MATRASLABEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MATRASLABEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.708.203

Publication

04/09/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

" neergeieenim, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad be-kenttitizefewn kopie

na neerlegging ter griffie van de akte " e471/ Op

2

Mai Word 11,1

ter

14 2014

greffe van de hiederlearistalige

rechtbank van koophandel Brussel

Griffie

*14164870*

I Il

II

Ondememingsnr : 5 6c 708.. -to3

Benaming

(voluit) : MATRASLABEL

(verkort) :

Rechtsvorm; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1765 Gooik, Hoevestraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte: oprichting BVBA - benoeming zaakvoerders

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Ingrid Evenepoel, te Ninove, de dato 20 augustus 2014, blijkt:

1/ Dat tussen 1/ de heer VANDERHEYDEN Marijn, geboren te Halle op 30 mei 1986, ongehuwd, wonende te 1541 Herne (Sint-Pieters-Kapelle), Manhovestraat 39 en 2/de heer GOBBAERT Sander, geboren te Aalst op 10 augustus 1995, ongehuwd, wonende te 1755 Gooik, Hoevestraat 20, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam MATRASLABEL, en met zetel te 1755 Gooik, Hoevestraat 20.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel: de groot- en kleinhandel, de invoer en de uitvoer, de commissiehandel, in matrassen, bedbenodigdheden, meubilair en binnenhuisinrichting in het algemeen en aanverwante artikelen.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan bovendien persoonlijke of zakelijke waarborgen verstrekken tegen vergoeding tot zekerheid van schulden en verbintenissen, aangegaan tegenover derden door verbonden ondernemingen, door andere ondernemingen waarmee een participatieverhouding bestaat en door de bestuurders van de onderneming, en zij mag zekerheden stellen zoals borg, hypotheek en andere tot waarborg van verbintenissen van derden.

De vennootschap mag zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar zijn in andere vennootschappen of verenigingen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin."

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder nominale waarde, volstort ten befope van één/derde door inbreng in geld. Dat de instrumenterende notaris heeft bevestigd dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Crelan.

4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neertegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal beschikken, aan wie volledige bestuursbevoegdheid is toegekend.

6/ Dat extern iedere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

7/ Dat als niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur, zijn aangesteld: de heer Vanderheyden Marijn en de heer Cobbaert Sander, beiden voornoemd.

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 30 juni 2016.

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de voorlaatste maandag van de maand december om 19 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het 1 resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de : vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de . datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

11/ Dat de oprichters volmacht geven met mogelijkheid tot substitutie voor het aanmelden van de vennootschap bij de diverse administraties en het ondememingsloket aan VZW ZENITO, met zetel te 1000 Brussel, Willebroekkaai 37, en diens aangestelden. Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd notaris Ingrid Evenepoel, te Ninove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

de expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behouiden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MATRASLABEL

Adresse
HOEVESTRAAT 20 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande