MAXINI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAXINI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.813.571

Publication

08/07/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

2 7 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

" I.

iintRI111111111

bel

Se Sta

" - ..1.

111111711nramerim-

Ondernemingsnr Benaming MAXIN1

(voluit) :

(Verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Salvialaan 4, 3191 Boortmeerbeek (Haver)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Karen HAUWAERTS, notaris met standplaats te Neerijse, op 26 juni'

2014, akte nog te registreren, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd'

opgericht met de volgende kenmerken:

RECHTSVORM - BENAMING - ZETEL - DUUR.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam 'MAXINI", met

zetel te 3191 Boortmeerbeek (Hever), Salvialaan 4, en met een onbeperkte duur;

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTER.

1. De heer COCKX Leopold Joseph, wonende te 3191 Boortmeerbeek (Hever), Salvialaan 4.

2. De heer COCKX Pieter, wonende te 42579 Heiligenhaus (Duitsland), Albert Schweitzer Strasse 13,

3. De heer COCKX Tom, wonende te 3061 Bertern (Leefdaal), Dorpstraat 681,

4.De heer COCKX Wim, wonende te 3020 Herent, Groenstraat 112A.

5.De heer COCKX Wout, wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Blankaart 11.

SAMENSTELLING, BEDRAG EN GESTORT BEDRAG VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO 18.600,00) volledig in geld geplaatst en gestort ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) en vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop werd ingeschreven door:

1/de heer COCKX Leopold, voornoemd, ten belope van ZESTIG (60) aandelen, volstort ten belope van één derde.-

2/de heer COCKX Pieter, voornoemd, ten belope van TIEN (10) aandelen, volstort ten belope van één derde.

3/ de heer COCKX Tom, voornoemd, ten belope van TIEN (10) aandelen, volstort ten belope van één derde.: 4/ de heer COCKX Wim, voornoemd, ten belope van TIEN (10) aandelen, volstort ten belope van één derde.. 5/ de heer COCKX Wout, voornoemd, ten belope van TIEN (10) aandelen, volstort ten belope van één: derde.

Totaal: HONDERD (100) AANDELEN, gedeeltelijk volgestort ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00).

De instrumenterende notaris heeft bevestigd dat een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen,' gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE97 7360 0598 3449 bij KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 26 juni 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en zal worden afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien. JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING : PLAATS-DAG-UUR-EERSTE JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op zestien juni van ieder jaar om achttien (18) uur, De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in tweeduizend zestien.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de algemene vergadering plaats vinden op de eerstvolgende: werkdag

De jaarvergadering zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de: oproepingsbrief vermeld. Op elke algemene vergadering zal een aanwezigheidslijst bijgehouden worden. BESTUURSORGAAN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoten zijn, al dan niet in de statuten benoemd. De zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering die tevens de duur van het mandaat bepaalt.

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder, beslist de algemene vergadering voor welke duur de zaakvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd aangesteld: de heer COCKX Leopold, wonende te 3191 Boortmeerbeek (Hever), Salvialaan 4.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

WINSTVERDELING.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uft.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft, Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen of overeenkomstig de wettelijke reglementeringen terzake:

-het vervaardigen, verhandelen (aankoop-verkoop), importeren en exporteren van computer soft- en hardware, randapparatuur, kopieertoestellen, en alles wat daar in de ruimste zin des woords betrekking op heeft; inzonderheid feasibility-studies, consultancy, training, expertises, installatie, het al dan niet computergestuurd ontwerpen van marketing materiaal (zoals advertenties, brochures, overheads, presentaties), marketingstrategieën, marktstudies en in het algemeen het functioneren als een reclame-, marketing- en communicatiebureau met het doel nieuwe technologieën te ontwikkelen die bovenvermelde strategieën ondersteunen en bevorderen.

-elektrotechniek;

-algemeen aannemer en projectontwikkeling;

-Installatie van centrale verwarming, klimaat, gas en sanitair;

- De organisatie van spektakels en evenementen en aile analoge activiteiten;

'De vennootsohap kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in aile zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen;

" l-let patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verkopen, verhuren afin huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. Dit kan eveneens via de formule van onroerende leasing;

" De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven, en aval verlenen in het voordeel van derden;

" De vennootschap mag investeren in activa teneinde haar bedrijfsleiders te bezoldigen in natura;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Algemeen kan de vennootschap elke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handeling stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zou zijn om de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks volledig of gedeeltelijk te vergemakkelijken..

De vennootschap kan door inbreng, fusie, intekening of op welke andere wijze dan ook participeren in elke zaak, onderneming, vereniging of vennootschap waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijksoortig of

' aanverwant is aan haar eigen doel of die van aard zijn om de ontwikkeling van de eigen onderneming te

bevorderen, om grondstoffen aan te leveren of om de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan een mandaat van bestuurder, van zaakvoerder of van vereffenaar aanvaarden en,

uitoefenen in elke vennootschap, ongeacht het maatschappelijk doel ervan.

De vennootschap kan een hypotheek of elke andere reële zekerheid vestigen op de maatschappelijke

goederen en kan zich borg stellen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het maatschappelijk doel te interpreteren.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

ONTBINDING VEREFFENING.

De vennootschap wordt ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals inzake

de statutenwijziging.

Wordt de vennootschap ontbonden dan zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde

zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstelt,

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding met hun

aandelen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Karen FIAUWAERT&

Samen hiermee neergelegd

-uitgifte van de akte,

Vbor-e. behouden aan het E3elgisch., Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 25.08.2016 16498-0513-007

Coordonnées
MAXINI

Adresse
SALVIALAAN 4 3191 HEVER

Code postal : 3191
Localité : Hever
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande