MAPYVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAPYVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.034.101

Publication

26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 19.09.2013 13590-0215-014
26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 25.07.2013 13341-0588-014
05/07/2011
ÿþ Mal 2.1

Luit( B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIl 1111! lI I 111111111 II t II lll 23 JUN 20111 BRusss:

" 1110~4,~" Griffie





Ondememingsnr : 0835.034.101

Benaming

(voluit) : MAPYVAN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 56, B-1500 Halle

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 1 april 2011 en van het controleverslag d.d. 6 mei 2011 van de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Uitbreidingstraat 66/13, B-2600 Antwerpen, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Erik Thuysbaert.

De Guillaume Yvan, Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/04/2011
ÿþ1

Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 1105A599*

BRUSSEL

31 tAe;ffz011

Ondernemingsar : o 8

Benaming 1 ~ 74

(voluit) : MAPYVAN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 4500 Halle, Brusselsesteenweg,56

Onderwerp akte : Oprichting. Benoemingen

Blijkens akte,verleden voor notaris William Vereeken te Halle op 29 maart 2011 , geregistreerd te Halle,l; ,hebben: 1.Mevrouw De Ras Pia Elisabeth ,geboren te Zottegem op een november 1947, echtgenote van de, heer De Guillaume Marcel,wonend te Dworp, Beling 58.

2.De heer De Guillaume Yvan,geboren te Halle op 21 januari 1972 ongehuwd, wonend te Dworp, Beling 58.

Een handelsvennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam MAPYVAN .

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1500 Halle, Brusselsesteenweg,56.

Het initiaal maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO,

vertegenwoordigd door honderd deelbewijzen zonder nominale waarde,volledig onderschreven door de oprichters en door hen volstort in speciën als volgt:-mevrouw De Ras onderschreef twintig deelbewijzen;-de i heer De Guillaume onderschreef tachtig deelbewijzen.Elk deelbewijs is volstort in speciën voor één derde,hetzij voor tweeënzestig euro en blijft te volstorten tot beloop van honderd vierentwintig euro. De gestorte gelden, werden gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de DEXIA BANK ,conform het wetboek van vennootschappen; het bankattest werd afgeleverd op 28 maart 2011.

De vennootschap heeft tot doel :

1. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- uitbating van café's, bars, kantines, herbergen, koffiehuizen, danszaten, discoteken, privé-clubs en;

andere drankslijterijen, in de ruimste zin, (bierhallen inbegrepen);

- uitbating van restaurants van het traditionele type, café-restaurants (tavernen);

uitbating van eetgelegenheden met beperkte bediening zoals fastfoodzaken, snackbars, frituren en:

dergelijke;

- catering;

- uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties : het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel

serveren van maaltijden en bereide schotels, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz... ;

- hotels en motels.

- organisatie van seminaries, cursussen, conferenties, salons, tentoonstellingen en beurzen.enz... ;

- promotie, organisatie, uitvoering en inrichting van allerhande evenementen, optredens en amusements-

programmas;

- beheer en exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen.

2. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen,. ondernemingen, instellingen en privé-personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, informaticabeleid, het marketingbeleid, het produktie- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het, promotie- en verkoopsbeleid, het financieel-administratief- en personeeelsbeleid. Het verrichten van studiewerk: terzake en het verlenen van alle diensten;

- het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

- de (re)organisatie van vennootschappen / ondernemingen en het verlenen van aile advies met betrekking tot de verhoudingen (in-en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

3. Het beheer, de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin. Dit omvat :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a. Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen.

b. Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het uitbaten, (ver)huren en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen,obligaties, participatiebewijzen, en andere waardepapieren.

Zij mag belangen nemen in aile vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook ' (inbreng,inschrijving,opslorping,fusie en andere) en deze beheren.

De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden, voorschotten en krediet toestaan en zich voor derden borg stellen of aval verlenen in het algemeen.

Zij mag het bestuur voeren over andere vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag alle handels- financiële en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Als niet statutair zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur:de heer De Guillaume Yvan, oprichter,voomoemd ;het mandaat van zaakvoerder is al dan niet bezoldigd;de zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste vrijdag van september te achttien uur,00k al is die dag een wettelijke feestdag, en voor het eerst in tweeduizend twaalf.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder,bij geschreven volmacht. Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. Vennootschappen door hun organen. Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt. De obligatiehouders hebben enkel raadgevende stem.De volmachten vermelden de agenda,met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventuele instructies voor de uitoefening van het stemrecht. De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Onder voorbehoud der wettelijke bepalingen inzake wettelijke reserve,beslist de algemene vergadering jaartijks,met gewone meerderheid,over de aanwending van de winst.

Het vereffeningssaldo wordt verdeeld onder de vennoten volgens eenieders deelbewijzen,en rekening houdend met de volstorting.

Elk dienstjaar begint op een april en eindigt op eenendertig maart nadien;het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig maart tweeduizend twaalf. De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op negen honderd vijftig euro.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegd: eensluidende uitgifte.

W.Vereeken,notaris

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
MAPYVAN

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 56 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande