MATHYS ORTHOPAEDICS BELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MATHYS ORTHOPAEDICS BELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 860.800.170

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 17.07.2014 14334-0106-033
07/11/2014
ÿþ1.194 word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 O OKT. 2014

Griffie Rechtbanluan Koophandel

ni'Pen.

MMO

i

Ondernemingsnr : 0860.800.170

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Interleuvenlaan 15H, 3001 lieverlee (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

MATHYS ORTHOPAEDICS BELUX

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 30 juni 2014

De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de heer Arne Faisst met ingang vanaf 7/04/2014 te ontslaan als bestuurder van de vennootschap en te vervangen vanaf die datum door de heer Peter Fontana, wonende Schwallmat 25, Cl-I-3303 Zuzwil, Zwitserland, als bestuurder van de vennootschap en dit voor een periode van 6 jaar.

Joachim Devisch,

Gevolmachtigde.

Voor-behoude aan het Selgiscr Staatslila

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Monittur_belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/12/2013
ÿþMad Word 11.1

:Le In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4

911

<131881

k.. r gelegd ter griffie der

F.acl-li.b nk van Koophanpc=

te Leuven, de CI

DE GRIFFIER, vt Griffie

ondernemingsnr: 0860.800.170

Benaming

(voluit) : MATHYS ORTHOPAEDICS BELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Interleuvenlaan 15H, 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 28 juni 2013

De algemene vergadering dd. 28 juni 2013 heeft met éénparigheid van stemmen beslist de commissaris BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA te herbenoemen voor een periode van 3 jaar. Het mandaat zal aflopen op de statutaire algemene vergadering te houden in 2016, BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA stelt Gert Claes aan als vaste vertegenwoordiger. De mandaatprijs wordt vastgelegd op 8.500 EUR exclusief BTW.

Joachim Devisch,

Gevolmachtigde,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.07.2013 13355-0488-032
29/07/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Voor-

behouder aan het Belgiscl"

Staatsbla

+13118209*

NetrOasel têt 6riff7é der

Rechtbank van Kcophandot

te Leuven, cte ,m l ~- ~ 2013

De r~~:ol~

Griffie

Ondernemingsnr : 0860.800.170

Benaming

(vasuit) : MATHYS ORTHOPAEDICS BELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Interleuvenlaan 15 H - 3004 Leuven - Belgie (volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenen van volmacht 1 Aanpassing volmacht I Bijzondere volmacht Uittreksel van de notulen an de raad van bestuur gehouden op 9 juli 2013

Eerste beslissing:

De Raad van Bestuur heeft met unanimiteit beslist om aan de heer Joachim Devisch, gedomicilieerd te 8300 Knokke-Heist, Spaanselaan 9, vanaf 1 juli 2013 volgende volmachten te verlenen:

1.De dagelijkse briefwisseling ondertekenen en alle andere noodzakelijke documenten.

2.1-let aangaan, afsluiten en toelaten van alle contracten en verbintenissen die verband houden met het statutair doel, met uitzondering van M&A.

3.1-let ondertekenen van alle stukken in verband met de bewaring, de verzending en de inontvangstname; van produkten en goederen.

4.Het in ontvangst nemen, in naam van de vennootschap, van aile brieven, kisten, pakketten, collis, al dan; niet aangetekend, met of zonder aangegeven waarde, van de post, van de douanen en accijnzen, van; vervoerbedrijven en van de spoorwegen, aile in bewaring gegeven stukken aannemen, cognossementen en; vrachtbrieven en elle andere vereiste documenten en kwijtschriften ondertekenen.

5.Het uitvoeren van betalingen, zonder beperking per verrichting en het onbeperkt in ontvangst nemen van. alle betalingen, alle geldsommen en waarden innen, die voor om het even welke reden verschuldigd zijn aan de vennootschap in hoofdsom, intresten en bijkomende bedragen, kwijting en ontlasting geven in naam van de vennootschap voor alle ontvangen sommen en waarden.

6.1-let ondertekenen van cheques, betalingsopdrachten, het endosseren, disconteren en verhandelen van alle waarden en documenten, zulks zonder beperking per verrichting.

7.Zonder beperking per verrichting :

a)Alle rekeningen bij financiële instellingen openen en sluiten, het uitvoeren van betalingsopdrachten en het

geven van handtekeningen voor de werking van bank- en postchequerekeningen;

b)Beschikken over de bankmandaten vervat in de instructies aan financiële instellingen zoals door de

vennootschap overgemaakt;

c)Het verhandelen van kredieten.

8.Alle personeel aanwerven en ontslaan.. Het ondertekenen van alle documenten opgelegd door de sociale wetgeving.

9.Voor rekening van de vennootschap alle verzekerde, aangetekende en andere stukken afhalen,' ', postmandaten, kwijtingen, betekeningen, kredietbrieven en andere waarden of geldwaardige papieren; ontvangen, er geldig kwijting en handtekening voor geven,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

10. De vennootschap vertegenwoordigen bij alle privàte en publieke besturen, het rechtspersonenregister, het bestuur der douane en accijnzen, de administratie der directe belastingen, de B.T.W. en registratie, het r bestuur der spoorwegen en alle andere transportondememingen.

11. Verzekeringsovereenkomsten afsluiten in verband met goederen, personeel en de activiteiten van de vennootschap.

12. Huurovereenkomsten afsluiten in verband met roerende en onroerende goederen, het ondertekenen en neerleggen van de jaarrekeningen van de vennootschap,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

13. Het opstellen, tekenen en neerleggen van alle belasting- en B.T,W, aangiften en alle andere aanverwante documenten en briefwisseling.

14, En, in het algemeen, de vennootschap vertegenwoordigen tegenover alle administratieve organismen, Tweede beslissing:

De Raad van Bestuur beslist, naar aanleiding van de volmachten toegekend aan de heer Devisch, de volmachten toegekend aan mevrouw Michèle Ysenbrant, wonende te 1701 Itterbeek, Itterbeeksebaan 379A, aan te passen. De volmachten aan mevrouw Ysenbrant luiden met ingang vanaf 1 juli 2013 ais volgt:

1.De dagelijkse briefwisseling ondertekenen en alle andere noodzakelijke documenten; Hiermee wordt bedoeld het ondertekenen van alle correspondentie en post, Het ondertekenen van overeenkomsten valt hier voor alle duidelijkheid niet onder,

2.1-let ondertekenen van alle stukken in verband met de bewaring, de verzending en de in ontvangstname van producten en goederen;

3.Het in ontvangst nemen, in naam van de vennootschap, van alle brieven, kisten, pakketten, collis, al dan niet aangetekend, met of zonder aangegeven waarde, van de post, van de douanen en accijnzen, van : vervoerbedrijven en van de spoorwegen, alle in bewaring gegeven stukken aannemen, cognossementen en vrachtbrieven en aile andere vereiste documenten en kwijtschriften ondertekenen;

4.Het uitvoeren van alle betalingen, waarbij zij gezamenlijk met de heer Joachim Devisch dient te tekenen; het onbeperkt in ontvangst nemen van alle betalingen, alle geldsommen en waarden innen, die vcor om het even welke reden verschuldigd zijn aan de vennootschap in hoofdsom, intresten en bijkomende bedragen, kwijting en ontlasting geven in naam van de vennootschap voor alle ontvangen sommen en waarden; In geval de heer Devisch niet beschikbaar zou zijn, dient zij in dit geval samen te ondertekenen met de heer Urs Flück.

5Het aanvragen van kredietkaarten; het verhogen van de limietbedragen van kredietkaarten, beperkt tot 5.000 EUR, voor een bepaalde periode waarvoor deze verhoging noodzakelijk is;

6Voor rekening van de vennootschap alle verzekerde, aangetekende en andere stukken afhalen, postmandaten, kwijtingen, betekeningen, kredietbrieven en andere waarden of geldwaardige papieren ontvangen, er geldig kwijting en handtekening voor geven.

Derde beslissing:

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht aan mevrouw Danielle Geerts, BDO Belastingconsulenten, « The Corporate Village », Da Vincilaan 9  Box E.6, Elsinore Building, 1935 Zaventem:

" Om individueel handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten van inschrijving en/of wijziging en/of schrapping van Mathys Orthopaedics Belux nv bij de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen;

" Om individueel handelend en met de mogelijkheid tot In de plaatstelling alle beslissingen en/of wijzigingen betreffende Mathys Orthopaedics Belux nv in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te laten publiceren.

Danielle GEERTS

Lasthebber.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2013
ÿþti

Voor-hehoude aan hel Selglsct Staatsbh

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

Neergelegd ter griffie de:

Rechtbank van Koophanae,

te Leuven, de 0 3 AU. 2013 dt!11FFIER,

Ondernemingsnr : 0860.800.170

Benaming

(voluit) : MATHYS ORTHOPAEDICS BELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Interieuven 15H - 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en intrekking handtekeningbevoegdheid I Aanpassing volmacht 1 Bijzondere volmacht

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 15 maart 2013

Eerste beslissing:

De Raad van Bestuur heeft beslist om de heer Luc Thon te ontslaan uit zijn mandaat van directeur van de vennootschap met ingang vanaf 6 februari 2013. Samen met dit ontslag komt tevens een einde aan de handtekeningsbevoegdheid die aan de heer Luc Thon in de beslissingen van de Raad van Bestuur van 17 februari en 23 augustus 2012 werden toegekend,

Tweede beslissing:

De Raad van Bestuur beslist, naar aanleiding van het ontslag van de heer Thon, de volmachten toegekend! aan mevrouw Michèle Ysenbrant, wonende te 1701 Itterbeek, Itterbeeksebaan 379A, aan te passen. De! volmachten aan mevrouw Ysenbrant luidt met ingang vanaf 6 februari 2013 als volgt:

1,De dagelijkse briefwisseling ondertekenen en alle andere noodzakelijke documenten;

2.1-let ondertekenen van alle stukken in verband met de bewaring, de verzending en de in ontvangstname van producten en goederen;

3.Het in ontvangst nemen, in naam van de vennootschap, van alle brieven, kisten, pakketten, collis, al dan? niet aangetekend, met of zonder aangegeven waarde, van de post, van de douanen en accijnzen, van? vervoerbedrijven en van de spoorwegen, aile in bewaring gegeven stukken aannemen, cognossementen en; vrachtbrieven en alle andere vereiste documenten en kwijtschriften ondertekenen;

4.Het uitvoeren van alle betalingen waarbij zij gezamenlijk met de heer Urs Flück dient te tekenen; het; onbeperkt in ontvangst nemen van alle betalingen, alle geldsommen en waarden innen, die voor om het even: welke reden verschuldigd zijn aan de vennootschap in hoofdsom, intresten en bijkomende bedragen, kwijting en: ontlasting geven in naam van de vennootschap voor alle ontvangen sommen en waarden;

5.Het aanvragen van kredietkaarten; het verhogen van de limietbedragen van kredietkaarten, beperkt tot; 5.000 EUR, voor een bepaalde periode waarvoor deze verhoging noodzakelijk is;

6,Voor rekening van de vennootschap alle verzekerde, aangetekende en andere stukken afhalen,; postmandaten, kwijtingen, betekeningen, kredietbrieven en andere waarden of geldwaardige papieren; ontvangen, er geldig kwijting en handtekening voor geven.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Derde beslissing:

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht aan mevrouw Danielle Geerts, BDO Belastingconsulenten, « The Corporate Village », Da Vincilaan 9  Box E.6, Elsinore Building, 1935 Zaventem:

" Om individueel handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten van inschrijving en/of wijziging en/of schrapping van Mathys Orthopaedics Belux nv bij de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen;

" Om individueel handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatstelling aile beslissingen en/of wijzigingen betreffende Mathys Orthopaedics Belux nv in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te laten publiceren.

Danielle GEERTS Lasthebber

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van l_uiK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/09/2012
ÿþ/mg, Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouder

aan het

Belgisch

5taatsble,

II1 II nlllll IIIIYI III

" iaisoaas*

1

ni

Ondememingsnr : 0860.800.170

Benaming

(voluit) : Mathys Orthopaedics Belux NV

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Interieuvenlaan 15H, 3001 Leuven

Onderwerp akte : Wijziging handtekeningsbevoegdheid 1 uitbreiding en aanpassing bevoegdheden

(Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur die plaatsvond te Leuven op 23 augustus 2012) Eerste beslissing van de Raad van Bestuur:

De Raad van Bestuur verwijst naar haar eerdere beslissing van 17 februari 2012 met betrekking tot de. benoeming van de heer Luc Thon, gedomicilieerd te Kessel-Lo, Spreeuwenstraat 14, ais directeur van de vennootschap, alsook de in dit verband opgelegde beperking van de handtekeningbevoegdheid van de heer Luc Thon. Voornoemde beslissing wordt als volgt gewijzigd:

De Raad van Bestuur beslist hierbij dat, in de uitvoering van zijn dagelijkse opdracht als directeur, de heer: Luc Thon gezamenlijk dient te tekenen met mevrouw Michèle Ysenbrant voor alle transacties. In geval van onmogelijkheid of onbeschikbaarheid tot ondertekenen van een van beide voornoemde personen, dient de andere genoemde persoon de betrokken transactie te ondertekenen samen met de heer Urs Flück.

Tweede beslissing van de Raad van Bestuur

-De Raad van Bestuur verwijst naar haar eerdere beslissing van 17 februari 2012 met betrekking tot de toekenning van bepaalde volmachten aan mevrouw Michèle Ysenbrant.

De Raad van Bestuur beslist hierbij dat, de machten opgenomen in punt 4 en 5 van de oorspronkelijke', beslissing dienen te worden vervangen als volgt:

4.Het uitvoeren van alle betalingen waarbij zij gezamenlijk met de heer Luc Thon dient te tekenen; het onbeperkt in ontvangst nemen van alle betalingen, alle geldsommen en waarden innen, die voor om het even welke reden verschuldigd zijn aan de vennootschap in hoofdsom, intresten en bijkomende bedragen, kwijting en ontlasting geven in naam van de vennootschap voor alle ontvangen sommen en waarden;

5.Het aanvragen van kredietkaarten; het verhogen van de limietbedragen van kredietkaarten, beperkt tot, 5.000 EUR, voor een bepaalde periode waarvoor deze verhoging noodzakelijk is;

Derde beslissing van de Raad van Bestuur:

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht aan mevrouw Danielle Geerts, BDO Belastingconsulenten, « The Corporate Village », Da Vincilaan 9  Box E.6, Elsinore Building, 1935 Zaventem:

" Om individueel handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten van inschrijving en/of wijziging en/of schrapping van Mathys Orthopaedics Belux nv bij de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen;

" Om individueel handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatstelling alle beslissingen en/of wijzigingen betreffende Mathys Orthopaedics Belux nv in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te laten publiceren.

ter gri1-~ îe der

chtbor,k men Koophand?,

Leuven, 1 7 SEP. 2012

DF&KF1Ei4,

Danielle Geerts

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

T jYagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2012
ÿþ Mod Worc111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Kogpbannd i

te Leuven, de ! j AUG.2012

DE GR)FFJER,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigrieid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

II 1111111111111111111111

*12145435*

r

Ondernemingsnr : 0860800170

Benaming

(voluit) : Mathys Orthopaedics Belux

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3001 Leuven, Interleuvenlaan 15H

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tom Wilsens, te Leuven op één augustus tweeduizend en twaalf, Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Leuven 2de kantoor der Registratie op 02 AUG. 2012 boek 1369 blad 57 vak 16. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger (getekend) P.WALLYN, van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Mathys Orthopaedics Belux, met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven, Interieuvenlaan 15H, dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

-- het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 602 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van BDO Bedrijfsrevisoren, hier vertegenwoordigd door de heer Gert Claes, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven:

In uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij, in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, de geplande inbreng in natura van een schuldvordering en een intragroepsiening van Mathys Bettlach AG met maatschappelijke zetel in Zwitserland, te 2544 Bettlach, Güterstrasse 5, onderzocht.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b.De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

o.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, namelijk 1.400.000 EUR, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 70 aandelen van de vennootschap Mathys Orthopaedics Belux NV, met een fractiewaarde van 20.000 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van Mathys Orthopaedics Belux NV en het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

 het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig het genoemde wetboek.

2. Kapitaalverhoging

a) Besluiten:

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen

met één miljoen vierhonderdduizend euro (1.400.000,00 EUR) om het te brengen van twee miljoen achthonderd

veertigduizend euro (2.840.000,00 EUR) op vier miljoen tweehonderd veertigduizend euro (4.240.000,00 EUR)

r door de uitgifte van zeventig (70) nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde van hetzelfde type als de reeds bestaande,

Deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd door een inbreng in natura van een gedeelte van een handelsvordering en een gedeelte van de intragroepslening die de vennootschap Mathys Bettlach AG, met maatschappelijke zetel te CH-2544 Bettlach, Güterstrasse 5 bezit ten laste van de vennootschap voor een totale waarde van één miljoen vierhonderdduizend euro (1.400.000,00 EUR).

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van zeventig (70) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf heden in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort door de inbrenger, de vennootschap Mathys Bettlach AG, voormeld, en aan haar toebedeeld,

Stemming: De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

b) Verwezenlijking van de inbreng en vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vier miljoen tweehonderd veertigduizend euro (4.240.000,00 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweehonderd en twaalf (212) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

3. kapitaalvermindering

Vervolgens beslist de algemene vergadering om het kapitaal te verminderen om het te brengen van vier miljoen tweehonderd veertigduizend euro (4.240.000,00 EUR) naar twee miljoen achthonderd veertigduizend euro (2.840.000,00 EUR) door de incorporatie van overgedragen verliezen ten belope van één miljoen vierhonderdduizend euro (1.400.000,00 EUR) samengaand met de vernietiging van zeventig (70) aandelen waardoor het totaal aantal aandelen daalt tot honderd tweeënveertig (142) aandelen.

Stemming; De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

4. Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur.

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren,

met inbegrip van de coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Tom Wilsens,

Tevens neergelegd: uitgifte van de akte, verslag van de raad van bestuur en verslag van de bedrijfsrevisor,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 15.06.2012 12178-0131-031
19/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111,111 .1111111 N



esrgeegd terk

Pecetagenk t~-~,~ lrooph i

te Leuven, de ~`~f MARI 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0860.800.170

Benaming

(voluit) : MATHYS ORTHOPAEDICS BELUX

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Interieuvenlaan 15 H - 3001 Leuven - Belgïe

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van een directeur van de vennootschap I Toekenning volmacht I Bijzondere volmacht

Uittreksel van de notulen van de raad van bestuur gehouden op 17 februari 2012

De Raad van Bestuur bevestigt de benoeming van de heer Luc Thon, gedomicilieerd te Kessel-Lo, Spreeuwenstraat 14, ais directeur van de vennootschap met ingang van 1 december 2011 belast met het, dagelijks bestuur van de vennootschap zoals voorzien in de statuten.

Zijn mandaat als directeur is onbezoldigd.

De Raad van Bestuur beslist hierbij eveneens dat, in de uitvoering van zijn opdracht als directeur, wat betreft transacties boven 25.000 EUR, de heer Luc Thon gezamenlijk dient te tekenen met een bestuurder die deel uitmaakt van de Raad van Bestuur van de vennootschap.

Tweede beslissing:

De Raad van Bestuur neemt de volgende beslissingen;

Mevrouw Michèle Ysenbrant, wonende te Itterbeeksebaan 379A, 1701 Itterbeek wordt benoemd als gevolmachtigde met onmiddellijke ingang voor de hierna vernielde machten

1.De dagelijkse briefwisseling ondertekenen en alle andere noodzakelijke documenten;

2.Het ondertekenen van alle stukken in verband met de bewaring, de verzending en de in ontvangstname van producten en goederen;

3.Het in ontvangst nemen, in naam van de vennootschap, van alle brieven, kisten, pakketten, collis, al dan niet aangetekend, met of zonder aangegeven waarde, van de post, van de douanen en accijnzen, van vervoerbedrijven en van de spoorwegen, alle In bewaring gegeven stukken aannemen, cognossementen en vrachtbrieven en alle andere vereiste documenten en kwijtschriften ondertekenen;

4.Het uitvoeren van betalingen, beperkt tot 1.000 EUR per verrichting en het onbeperkt in ontvangst nemen van alle betalingen, aile geldsommen en waarden innen, die voor om het even welke reden verschuldigd zijn aan de vennootschap in hoofdsom, intresten en bijkomende bedragen, kwijting en ontlasting geven in naam van de vennootschap voor alle ontvangen sommen en waarden;

5.Het verhogen van de limietbedragen van kredietkaarten, beperkt tot 5.000 EUR, voor een bepaalde , periode waarvoor deze verhoging noodzakelijk is;

' 6.Voor rekening van de vennootschap alle verzekerde, aangetekende en andere stukken afhalen,:

postmandaten, kwijtingen, betekeningen, kredietbrieven en andere waarden of geldwaardige papieren ontvangen, er geldig kwijting en handtekening voor geven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Derde beslissing:

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht aan mevrouw Danielle Geerts, BDO Belastingconsulenten, <c The Corporate Village », Da Vincilaan 9 Box E.6, Elsinore Building, 1935 Zaventem:

" Om individueel handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten van inschrijving en/of wijziging en/of schrapping van Mathys Orthopaedics Belux nv bij de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen;

" Om individueel handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatstelling aile beslissingen en/of wijzigingen betreffende Mathys Orthopaedics Belux nv in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te laten publiceren.

Danielle GEERTS

Lasthebber

Y ,~ Voor-

; behouden

aa» het

Belgisch

Staatsblad

Bij sé ii bij liéf Séleeli Sfáàfibl d =1976372811- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2011
ÿþ MOE 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111J1111111.1111IÏ11

1111111 15111

Griffie

Ondernemingsnr : 0860.800.170

Benaming

(voluit) : Mathys Orthopaedics Belux NV

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Interleuvenlaan 15H, 3001 Leuven

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming bestuurder l ontslag directeur

(Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering die plaatsvond te Leuven op 31 mei; 2011)

De aandeelhouders hebben met eenparigheid van stemmen besloten dat:

Het mandaat van de heer Martin Schneeberger, gedomicilieerd te Im Grundhof 8, 4600 Olten, Zwitserland, als bestuurder beëindigd wordt met ingang van 31 mei 2011. Alle machten die verleend werden aan de heer; Schneeberger binnen dit mandaat, worden hierbij ingetrokken en dit met ingang van 31 mei 2011.

De aandeelhouders hebben met eenparigheid van stemmen besloten:

-De heer Martin Urs Flück, gedomicilieerd te Molerweg 68, 2540 Grenchen, Zwitserland, te benoemen als: bestuurder met ingang van 1 juni 2011 en dit voor een termijn van zes jaar, eindigdend op 31 mei 2017. Dit: bestuursmandaat zal bezoldigd/onbezoldigd uitgeoefend worden.

De aandeelhouders geven bijzondere volmacht aan mevrouw Danielle Geerts, 8D0 Belastingconsulenten, « The Corporate Village », Da Vincilaan 9  Box E.6, Elsinore Building, 1935 Zaventem:

" Om individueel handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten van inschrijving en/of wijziging en/of schrapping van Mathys Orthopaedics Belux nv bij de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen;

" Om individueel handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatstelling alle beslissingen en/of wijzigingen betreffende Mathys Orthopaedics Belux nv in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te laten publiceren.

(Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur die plaatsvond te Leuven op 1 juni; 2011)

De Raad van Bestuur bevestigt de beëindiging van:

-Het mandaat van de heer Marc Marie Theo Mary, gedomicilieerd te Wolvertemsesteenweg 101 bus 3, 1850; Grimbergen, als directeur van de vennootschap, met ingang van 31 maart 2011. Alle machten die verleend; werden aan de heer Mary binnen dit mandaat, worden hierbij ingetrokken en dit met ingang van 31 maart 2011.

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht aan mevrouw Dentelle Geerts, BDO Belastingconsulenten, « The Corporate Village », Da Vincilaan 9 Box E.6, Elsinore Building, 1935 Zaventem:

" Om individueel handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten: van inschrijving en/of wijziging en/of schrapping van Mathys Orthopaedics Belux nv bij de Kruispuntbank van; Ondernemingen te vervullen;

" Om individueel handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatstelling alle beslissingen en/of wijzigingen; betreffende Mathys Orthopaedics Belux nv in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te laten publiceren.

Danielle Geerts

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

27/07/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Med 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter Grn$ dCr

Rechtbank ven 6iae~ ~~~~ei

t~ ~.suven, de k.: °

_

~~~~

DE GiYOFF;ER, ~R~~ ~ Griffie

Ondernemingsnr : 0860.800.170

Benaming

(voluit) ; MATHYS ORTHOPAEDICS BELUX

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Greenhill Campus, Interleuvenlaan, 15H -- Leuven (B-3001 Heverlee)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  INBRENG IN NATURA  WIJZIGINGEN AAN DE: STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op: 28 maart 2011, met als registratievermelding :

"Geregistreerd drie bladen vier renvooien op het 3de registratiekantoor van Elsene op 12.4.2011 Boek 62 blad 10 vak 20 Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ) De Eerstaanwezend inspecteur w.n. (getekend) MARCHAL D.", " dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MATHYS ORTHOPAEDICS BELUX", waarvan de zetel gevestigd is te Leuven (3001 Heverlee), Greenhill Campus,- Interleuvenlaan 15H, ondermeer besloten heeft :

1. het maatschappelijk kapitaal te verhogen met achthonderd veertigduizend euro

(840.000,00 EUR), om het van twee miljoen euro (2.000.000,00 EUR) op twee miljoen achthonderd

veertigduizend euro (2.840.000,00 EUR) te brengen, door creatie van tweeënveertig (42) nieuwe aandelen,; zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande. Zij zullen pro rata temporis delen in de winsten van het lopende boekjaar.

Het verslag van de commissaris zijnde de coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, gevestigd te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, box E 6, Elsinore Building, Corporate Villa, met ondernemingsnummer BE 431.088.289 RPR. Brussel, vertegenwoordigd door de heer Gert Claes, bedrijfsrevisor, van 24 maart 2011, bevat de hierna: letterlijk overgenomen conclusies:

"In uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij, in overeenstemming met. de toepasselijke controlenormen van het Instituut van de Bednjfsrevisoren, de geplande inbreng in natura van een schuldvordering van MAthys AG Bettlach met maatschappelijke zetel in Zwitserland, te 2544 Bettlach, Güterstrasse 5, onderzocht.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b. De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c. De voor cie inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden namelijk 840.000 EUR, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 42 aandelen op naam van de vennootschap Mathys AG Bettlach, met een fractiewaarde van 20.000 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van Mathys Orthopaedics Belux NV en het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Zaventem, 24 maart 2011

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Gert Claes

2. artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

P- Î

" 11115]03

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen achthonderd veertigduizend euro (2.840.000,00

EUR), vertegenwoordigd door honderd tweeënveertig (142) aandelen, zonder vermelding van

nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 142. "

artikel 45 van de statuten als volgt te wijzigen, louter ten titel van actualisatie, met het doel

dit aan te passen aan de vigerende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen: "

"Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, wordt de vereffenaar benoemd door de , algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Ge_!jktrjdigie neerlegging:

de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen :

- 1 onderhandse volmacht;

- verslag van de commissaris;

bijzonder verslag van bestuursorgaan

. de gecoördineerde statuten.

'3.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

09/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.05.2011, NGL 04.05.2011 11103-0388-031
15/03/2011
ÿþVoor behauc

aan h

Befgis Staatst

Moi.] Z.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111J1111.11091511111!

Ondernemin snr : 0860.800.170

Benaming

MATHYS ORTHOPAEDICS BELUX

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetei : Interleuvenlaan 15H, 3001 Heverlee

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 3 mei 2010

De algemene vergadering dd. 3 mei 2010 heeft met éénparigheid van stemmen beslist de commissaris BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA te herbenoemen voor een mandaat dat start op 3 mei 2010 en zal aflopen na de algemene vergadering in 2013. BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA stelt als vaste vertegenwoordiger de heer Gert Claes aan.

Marc Mary

Directeur

Namens de Raad van Bestuur

tl Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Ko- h adel

te Leuven, de U SRI 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Op de laat-te biz. van Lit k B Recto : Na<air e' hoedanigheid van de ¬ rstr:rnenterande poterie, nermi van de persoio ®r?

bevoegd ue rechtspersoon tere aanzien van ; e.r -en te ver,agenwoordigen

Verso : Naam er handtekening.

18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 17.06.2009 09230-0075-033
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 15.07.2008 08408-0237-036
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.05.2007, NGL 29.06.2007 07302-0337-032
12/06/2015
ÿþK taaiiegffl enod 2.0

111.1.11

;~ s= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 lI itlil 11111 itIl 11111 1(1 (liii 111(1111

*15083395*

I NEERGELEGD

 3 2015

~ss

Griffie Rechtbank van Koophandel

( 't#ieien.

Ondernemingsnr : 0860.800.170

Benaming

(voluit) : MATHYS ORTHOPAEDICS BELUX

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : lnterleuvenlaan 151-I, 3001 Leuven

Onderwerp akte : Herbenoeming van bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering d.d. 04.05.2015:

Het mandaat van de de heer Hugo Mathys, bestuurder, neemt een einde met de Algemene Vergadering van 2015.

De heer Hugo Mathys wordt herbenoemd voor een periode van zes jaar, tot en met de Algemene Vergadering van 2021.

Daniëlle Geerts

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.05.2005, NGL 13.06.2005 05258-3178-023

Coordonnées
MATHYS ORTHOPAEDICS BELUX

Adresse
INTERLEUVENLAAN 15H 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande