MANIBRUPHI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MANIBRUPHI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.376.569

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 05.03.2013, NGL 21.06.2013 13198-0381-012
17/01/2013
ÿþ mod11,1

Rinlilq In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank ven Koophandel

te Leuven, de 0 7 .JAN. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

*13030663

Ondernemingsar : 0447.376.569

Benaming (voluit) ; Manibruphi

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brusselsestraat 140

3000 Leuven

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: ZETELVERPLAATSING  OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 20 december 2012, geregistreerd te Haacht, 3 bladen 0 verzendingen, op 20 december daarna, boek 5/76 blad 98 vak 9, tegen het recht van vijfentwintig euro (¬ 25,00), dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Manibruphi" heeft besloten:

-om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van "3000 Leuven, Brusselsestraat 140" naar "3020 Herent (Winksele), Brusselsesteenweg 129" en het desbetreffende artikel in de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

-in het kader van de wet houdende afschaffing van de aandelen aan toonder door dematerialisering of omzetting naar aandelen op naam, de bestaande tweehonderd en één (201) aandelen aan toonder om te vormen in tweehonderd en één (201) aandelen op naam; ten gevolge daarvan zullen de statuten dienovereenkomstig aangepast worden.

-de raad van bestuur te machtigen uiterlijk per 31 december 2012 alle aandeelhouders uit te nodigen het aandeelhoudersregister te ondertekenen mits inlevering van hun aandelen aan toonder; de aandelen aan toonder moeten ingeleverd worden uiterlijk op 31 december 2012 en niet tijdig ingeleverde aandelen worden van rechtswege omgezet in aandelen op naam; de raad van bestuur krijgt de machtiging over te gaan tot vernietiging van de ingeleverde aandelen aan toonder,

-de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen en met het Wetboek van Vennootschappen, als volgt:

a) Artikel 1 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming

"Manibruphi",

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere

stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, vermelden:

i° de benaming van de vennootschap;

2° de vermelding "naamloze vennootschap "of de afkorting "NV"

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4° het ondernemingsnummer;

5° het woord "rechtspersonenregfster" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de

zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

e in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is."

b) In artikel 2 van de statuten wordt de eerste zin vervangen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent (Winksele), Brusselsesteenweg 129;"

c) Artikel 8 van de statuten wordt vervangen als volgt:

"De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandeelhouders gehouden waarin worden

aangetekend:

~"





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

1= 111.1

ti

1, nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de nummers van de aandelen toebehorende aan elke aandeelhouder;

3. de gedane stortingen;

4, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overeen.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

d) Artikel 21 van de statuten wordt vervangen als volgt

"De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en commissaris, worden overeenkomstig artikel 33 van het Wetboek van Vennootschappen vijftien dagen vôór de vergadering uitgenodigd bij gewone brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd. De brief vermeldt de agenda.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certifcaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

e) Artikel 41 van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Zij beschikken over alle machten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist, Indien niet aile aandelen In dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

f) Artikel 44 van de statuten wordt geschrapt.

-een bijzondere machtiging te verlenen aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

-aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes aile machten te verlenen om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden

,pan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

volmacht,

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 06.03.2012, NGL 12.12.2012 12662-0576-013
14/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

'te I _j in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*12185475*

bel

a~

Be Sta

Ondernemingsnr : 0447.376.569

Benaming

(voluit) : MANIBRUPHI

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brusselsestraat 140 te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming (gedelegeerd) bestuurders

Uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 9 maart 2010, blijkt dat volgende bestuurders werden herbenoemd:

- Spaas Nicolas, Wilgenlaan 48 te 2610 Wilrijk

- Spaas Bruno, Kronenburgstraat 27 te 2000 Antwerpen

- Spaas Philippe, Plein 64 te 3210 Lubbeek

- Spaas Martine, Maleizenstraat 42 te 3020 Herent

- Spaas Victor, Brusselsesteenweg 129 te 3020 Herent

Onmiddelijk na deze algemene vergadering heeft de Raad van Bestuur de heer Victor Spaas wederom benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Behoudens voor het mandaat van gedelegeerd bestuurder, zijn de overige mandaten onbezoldigd en zullen aile mandaten eindigen op de algemene vergadering van 2016.

Opgemaakt te Leuven op 24 oktober 2012,

De heer Victor Spaas,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 08.03.2011, NGL 30.03.2011 11073-0475-011
08/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 09.03.2010, NGL 07.04.2010 10086-0431-012
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 10.03.2009, NGL 08.06.2009 09203-0220-017
25/04/2007 : BL630390
21/03/2006 : BL630390
25/03/2005 : BL630390
15/03/2005 : BL630390
04/03/2005 : BL630390
15/03/2004 : BL630390
19/03/2003 : BL630390
25/03/2002 : BL630390
16/03/2001 : BL630390
21/03/2000 : BL630390
24/02/2000 : BL630390
01/01/1997 : LE82189
17/08/1993 : LE82189

Coordonnées
MANIBRUPHI

Adresse
BRUSSELSESTRAAT 129 3020 WINKSELE

Code postal : 3020
Localité : Winksele
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande