MARLEEN THEUNIS EN CO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARLEEN THEUNIS EN CO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.849.489

Publication

29/01/2014
ÿþ Mu12.0

tene In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor behouc

aan h(

Belgis Staatsb

(Illiiim~uww

aeoz sap

Neergelegd ier griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 i k i, 214

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr ó 0469.849.489

Benaming : "Marleen Theunis & Co"

(voluit):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3220 Holsbeek, Wingeweg 3

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Tekst :

Uit een proces-verbaal verleden voor Guy Jansen, geassocieerd notaris te Leuven, op negentien december tweeduizend dertien, dragende de vermelding "Geregistreerd vier bladen één renvooi te Leuven 2e kantoor der Registratie op 26 DEC 2013 boek 1384 blad 8 vak 6  Ontvangen: vijftig euro (50 EUR) De Ontvanger (get.) DE CLERCQ G.", blijkt het volgende:

1S GEHOUDEN:

De enige vennoot handelend als buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Marleen Theunis & Co", gevestigd te 3220 Holsbeek, Wingeweg 3, met ondernemingsnummer 0469.849.489, rechtspersonenregister Leuven.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 20 januari 2000, houdende de statuten en bekendgemaakt in de in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 februari 2000 onder nummer 126.

De statuten van de vennootschap zijn tot op heden ongewijzigd gebleven, zo wordt verklaard.

BERAADSLAGING - BESLUITEN

De algemene vergadering vat de agenda aan als volgt:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME DIVIDENDUITKERING

De algemene vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering

van 9 december 2013 waarbij beslist werd om in het kader van artikel 537 W.I.B. 1992 een

tussentijds dividend uit te keren.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT -- VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van en ontslaat de voorzitter voorlezing te geven van het verslag

van 11 december 2013 van de heer Stefan MOLENAERS, bedrijfsrevisor, en het bijzonder verslag

van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura bi de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA Marleen Theunis & Co, bestaat

uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de Burg. BVBA Marleen

29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Theunis & Co verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 46.440,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 46.440, 00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 464 aandelen van de Burg. BVBA Marleen Theunis & Co, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA Marleen Theunis & Co en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 11 december 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Stefan Molenaers"

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT -- KAPITAALVERHOGING IN NATURA

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W.I.B. 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zesenveertigduizend vierhonderd veertig euro (¬ 46.440,00), zijnde negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, om het van twintigduizend euro (¬ 20,000,00) te brengen op zesenzestigduizend vierhonderd veertig euro (¬ 66.440,00), door de uitgifte van 464 nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I,B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij heeft ten laste van de Vennootschap en die uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT - INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

1. Vervolgens heeft de enige vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en zet zij uiteen dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap, zoals die uitvoerig beschreven staat in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot een bedrag van zesenveertigduizend

Voor-bel'louden

aan het  8-lgrscfi-Staatsblad

29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Voor-7ehouden aan het e gist Luik B - vervolg

Staatsblad

vierhonderd veertig euro (E 46.440,00), zijnde negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, in de vennootschap in te brengen.

2. Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de enige vennoot, die aanvaardt, de 464 nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

Bijzonderheden betreffende het regime van artikel 537 W.I.B. 1992

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 W.I.B. 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een afzonderlijke aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren en de bepaling dat bij kapitaalverminderingen binnen de vier jaar of zelfs acht jaar voor sommige vennootschappen bijkomende roerende voorheffing is verschuldigd.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DAADWERKELIJKE VERVULLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van een bedrag van zesenveertigduizend vierhonderd veertig euro (¬ 46.440,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zesenzestigduizend vierhonderd veertig euro (¬ 66.440,00), vertegenwoordigd door zeshonderd vierenzestig (664) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit de eerste zin van artikel 5 van de statuten te wijzigen en een paragraaf historiek toe te voegen, rekening houdend met het zonet genomen besluit tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap, om artikel 5 van de statuten te laten luiden als volgt: "Artikel 5. Kapitaal en aantal aandelen.

Het kapitaal bedraagt zesenzestigduizend vierhonderd veertig euro (¬ 66.440,00) en is vertegenwoordigd door zeshonderd vierenzestig (664) aandelen, elk met een gelijke fractiewaarde, die ieder één/zeshonderd vierenzestigste (1/6645te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle vennoten moeten de hoedanigheid van bedrijfsrevisor of, in het buitenland, een hoedanigheid die door de Belgische wetgeving als gelijkwaardig is erkend, hebben,

De vennoot die niet langer aan deze voorwaarden voldoet verliest zijn hoedanigheid van vennoot en is verplicht onverwijld zijn aandelen over te dragen.

De meerderheid van de aandelen en de meerderheid van de stemrechten van de vennoten moeten in het bezit zijn van leden van het instituut der Bedrijfsrevisoren.

Historiek

Bij de oprichting bedroeg het maatschappelijk kapitaal twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en werd het vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/tweehonderdste van het kapitaal.

Bij de kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 W.1.8. 1992 verleden voor notaris Guy Jansen te Leuven op 19 december 2013 werd het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op zesenzestigduizend vierhonderd veertig euro (¬ 66.440,00) en wordt het vertegenwoordigd door zeshonderd vierenzestig (664) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/zeshonderd vierenzestigste (1/664ste) van het kapitaal. Op deze kapitaalverhoging is volledig ingeschreven."

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLUIT -- AANPASSING VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit de artikelen 19 en 20 van de statuten aan te passen aan de



q 4 "

Voor-

'aehouden

aan het

` ~egT'isC~í~

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

29/01/2014

Luik B - vervolg

gewijzigde wetgeving en te vervangen, als volgt:

"Artikel 19. Ontbinding.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, onbekwaamverklaring, faillissement,

kennelijk onvermogen of overeen van een vennoot.

Artikel 20. Vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden ook en op welk tijdstip ook, wordt de

vereffening verricht door vereffenaar(s) die door de algemene vergadering worden benoemd.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheid, hen toegekend door de wet.

De algemene vergadering bepaalt de gebeurlijke vergoeding van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen"

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit volgende tekst als artikel 22 toe te voegen aan de statuten:

"Artikel 22. Toepasselijkheid van de wettelijke bepalingen.

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van wettelijke bepalingen worden enkel

vermeld ter inlichting en verwerven niet het karakter van statutaire bepaling.

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

De wettelijke bepalingen, waarvan in huidige akte niet geldig wordt afgeweken, worden geacht te

zijn opgenomen in huidige akte.

De bedingen in huidige akte die strijdig zouden zijn of worden met de dwingende bepalingen van

de toepasselijke wetgeving worden voor niet geschreven gehouden."

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

NEGENDE BESLUIT  MACHTEN

De algemene vergadering beslist aan de zaakvoerder enlof zijn gevolmachtigde de nodige

machten te verlenen om over te gaan tot de uitvoering van de genomen beslissingen en aan de

notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

SLUITING

Vermits de dagorde uitgeput is, wordt de zitting geheven om 16 uur 30 minuten.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Guy Jansen

Tegelijk neergelegd:

eensluidende uitgifte van proces-verbaal;

gecoördineerde statuten;

- verslagen van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder.

14/06/2013 : LET000954
05/06/2012 : LET000954
05/07/2011 : LET000954
02/07/2010 : LET000954
29/06/2009 : LET000954
18/06/2008 : LET000954
28/06/2007 : LET000954
31/07/2006 : LET000954
06/07/2005 : LET000954
07/07/2004 : LET000954
16/07/2003 : LET000954
04/02/2000 : LEA015809
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 17.06.2016 16182-0572-013

Coordonnées
MARLEEN THEUNIS EN CO

Adresse
WINGEWEG 3 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande