MANO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MANO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.679.292

Publication

16/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 14.10.2014 14647-0022-015
03/12/2012
ÿþD

Mod Wnrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergele9d ter griffie der RechtbaNc yen Koophandel

te Leuven, ae 22 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernerningsnr : 0841.679.292

Benaming

tvoluit) : Mano

(verkort)

i iioiiuou u iAi

*12195115*

Rechtsvorm : Cooperatieve Vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensestraat 7, 3300 Tienen

(volledig adres}

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 14/11/2012 blijkt dat:

- Mevr Malt Sofie, NN 90.07.05-314.20 en wonende Diestsesteenweg 92 bus 2 te 3300 Tienen ontslag krijgt

als bestuurder wegens onoverbrugbare meningsverschillen, met ingang van 15/11/2012.

Lidano bvba

Afgevaardigd bestuurder

Vertegenwoordigd door Nollet Lieve

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de taaiste blz. van Luik B vermeden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perscz(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/12/2011
ÿþMal PDF 11.1

1L3 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III II HO II 11 Ilflllllllllll

*11191613*

Ne:treegd ter gri% dor`

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 13 9 BEC, 2011

DE Glenn?,

V beh aa Be Sta:

Ondernemingsnr : p?j`1 À,

Benaming (voluit): MANO

(verkort):

Rechtsvorm : Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel :c Tienen, Leuvensestraat 7

(volledig adres)

Onderwerpen) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers te Tienen op zes december tweeduizend en elf dat ;

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIDANO" met maatschappelijke zetel te 3300 Tienen, Leuvensestraat 7, ondernemingsnummer: 0463.750.070.

2. Mejuffrouw NOLLET Lieve Noëlla Maria, ongehuwd, geboren te Diest op zevenentwintig december negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te Tienen, Leuvensestraat 7.

3. Mejuffrouw MALT Sofie, ongehuwd, geboren te Tienen op vijf juli negentienhonderd negentig, wonende te Tienen, Diestsesteenweg 92 bus 2; een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "MANO", met zetel te Tienen, Leuvensestraat 7, voor onbepaalde duur. De vennootschap heeft tot doel:

" Kapsalon

" Klein en groothandel, import en export van alle producten te maken met kappersproducten en persoonverzorging

" Schoonheidsverzorging in de ruimste zin van het woord

" Lichaamsverzorging in de ruimste zin van het woord

" Huidverzorging en epileren

" Manicure, pedicure, podologie

" Sauna's, solaria, baden, enz.

" Schoonheidsverzorging: anti-ageing

" Afslanking, dieet, figuurtrainig

" Verlenen van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en gezichtsverzorging, het aanbrengen van make-up, enz.

" Het verstrekken van allerlei advies en consultancy in verband met lichaamsverzorging en het lichamelijke welzijn, zoals onder meer de diensten verleend in inrichtingen voor kuuroorden, massagesalons, relaxsalons en dergelijke meer.

" Het verstrekken van allerlei diensten in verband met ontspanning en relaxatietechnieken, het behandelen van ontspanningsmassage, enz.

" Alle activiteiten die verband houden met de uitbating van een schoonheidssalon in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend pedicure en manicure, het plaatsen van kunstnagels, lichaams- en gelaatsverzorging, thalassotherapie, kuuroorden, Turkse baden, sauna's, stoombaden, solariums, gelaatsverzorging en massages, zonnebankcentra, met eventueel een eet- en drankgelegenheid.

" Detailhandel in cosmetica en toiletartikelen

" Detailhandel in imitatiesieraden, gadgets, enz.

" Detailhandel in kledingaccessoires, enz.

" Kleinhandel in luxe-artikelen, precisieartikelen, kunstvoorwerpen en fantasie-artikelen.

" Groot- en kleinhandel van schoonheidsproducten en aanverwante producten

" De g root- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van alsook de vervaardiging van: alle natuurproducten, kruiden, drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet- en algemenek lichaamsverzorgingartiketen, reinigingsmiddelen, cosmetica, parfums en ander reukwerk, en alle aanverwante producten, kortom alle producten voor lichaams-, huid- en haarverzorging; geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets en dergelijke meer; toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn.

" Het verhuren van kamers en exploitatie van sauna-ruimtes, Turkse baden, massageruimten, solarium, enz.

" Vervaardiging van schoonheidsmiddelen en huidverzorgingsproducten

" Vervaardiging van manicure en pedicure producten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

" Vervaardiging van ontharingsmiddelen

" Handelsbemiddeling in parfums, cosmetica, toiletartikelen en reiniginsmiddelen

" Import van toestellen, apparatuur, artikelen, producten en voedingssupplementen ter ondersteuning van huidsverbetering en anti-ageing

" Groot- en kleinhandel van toestellen, apparatuur, artikelen, producten en voedingssupplementen ter ondersteuning van huidsverbetering en anti-ageing.

Dit doel dient ruim geïnterpreteerd te worden. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het vaste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600). Het vast kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering.

Het veranderlijk kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te warden. De aandelen zijn allen op naam en zijn zonder aanduiding van nominale waarde. Er bestaan thans honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. De aandelen die worden uitgegeven in het kader van het veranderlijk kapitaal kunnen een andere categorie van aandelen zijn dan de reeds bestaande categorieën. Het vaste gedeelte van het kapitaal is volledig geplaatst. Er wordt op ingeschreven als volgt:

- door Mejuffrouw Lieve Nollet, voornoemd, ten belope van tachtig (80) aandelen, die zij volstort ten

bedrage van vierduizend negenhonderd zestig euro (¬ 4.960);

door Mejuffrouw Sofie Malt, voornoemd, ten belope van vijftien (15) aandelen, die zij volstort ten

bedrage van negenhonderd dertig euro (¬ 930);

door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LIDANO", voornoemd, ten belope

van vijf (5) aandelen, volstort ten bedrage van driehonderd en tien euro (¬ 310).

Totaal: honderd (100) aandelen. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste 2 leden, verkozen onder de vennooten door de algemene vergadering, voor een duur bepaald door de algemene vergadering. De bestuurder is na verstrijken van het mandaat herkiesbaar. De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één van zijn leden tot afgevaardigd bestuurder. De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in en buiten rechte. Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door twee bestuurders die samen optreden, of door de afgevaardigd bestuurder die alleen optreedt.

Het aantal bestuurders wordt op twee bepaald en tot deze functie worden benoemd:

1, Mejuffrouw Sofie MALT, wonende te Tienen, Diestsesteenweg 92 bus 2.

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LIDANO", te Tienen, Leuvensestraat 7 (0463.750.070), die vertegenwoordigd is door de vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Lieve Nollet, voornoemd.

Als afgevaardigd bestuurder wordt benoemd: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LIDANO", te Tienen, Leuvensestraat 7 (0463.750.070), die vertegenwoordigd is door de vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Lieve Nollett, voornoemd.

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op de laatste donderdag van juni om twintig uur. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder kalenderjaar. Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van het saldo van de winst, conform de bepalingen van het huishoudelijk reglement .

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur

aanduidt. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum vanaf de neerlegging van onderhavige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel en zat worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend derttien.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één oktober tweeduizend en elf tot op heden.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de Naamloze Vennootschap "STIMAA", met zetel te Beringen, Trommelaar 35 (0429.251.922), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispunt Bank Ondernemingen en het ondernemingsloket en de BTW. Voor analytisch uittreksel. Wordt tevens neergelegd: uitgifte van de akte.

Notaris Bert Valkeniers, Tienen.

06/07/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MANO

Adresse
LEUVENSESTRAAT 7 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande