (¬ 197.690,56) werd toegekend aan de aandeelhouders als volgt:

- aan de heer DUMON Michaël, voornoemd, een bedrag van honderd zesennegentig duizend drieënveertig; euro veertien eurocent (¬ 196.043,14);

- aan mevrouw SAVELKOUL Sandrine, voornoemd, een bedrag van duizend zeshonderd zevenenveertig: euro tweeënveertig eurocent (¬ 1.647,42).

Dit netto-dividend werd betaalbaar gesteld aan de voormelde aandeelhouders door boeking op hun: respectieve rekening-courant.

Overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen hebben de vennoten verklaard het volledig bedrag van dit netto-dividend te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, zoals hierna bepaald.

Tweede beslissing - Voorafgaande verslagen De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze; verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de heer Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 A/8, op 15 november 2013, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek vani Vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk ais volgt: "BESLUIT

Ondergetekende, Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F. Clukkers Bedrijfsrevisor" met maatschappelijke zetel in de Brusselsestraat 292 N8 te 3000 Leuven, verklaart, uitvoering van artikel 312 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen, het vereiste nazicht te hebben`

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

e. -ei Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

uitgevoerd de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, inzake de vooropgesteld inbreng in' natura ad 197.690,56 ¬ , ter gelegenheid van een kapitaalverhoging bij de Bvba "Malo" in het kader van artikel 537 van het WIB onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun intentie om het kapitaal te verhogen ook daadwerkelijk uitvoeren.

Mijn besluitverklaring is als volgt:

dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controle normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor de inbreng in natura en dit in de vorm van een beperkt nazicht, dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng,

dat de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

dat de kapitaalverhoging door inbreng in natura 197.690,56 bedraagt waarvoor 218 aandelen worden uitgegeven zodoende dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding rechtmatig en billijk is,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Gedaan ter goeder trouw

Leuven, 15 november 2013

Voor de Bvba

F. Clukkers Bedrijfsrevisor"

 het verslag opgesteld door de zaakvoerder op 15 november 2013 overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Derde beslissing  Kapitaalverhoging

a) Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, om het maatschappelijk kapitaal met honderd zevenennegentig duizend zeshonderd negentig euro zesenvijftig eurocent (¬ 197.690,56) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd zestien duizend tweehonderd negentig euro zesenvijftig eurocent (¬ 216.290,56) te brengen door inbreng in natura van de voomoemde aandeelhouders van rekening-courant schuldvorderingen ten bedrage van totaal honderd zevenennegentig duizend zeshonderd negentig euro zesenvijftig eurocent (¬ 197.690,56) op de voormelde vennootschap, gecreëerd door de uitkering van voormeld tussentijds dividend,

b) Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens verklaart de heer DUMON Michaël, voornoemd, de schuldvordering op de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "MALO", ten bedrage van honderd zesennegentig duizend drieënveertig euro

veertien eurocent (¬ 196.043,14) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

Vervolgens verklaart mevrouw SAVELKOUL Sandrine, voornoemd, de schuldvordering op de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALO", ten bedrage van duizend zeshonderd zevenenveertig

euro tweeënveertig eurocent (¬ 1.647,42) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van tweehonderd achttien (218) aandelen, zonder

nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone

algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

Deze nieuwe aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders als volgt:

- aan de heer DUMON Michaël, voornoemd, tweehonderd zestien (216) nieuwe aandelen;

aan mevrouw SAVELKOUL Sandrine, voornoemd, twee (2) nieuwe aandelen.

c) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderd zestien duizend tweehonderd negentig euro zesenvijftig eurocent (¬ 216.290,56) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door driehonderd achtendertig (338) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Vierde beslissing  Wijziging van artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten ais volgt te wijzigen: "Artikel 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd zestien duizend tweehonderd negentig euro zesenvijftig eurocent (¬ 216.290,56).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd achtendertig (338) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ driehonderd achtendertigste (11338ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."









Vijfde beslissing  Coördinatie van de statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1 '

y -à

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op tè stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Zesde beslissing  Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het uitgekeerde dividend, waarvan hiervoor sprake.

Stemming

Deze besluiten werden eenparig goedgekeurd.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

MEESTER BERNARD INDEKEU, NOTARIS TE ZOUTLEEUW

Tegelijk hiermee neergelegd

- een expeditie van de akte de dato 23 december 2013

- verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

- de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 29.07.2013 13359-0154-011
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 04.07.2012 12254-0439-011
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 29.06.2011 11232-0481-011
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 23.07.2010 10337-0177-011
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 27.06.2009 09316-0289-011

Coordonnées
MALO

Adresse
ORSMAALSTRAAT 37 3440 ZOUTLEEUW

Code postal : 3440
Localité : ZOUTLEEUW
Commune : ZOUTLEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande