MARSIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARSIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.884.221

Publication

05/02/2015
ÿþOndernemingsnr: 5~~ nt-% cao il

Benaming

(voluit) : MARSIM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschàp met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3190 Boortmeerbeek, Leuvensesteenweg 394

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING - OPRICHTING

Er blijkt uit akte verleden voor notaris Gauthier Clerens te Mechelen op 22/12/2014 dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SEPO", met maatschappelijke zetel te 3190 Boortmeerbeek, Leuvensesteenweg 396, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder nummer 0434.661.948, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jozef Clerens te Mechelen op drieëntwintig juni negentienhonderd achtentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien juli daarna, ondes nummer 880715-217 en waarvan de statuten voor net laatst notarieel werden gewijzigd bij akte verleden ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op twintig maart tweeduizend veertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig april daarna, onder nummer 0090607 met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen hebben genomen:

I. EERSTE BESLISSING: VERSLAGEN  AFSTAND - VRIJSTELLING ARTIKEL 749 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van voormeld splitsingsvoorstel.

De aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van voormeld voorstel.

Er wordt door de algemene vergadering vastgesteld dat alle aandeelhouders uitdrukkelijk hebben beslist, hetgeen ze hierbij nog eens uitdrukkelijk bevestigen, af te zien de artikelen 745 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen.

Artikel 749, lid 1 en 2 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalt dienaangaande : "De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 745 en 748 niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten,

In de agenda van die algemene vergadering wordt vermeld dat de vennootschap vcornemens is deze bepaling toe te passen en worden het eerste en het tweede lid opgenomen?

Il. TWEEDE BESLISSING: PARTIËLE SPLITSING -- KAPITAALVERMINDERING  OVERGANG VAN VERMOGEN

1, Besluit tot partiële splitsing:

Na onderzoek, neemt de buitengewone algemene vergaderingen bij eenparigheid van stemmen, volgende beslissingen

De vergadering aanvaardt het aangekondigde splitsingsvoorstel. Zij besluit ahdus dat alle hierna vermelde bestanddelen van de naamloze vennootschap "SEPO", zowel de rechten als de verplichtingen, overgaan overeenkomstig het voornoemde splitsingsvoorstel op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARSIM", waardoor de naamloze vennootschap "SEPO" niet ophoudt te bestaan.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer:

a.Aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SEPO" wordt er per aandeel een aandeel in de op te richten vennootschap "MARSIM" uitgereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

114m1; =. ~

A

i

b

s

I

111

Mad Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

b.De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap met betrekking tot de overgedragen bestanddelen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap, wordt bepaald op één april tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen met betrekking tot de overgedragen bestanddelen sinds gemeld tijdstip door de gesplitste vennootschap gedaan, komen voor rekening van de op te richten vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten met betrekking tot de overgedragen bestanddelen zullen aldus in de rekeningen van de op te richten vennootschappen gebracht worden.

c.De datum vanaf welke de aandelen van de op te richten vennootschap recht geven te delen in de winst is bepaald op de dag van oprichting.

2. Kapitaalvermindering

Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de naamloze vennootschap "SEPO" verminderd met een bedrag van zeshonderd negenenveertigduizend vijfhonderd dertien euro vijftien cent (649.513,15 EUR) om het te brengen van één miljoen eenenvijftigduizend vierhonderd tachtig euro dertig cent (1.051.480,30 EUR) op vierhonderd en éénduizend negenhonderd zevenenzestig euro vijftien cent (401.967,15 EUR) door afsplitsing van de vermogensbestanddelen van de vennootschap en overdracht van de hierna vermelde bestanddelen naar de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARSIM".

3. Overgang van vermogen

De vergadering keurt de eigendomsoverdracht van de naamloze vennootschap "SEPO" naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARSIM", van de volgende bestanddelen goed, welke opgesomd zijn in de splitsingsbalans van eenendertig juli tweeduizend veertien, aangehecht aan het splitsingsvoorstel, zijnde:

Het vermogen dat ingebracht wordt in de op te richten vennootschap "MARSIM" is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Andy Alaerts Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Andy Alaerts, dat aan deze gehecht blijft.

De overgang van het vermogen van de naamloze vennootschap "SEPO" op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARSIM" geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden :

1.Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

Ieder van de verkrijgende vennootschappen wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogensbestanddelen, gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvemieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het door haar verkregen vermogen.

4.Voor het geval een gedeelte van het vermogen van de gesplitste vennootschap niet in het splitsingsvoorstel werd toegescheiden, en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan toebedeeld aan de verkrijgende vennootschap.

5.De archieven en de boekhoudkundige documenten van de gesplitste vennootschap betreffende de overgedragen vermogensbestanddelen, worden overgedragen aan de vennootschap "MARSIM" die zich verbindt deze te bewaren en ter beschikking te houden van de naamloze vennootschap "SEPO" telkens wanneer laatstgenoemde daarom verzoekt.

6.AlIe kosten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze splitsing en de overgang van de vermogens, zullen door de gesplitste en de verkrijgende vennootschap gedragen worden, naar evenredigheid van het netto-actief dat aan de gesplitste vennootschap blijft toebehoren en aan de verkrijgende vennootschap worden toebedeeld.

Volgende onroerende goederen worden afgesplitst van de naamloze vennootschap "SEPO) en ingebracht in

de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARSIM":

1. GEMEENTE BOORTMEERBEEK  24014  eerste afdeling

Een perceel grond, gelegen Leuvensesteenweg 326, kadastraal bekend volgens titel, sectie C, nummer(s)

141/1/2 en thans sectie C nummer 141/P/2 en 141/R/2, groot volgens titel tweeduizend driehonderd en negen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vierkante meter en respectievelijk groot volgens huidig kadaster duizend tweeëntachtig vierkante meter en duizend tweehonderd zevenentwintig vierkante meter.

Zoals dit perceel is afgebeeld op het opmetingsplan opgesteld door de heer Louis Schroven, beëdigd landmeter, te Bonheiden (Rijmenam) op vijfentwintig april negentienhonderd eenennegentig, dat gehecht is gebleven aan het proces-verbaal van voorlopige toewijzing opgemaakt door notaris Denis Tuerlinckx te Haacht, met tussenkomst van notaris Paul Van Dievoet te Haacht, op zevenentwintig mei negentienhonderd eenennegentig.

Oorsprong van eigendom

Voorbeschreven onroerend goed hoort de naamloze vennootschap SEPO toe als aangekocht van de heren en mevrouwen 1) VAN LANI Marcel Egied Jozef, 2) VAN LANI Alfons Gabriel, 3) VAN LANI Luciana Ida Stephania en haar echtgenoot onder het stelsel der algehele gemeenschap, MATHYS Eduard Pieter, 5) VAN LANI Frans Eduard, 6) VAN LANI Edward Victor en zijn echtgenote onder het stelsel der algehele gemeenschap, VANDERME1REN Ingrid Maria Henrica, 7) VAN LANI Viviane Jeanne Marcella, 8) VAN LANI Rosine Alphonsine Maria ingevolge proces-verbaal van toewijzing in openbare verkoop door notaris Tuerlinckx te Haacht en notaris Van Dievoet te Wespelaar op tien juni negentienhonderd eenennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven op zeven augustus daarna, boek 4709 nummer 2.

Oorsponkelijk hoorde voorbeschreven goed toe, en sinds meer dan dertig jaar vanaf heden, aan de heer VAN LANI Frans Leopold en zijn echtgenote, Mevrouw VAN de VEN Rosalie Leonia, gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Delvaulx te Mechelen op negentien januari negentienhonderd vierentwintig.

Mevrouw Van de Ven is overleden te Leuven op eenen-twintig februari eenentachtig, nalatende ais enige wettige en reservataire erfgenamen haar vier kinderen, de heren en mevrouw Van Lani Marcel, Alfons en Luciana, allen voornoemd, en de heer VAN LANI Victor Gustaaf, voor drie vierden in naakte-eigendom, en haar echtgenoot, de heer Frans Leopold Van Lani, voornoemd, voor het grootst beschikbaar deel, hetzij drie vierden in vruchtgebruik en een vierde in voile eigendom, ingevolge een gifle tussen echtgenoten vervat in hun huwelijkscontract.

De heer Victor Van Lani, voornoemd, weduwnaar van mevrouw Maria De Wolf, is ab intestato overleden te Boortmeerbeek op achtentwintig augustus negentienhonderd vierentachtig, nalatende als enige wettige en reservataire erfgenamen zijn vier kinderen, te weten de heren en mevrouwen Van Lani Frans Eduard, Edward, Viviane en Rosine, allen voornoemd.

De heer Frans Leopold Van Lani, weduwnaar van mevrouw Van de Ven, is ab intestato overleden te Leuven op negentien juni negentienhonderd zesentachtig, zijn drie nog in leven kinderen en zijn vier klein kinderen, te weten de heren en mevrouwen Van Lani Marcel, Alfons, Luciana en Frans, Edward, Viviane en Rosine, allen voornoemd.

Recht van opstal

Ingevolge akte verleden voor ondegetekende notaris op zesentwintig augustus tweeduizend drie met tussenkomst van notaris Eric De Bie te Ekeren verleende de naamloze vennootschap SEPO een recht van opstal voor een periode van twintig jaar aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANGO BELGIE PILOT" met zetel te Antwerpen, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven onder referte 73-T-1810912003-08960.

2.GEMEENTE BOORTMEERBEEK -- 24039  tweede afdeling - Hever

A. Een perceel parkgrond gelegen aan de Stationsstraat, kadastraal gekend sectie A nummer 1471V, groot zeshonderd vierenzeventig vierkante meter;

B. Een perceel parkgrond gelegen aan de Stationsstraat, kadastraal gekend sectie A nummer 147/V, groot duizend honderd drieënzeventig vierkante meter;

C. Een perceel tuingrond gelegen aan de Stationsstraat, kadastraal bekend volgens titel sectie A deel nummer 147/C/2 en thans sectie A nummer 147/E/2, groot vierhonderd zevenenveertig vierkante meter;

Zoals voorschreven eigendom staat afgebeeld op een opmetingsplan opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Landmeter Geens François, voor wie optreedt landmeter-expert François Geens, kantoorhoudend te Keerbergen, Schrieksebaan 284 op drie juni tweeduizend en tien, welk plan gehecht blijft aan de akte verleden voor notaris Chris Van Edom te Boortmeerbeek (Hever) op zesentwintig november tweeduizend en tien, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven onder referte 73-T1/12/2010-13245.

D. Een perceel parkgrond gelegen aan de Stationsstraat, kadastraal gekend sectie A nummer 147/F/2, groot drieduizend vierhonderd drieëntwintig vierkante meter;

E. Een magazijn op en met grond gestaan en gelegen Stationsstraat +62, kadastraal gekend sectie A nummer 146/B/3, groot drieduizend negenhonderd en twaalf vierkante meter,

Oorsprong van eigendom

A. + B, + D. Ingevolge proces-verbaal van defintieve toewijzing na hoger bod in openbare verkoop verleden voor notaris Chris Van Edom te Boortmeerbeek (Hever) met tussenkomst van notaris Nicolas Van Raemdonck te Brussel op drie december tweeduizend en acht kocht de naamloze vennootschap SEPO voormelde gcederen sub A, B en D van (i) de NMBS Holding te Burssel, (ii) de heer Van der Wee Jozef Camiel te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Antwerpen, (iii) de heer Van der Wee Gino Adriaan Sylvain te Antwerpen, (iv) de heer Van der Wee Stefan Josephus Jacques te Schilde, (v) mevrouw Van der Wee Christel Nicole Winny te Antwerpen, (vi) mevrouw Segers Marie-Louise Jan Susanne te Blankenberge, (vi) de heer Segers Frank Eugeen Mathildis te Antwerpen, (viii) de heer Segers René Yvonne Eduard te Duffel, (ix) mevrouw Vermeulen Suzanna Mathilde Marie Louise te Schoten, (voorheen genaamd Segers), (x) mevrouw Vermeulen Hilda Jacques Mathilde te Schoten (voorheen genaamd Segers), (xi) de heer Laureyssens Jacobus Willy Mathilde te Stabroek, (xii) de heer Pellis Michael Diana Ivan Julia te Antwerpen, (xiii) mevrouw Pellis Angelique Adriana Marc Jozef te Oostende, (xiv) de heer Leureyssens Kenny Willy Suzanne te Antwerpen, (xv) mevrouw Laureyssens Kim Karin Willy te Antwerpen, (xvi) de heer Laureyssens Mounir te Antwerpen, (xvii) de heer Van den Brande Eddy Marie Louise Alex te Antwerpen, (voorheen genaamd Laureyssens) en (xviii) de heer Verhoeven Eduard Rosalia Felix te Antwerpen, Deze akte werd overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven onder referte 73-T-02/02/200901117.

Ingevolge akte van kosteloze afstand verleden voor notaris Chris Van Edom te Boortmeerbeek (Hever) verleden op vierentwintig mei tweeduizend dertien deed de naamloze vennootschap afstand van tweehonderd vierenzestig vierkante meter van voormeld goed sub D ten voordele van de gemeente Boortmeerbeek, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven onder referte 73-T-12/06/2013-05810,

C. De naamloze vennootschap SEPO kocht voormeld goed sub C van de heer De Clerck Pierre Jean en zijn echtgenote mevrouw Buelens Maria Louisa Bemardine, beiden te Hever, en van mevrouw De Clerck Katia Marga Diana, te Hombeek, ingevolge akte verleden voor notaris Chris Van Edom te Boortmeerbeek (Hever) op zesentwintig november tweeduizend en tien, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven onder referte 73-7-1/12/2010-13245.

E. Voormeld goed werd ingebracht door de naamloze vennootschap Vloeren Serry te Boortmeerbeek en de heer en mevrouw Serry-Pollentier, voornoemd, bij oprichting van de naamloze vennootschap SEPO ingevolge aide verleden voor notaris Jozef Clerens te Mechelen op drieëntwintig juni negentienhonderd achtentachtig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven op vijf juli daarna, boek 4046 nummer 12

3. VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

Eigendom  Ingenottreding:

De op te richten vennootschap zal de eigendom van het ingebrachte goederen bezitten vanaf heden. De ingebrachte goederen zijn niet verhuurd, zodat de op te richten vennootschap er vanaf heden het genot heeft door de vrije beschikking ervan.

Lasten:

Zij neemt vanaf heden alle belastingen en taksen die op de ingebrachte goederen drukken.

De vennootschap draagt, voor wat het lopend fiscaal dienstjaar betreft, haar deel in de onroerende voorheffing, alsook in de bestaande of nog te vestigen gemeentebelastingen vanaf heden. De inbrengers verklaren geen achterstallige gemeentebelastingen te hebben. Aangaande de voorliggende straat of het voetpad verklaren de inbrengers verder dat er geen verhaalbelastingen verschuldigd zijn. Mochten deze toch bestaan, dan zullen zij ze te hunnen laste nemen voor de tot op heden uitgevoerde infrastructuurwerken.

Verzekeringspolis:

De ondergetekende notaris wijst de vennootschap erop dat de brandverzekeringspolis van rechtswege vervalt drie maanden na de datum waarop de huidige notariële akte is verleden, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder werd beëindigd. De vennootschap erkent een exemplaar te hebben ontvangen van die overeenkomst of ingelicht te zijn omtrent de voorwaarden hiervan. Zij zal in voorkomend geval onmiddellijk het nodige doen voor het áangaan van een nieuwe polis, indien zij tegen brand en andere risico's wenst verzekerd te zijn.

Water -- Gas  Elektriciteit  Televisie:

De vennootschap is verplicht aile eventueel bestaande contracten betreffende water-, gas-, of elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst (televisie) over te nemen. Zij stelt deze diensten op de hoogte van haar verwerving.

Erfdienstbaarheden:

De goederen worden ingebracht in zijn huidige toestand, met al zijn erfdienstbaarheden, De inbrengers verklaren sedert hun verkrijging geen erfdienstbaarheden te hebben toegestaan en dat er ook geen ontstaan zijn door bestemming van de huisvader, De goederen wordt ingebracht met alle rechten en verplichtingen die voortvloeien uit het bestaan van boven- en ondergrondse leidingen.

in het bijzonder wordt verwezen naar de erfdienstbaarheid die rust op het voormeld goed punt 2, sub C en welke opgenomen werd in voorgaande titel en hier letterlijk overgenomen: "de kopers staan bij deze uitdrukkelijk toe dat er een kosteloos en eeuwigdurend recht van overgang wordt gevestigd in voordeel van het overblijvende deel van het kadasterperceel 147/C/2 en dat eigendom blijft van de verkopers, en over het bij deze verkochte perceel en de overige percelen (de huidige kadastemummers 147/Y, 147N en 147/B/2 of 146/B/3) toebehorende aan de kopers, dit over een breedte van 5 meter, dienstig voor het normale gebruik van het bij deze verkochte goed, als toegang voor personen, dieren en voertuigen, op een wijze die het minst schadelijk is, op de tussen de kopers en verkopers of hun rechtsopvolgers overeen te komen wijze teneinde de verkopers de toegang te verlenen langs de achterzijde tot het hen toebehorend eigendom."

Oppervlakte:

De goederen worden ingebracht zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, ook al is het verschil meer dan één twintigste met de werkelijke grootte.

Gebreken:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De goederen worden ingebracht met al hun zichtbare en verborgen gebreken, zonder dat de inbrengers tot vrijwaring zouden gehouden zijn. Het wordt bijgevolg ingebracht zonder verhaal van de vennootschap tegen de inbrengers wegens de gesteldheid van de bodem, toestand van de gebouwen, en mogelijke burenhinder. De vennootschap treedt evenwel in de rechten van de inbrengers voor mogelijke vorderingen inzake productaansprakelijkheid of vorderingen tegen architect of aannemers.

Afsluiting op de grenslijn:

Ze worden tevens ingebracht met alle rechten en verplichtingen inzake eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen de ingebrachte goederen en de aanpalende eigendommen.

Leegstand en verkrotting:

De overdrager verklaart geen kennis te hebben van enige opname van voorschreven eigendom in een inventaris van leegstaande en/of verwaarloosde gebouwen of van leegstaande verwaarloosde, ongeschikte en/of onbewoonbare woningen in de zin van het decreet van de Vlaamse Raad van tweeëntwintig december negentienhonderd vijf en negentig.

De overdrager verklaart evenmin door een administratie gewaarschuwd te zijn dat het bij deze overdragen goederen behoudens gegronde betwisting op de inventaris zal gezet worden.

Stedenbouw:

a) Algemeen Voor het geval voorschreven goederen zouden onderworpen zijn aan gehele of gedeeltelijke onteigening, lijnrichting betreffende voor- of achterbouw, urbanisatievereisten of andere overheidsbesluiten of reglementen van welke aard ook, zal de verkrijger zich moeten gedragen naar al de voorschriften zonder voor verlies van grond, weigering van toelating tot bouwen of welke andere reden ook enig verhaal tegen de overdrager te kunnen uitoefenen.

b) Verklaringen overdrager

De overdrager verklaart:

- dat voor voorschreven goederen geen verzekering kan warden gegeven omtrent de mogelijkheid om op voorschreven goederen te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt.

- geen weet te hebben van enige bouwovertreding met betrekking tot de ingebrachte goederen, behalve voor het goed punt 2 sub D: datum vaststelling 02/08/2011 met dossiemummer 2009/00093 welke overtreding het slopen van een vrijstaande woning betreft.

- voor alle constructies door hem opgericht, een bouwvergunning te hebben bekomen en dat al deze constructies conform die vergunning werden opgericht. De verkrijger erkent te zijn verwittigd door de notaris dat het behoud van dergelijke werken strijdig is met de Vlaamse codex ruimtelijke ordening indien voorschreven woning gelegen is in ruimtelijk kwetsbare gebieden en aanleiding kan geven tot herstelmaatregelen, voor zoveel deze vordering niet verjaard is overeenkomstig artikel 6.1.41 § 5 Vlaamse codex ruimtelijke ordening.

- geen kennis te hebben van enige planbatenheffing.

- dat voorschreven goederen niet het voorwerp uitmaken van enig voornemen tot onteigening.

c) Informatieplicht van de instrumenterende ambtenaar

Overeenkomstig artikel 5.2.1 Vlaamse codex ruimtelijke ordening, vermeldt en informeert de notaris:

1° dat voor de onroerende goederen geen stedenbouwkundige vergunningen zijn afgegeven, met

uitzondering van:

Voor het goed punt 1:

* Dossiemummer. 2010/00155, door HEMELEERS, aard der werken: bouwen van een self car wash met bijhorende stofzuigereilanden, VERGUND 14/03/2011.

* Dossiemummer. 2003/00046, door MULLER VOOR TANGO BELGIE PILOT, aard der werken: oprichten van een nieuwbouw tankstation met technische ruimte, plaatsing van een reclametotem en inbuizing van de open gracht voor aanleg van een in- en uitrit, VERGUND 02/06/2003.

Voor het goed punt 2 sub A en B:

* Dossiemummer: 2011/00145, door POLLENTIER, aard der werken: regularisatie reeds gedeeltelijk

gesloopte notabelen woning + slopen van de restanten, VERGUND 20/02/2012.

Voor het goed punt 2 sub D:

* Dossiemummer 2011/00145, door POLLENTIER, aard der werken: regularisatie reeds gedeeltelijk gesloopte notabelen woning + slopen van de restanten, VERGUND 20/02/2012.

* Dossiemummer: 199377, door VAN DER WEE, aard der werken: afbraak van een woning, VERGUND

22/11/1993.

Voor het goed punt 2 sub E:

* Dossiemummer: 724, door SERRY, aard der werken: afbraak en nieuwbouw loods, VERGUND 12/0711976.

* * Dossiemummer: 364, door SERRY, aard der werken: verbouwen van een loods, VERGUND 19/05/1972. Constructies opgericht vóór negenentwintig maart negentienhonderd tweeënzestig of v66r de definitieve vaststelling van het gewestplan, worden vermoed vergund te zijn.

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed volgens het plannenregister woongebied is, met uitzondering van het goed punt 1 welke gelegen is in woongebied met landelijk karakter.

3° dat uit het hypothecair getuigschrift blijkt dat voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1A3 van de Vlaamse codex ruimtelijke Ordening.

4° dat de goederen niet zijn gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

5° dat de goederen niet gelegen zijn in een verkaveling met uitzondering van het goed sub 1 welke deel uitmaakt van een goedgekeurde en niet vervallen verkaveling. De verkavelingvergunning werd verleend door het College van Burgemeester en Schepenen van de Gemeente Boortmeerbeek op 17/02/2003 met als refertenummer Stedenbouw 33.V.124.

6° de verkrijger verklaart dat hij een stedenbouwkundig uittreksel heeft ontvangen dat ten hoogste één jaar voor het verlijden van de authentieke akte werd verleend.

De notaris laat opmerken dat hij niet instaat voor de juistheid van de informatie die van de gemeente bekomen werd, bijgevolg werd de informatie inzake de stedenbouwkundige en planologische toestand opgenomen onder voorbehoud van juistheid van de door de gemeente verstrekte gegevens.

d) Artikel 4.2.1 Vlaamse codex ruimtelijke ordening

Verkrijgers verklaren uitdrukkelijk dat de notaris hen gewezen heeft op artikel 4.2.1 van de Vlaamse codex ruimtelijke ordening.

Bosdecreet van 13 juni 1990:

Een grondoppervlakte valt onder de voorschriften van het Bosdecreet wanneer deze beantwoordt aan de wettelijke definitie van bos (Bosdecreet artikel 3). Het Bosdecreet blijft van toepassing op onwettig ontboste grondoppervlakten.

Inzonderheid gelden voor beboste grondoppervlakten volgende verplichtingen:

-bij elke kap of bij elke grondige wijziging aan de bosbodem, de strooisellaag of de kruidenlaag, dient een machtiging bekomen te worden van het Bosbeheer, tenzij anders voorzien in een wettelijk goedgekeurd beheerplan.

-Een beheerplan is wettelijke vereist voor alle aaneengesloten beboste eigendommen van minstens vijf hectare (5 ha), en voor alle bossen gelegen in het Vlaams Ecologisch Netwerk, zodra dit laatste wettelijk van kracht zal zijn.

-Met het oog op de gehele of gedeeltelijke ontbossing van een perceel, geldt dat hiervoor een stedenbouwkundige vergunning met voorafgaand advies van het Bosbeheer vereist is, evenals naleving van de compensatieregeling (Bosdecreet artikel 90bis, Besluit van de Vlaamse regering van zestien februari tweeduizend en één). Hiervan kan enkel afgeweken worden op grond van artikel 47 en artikel 87 van het Bosdecreet.

-De verwerver neemt aile rechten en verplichtingen over die op het eigendom rusten, namelijk door het Bosbeheer verleende machtigingen, subsidies of goedgekeurd bosbeheerplan.

Agragrisch gebied;

Met betrekking tot de onroerende goederen gelegen in een agrarisch gebied wijst de notaris cliënten op de mogelijkheden en moeilijkheden omtrent het bouwen en/of verbouwen in een agrarisch gebied en op het statuut van de zonevreemde gebouwen.

Bodemdecreet:

De overdrager verklaart dat er op de gronden, voorwerp van onderhavige akte, bij zijn weten geen risicoinrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

De overdrager heeft het bodemattest dat betrekking heeft op het hierbij ingebrachte goederen en dat werd afgeleverd door de "Openbare Afvalstoffenmaatschappij voor het Vlaamse Gewest" verkort genaamd "OVAM" op drie juni tweeduizend veertien met referenties:

Voor het goed punt 1: A:20140264144  R: 20140263107

Voor het goed punt 2 sub A: A:20140264145  R: 20140263107 Voor het goed punt 2 sub B: A:20140264142  R: 20140263107

Voor het goed punt 2 sub C: A:20140264141  R: 20140263107

Voor het goed punt 2 sub D: A:20140264143  R: 20140263107

Voor het goed punt 2 sub E: A:20140264140  R: 20140263107

De inhoud van deze bodemattesten luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit,

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

De overdrager verklaart met betrekking tot het verkochte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de koper of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband han opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de overdager te goeder trouw afgelegd werd neemt de verkrijger de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de overdrager hiervoor tot geen vrijwaring zal gehouden zijn.

Hypothecaire toestand:

Het hierboven beschreven onroerend goederen worden voor vrij en onbelast van gelijk welke inschrijving of nadelige overschrijving ingebracht, met uitzondering van de hypothecaire inschrijving genomen op het voormeld goed punt 1 op achtentwintig november negentienhonderd negenentachtig op het tweede hypotheekkantoor te Leuven ten voordele van Cera te Leuven en kantoor Cera te Leuven ingevolge akte verleden voor notaris Tuerlinckx te Haacht op zestien oktober negentienhonderd negenentachtig in hoofde van mevrouw VAN LANI Viviane Jeanne Marcella en mevrouw VAN UNI Rosine Alphonsine Maria. Ingevolge bericht van KBC Bank de dato zesentwintig november tweeduizend veertien werd akkoord tot vrijgave verkregen voor de voormelde inschrijving. Voormeld bericht wordt aan deze akte gehecht,

Bijzondere voorwaarden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng geschiedt verder onder de bijzondere voorwaarden die opgenomen zijn in de voormelde akten. De comparanten verklaren uitdrukkelijk van deze bijzondere voorwaarden kennis te hebben door voorafgaande mededeling ervan en verbinden zich ertoe deze na te leven ter volledige decharge van de inbrengers. Ondergetekende notaris wordt ervan ontslagen deze bijzondere voorwaarden en erfdienstbaarheden letterlijk over te nemen in deze akte,

Locatieve toestand

De ingebrachte goederen zijn vrij.

III, OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "MARSIM"

Voorafgaand aan het verlijden van de oprichtingsak-te hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd, ondertekend door alle oprichters, waarin zij de financiële structuur van de opgerichte vennootschap verantwoorden.

Dit stuk werd onmiddellijk door mij, Notaris, in ontvangst genomen en voor "ne varietur" ondertekend om bewaard te worden door neerlegging onder onze minuten. De oprichters erkennen dat ondergetekende notaris:

1. hen erop gewezen heeft dat in de door artikel vierhonderd zesenvijftig, ten vierde van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde geval, namelijk bij faillissement binnen drie jaar na oprichting, het financieel plan kan overhandigd worden aan de rechtbank;

2. hen gewaarschuwd heeft voor de draagwijdte van dit plan, meer bepaald wat betreft de hoofdelijke aansprakelijkheid van de oprichters inge-"val het maatschappelijk kapitaal bij de oprichting kennelijk ontoereikend was voor de normale uitoefening van de door de vennootschap voorgenomen bedrijvigheid.

PLAATSING VAN EN STORTING OP HET KAPITAAL

De comparanten verklaren en erkennen:

1. dat het maatschappelijk kapitaal van zeshonderd negenenveertigduizend vijfhonderd dertien euro vijftien cent (649.513,15 EUR) volledig geplaatst is; het is verdeeld in driehonderd achtendertig (338) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde

2, dat het volstort is tot beloop van de totaliteit.

INBRENG IN NATURA

De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van alle hierboven vermelde bestanddelen van de gesplitste naamloze vennootschap "SEPO", tegen de hierboven vermelde modaliteiten en voorwaarden.

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SEPO" in totaal driehonderd achtendertig (338) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de naamloze vennootschap "SEPO" in die zin dat elke aandeelhouder een aandeel verkrijgt van de hierbij opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARSIM" voor elk aandeel dat hij in de naamloze vennootschap "SEPO" aanhoudt.

Verslag van de bedrijfsrevisor

Door de comparanten werd de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Andy Alaerts Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Andy Alaerts aangesteld met het oog op het opmaken van het door de wet opgelegde verslag. De bedrijfsrevisor sloot zijn verslag af op acht december tweeduizend veertien.

De conclusies van het verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"Bij de oprichting van BVBA MARSIM, wordt de afgesplitste bedrijfstak van de NV SEPO ingebracht door de aandeelhouders van de NV SEPO. De inbrengwaarde van de afgesplitste bedrijfstak bedraagt 649.513,15 EUR, Voor de inbreng van cie afgesplitste bedrijfstak zal iedere aandeelhouder van de gesplitste vennootschap en dit proportioneel met hun deelneming in het maatschappelijk kapitaal van NV SEPO, 338 nieuw uit te geven aandelen van de verkrijgende vennootschap ontvangen en dewelke als volgt zullen verdeeld worden:

De nieuwe vennoten zijn: MARSIM BVBA

MARCEL LEO SERRY: 162 AANDELEN

SIMONNE MARIA POLLENTIER: 11 AANDELEN

CHRIS JOZEF SERRY: 33 AANDELEN

PATRICK CYRIEL SERRY: 33 AANDELEN

CARL BRUNO SERRY: 33 AANDELEN

ANJA MARIA SERRY: 33 AANDELEN

IVAN LEO SERRY: 33 AANDELEN

TOTAAL: 338 AANDELEN

Na voltooiing van onze werkzaamheden zijn wij van mening dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng en quasi inbreng en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering, leidende tot een inbrengwaarde van 649.513,15 EUR, gebaseerd is op het boekhoudkundige continuïteitsprincipe voor de partiële splitsingsoperatie zoals omschreven in artikel 80 van het KB van 30.1.2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen

d)de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal maal de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen MARSIM BVBA, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik door de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is,

Opgesteld ter goeder trouw, Diest, 8 december 2014,

(getekend)

Andy Alaerts Burg Vennootschap ovv EBVBA

Vertegenwoordigd door Andy Alaerts, Bedrijfsrevisor"

De ondergetekende Notaris heeft de comparanten voorlezing gedaan van artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek be-treffende de handelingen verricht door een echtge-noot.

in verband met de verkrijging van belangrijke vermo-gens-ibestanddelen binnen twee jaar na de oprichting heeft de ondergetekende notaris aan de comparanten voorlezing gedaan van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de quasi inbreng en aansprakelijkheid en voorzien van de nodige toelichting ter vervulling van zijn plicht als raads-man.

TIJDELIJKE MACHTEN:

Al de comparanten verklaren als lasthebber aan te stellen ieder van hen, om voor hen en in hun naam, alle verrichtingen en verbintenissen aan te gaan in naam en voor rekening van de op heden opgerichte vennootschap, nodig of dienstig tot uitvoering van het maatschap-pel ijk doel van de vennootschap, en dit tot aan de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Dit mandaat zal slechts uitwerking hebben, wanneer de verrichtingen en verbintenissen aangegaan zijn door de lasthebber, handelend eveneens in persoonlijke naam en niet alleen in zijn hoedanigheid van lasthebber.

STATUTEN

De statuten van de hierbij opgerichte vennootschap luiden als volgt, welke door de algemene vergadering

warden goedgekeurd:

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "MARSIM". De benaming van de vennoot-schap zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, be-kendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijk-heid", of door hun afkorting "bvba", en door het woord "rechtspersonenregister" of zijn afkorting "RPR", gevolgd door het ondememingsnummer.

ARTIKEL TWEE - DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duurte rekenen vanaf heden,

De wetsbepalingen betreffende de ontbin-ding en de opzeg-ging van een vennootschapscontract zijn niet

van toepas-sing. Behou-deus gerechtelijke ontbinding, kan de vennoot-schap slec-hts ontbonden worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statu-+tenwijzingen, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL DRIE - ZETEL

De vennootschap is gevestigd te Boortmeerbeek, Leuvensesteenweg 394.

De zetel kan zonder statu-'tenwijzi-,ging verplaatst worden in het Neder-landstalig gedeel-+te van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

a) De aanneming van alle publieke en private werken, de uitbating van een technisch bureau, alle studies en

expertise van architecturale en burgerlijke werken, alsmede de nijverheid en de handel van alle outillering,

materialen en producten hiermede In verband, de fabricatie en de handel van artikelen In beton, natuursteen,

kunststeen, keramiek en alle materialen dienstig voor de bouw,

b)- het bouwen en verbouwen van onroerende goederen,

- het algemeen aannemerwerk, grondwerk, algemeen schrijnwerk, dakdekker en waterdichtmaken,

- het droogkuiser-, ververwerk,

- alle elektrotechniekwerken,

- de installatie van centrale verwarming, klimaat, gas en sanitair,

- het plaatsen en herstellen van schrijnwerk  glazenmaker,

- stukadoor, cementeer- en dekvloeractiviteiten, tegel-, marmer en natuursteenactiviteiten, eindafwerking, - isolatie , waterbouwkundige werken, wegenwerken,aanleg en onderhoud van diverse terreinen,

- voegwerken,

- restauratiewerken,

c) het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of op te richten vennootschappen;

d) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen;

e) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypotheken en andere zekerheden stellen ten voordele van derden, in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondememingen;

f) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van management, administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het beheren en beleggen van roerende vermogens, gevormd door de inbrengen en verwervingen, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

g) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële en financiële, roerend of onroerend van aard die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en de uitbreiding van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland.

Wanneer de vennootschap in de toekomst het bestuur zou waarnemen van een andere vennootschap, dient de eerste hiertoe een vaste vertegenwoordiger te benoemen onder haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De besturende vennootschap brengt de bestuurde vennootschap op de hoogte van haar keuze. De bestuurde vennootschap meldt dit middels de gepaste formulieren in het vennootschapsdossier van de Griffie van Rechtbank van Koophandel en publiceert dit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Deze vaste vertegenwoordiger wordt dan belast met de opdracht in naam en voor rekening te handelen van de vertegenwoordigende rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd negenenveertigduizend vijfhonderd dertien euro vijftien cent (649.513,15 EUR). Het is verdeeld in driehonderd achtendertig (338) gelijke aandelen zonder nominale waarde ieder vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL VIJF BIS - VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

Telkens alle aandelen in één hand verenigd zijn, zal de vennootschap de regels volgen dewelke in de wetge-'ving en in onderhavige statuten voorzien zijn voor de éénpersoonsvennootschap.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere bvba's, Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de navolgende bvba's waarin hij enige vennoot wordt, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Een rechtspersoon kan de enige vennoot zijn doch wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn handen, tot een nieuwe vennoot wordt opgenomen of tot de bekendmaking van de ontbinding van de vennootschap.

ARTIKEL ZES - WI,IZI-GING VAN HET MAATSCHAPPE-,LIJK KAPITAAL

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort bij de in-schrij-ving.

Bij elke kapitaalverhoging:

Door inbreng in speciën, dienen de regels, voorgeschreven door de vennootschappenwetgeving inzake voorkeurrecht geëerbiedigd te worden,

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hiervoren is bepaald, kan slechts worden ingeschreven door de personen die krachtens de huidige statuten de aandelen kunnen verkrijgen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vier-tden kapitaal bezitten bij intekening door andere persomen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de vruchtgebruiker, en kan deze op de nieuwe aandelen inte-'ke-'men met eigen middelen tenzij anders tussen naakte eigenaar en vruchtige-'bruiker werd overeengekomen.

De nieuwe verkregen aandelen behoren in volle eigendom toe aan de vruchtgebruiker, mits een eventuele vergoeding aan de blote eigenaar voor het uitoefenen van het voorkeurrecht.

Laat de vruchtgebruiker het recht van voorkeur onbenut, dan kan de blote eigenaar op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, zijn met vruchtgebruik bezwaard.

- Inbreng in natura: ingeval van inbreng in natura dienen de bepalingen van de vennootschappenwetgeving nageleefd te worden.

Aandelen die geheel of gedeeltelijk overeenstemmen met inbrengen in natura moeten onmiddellijk worden volgestort.

ARTIKEL ZEVEN - KAPITAALVERMINDERING

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproe-'ping tot deze verga-'dering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

Bij iedere kapitaalvermindering moeten de aandeel-'houders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

ARTIKEL ACHT - KAPITAALVERLIES

Bij vermindering van het netto-actief tot minder dan de helft, respectievelijk een/vierde van het maatschappelijk kapitaal, dienen de bepalingen terzake, voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen, nageleefd te worden.

ARTIKEL ACHT/BIS - AANDELEN OP NAAM - REGISTER - OVERDRACHT

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehou-den, waarin worden

aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, als-mede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van over-dracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het aandelenregister, wordt aan de v4nnoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL NEGEN - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN

a. de aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van de andere vennoot of vennoten.

Deze in-'stemming is evenwel niet vereist wanneer de aande-den overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

b. de vennoot die één of meer aande-den wil overdra-gen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voor-snaam, het beroep en de woonplaats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen de drie maanden te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de-overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c. tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rech-iter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

d. in dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de laatst gekende balanswaarde op de dag van de over-dracht. Bij gebrek aan over-eenstemming tussen par-tijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundi-gen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen béinvioe-den, en met de bestaansmogelijkheden van de vennoot-schap. Over meningsver-schillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde-des-kundige die, op hun verzoek of op ver-zoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koop-handel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is, Tegen de beslissing van de derde-des-ikundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtsper-'soon.

ARTIKEL TIEN - OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJ-DEN

a) Ingeval van overlijden van een vennoot, kunnen zijn aandelen niet overgaan op zijn erfgenamen of legatarissen, dan met toestemming van de andere vennoot of vennoten. De aandelen van de overleden vennoten kunnen bij voorkeur overgenomen worden door de overlevende vennoten, mits de tegenwaarde te betalen, waarvan sprake hierna.

De erfgenamen of legatarissen die geen deelgenoot kunnen worden, hebben het recht op de tegenwaarde van de aandelen in overgang. Deze tegenwaarde wordt vastgesteld en uitbetaald volgens de modaliteiten zoals voorbepaald.

b) Ingeval van overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgers, zal door deze laatsten binnen de zes maanden aan de vennootschap moeten meege-ideeld worden, welke erfgenaam als eigenaar zal optreden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden,

ARTIKEL ELF - VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN

De vennoot-schap kan hetzij zelf, hetzij door personen die in eigen naam maar voor rekening van de ven-nootschap handelen, door inkoop of ruiling geen eigen aandelen ver-krijgen dan volgens de regels terzake voorzien door de vennootschappenwetgeving.

Het in pand nemen van haar eigen aandelen door de vennoten zelf of door een persoon die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap handelt, wordt met een verkrijging gelijkgesteld. Niettegenstaande elke anders luidende bepaling kunnen noch de vennootschap, noch de in naam maar voor rekening van de vennootschap optredende persoon het stemrecht uitoefenen dat is verbonden aan de aandelen die hen in pand zijn gegeven.

ARTIKEL TWAALF

De besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid der vennoten mag geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zeker-teden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen door der-den dan onder de voorwaarden en in de gevallen voorzien door de wet.

ARTIKEL DERTIEN - ONVERDEELBAARHEID - SPLITSING

De maatschappelijke aandelen zijn onverdeelbaar tegenover de vennootschap die slechts één eigenaar per aandeel kent.

De mede-eigenaars van de onverdeelde aandelen zijn verplicht zich te laten vertegenwoordigen door één enkele van hen genoemd bij schriftelijke overeenkomst of bij gebrek daaraan, door de heer Voorzitter der Handelsrechtbank, op aanvraag der meest gerede partij.

Zolang zulkdanige aanwijzing niet geschied is, kan de uitoefening der aan de aandelen verbonden rechten geschorst worden.

Ingeval van splitsing van een aandeel in naakte eigendom en vruchtgebruik, zal in ieder geval het stem-recht in de algemene vergadering toekomen aan de houder van het vruchtgebruik, behoudens de gevallen waarin beraadslaagd en besloten wordt omtrent materies die de positie van de naakte eigenaar kunnen benadelen of verzwakken. In zulkdanig geval zal de uitoefening der lidmaatschapsrechten, verbonden aan de betreffende aandelen, toekomen aan de naakte eigenaar, en ingeval van meerdere naakte eigenaars, geregeld worden zoals voorzien in het tweede en derde lid van onderhavig artikel.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL VEERTIEN - BENOEMING - ONTSLAG

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Er kan een statutaire zaakvoerder benoemd worden die slechts, kan worden ontslagen met éénparig goedvinden der vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL VIJFTIEN - BEZOLDIGING - ONKOSTEN

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd of onbezoldigd. De opdracht wordt kosteloos vervuld, zolang

de algemene vergadering, daartoe bij uitsluiting bevoegd, niet uitdrukkelijk een bezoldiging heeft toegekend.

ARTIKEL ZESTIEN - INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlij-king van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelin-gen waarvoor vol-gens Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De eventuele beperkingen kunnen tegen de derden niet worden ingeroepen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt.

ARTIKEL ZEVENTIEN - EXTERNE VERTE-GENWOORDIGINGS-MACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennoot-ischap in en buiten rechte.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennoot-schap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is ten overstaan van derden gebonden door rechtshandelingen, welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het ven-nootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

ARTIKEL ACHTTIEN - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de ven-noot-schap aanstehlen. Een algemene opdracht is verboden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor be-paalde of voor een reeks be-paalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevol-'machtigden verbinden de vennoot-schap, binnen de perken van de hun verleende vol-macht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdre-ven vol-macht.

De zaakvoerders kunnen één of meer onder hen de bevoegdheid verlenen om alleen of gezamenlijk de vennoot-schap te vertegenwoordigen en deze bepaling kan tegen derden worden ingeroepen onder de voorwaarden bepaald in de vennootschappenwetgeving.

ARTIKEL ACHTTIEN BIS - TEGENSTRIJDIG BELANG - VERBOD OPGELEGD AAN DE ZAAKVOERDER

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het colle-ge dat bij een verrichting een tegenstrijdig vermogensrechtelijk belang heeft met de vennootschap, gehouden de vennootschappenwetgeving na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdig-held van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Indien de enige zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is ge-plaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen te hebben in zaken welke met de vennootschap zouden kunnen concurre-ren, behoudens uitdrukkelijk akkoord van de algemene vergadering.

D<TOEZICHT

ARTIKEL NEGENTIEN - BENOEMING EN BEVOEGDHEID

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en con-trolebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle ge-schriften van de vennootschap, In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een com-missaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfs-'revisoren en die be-voegd is zoals bepaald in de vennootschappenwetgeving.

E. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL TWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGE-WONE ALGEMENE VERGADE-RING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand september om achttien uur,

Indien die dag een wettelij-'ke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere alge-mene vergadering worden bijeengeroepen om te beraad-'slagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde Kan ook een buitengewone algemene vergade-ring worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping,

ARTIKEL EENENTWINTIG - BEVOEGDHEID VAN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE AL-GEMENE VERGADERING

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van: de benoeming en het ont-slag van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissa-rissen, de vast-stelling van het salaris van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de com-missarissen, het instellen van de ven-nootschapsvor-dering tegen de zaakvoerders en de commissarissen, het verlenen van kwijting, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid be-voegd om volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen de quasi-inbreng goed te keuren.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BEVOEGDHEID VAN DE BUITEN-GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, en met name te besluiten tot: ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, voor zover er een beperking bestaat, verho-ging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechts-vorm.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - BIJEENROEPING - BEVOEGD-ij - VERPLICH-TING - VERLOOP

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commis-sa-irissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzonde-re of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissa-rissen zijn verplicht een bij-zondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één-/vijfde van het maat-schappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot een algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding der verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die er om verzoeken.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeet zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen.

Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Indien de wet het toelaat, en op de wijze voorzien in de wet, hebben de vennoten de mogelijkheid aan de algemene vergadering deel te nemen via een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. De nadere modaliteiten met betrekking tot elektronische deelname aan de algemene vergadering dienen te worden bepaald door de zaakvoerders.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordi-ging en met name van de wederzijdse verte-genwoordiging van gehuwden, kan elke ven-noot op de verga-dering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtig-de, al dan niet vennoot.

Er mag gebruik gemaakt worden van schriftelijke stemprocedures voor zover voorzien de vennootschappenwetgeving.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het vol-gend artikel is bepaald.

, F

s ARTIKEL ZESENTWINTIG - SCHORSING VAN HET STEMRECHT

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt eveneens ge-tschorst.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG -AANWEZIGHEIDSLIJST- NOTULEN

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINST-VERDE-LING

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - BOEKJAAR - JAARRE-KENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgeslo-ten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarreke-'ning en handelt verder naar voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resulta-'ten-rekening en de toelichting en vormt een geheel.

Nà goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG -BESTEMMING VAN DE WI-NST - RESER-VE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provi-+sies en

af-schrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Ce Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

11

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevol-hge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die

e volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Verder dient gehandeld naar de voorschriften van

de vennootschappenwetgeving.

ó Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is ver-richt, worden

X terugbetaald indien de vennoot-schap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de

evoorschriften was of daarvan, gezien de omstandig-'he-den, niet onkun-dig konden zijn.

zs

zs Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafge-nomen om de wette-lijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappe-lijk kapitaal be-draagt.

wl

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhou-ders verdeeld naar ver-houding van ieders aantal

e aandelen en de daarop verrich-te stortingen. Nochtans kan de alge-mene vergadering besluiten dat de winst of

d een deel ervan zal worden gereserveerd.

c::: G. ONTBINDING - VEREFFENING

N

N ARTIKEL DERTIG - ONTBINDING EN VEREFFENING

0

er, De vennootschap kan slechts ontbonden worden, behou-'dens door de rechter, zoals bepaald in artikel

o twee.

et ARTIKEL EENENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFE-NAARS

.9 De vereffenaars treden pas in functie na homologatie door de rechtbank van Koophandel, zoals voorzien in

et het Wetboek van Vennootschappen.

et

ARTIKEL TWEEENDERTIG - BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFE-NAARS

teDe vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de

. algemene vergadering bij gewo-ne meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffening van de vennootschap gebeurt in toepassing van de voorschriften van het Wetboek van

Vennootschappen.

H. KEUZE VAN WOONPLAATS

e ARTIKEL DRIEENDERTIG

C Alle zaakvoerders, commissa-rissen en vereffenaars, die hun woonplaats In het buiten-land hebben, et

worden geacht voor de hele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennoot-schap, waar

pq hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan be-treffende de zaken van de vennoot-schap en de verantwoordelijk-heid van hun toezicht.

Voor alles wat niet voorzien is in de onderhavige statuten geldt het Wetboek van Vennootschappen ingegaan op zes februari tweeduizend en één.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEK-JAAR

Voor-

Deho`uden

a`an het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend

vijftien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf een april laatst tot eenendertig maart tweeduizend vijftien.

BENOEMING

Worden als niet-statutaire zaakvoerders benoemd:

1. Mevrouw Pollentier, voornoemd, die verklaart dit zaakvoerderschap te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

2. De heer Serry Marcel, voornoemd, die verklaart dit zaakvoerderschap te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

3. De heer Carl Serry, voormeld,

4, De heer Patrick Serry, voormeld.

BEZOLDIGING

Het ambt van zaakvoerder is niet bezoldigd.

IV. COORDINATIE VAN DE STATUTEN SEPO NV

De algemene vergadering beslist volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten, om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, te weten artikel 5 wordt integraal vervangen en zal vanaf heden luiden als volgt: "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd en éénduizend negenhonderd zevenenzestig euro vijftien cent (401.967,15 EUR), Het is verdeeld in 338 aandelen zonder nominale waarde."

V. VOLMACHT

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCAL, te Londerzeel, Zwaluwstraat 117 om alle verrichtin-egen te doen met het oog op de inschrijving van de nieuwe vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en deze vennootschap te laten registreren als B.T.W.-plichtige, om voorgaande beslissingen uit te voeren en om voor rekening van de vennootschappen, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens te Mechelen

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 03.09.2015, NGL 02.10.2015 15635-0394-013

Coordonnées
MARSIM

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 394 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande