MAR'S MUNERIS

Société en commandite simple


Dénomination : MAR'S MUNERIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.917.213

Publication

13/04/2012
ÿþ Mai 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*sao1aaoe"

be

a

B

StR

0 2 AVR. NU

USSEL

Griffie

Ondernerningsnr : 02(44. SA D 13 "

Benaming

(voluit) : MAR'S MUNERIS

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Kasteelstraat 21 à 1620 Drogenbos

Onderwerp akte : Oprichting

Onderwerp

Tussen de ondergetekenden :

Mevrouw Marleen Martens (NN 51,09.16-25016) met woonplaats Kasteelstraat 21  1620 DROGENBOS

Hierna "de zaakvoerster"

En

Mevrouw Michèle Verhoeven (NN 74.09.28-294.95) met woonplaats Torensveld 62  9308 HOFSTADE

(Aalst)

Hierna "de commanditaris"

Werd een gewone commanditaire vennootschap gevormd onder de naam "Mar's Muneris" en onder volgende voorwaarden

1. Benaming

Het bedrijf werd "Mars Muneris" genoemd. Op alle akten, facturen, advertenties, publicaties, brieven, nota's; en andere documenten van de onderneming moet deze naam worden voorafgegaan of gevolgd door de' benaming "commanditaire vennootschap" of de initialen GCV, met vermelding van het Nationaal nummer en het nummer van de belasting op de toegevoerde waarde.

2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1620 Drogenbos  Kasteelstraat 21, Hij kan overgeplaatst worden naar een ander plaats in België door eenvoudige beslissing van het bestuur en mits publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

3. Object

Het abject van de vennootschap bestaat uit alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende activiteiten : alle werken betreffende secretariaat, boekhouding, facturatie, vertaling, lay-out, advertentiediensten, onderzoek en ontwikkeling, mailing, evenals invoer, uitvoer, aankoop als groothandel en detailhandel van kleding, ondergoed, soortgelijke accessoires en sieraden en goederen van allerhande aard. De vennootschap kan voor deze handelingen gebouwen, fabrieken, winkels, bedrijven, materialen, uitrustingen, en gereedschap aanschaffen, ontwikkelen, huren, verhuren indien ze dit nodig of nuttig acht voor de uitvoering van haar activiteiten. Ze kan hiervoor ook alle octrooien, vergunningen, processen, fabrieksgeheimen of fabrieksmerken kopen, opnemen, ontwikkelen, exploiteren of overdragen.

De vennootschap heeft ook volgende activiteiten als object : onderhoud, reparatie en renovatie van; onroerende goederen; coördinatie, controle en opvolging van bouwwerven onder toezicht van een architect of erkend aannemer; beheer van roerende en onroerende investeringen, binnen de grenzen van de wet. Ze kan ook optreden als adviseur op gebied van management, elektronische ontwikkelingen en handel, websites, Europese aangelegenheden, marketing, public relations, telecommunicatiediensten, verzekeringen. Ze kan elke opdracht ais adviseur, dit in de breedste zin van de term, aanvaarden, zowel in België, ais in het buitenland, Ze kan, zonder enige beperking van volgende opsomming, alle onroerende goederen of bedrijfsmiddelen onderzoeken, aanschaffen, overdragen, huren en verhuren, alsook elk octrooi, elke vergunning, elk:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

fabrieksmerk aanschaffen, ontwikkelen of overdragen. Ze kan handelen als commercieel tussenpersoon, in de breedste zin van het woord. Ze kan alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met haar sociaal abject. Ze kan ook betrokken zijn op elke wijze in andere bedrijven of ondernemingen met soortgelijke of verwante activiteiten of met activiteiten die ontwikkeling van haar abject kunnen bevorderen.

Indien de vennootschap een activiteit zou uitvoeren die geregeld is door een wet of krachtens een wet zal ze die pas opstarten of verderzetten nadat alle door de wet vereiste goedkeuringen afgeleverd en actief zijn in hoofde van het bedrijf, van een van haar bestuurders of een van haar officiële medewerkers.

4. Duur

De duur van de vennootschap is onbeperkt, niet ingang van 07 februari 2012

5. Aandelenkapitaal

Het aandelenkapitaal wordt vast gelegd op 4.500 ¬ of 45 ¬ per aandeel, hetzij 100 aandelen.

De verdeling gebeurt als volgt

-Mevrouw Marleen Martens brengt 4050 ¬ in, hetzij 90 aandelen, waarvan % gestort werd, namelijk 1012,50

¬

-Mevrouw Michèle Verhoeven brengt 450 ¬ in, hetzij 10 aandelen, waarvan 1/4 gestort werd, namelijk 112,50

E.

Cash bijdragen worden aan de vennootschap gestort naar mate ze voor de vennootschap vereist zijn en op gewone vraag van de zaakvoerster.

6. Beheer

Het bedrijf kent vergoedingen toe aan de zaakvoerster voor haar mandaat vanaf vandaag, 07 februari 2012. Deze vergoeding zal op elke algemene vergadering worden herzien

7.Rekeningen en winstverdeling

Elk jaar zal in januari de inventaris en de balans van activa en passiva van de vennootschap opgemaakt worden, overeenkomstig de bepalingen die gelden voor de rekeningen van ondernemingen. De algemene vergadering zal unaniem beslissen over de bestemming en verdeling van de winst.

8. Overlijden

Onder voorbehoud van de bepalingen vermeld in artikel 25 van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen zal het overlijden van een vennoot niet leiden tot de ontbinding van de vennootschap maar tot de vervanging van de overleden vennoot na akkoord met eenparigheid van stemmen van alle vennoten. Hetzelfde geldt in geval van verhindering of onbekwaamheid van een vennoot, welke ook de oorzaak ervan moge zijn. De erfgenamen van de overledene mogen in geen geval zegels doen plaatsen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de goede werking van het bedrijf belemmeren, Ze zullen enkel het deel kunnen opeisen dat toekomt aan de overledene volgens de laatste jaarcijfers.

9. Overdracht van aandelen

De vennoten mogen hun aandelen in de vennootschap in hun geheel of gedeeltelijk enkel overdragen na akkoord van alle medevennoten en met naleving van huidige bepalingen

10.Ontbinding en vereffening

Behoudens de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding conform de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen, kan de ontbinding of vereffening van de vennootschap door een vennoot aangevraagd worden wanneer door verlies het kapitaal van de vennootschap tot nul zou herleid zijn.

11 Arbitrage

Elk geschil betreffende de interpretatie of uitvoering van huidig akkoord zal beslecht worden door een arbiter die aangesteld werd met onderling akkoord van alle vennoten.

Deze bemiddelaar zal zijn uiteindelijke beslissing, die onherroepelijk is, laten kennen binnen de 2 maanden volgend op de datum waarop hij de strijdende partijen aangemaand heeft hem hun argumenten schriftelijk over te maken, Zijn beslissing zal verplicht de modaliteiten van de verdeling van zijn kosten vernielden.

L

12 Toepassing van het recht

Al wat niet in deze statuten wordt vermeld zal bepaald worden in overeenkomst met de principes die beheerd worden door de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen, welke worden verondersteld volledig weergegeven te zijn in bovenvermelde statuten

13, Overgansgbepalingen en afsluiting

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar begint op 7 februari 2012 en zal eindigen op 31 december 2012.

De algemene vergadering zal elk jaar bijeenkomen op de eerste donderdag van juni. De eerste algemene

vergadering zal bijeenkomen tijdens het jaar dat volgt op de afsluiting van het boekjaar en dit, binnen de 6

maanden die volgen op de afsluiting, hetzij in juni 2013.

Volgens deze akte is de zaakvoerster de enige gemachtigde persoon is om contracten, bankdocumenten en

juridische akten te ondertekenen en dit tot herroeping van de volmacht.

Enkel deze akte moet door de zaakvoerster en de commandita ris getekend zijn bij de oprichting van de vennootschap. De zaakvoerster tekent als enige de oprichtingsacte en de wijzigingen bij de Griffie. Indien een bijkomende volmacht wordt verleend door de vennootschap zal dit genoteerd worden in een bijkomende acte,.

Opgesteld te Brussel in drie exemplaren. Elke ondergetekende erkent een kopie ontvangen te hebben. Twee exemplaren zijn bestemd voor administratieve doeleinden.

Brussel, 07 februari 2012

Mevrouw Marleen Martens Michèle VERHOEVEN

"De zaakvoerder" "De Commanditaris "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

sb houiten

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recta " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

Coordonnées
MAR'S MUNERIS

Adresse
KASTEELSTRAAT 21 1620 DROGENBOS

Code postal : 1620
Localité : DROGENBOS
Commune : DROGENBOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande