MATTIOLI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MATTIOLI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.909.753

Publication

19/02/2013
ÿþA ivtod POF 11.1

0" 1`~.~ 1y<; In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,}1;_ ~-.3.~ I

1 029887*

Voo

behou

aan }"

Belgh

Staats)

Neergelegd ter nfie de

Rechtbank vári Kéâphéiidei

te Leuven, de Q 7 Ftct, 2013

aE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 505. SOg. S 3

Benaming (voluit): Mattioli

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3321 Hoegaarden (Outgaarden), Korenstraat 23/A

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

a<~ Tekst

Er blijkt uit een akte verleden voor Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris te Hoegaarden, op 30 januari 2013, neergelegd ter registratie, dat:

OPRICHTERS

mevrouw MATTIOLI Evi Luisa Guillemina, geboren te Genk op 18 juli 1982, echtgenote CAPASSO Gaetano, met wie zij woont te 3321 Hoegaarden (Outgaarden), Korenstraat 23

VORM - NAAM

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "MATTIOLI".

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3321 Hoegaarden (Outgaarden), Korenstraat 23/A. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, alsmede in Brussel, bij besluit van de zaakvoerder.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advôcaat door advocaten die bij de Orde van Advocaten zijn aangesloten (Balie van Vlaams Gewest/Waals Gewest/Brussels Hoofdstedelijk Gewest), op de lijst van de stagiairs van één der balies of op de lijst van de geassocieerde advocaten en docr advocaten of burgerlijke vennootschappen van advocaten met dewelke zij zich kunnen associëren overeenkomstig het inwendig reglement van gezegde balies.

De vennootschap kan alle handelingen stellen welke niet strijdig zijn met de uitoefening van het beroep van advocaat.

Zij mag hetzij alleen, hetzij met anderen, direct of indirect, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden alle roerende, onroerende of financiële handelingen stellen die direct of indirect verband houden met de uitoefening van het beroep of die kunnen bijdragen tot de ontwikkelijking er van.

KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde, waarop volledig in geld ingeschreven werd en dat volstort werd voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) bij deze oprichting op een rekening bij KBC-Bank, hetgeen ondergetekende notaris

bevestigt. Bijgevolg dient gezegde Mevrouw Mattioli nog 6.200 euro te volstorten.

De aandelen zijn op naam. Zij kunnen slechts worden verworven door advocaten die bij de Orde van Advocaten zijn aangesloten (Balie van Vlaams Gewest/Waals Gewest/Brussels Hoofdstedelijk Gewest) en die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. De zaakvoerder dient steeds een advocaat te zijn.. De zaakvoerder van de éénpersoonsvennootschap dient de enige vennoot te zijn. Het verlies van de hoedanigheid van advocaat brengt van rechtswege de verplichting mee om als zaakvoerder terug te treden en zijn aandelen over te dragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voi- Luik B - vervolg

* te'hotilien

aan het Belgisch Staatsblad

# Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

# Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, ais eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op derde vrijdag van juni om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering vindt plaats in 2015.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van datzelfde jaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2014.

VERDELING VAN DE WINST

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

VERDELING VAN HET LIQUIDATIESALDO

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering. Deze vereffenaar dient tevens de hoedanigheid van advocaat te hebben.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

KEUZE VAN WOONPLAATS

De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd notaris Benjamin DEPUYDT. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.











05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 31.07.2015 15377-0317-011
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 29.06.2016 16238-0495-011

Coordonnées
MATTIOLI

Adresse
KORENSTRAAT 23, BUS A 3321 OUTGAARDEN

Code postal : 3321
Localité : Outgaarden
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande