MANAGEMENT IN ARCHITECTUUR, AFGEKORT : MIAR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MANAGEMENT IN ARCHITECTUUR, AFGEKORT : MIAR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.999.210

Publication

10/10/2014
ÿþ le5 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

-1 OKT. 2011

Griffie Rechtbank van Koe }landel te Leuvetçriffie

Ondernemingsnr : 0473.999.210

Benaming

(voluit) : KRIS LOIX ARCHITECTENBUREAU

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Rochusstraat 47 te 3118 Rotselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omvorming naar BVBA - Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick COPPIETERS 't WALLANT, te Leuven, op 29 september 2014, neergelegd alvorens registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap KRIS LO1X ARCHITECTENBUREAU, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3118 Rotselaar, Rochusstraat 47, en met ondernemingsnummer 0473.999210, onderhands opgericht op 20 januari 2001, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 februari daarna onder nummer 20010215-299, statuten verder ongewijzigd tot op heden, geldig vertegenwoordigd volgende beslissingen heeft genomen:

"1) Eerste besluit: naamwijziging.

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te veranderen van "KRIS LOIX ARCHITECTENBUREAU" naar "MANAGEMENT in ARCHITECTUUR", verkort MiAR, en tot aanpassing van artikel 1 aan deze beslissing,

2) Tweede besluit: kapitaalverhoging.

a) De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in geld door de twee aandeelhouders van de vennootschap, in verhouding tot hun aandeel in het kapitaal, met zeventienduizend vijfhonderd vijftig euro (17.550¬ ) om het te brengen van duizend euro (1.000¬ ) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550¬ ), met creatie van duizend zevenhonderd vijfenvijftig (1.755) nieuwe aandelen, genietende van dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen en die in de eventuele winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de kapitaalverhoging.

Op de kapitaalverhoging wordt ingeschreven in geld ten belope van zeventienduizend vijfhonderd vijftig euro (17.550¬ ) als volgt:

- door de heer LOIX Kris: ten belope van zeventienduizend driehonderd vierenzeventig euro en vijftig cent (17.374,50¬ );

- door mevrouw WILLEMS Katleen: ten belope van honderd vijfenzeventig euro en vijftig cent (175,50¬ ).

De vergadering verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550¬ ) volledig geplaatst is en verdeeld is in duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen zonder nominale waarde.

Het bedrag van de kapitaalsverhoging door inbreng in geld werd volledig volstort.

In ruit hiervoor worden duizend zevenhonderd vijfenvijftig (1.755) nieuwe aandelen, genietende van dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen en die in de eventuele winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de kapitaalverhoging, toegekend als volgt:

* aan de heer LOIX Kris, voornoemd, duizend zevenhonderd zevenendertig (1.737) aandelen;

* aan mevrouw WILLEMS Katleen, voornoemd, achttien (18) aandelen.

Bijgevolg verklaren de aandeelhouders dat op ieder van de aandelen minstens éénlvijfde gestort is.

Het bedrag van zeventienduizend vijfhonderd vijftig euro (17.550¬ ) werd overgeschreven of gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap bij KBC Bank.

Ondergetekende Notaris bevestigt het bankattest ontvangen te hebben dat het bewijs hiervan levert.

De bijzondere rekening wordt uitsluitend tot de beschikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door de zaakvoerder nadat de optredende notaris aan de betrokken bankinstelling het verlijden van de huidige akte zal hebben kenbaar gemaakt.

b) De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en beslist tot de invoering van een

nieuw artikel 5 in de statuten.

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL

V beh aa Bel Stat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4,1 ~ Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550¬ ). Het is verdeeld in duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen zonder nominale waarde."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge 3) Derde besluit: omvorming van de vennootschap,

De vergadering bevestigt kennis gekregen te hebben van de volgende verslagen: het verslag van de zaakvoerder de dato 20 augustus 2014 dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 3 september 2014 over de staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 30 juni 2014, hetzij minder dan drie maanden geleden. De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de heer Luk OSTYN van LUK OSTYN BURGERLIJKE BVBA van CDO Bedrijfsrevisoren Leuven, te 3000 Leuven, Karel van Lotharingenstraat 23, luiden als volgt:

"5, BESLUIT

Tot besluit van mijn werkzaamheden inzake de geplande verrichting van omzetting van de Burg. COMM.V. KRIS LOIX ARCHITECTENBUREAU in Burg. BVBA MANAGEMENT IN ARCHITECTUUR, afgekort MIAR, overeenkomstig artikel 777 van het W. Venn., verklaar ik dat:

1.Onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2.Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet gebleken is dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3.Het netto-actief van de vennootschap, inclusief het positief resultaat van het huidig boekjaar ten bedrage van ¬ 17.315,29, ¬ 18.911,33 bedraagt en bijgevolg groter is dan het huidig maatschappelijk kapitaal dat ¬ 1.000,00 bedraagt.

4.De vennootschap zou worden omgezet in een Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (Burg. BVBA). Voorafgaandelijk aan de omzetting zal bijgevolg vereist zijn dat het kapitaal voldoet aan de minimumvereisten zoals wettelijk vastgesteld voor een BVBA.

Het kapitaal zou voorafgaandelijk aan de omzetting worden verhoogd tot ¬ 18.550,00 door inbreng in geld van ¬ 17.550,00 met uitgifte van 1.755 nieuwe aandelen. De nieuw uit te geven aandelen zullen over dezelfde rechten en voordelen beschikken als de bestaande en zullen deel nemen in de winst van de vennootschap vanaf de kapitaalverhoging. Het kapitaal zou alsdan ¬ 18.550,00 bedragen en vertegenwoordigd zijn door 1.855 aandelen zonder nominale waarde.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter informatie van de aandeelhouders en derden onontbeerlijk acht. Leuven, 3 september 2014

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN,

Vertegenwoordigd door LUK OSTYN,

Bedrijfsrevisor,

Zaakvoerder"

Een origineel van deze verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar aard en rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de gewone commanditaire vennootschap.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2014, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het voormelde verslag van de zaakvoerder.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

4) Vierde besluit: ontslag zaakvoerder - kwijting.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de heer LOIX Kris, voornoemd, ais zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap, en verleent hem kwijting voor het uitgevoerde bestuursmandaat.

5) Vijfde besluit: benoeming statutaire zaakvoerder.

De vergadering beslist te benoemen tot statutaire zaakvoerder:

De heer LOIX Kris, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Hij bevestigt niet getroffen te zijn door een beroepsverbod.

Artikel 11.4 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"11.4 Tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd: de heer LOIX Kris René

Hilda, wonende te 3118 Rotselaar (Werchter), Rochusstraat 47."

6) Zesde besluit: vaststelling van de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerder(s).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ve

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering beslist dat indien er meerdere zaakvoerders zijn, zij apart bevoegd zijn de vennootschap te

verbinden,

Artikel 13,1 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"13.1 De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen:

a) door haar zaakvoerders, die indien er meer dan één is, apart bevoegd zijn de vennootschap te verbinden.

b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan; indien deze volmacht een handeling van architectuur tot voorwerp heeft moet de volmachtdrager een persoon zijn die gerechtigd is in België het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten; evenwel is de vennootschap verbonden door de handtekening van een volmachtdrager handelende binnen de grenzen van zijn volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder(s) tegenover de vennootschap in geval van overdreven volmacht.

In alle akten die de vennootschap verbinden moet onmiddellijk voor of na de handtekening van de persoon die de vennootschap verbindt, vernield worden in welke hoedanigheid hij optreedt."

7) Zevende besluit: goedkeuring van de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid,

8) Achtste besluit: machtiging.

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan Accountancy Vanderwegen, te 3001 Heverlee, Groenstraat, 211, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met de macht om afzonderlijk te handelen en de macht om indeplaats te stellen, teneinde alle nog noodzakelijke stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale administratie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, het handelsregister, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen."

Notaris Patrick Coppieters 't Wallant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(sn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015 : LET001064
11/03/2008 : LET001064

Coordonnées
MANAGEMENT IN ARCHITECTUUR, AFGEKORT : MIAR

Adresse
ROCHUSSTRAAT 47 3118 WERCHTER

Code postal : 3118
Localité : Werchter
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande