MANASCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MANASCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.601.642

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 01.04.2014 14082-0135-010
13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 23.12.2014, NGL 06.01.2015 15004-0169-010
18/02/2013
ÿþmod 11.1

r i

I LUIk i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL'

Griffie a 6 FEV. 2Di3

Ai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 437.601.642

Benaming (voluit) : MANASCO

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : te 1700 Dilbeek, Neerstraat 25

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - DOELUITBREIDING - GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,;= ;; Broederminstraat 9, op negenentwintig januari tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig; doel te worden neergelegd .op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone; algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MANASCO", gevestigd te 1700:: Dilbeek, Neerstraat 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer;! 0437.601.642, onder meer

1. beslist heeft het fusievoorstel goed te keuren zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van:: koophandel te Brussel en in te stemmen met de verrichting waarbij de -vennootschap bij wijze van fusie de; naamloze vennootschap "R.A.F.", gevestigd te 1700 Dilbeek, Neerstraat 25, ingeschreven in het,: rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0429.572.418, overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch!: voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

:! Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, :; wordt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap vernietigd en grijpt er geen omwisseling en!¬ uitreiking van aandelen plaats,

Vanaf één juli tweeduizend twaalf, worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap:j boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. vastgesteld heeft dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap het fusievoorstel;' eveneens heeft goedgekeurd, de opschortende voorwaarde van de besluiten van de vergadering van de<ç overgenomen vennootschap in vervulling is gegaan en dat deze vennootschap vanaf negenentwintig januari° tweeduizend dertien ophoudt te bestaan.

Yi

;! 3. beslist heeft om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en om de aandelen statutair op naam te,. stellen. 4. beslist heeft om het maatschappelijk kapitaal uit te drukken in euro, hetzij DERTIGDUIZEND,; NEGENHONDERD ZESENTACHTIG EURO NEGENENZESTIG CENT (E 30.986,69), en om het te; ;i verhogen met een bedrag van DERTIGDUIZEND VIJFHONDERD DERTIEN EURO EENENDERTIG;£ CENT (£ 30.513,31) om het te brengen op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 61.500,00). De kapitaalverhoging gebeurde, op verzoek en met uitdrukkelijk akkoord van alle aandeelhouders, zonder; uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Op deze. kapitaalverhoging werd ingeschreven door inbreng in geld, volledig volstort, zoals blijkt uit een attest vans; deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC Bank.

>; 5. beslist heeft om het doel van de vennootschap uit te breiden, zodat het voortaan zal luiden zoals verder in dit;; uittreksel uiteengezet.

6. beslist heeft tot goedkeuring van een nieuwe tekst van de statuten waarbij rekening zal worden gehouden mets

i, - de voorgaande beslissingen

- de inwerkingtreding van het Wetboek van Vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

I% P

- de gewijzigde wettelijke bepalingen (wet corporate governance  wet houdende de afschaffing van de

effecten aan toonder),

Uit de nieuwe tekst der statuten blijkt onder meer wat volgt:

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

b) Naam : "MANASCO"

f 2) Zetel : te 1700 Dilbeek, Neerstraat 25

3) oeI

De vennootschap heeft tot doel;

Tussenpersoon in de handel, dienstverlening aan de kleine en middelgrote ondernemingen in de meest ruime verrichten van studies en verstrekken van raadgevingen inzake financiële, handels-, fiscale, sociale en informatica-aangelegenheden.

Groot- en kleinhandel in producten voor de bouwnijverheid, bouwmaterialen, elektrische en elektronische materialen in de meest ruime zin.

Tussenpersoon in de aankoop, verkoop en verhuring van gebouwen, alsook de werkzaamheden van bouwpromotoren. In België of in het buitenland, voor haar eigen rekening alle immobilaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen te doen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, voorts ook aile plaatsingen van kapitalen en het beheer van alle roerende en onroerende goederen. De vennootschap heeft eveneens tot doel:

- de verkoop en verhuur van informatica-apparatuur en randapparatuur en kantoormachines met hun programmatuur, toebehoren en verbruikgoederen;

- verzorgen van een permanente naverkoopdienst, technisch en gebruiksmatig;

organiseren van opleidingscursussen voor bureautica, robotica en informatica toepassingen in het algemeen; - servicebureau met alle mogelijke toepassingen inzake bureautica, informatica en robotica:

- ontwerpen van software voor gelijk welke toepassingen

Bovendien zal de vennootschap alle mogelijke financiële operaties kunnen doen ten einde de verrichtingen, vallende binnen haar maatschappelijk doel, te vergemakkelijken, zelfs in voordeel of voor rekening van derden, opdrachtgevers.

Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze:

alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke, roerende en onroerende handelingen stellen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard rijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken, en onder meer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen af ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen, zowel in binnen- als in buitenland.

Het voor eigen rekening verwerven of aankopen van alle onroerende goederen, al dan niet bebouwd, het verkavelen, bebouwen of verbouwen ervan en het verkopen van bebouwde onroerende goederen, alsmede het beheer waarnemen van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen. Het deelnemen in- of zich op ander wijze financieel of anderszins interesseren bij vennootschappen en/of ondernemingen, ongeacht hun doel, een en ander in der ruimste zijn en voorts het verrichten van alle handelingen welke met het vorenstaande in de ruimste zijn verband houden of daaraan bevorderlijk zijn. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

4) ]uur

; De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

5) Geplaatst kapitaal

EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61,500,00), verdeeld in HONDERD

VIJFENTWINTIG (I25) aandelen zonder vermelding van waarde,

6) Boekjaar : begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgende kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve..

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van

het Wetboek van Vennootschappen.

Voor-

behouden

aan" het

Belgisch

'Staatsblad

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i.1

Voor-

behouden

aanAhet

Belgisch

" Staatsblad

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de derde donderdag van de maand november om twintig uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te a wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingén: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de ; oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan dè algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wei vertegenwoordigd zijn.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering enkel een ander aandeelhouder als volmachtdrager aanstellen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien. De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen vóór de vergadering indien zulks gevraagd wordt in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad ván minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en hi rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die alleen op-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aankhet

Belgisch

`Staatsblad

mod 11.1

treedt of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist, Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de heer STAES Patrick, accountant, wonende te 1790 Affligem, Okaaistraat 66, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.12.2012, NGL 21.01.2013 13012-0083-011
07/12/2012
ÿþ%

~ 5 ~

Mod PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



t

Voor-

behouden

aan net

Belgisch

Staatsblad

11

'12197779"







r~

~

,(-

2 8 Nial~. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming (voluit) : 0437.609 .642

(verkort) : MANASCO nv

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Neerstraat 25, 1700 Dilbeek, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Fusievoorstel

Tekst

Overeenkomstig artikel 719 Vennootschappenwet, wordt ter griffie van de handelsrechtbank

te Brussel het fusievoorstel van 9 november laatstleden, in zijn integraliteit neergelegd.

Het betreft de fusie door opslorping

- door de naamloze vennootschap Manasco, opslorpende vennootschap

van de naamloze vennootschap R.A.F., opgeslorpte vennootschap.

VOORSTEL VAN FUSIE DOOR OVERNEMING (artikel 693 W.Venn.)

FUSIEVOORSTEL tussen de naamloze vennootschap "MANASCO" (OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP) en de naamloze vennootschap "R.A.F." (OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP)

Op 9 november 2012 is overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen door de bestuursorganen van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, navermeld fusievoorstel opgesteld.

De aan de fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1) de naamloze vennootschap "MANASCO", met zetel te 1700 Dilbeek, Neerstraat 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0437.601.642.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Luc WILLEMS te Boom op 29 mei 1989, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 juni daarna, onder het nummer 890624-353, en waarvan de statuten gewijzigd werden blijkens akte verleden voor notaris Paul HELLEMANS te Hemiksem op 21 juni 1991, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 juli daarna, onder nummer 910718-616.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar gedelegeerd bestuurder, de heer WELTER Roger Cyril Jerôme, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 1700 Dilbeek, Neerstraat 25.

Vermelde vennootschap wordt hierna genoemd de "Overnemende vennootschap".

2) de naamloze vennootschap "R.A.F.", met zetel te 1700 Dilbeek, Neerstraat 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0429.572.418.

Op de laatste blz, van Lulk 8 vermeiden Recto :'Naam en hoedenigheidvan de Ins trtimenterenkle noteris,hetzil van de pèrso(ó)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

t. te; _ vervolg MOd POR 11.1

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de maatschappelijke benaming "COMPEREX" blijkens akte verleden voor notaris Rodolphe EEMAN te Aalst op 8 oktober 1986, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 oktober daarna, onder het nummer 861030-147, en waarvan de statuten Meermaals werden gewijzigd, onder meer blijkens akte, houdende tevens omzetting in naamloze vennootschap, verleden voor genoemde notaris EEMAN op 11 december 1991, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 januari daarna, onder nummer 920101-30, en voor het laatst, houdende tevens aanneming van de huidige maatschappelijke benaming, blijkens akte verleden voor notaris Jos DE LOOSE te Antwerpen op 21 april 1995, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 mei daarna, onder nummer 950516-361.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar gedelegeerd bestuurder, de heer WELTER, voornoemd.

Vermelde vennootschap wordt hierna genoemd de "Over te nemen vennootschap". Voorafgaande uiteenzetting

De comparanten verklaren, vertegenwoordigd als gezegd, dat de bestuursorganen van de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap (hierna tezamen te noemen de "Fuserende Vennootschappen") het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de Over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de Overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Met het oog daarop verbinden de organen van bestuur van de Fuserende Vennootschappen zich wederzijds om te doen wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de pagemelde voorwaarden.

Daartoe wordt bij deze het fusievoorstel vastgelegd dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de Fuserende Vennootschappen en waarvan hierna de tekst volgt:

(a) rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen 1- de naamloze vennootschap "MANASCO", met zetel te 1700 Dilbeek, Neerstraat 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0437.601.642, genoemd "de Ovememendevennootschap", hebbende als doel: "De vennootschap heefttotdoel: Tussenpersoon in de handel, dienstverlening aan de kleine en middelgrote ondernemingen in de meestruime zin, verrichten van studiesen verstrekken van raadgevingen inzake financiële, handels-, fiscale, sociale en informatica-

aangelegenheden.

Groot-en kleinhandel in produkten voorde bouwnijverheid, bouwmaterialen, elektrische en elektronische materialen in de meest ruïne zin.

Tussenpersoon in de aankoop, verkoop en verhuring van gebouwen, alsook de

werkzaamheden van bouwpromotoren. In België ofin het buitenland, voorhaareigen rekening alle immobilaire operaties of ermee verbandhoudende verrichtingen te doen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, oprichting, omvorming of ombouwingen valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel vanlotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, voorts pok alle plaatsingen van kapitalen en het beheer van aile roerende en onroerende goederen.

Bovendien zal de vennootschap aile mogelijke financiële operaties kunnen doen ten einde de verrichtingen, vallende binnen haarmaatschappe!ijkdoel, te vergemakkelijken, zelfs in voordeel ofvoorrekening van derden, opdrachtgevers.

Zj mag namelijk, en zonderdat deze opsomming beperkend weze:

aile commerciële, industriële, financiële en burgerlijke, roerende en onroerende handelingen stellen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard rijn arde verwezenlijking van te vergemakkelijken, en ondermeer, alle roerende en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handiekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

É,.tittt vervolg Mcd FDî 11.1

onroerendegoederen, handelsfondsen, vergunningenenfabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen bij middelvan associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiëletussenkomstofomhetevenwelke andere wijze, in alle vennootschappen ofondernemingen waarvanhetdoel met het hare is

verwant of erb j aansluit, of nog van aardfis hetdoel van onderhavige vennootschap te

bevorderen, zowel in binnen- als in buitenland.

Het vooreigen rekening verwerven of aankopen van alle onroerende goederen, al dan niet bebouwd, het verkavelen, bebouwen of verbouwen ervan en het verkopen van bebouwde onroerende goederen, alsmede hetbeheerwaamemen van een patrimonium, samengesteld uitonroerende en roerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waardeelementen.

Het deelnemen in- of zich op anderwijze financieel of anderszins interesseren bij vennootschappen en/of ondernemingen, ongeacht hun doel, een en anderin derruimste zijn en voorts hef verrichten van alle handelingen welke met het vorenstaande in de ruimste zijn verband houden of daaraan bevorderlijkzijn. Zij mag ook de funktie van bestuurderof vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijkdoel kan uitgebreiden gew jzigd worden bij beslissing van de .!gemene vergadering van de aandeelhouders beraadslagen in de vormen en mits de voorwaarden bepaald doorartikel zeventig bis van de samengeschakelde wetten op de handelsvennootschappen. ".

2) de naamloze vennootschap "R.A.F.", met zetel te 1700 Dilbeek, Neerstraat 25, ingeschreven int het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0429.572.418, genoemd de "Over te nemen vennootschap", hebbende als doel: "De vennootschap heeft tot doel:

-de verkoop en verhuurvaninformatica-apparatuures randapparatuurenkantoormachines met hun programmatuur, toebehoren en verbruikgoederen;

- verzorgen van een permanente naverkoopdienst, technisch engebruiksmatig; -organiseren van opleidingskursussenvoorbureauiica, robotica en informatica toepassingen in het algemeen;

-servicebureau met alle mogelijke toepassingen inzakebureautica, informatica en robotica:

-ontwerpen van software voor gelijk welke toepassingen.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap mag vooreigen rekening en voorrekening van derden, alle kommerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen, die haar het best! ijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken

Zij mag, onderom het even welke vorm ook, samenwerken of samensmelten, in België of in het buitenland, met bestaande ofnogop te richten vennootschappen waarvan hetdoel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haareigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. ".

(b) geruisloze fusie

Het geplaatst kapitaal van de Overnemende vennootschap bedraagt DERTIGDUIZEND NEGENHONDERD ZESENTACHTIG EURO NEGENENZESTIG CENT (¬ 30.986,69), verdeeld in HONDERD VIJFENTWINTIG (125) aandelen met een nominale waarde van tweehonderd zevenenveertig e u ro achtduizend negenhonderdvijfendertig tienduizendsten (247,8935 ¬ ) elk, volledig gestort.

Het geplaatst kapitaal van de Over te nemen vennootschap bedraagt HONDERD DRIEËNTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERD ZESENVEERTIG EU RO ZESENZEVENTIG CENT (¬ 123.946,76), vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen zonder vermelding van waarde, volledig gestort.

Aangezien de Overnemende vennootschap in het bezit is van al de aandelen van de Over te nemen vennootschap worden naar aanleiding van de fusie geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

, "

1  '

. ,. e

~

Voor»

behouden

aan het Belgisch Staat5btad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Monitejjx_heJg

De Ovememende vennootschap zal het gehele vermogen verkrijgen van de Over te nemen vennootschap tegen vernietiging van de aandelen van de ()verte nemen vennootschap.

(c) boekhouding

De fusie zal boekhoudkundig uitwerking hebben vanaf 1 juli 2012,

(d) bijzondere voorwaarden

Er zijn in de Over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

(e) bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

vennootschappen die deelnemen aan de fusie door overneming.

(f) de doelomschrijvingvan de Overnemende vennootschap zai worden geherformuleerd en uitgebreid met de activiteiten van de Over te nemen vennootschap.

Onroerende goederen

Het bestuursorgaan van de Over te nemen Vennootschap verklaart, vertegenwoordigd als gemeld, dat deze vennootschap geen titularis is van onroerende goederen of onroerende rechten en dat zij geen schuldvorderingen bezit, die door een hypotheek of een onroerend voorrecht gewaarborgd zijn.

Kosten

Bij goedkeuring van de fusieverrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Indien, om welke reden ook, de fusieverrichting niet wordt of kan goedgekeurd worden, zullen de kosten gedragen warden door de Over te nemen en de Overnemende vennootschap, ieder voor de helft.

Neerlegging

Het bovenstaande fusievoorstel zal overeenkomstig de wettelijke bepalingen door de zorgen van de bestuursorganen worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap binnen de 2 weken na heden. Het zal tevens bij uittreksel worden gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De bestuursorganen van beide vennootschappen zullen het voorstel uiterlijk op 30 decmber 2012 ter goedkeuring voorleggen aan de respectieve algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met in achtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Opgemaakt te Dilbeek, op de hierboven vermelde datum, in vier exemplaren waarvan 2 exemplaren zijn bestemd voor de neerlegging,

MANASCO nv R.A.F. nv

vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door

Welter Roger Welter Roger

Lu t: t - vervolg Mod POF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 25.11.2011 11620-0596-011
07/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 28.01.2011 11022-0294-011
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 31.12.2009, NGL 21.01.2010 10027-0022-011
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 12.02.2009 09047-0011-012
19/03/2008 : MEA062938
28/02/2008 : MEA062938
02/01/2007 : MEA062938
05/01/2006 : MEA062938
23/07/2004 : ANA062938
26/01/2004 : ANA062938
21/02/2003 : ANA062938
26/02/2000 : AA068131
17/03/1999 : AN309531
01/01/1997 : AN309531
13/05/1995 : AN309531
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 10.12.2015, NGL 19.01.2016 16023-0103-010
11/02/1994 : ME73902
30/12/1992 : AN271548
24/06/1989 : AN271548

Coordonnées
MANASCO

Adresse
NEERSTRAAT 25 1700 SINT-MARTENS-BODEGEM

Code postal : 1700
Localité : Sint-Martens-Bodegem
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande