MATHIAS LEUPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MATHIAS LEUPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.110.648

Publication

10/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri:van de akte

" e~, op ;

fi,.. Q1 OKT, Z014

~. .

tor griffie van de Ned~i" iandstaijge

~~ S1l~~~~ ~u

~~ ~~rs.~i frfr~l Rrctssoi

IIIM~!41 Wu~~u99u2~~ui~ui

16*

Ondernemingsnr : 0831.110.648

E3enaming

(voluit) : MATHIAS LEUPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Hendrik Drapsstraat 33 (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sandry Gypens, Notaris te Strombeek-Bever (Grimbergen), in', datum van vijfentwintig september tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering der: aandeelhouders van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "MATHIAS LEUPE" met zetel te Grimbergen, Strombeek-Bever, Hendrik Drapsstraat 33, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0831.110.648 RPR Brussel, de volgende: beslissingen heeft genomen: (...)

Eerste besluit- Wijziging van de benaming

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "GRACE", vanaf heden.

Tweede besluit - Verslag van de zaakvoerder,

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder over de

hiernavermelde doelswijziging, opgesteld op 17 september 2014. Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen is aan dit verslag een staat van activa en passiva gevoegd die dateert van 30 juni 2014, hetzij minder dan drie maanden oud.

De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

Derde besluit  Doelswijzigïng

Zoals voorgesteld door de zaakvoerder, beslist de vergadering het deel van de vennootschap te wijzigen als. volgt

Voortaan luidt het doel als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamelijke rekening met derden:

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand, coaching, onderricht en adviezen aan derden van administratieve , organisatorische , sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals' het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, interim management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt,

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden.. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing , de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en aile verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard, De verwerving van participatie, onder gelijk welke vorm, in handels- , industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer , evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving,, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels, Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of welke andere' wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullende of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, aile financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat

deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen, Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor aile kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verban met haar doel, die van aard zijn de

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe naadzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op aile wijzen die zij het meest geschikt achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alla handelingen kan stellen die op welke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning , een attest nodig is of die aan andere voorschriften, moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften voldaan is. "

Vierde besluit - aanpassing statuten aan genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt:

-Artikel 1: de tekst van dit artikel wordt vervangen door:

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een beslo-Iten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam "GRACE".

-Artikel 4: Doelt de tekst van dit artikel wordt vervangen door:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland , voor eigen rekening , voor rekening van derden of voor gezamelijke rekening met derden:

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand, coaching , onderricht en adviezen aan derden van administratieve , organisatorische , sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, interim management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden.. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing , de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard. De verwerving van participatie, onder gelijk welke vorm, in handels- , industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer , evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of welke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen , samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten , zowel in België ais in het buitenland, die een aanvullende of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over aile andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verban met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe naadzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op aile wijzen die zij het meest geschikt achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning , een attest nodig is of die aan andere voorschriften, moeten voldoen, zuilen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften voldaan is. "

Vijfde besluit - machtiging zaakvoerder

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Zesde besluit - volmacht kruispuntbank voor ondernemingen.

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan BV - CVBA KANTOOR HERMANS, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1t om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, ailes te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Stemming,

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.(..,)

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen - een gelijkvormig afschrift

- verslag van de zaakvoerder

- staat van activa en passiva

- de gecoördineerde tekst der staten,

Notaris Sandry Gypens.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4\17

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van I.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.02.2014, NGL 14.03.2014 14065-0437-016
05/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BR4~~ ~~

~g¬ ¬ ~.,~.

7. 7 .IAM 2014

Griffie

{

Voor-

behouden

aan het  +

Belgisch

Staatsblad









Ondernemingsar : 0831.110.648

Benaming

(voluit) : Mathias Leupe

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vinkenstraat 32, 1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder en wijziging maatschappelijke zetel Ult het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd. 20-12-2013 blijkt:

Ingevolge het overlijden van de heer Mathias Leupe, nationaal nummer 750729-005-70, is zijn mandaat

beëindigd op 14-10-2013.

De algemene vergadering beslist unaniem om te benoemen als zaakvoerder in BVBA Mathias Leupe

vanaf 20-12-2013:

- mevrouw Tanja Van Looy, nationaal nummer 770801-310-72,,wonende te 1851 Humbeek,

Warandestraat 104.

Zij aanvaardt haar mandaat.

De maatschappelijke zetel te "1850 Grimbergen, Vinkenstraat 32" wordt overgebracht naar "1853 Strombeek-Bever, Hendrik Drapsstraat 33".

Volmacht

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan CVBA De Decker - Hermans, met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Getekend: Tanja Van Looy, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 30.04.2013 13109-0397-017

Coordonnées
MATHIAS LEUPE

Adresse
HENDRIK DRAPSSTRAAT 33 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande