MARC DASSESSE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARC DASSESSE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.548.835

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 14.09.2013, GGK 17.02.2014, NGL 31.03.2014 14075-0313-013
20/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ILt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0809548835

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1970 Wezembeek Oppem, Pleinlaan 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van statuten- Kapitaalsverhoging

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Van de Putte, notaris te Schaarbeek, op 26 februari 2014, ter registratie, dat werd gehouden een buitengewone algemene vergaderig van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARC DASSESSE", met maatschapelijke zetel te 1970 Wezembeek-Oppem, Pleinlaan 22, ondernemingsnummer 0809.548.835 RPR Brussel, en dat onder meer volgende besluiten werden met eenparigheid genomen:

EERSTE BESLISSING

Op de buitengewone algemene vergadering van 17 februari 2014, werd beslist aan de enige aandeelhouder, de heer DASSESSE voornoemd, bij wijze van dividend de belaste reserves die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, hetzij een bedrag van zevenhonderdendrieduizend zeshonderdenveertien euro achttien cent (703.614,18¬ ), zoals blijkt uit de door de algemene vergadering van 18 februari 2013 goedgekeurde jaarrekening afgesloten op 14 september 2012, uit te keren en zulks ten belope van zevenhonderdduizend euro (700.000¬ ).

Deze beslissing werd genomen onder de opschortende voorwaarde van een kapitaalverhoging ten belope van zeshonderddertigduizend euro (630,000,00¬ ), na aftrek van de roerende voorheffing van tien pro cent (10%) hetzij zeventig duizend euro (¬ 70.000,00¬ ) op grond van artikel 537 W11392.

Mits naleving van voormelde voorwaarden, stelt de buitengewone Algemene Vergadering voor, het dividend onmiddellijk te betalen.

De Vergadering erkent voldoende geïnformeerd te zijn door de notaris van de gevolgen van artikel 537 W1B92 ingevolge een latere kapitaalvermindering.

TWEEDE BESLISSING : KAPITAALVERHOGING

Gebruikmakend van het stelsel voorzien in artikel 537 WIB92, heeft de buitengewone Algemene Vergadering beslist onmiddellijk bovenvermeld dividend te incorporeren in het maatschappelijk kapitaal en dit tijdens het laatste boekjaar dat eindigt váór een oktober tweeduizend veertien en het kapitaal derhalve te verhogen mits inbreng in speciën van zeshonderd dertig duizend euro (¬ 630.000,00), om het te brengen van negenhonderdvijftigduizend euro (950.000,00¬ ) op één miljoen vijfhonderdtachtigduizend euro (¬ 1,580.000,00¬ ) door het bijmaken van zevenduizendvijfhonderd nieuwe aandelen zonder nominale waarde genietende van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande en met deelname in de resultaten vanaf hun creatie.

Deze nieuwe aandelen worden allen onmiddellijk in speciën ingeschreven door de aandeelhouder, de heer DASSESSE voorgenoemd, en volstort.

Ter bekrachtiging heeft de comparant aan de instrumenterende Notaris het attest overhandigd, afgeleverd door de bank Banque de Luxembourg" waaruit de storting van zeshonderd dertig duizend euro blijkt op een bijzondere rekening nummer 02420192-1002 op naam van de vennootschap. Dit attest zal door ondergetekende notaris in het dossier bewaard worden.

Er werden geen uitgiftepremies voorzien bij het uitbrengen van de nieuwe aandelen (art. 306 Vennootschap Wetboek).

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris akte te verlenen conform artikel 307 Vennootschap Wetboek dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt is, alle nieuwe aandelen ingeschreven werden en volledig volstort zijn.

De vergadering stelt tevens vast dat alle wettelijke voorwaarden inzake inschrijving en volstorting van het kapitaal nageleefd werden (artikel 307, paragraaf 2 en 308 paragraaf 2 Vennootschap Wetboek).

VIERDE BESLISSING

MARC DASSESSE

11111!),1111![111

90 41 9

iuu

JeUSSec

0 71'7'72e1::

~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Vergadering beslist derhalve het artikel met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal te wijzigen en deze door volgende tekst te vervangen:

"Artikel 6 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een miljoen vijfhonderd-tachtigduizend euro (1.580.000E) en is vertegenwoordigd door twintigduizend (20.000,00) aandelen zonder nominale waarde, welke allen volledig geplaatst zijn.

Bij haar oprichting werd het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op honderdduizend Euro volledig geplaatst in speciën.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van zesentwintig februari tweeduizend en tien, werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd met één miljoen honderd vijftig duizend euro (1.150.000,00 Eur), om het van honderd duizend euro (100.000,00 Eur) op één miljoen tweehonderd vijftig duizend euro te brengen, door de creatie van elf duizend vijfhonderd nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van negen september tweeduizend en elf, werd het maatschappelijk kapitaal verminderd met drie honderd duizend euro (300.000,00 Eur) zonder vernietiging van titels, door vrijstelling van bijstorting; deze vermindering werd aangerekend op het nog niet volgestort gedeelte van het kapitaal.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van zesentwintig februari tweeduizendveertien, werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd met zeshonderd dertig duizend euro door de creatie van zeven duizend vijfhonderd nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen."

VIJFDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering stelt vast bij nazicht van de oprichtingsakte van de vennootschap dat de statutaire hoedanigheid van haar zaakvoerder, de heer Marc DASSESSE, voornoemd, hieruit niet uitdrukkelijk blijkt.

Derhalve beslist ze ter die gelegenheid en voor zover ais nodig, de heer Marc DASSESSE, voornoemd in die hoedanigheid te bevestigen.

Het artikel 12 van de statuten zal als volgt aangevuld worden door inlassing van een derde lid:

"De heer DASSESSE Marc Paul Albert, geboren te Ukkel op vijf januari negentienhonderd zevenenveertig, nationaal nummer 47.01.05 165-97, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Pleinlaan 22, wordt als statutaire zaakvoerder aangesteld".

ZESDE BESLISSING

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorwaarden van de Nederlandse Orde van advocaten bij de Balie te Brussel, beslist de Buitengewone Algemene Vergadering de artikelen 3, 4, 7, 10, 26, 27 en 28 als volgt te wijzigen:

"Artikel 3  Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is, met ingang op 1 januari 2014, gevestigd te 1970 Wezembeek-Oppem, Pleinlaan 22.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder kan de zetel worden verplaatst naar om het even welke plaats binnen het Brussels Hoofdstedelijk of Vlaams Gewest.

De vennootschap kan één of meerdere bijkantoren oprichten."

"Artikel 4 - Doel

Het doel van de vennootschap is de uitoefening van het beroep van advocaat door een advocaat (of advocaten) ingeschreven op het tableau van de Nederlandse Orde van advocaten bij de balie te Brussel, op de lijst van de stagiairs, op de lijst van de communautaire advocaten of op de lijst van de geassocieerde leden, en door de advocaten of advocatenvennootschappen met wie hij (zij) zich kan (kunnen) associëren overeenkomstig het huishoudelijk reglement van deze Orde.

Zij kan, hetzij alleen, hetzij met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor haar rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep of die tot haar ontwikkeling kunnen bijdragen.

Zij kan elke roerende of onroerende investering verwezenlijken:

- Die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs op termijn, de ontwikkeling en het voortbestaan van haar activiteiten kan bevorderen, met inbegrip van, zonder dat onderhavige opsomming beperkend is, elke verrichting die ten doel heeft zich de mogelijkheid voor te behouden om haar maatschappelijke zetel over te brengen en/of een bijkantoor in België of ln het buitenland te openen; of

- Die de vennootschap in staat stelt de financiële reserves aan te leggen die nodig zijn om elke pensioenbelofte, die zij zou besluiten aan te gaan ten opzichte van haar statutaire zaakvoerder, na te komen." "Artikel 7-- Ondeelbaarheid van de maatschappelijke aandelen.

Opsplitsing van het eigendomsrecht over de aandelen tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker is mogelijk, op voorwaarde dat de vruchtgebruiker noodzakelijk de hoedanigheid van advocaat heeft. In dat geval oefent enkel de vruchtgebruiker de aan de aandelen verbonden lidmaatschapsrechten uit. De reserves die véér af tijdens de periode van vruchtgebruik worden gecreëerd behoren bij uitkering enkel toe aan de vruchtgebruiker. Bij ontbinding komt de liquidatiebonus enkel toe aan de vruchtgebruiker."

"Artikel 10  Overdracht en terugkoop van maatschappelijke aandelen

De aandelen mogen slechts worden overgedragen tussen levenden of nagelaten bij overlijden op voorwaarde dat de vennoten eenparig hun goedkeuring geven binnen de drie maanden volgend op het verzoek, en aan een advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel, aan een advocaat met wie hij zich kan associëren of, mits voorafgaande toelating van de Stafhouder, aan de echtgenoot

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

of afstammelingen van een advocaat-vennoot of de persoon met wie de advocaat-vennoot wettelijk samenwoont,

De weigering van goedkeuring is niet vatbaar voor verhaal; de vennoot die het geheel of een deel van zijn aandelen wil overdragen, of zijn erfgenaam of legataris die ertoe gehouden is ze over te dragen, zal evenwel van de tegenstanders kunnen eisen dat zij binnen de drie maanden van hem worden teruggekocht voor een prijs bepaald op basis van hun werkelijke waarde die overeenstemt met het boekhoudkundig netto-actief dat uit de laatste goedgekeurde jaarrekeningen blijkt (of uit de laatste tussentijdse toestand die niet langer dan zes maanden teruggaat vanaf de datum van verlies van de hoedanigheid van vennoot), eventueel verbeterd teneinde rekening te houden met de economische waarde van bepaalde activa zonder er een representatieve waarde van immateriële elementen, aan toe te voegen.

Wanneer de aandelensmet toelating van de Stafhouder werden overgedragen aan de echtgenoot van een advocaat-vennoot of de persoon met wie de advocaat wettelijk samenwoont, en deze persoon deze hoedanigheid verliest, dan is deze persoon verplicht de aandelen ter terugkoop aan de vennootschap aan te bieden en is de vennootschap of, bij in gebreke blijven van de vennootschap, de vennoot in hoofde van wie deze hoedanigheid aanwezig was, verplicht om over te gaan tot terugkoop van de aandelen overeenkomstig het vorige lid.

Deze terugkoop zal gebeuren in verhouding tot het aantal maatschappelijke aandelen dat zij op dat moment bezitten.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen zullen een van de volgende procedures moeten inzetten binnen de maand volgend op het overlijden en deze binnen een maximum termijn van zes maanden te tellen vanaf de datum van het overlijden moeten uitvoeren:

1. Hetzij een wijziging van het maatschappelijk doel uitvoeren, mits naleving van artikel 535 van het wetboek van de vennootschappen;

2. Hetzij aandelen van de vennootschap onder elkaar verhandelen, indien een of meerderen van hen de hoedanigheid van advocaat hebben;

3. Hetzij aandelen van de vennootschap verhandelen met derden die de hoedanigheid van advocaat hebben."

"Artikel 25 - Woonstkeuze

Voor de uitvoering van de statuten dcet iedere vennoot, zaakvoerder of vereffenaar, die buiten het Brussels Hoofdstedelijk of Vlaams Gewest of in het buitenland woonachtig is, keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel,"

"Artikel 26 - Arbitrageclausule

Elk geschil dat betrekking heeft op de geldigheid, de interpretatie of de uitvoering van onderhavige statuten, alsook elke onenigheid tussen de vennoten, zal in laatste instantie beslecht worden door een of drie scheidsrechters aangesteld door de stafhouder van de Nederlandse Orde van advocaten bij de balie te BrusseL"

"Artikel 27 -- Gemeen recht

Voor de aangelegenheden die niet uitdrukkelijk door de statuten geregeld worden, wordt verwezen naar het Wetboek van de Vennootschappen alsook naar de beroepsregels van de Nederlandse Orde van advocaten bij de balie te Brussel,"

"Artikel 28 -- Deontologische plichten van het beroep van advocaat

De vennoot (of de vennoten) verbinden er zich toe de Deontologische regeles en het huishoudelijk reglement van de Nederlandse Orde van advocaten bij de balie te Brussel na te leven en meer in het bijzonder de bepalingen van de artikels 294 tot 356 over de samenwerkingsverbanden tussen advocaten en de één persoon-vennootschappen van advocaten. Indien er zich tussen de vennoten advccaten van andere Ordes bevinden, dient er voor gezorgd te worden dat hun regels worden nageleefd. In geval van verschillen zal de meest strikte regel worden toegepast"

ZEVENDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering besluit dat de zaakvoerder zal instaan voor de uitvoering van de beslissingen heden genomen en verleent aan ondergetekende notaris de machtiging om de coördinatie van de statuten op te maken, te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de handelsrechtbank te Brussel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Van de Putte

Te Schaarbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2014
ÿþ MOD WORD 11.1

\\e/ti rei: Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

j

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

III

Y

i

Réservé

au

Moniteur

belge

09 JAN, 2014

BRUXELLES

G re

N° d'entreprise : 0809.548.835

Dénomination

(en entier) : MARC DASSESSE

(en abrégé) :

Forme juridique : société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée

Siège : Avenue Adolphe Buyl 173, 1050 Bruxelles

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :Transfert du siège social

Suite à la décision du gérant, le siège social de la société est transféré à Pleinlaan 22, 1970 Wezembeek-Oppem à partir du 1/112014.

Marc Dassesse

Gérant

29/03/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 14.09.2012, APP 18.02.2013, DPT 26.03.2013 13071-0291-013
16/04/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.08.2011, APP 14.12.2011, DPT 31.03.2012 12081-0287-012
06/12/2011
ÿþMOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

"ti't

2 4 NgLezom



Mc

1111 1H 11H II ff11 1ll 0 1II

49" NIIII

x11183

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise : 0809.548.835 Dénomination

(en entier) : MARC DASSESSE

(en abrégé) :

Forme juridique : société civile sous forme de société privée à responabilité limitée

Siège : 1050 Ixelles, Avenue Adolphe Buyl, 173

(adresse complète)

Objets) de l'acte :RÉDUCTION DE CAPITAL

S'est réunie l'Assemblée Générale Extraordinaire de la société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée MARC DASSESSE, ayant son siège social à Ixelles, avenue Buyl, 173, inscrite à la Banque Carrefour sous le numéro BE 0809.548.835, RPM de Bruxelles;

Société constituée suivant acte reçu le vingt-huit janvier deux mille neuf par le notaire Jean Van de Putte, soussigné, publié aux Annexes du Moniteur belge du trois février suivant sous le numéro 09022483 et correctif le trois décembre deux mille neuf, sous le numéro 090170371.

Dont les statuts ont été modifiés pour la première fois aux termes d'un procès-verbal reçu le vingt-six février deux mille dix par le notaire Jean Van de Putte, soussigné, contenant une augmentation de capital, publié aux Annexes-du Moniteur belge du six avril suivant sous le numéro

10048652.

Dont les statuts ont été modifiés pour la deuxième fois aux termes d'un procès-verbal reçu le cinq mai deux mille dix par le notaire Jean Van de Putte, soussigné, contenant notamment une modification de l'objet social, publié aux Annexes du Moniteur belge du onze juin suivant sous le numéro 084148.

En vertu d'un acte authentique contenant procès-verbal d'assemblée générale extraordinaire passé fe 9 septembre 2011 devant Jean Van de Putte, notaire à Schaerbeek, une demière modification a été apportée aux statuts, stipulant comme suit :

PREMIERE RESOLUTION

L'assemblée générale décide d'approuver les statuts coordonnés traduits en néerlandais

DEUXIEME RESOLUTION

L'assemblée générale décide de modifier l'article 3 des statuts en prévoyant la possibilité de déplacer le siège social en dehors de la Région de Bruxelles-Capitale.

TROISIEME RESOLUTION

REDUCTION DU CAPITAL

L'assemblée générale décide de réduire le capital, à concurrence de trois cent mille euros, pour le ramener d'un million deux cent cinquante mille euros à neuf cent cinquante mille euros, sans annulation de titres, par exonération des appels de fonds sur les parts, toutes actuellement libérées à septante-six pourcent. La réduction du capital s'imputera sur la partie du capital qui n'a pas été libérée à ce jour. En conséquence, les parts sont transformées en parts entièrement libérées, sans mention de valeur nominale. Toutefois, en vue de sauvegarder les droits des

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

L ` " tiers, l'exonération d'appels de fonds ne deviendra définitive que moyennant le respect des dispositions des articles 316 à 318 du Code des sociétés.

QUATRIEME RESOLUTION:

Suite à la décision intervenue, l'assemblée décide de modifier en conséquence l'article 6 des statuts en le remplaçant par le texte suivant :

« Le capital social est fixé à neuf cent cinquante mille euros. Il est divisé en douze mille cinq cents parts sociales sans valeur nominale.

Toutes les parts sociales ont été entièrement souscrites.

Le capital social a été fixé lors de sa constitution à cent mille euros, entièrement souscrit en numéraire et au pair.

Aux termes d'une décision prise par l'assemblée générale extraordinaire du vingt-six février deux mil dix, le capital social a été augmenté d'un million cent cinquante mille Euros (1.150.000,00 Eur), pour le porter de cent mille Euros (100.000,00 Eur) à un million deux cent cinquante mille euros (1.250.000,00 Eur), par la création de onze mille cinq cents parts nouvelles, sans désignation de valeur nominale et jouissant des mêmes droits et avantages que les parts existantes.

Aux termes d'une décision prise par l'assemblée générale extraordinaire du neuf septembre deux mille onze, le capital social a été diminué de trois cent mille euros (300.000,00 Eur) sans annulation de titres, par exonération de tout appel de fonds complémentaires sur les parts ; cette réduction s'imputant sur la partie non libérée du capital. »

"

CINQUIEME RESOLUTION

MODIFICATION DE L'EXERCICE SOCIAL

L'assemblée générale décide de modifier l'exercice social afin de le faire débuter dorénavant au quinze septembre de chaque année et de le clôturer au quatorze septembre de l'année suivante.

A titre transitoire, l'exercice social commencé le premier septembre deux mille onze se terminera le quatorze septembre deux mille douze.

MODIFICATION DE LA DATE

DE L'ASSEMBLEE GENERALE

Suite à la modification de l'exercice social, l'assemblée générale décide de modifier la date de la réunion annuelle de l'assemblée générale au troisième lundi du mois de février.

Aussi l'assemblée générale suite à l'exercice social en cours se tiendra le troisième lundi du mois de février deux mille treize.

SIXIEME RESOLUTION

MODIFICATION DES STATUTS

L'assemblée générale décide en conséquence de modifier les articles 17 et 22 des statuts traitant respectivement de l'assemblée générale et de l'exercice social par les textes suivants :

« Article 17 : Assemblée générale

(...) Une assemblée générale ordinaire se réunira de plein droit, chaque année le troisième lundi du mois de février. (...) »

« Article 22 : Exercice social

L'exercice social commence le quinze septembre de chaque année pour se clôturer le quatorze septembre de l'année suivante. (...) »

Cet extrait est déposé auprès de la greffe du tribunal de commerce dans le ressort territorial duquel la société a son siège social, afin d'être publié aux annexes du Moniteur belge endéans les délais

Volet B - Suite

prévus dans l'article 73 C.Soc., endéans les 15 jours après la passation de l'acte, et accompagné des annexes mentionnées ci-après (articles 67  68 C.Soc.):

Rédigé à Schaerbeek, le 22 novembre 2011.

Réservé



Moniteur

belge

Jean Van de Putte Notaire à Schaerbeek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Vy

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

01/03/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.08.2010, APP 07.02.2011, DPT 23.02.2011 11042-0427-012
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 14.09.2014, GGK 16.02.2015, NGL 12.03.2015 15059-0253-015

Coordonnées
MARC DASSESSE

Adresse
PLEINLAAN 22 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande