MASI SUPPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MASI SUPPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.881.295

Publication

08/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-04-2015

Griffie

*15306112*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627881295

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Masi Support

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op éénendertig maart tweeduizend vijftien (31/03/2015), nog ter registratie aan te bieden, blijkt : dat de heer MARIEN Siemen, geboren te Duffel op dertien december negentienhonderd zesentachtig, wonende te 3150 Haacht, Werchtersesteenweg 115 B, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "Masi Support", met zetel te 3150 Haacht, Werchtersesteenweg 115 B.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf éénendertig maart tweeduizend vijftien (31/03/2015).

De vennootschap heeft tot doel:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, alle hoegenaamde roerende en onroerende verrichtingen te doen, namelijk te kopen, verkopen, huren en verhuren, laten bouwen, verbouwen, het uitbaten en het in waarde brengen van eigendommen en gronden, alsmede het ontwikkelen en realiseren van verkavelingen en andere onroerende projecten. Het uitvoeren van alle infrastructuur- en uitrustingswerken van gronden met het oog op de verkaveling en de valorisatie ervan.

De coördinatie van alle bouw- en verbouwingswerken met hun binnenhuisinrichting en voltooiing. Het uitvoeren van studies, schattingen, expertisen voor gronden, gebouwen en installaties. Bemiddeling inzake verhuring en overdracht van handelszaken.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing, huur en verhuring ervan, de leasing en de uitbating, kortom alle verrichtingen doen van onroerende aard.

Het aankopen, verhuren en verkopen van inboedels en handelsgoederen.

Het uitvoeren en coördineren van renovatiewerken aan roerende en onroerende goederen. Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen het verstrekken van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand en adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enzovoort.

Het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen doen die de eigenschap hebben dit doel uit te voeren, te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Zij zal belangstelling mogen hebben voor alle gelijkaardige zaken die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verbinden.

Zij mag ondermeer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkwaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

Onderwerp akte :

Werchtersesteenweg 115 Bus B 3150 Haacht

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op ieder aandeel is gedeeltelijk gestort, meer bepaald voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), door inbrengen in geld door de enige oprichter.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE03 7350 3885 8184, geopend bij KBC Bank te Sint-Katelijne-Waver, ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op drieëntwintig maart tweeduizend vijftien, dat aan de notaris werd overhandigd voor bewaring in het dossier.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd:

De heer MARIEN Siemen, geboren te Duffel op dertien december negentienhonderd zesentachtig, wonende te 3150 Haacht, Werchtersesteenweg 115 B,

Deze aanvaardde de opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Deze zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht een of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand juni om veertien uur (14.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling en met recht ieder afzonderlijk te handelen, werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Swinnen Kristof & Partners", met zetel te 2500-Lier, Aarschotse-steenweg 232 B, en haar aangestelden;

1. teneinde de zaakvoerder(s) te vertegenwoordigen en bij te staan bij alle diensten en bij het vervullen van alle formaliteiten, zowel deze voortvloeiende uit deze akte als uit alle andere authentieke en onderhandse akten, ondermeer, en dit zonder dat deze lijst beperkend is, bij het ondernemingsloket en bij de belastingdiensten;

2. voor de inschrijving, aansluiting en vertegenwoordiging van de vennootschap en haar zaakvoerder(s) bij sociale verzekeringsfondsen en sociale secretariaten;

3. voor de neerlegging van de oprichtingsakte bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

4. voor de inschrijving, wijziging en doorhaling van zowel de zaakvoerder(s) als de vennootschap in de Kruispuntenbank Ondernemingen via de diensten van het ondernemingsloket;

5. voor de aanvraag en schrapping van een BTW-nummer en een ondernemingsnummer;

6. op het gebied van vertegenwoordiging van zowel de zaakvoerder(s) als de vennootschap ten aanzien van de administraties van de directe belastingen en van de BTW in het algemeen, en in het bijzonder voor het indienen van de aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting, het indienen van de BTW-aangiftes en de jaarlijkse BTW-listings, en het indienen van bezwaarschriften.

----- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2015
ÿþOndernemingsnr : 0627.881.295

Benaming

(voluit) : Masi Support

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Werchtersesteenweg 115 bus B - 3150 Naacht

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming bijkomende zaakvoerder

Bij besluit van een bijzondere algemene vergadering de dato 17 juli 2015 worden de volgende zaken: éénpang beslist

- De heer Steven Van den Eynde, wonende te Zoetewei 103 bus B te 2580 Putte wordt benoemd als; bijkomende zaakvoerder van de vennootschap met terugwerkende kracht vanaf 31/03/2015.

Volmacht

Wordt aangesteld tot bijzonder volmachtdrager teneinde in de naam van de vennootschappen alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de; ondernemingslokketten, de rechtbanken van koophandel, bij de diensten van de Belasting over de; Toegevoegde Waarde en de directe belastingen en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te; vervullen, alle documenten te tekenen en alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren Swinnen Kristof, accountant en belastingconsulent, kantoor houdende te 2500 Lier, Aarschotsesteenweg 232B, en zijn medewerkers.

Dhr Kristof Swinnen

Accountant

Volmachtdrager

~ i f

Mo 1 Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van.de_.aktP

é 7 Mi 2.

Griffie Rechtbank van Koophandell te Leuven.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MASI SUPPORT

Adresse
WERCHTERSESTEENWEG 115, BUS B 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande