MC ROULOTTE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MC ROULOTTE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 847.016.668

Publication

11/07/2012
ÿþMal ',Nard 1.1A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mlhlll fl~~YIINVhI~Yill~

" iZ1Z2l11~

NeerÇ.='a4 j ter griffie dei RechtenK van Koophande,

te Leuven, de 0 2 2012

DGEri~RIFFIER,

Ondernemingehr : $ (17- O ! é G % -8

Benaming

run¬ tilt) : (vermasY,

Rechtsvorm Vennootschap onder firma

Zetel : Mechelsesteenweg 576, 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

"MC ROULOTTE" Vennootschap onder firma

OPRICHTING. De comparanten:

Dirk Naessens, muzikant, geboren te Leuven op 161101'4974,

rijksregisternummer 741016 183 88 , ongehuwd.

Adres: Mechelsesteenweg 576, 3020 herent

Dick Vanhoegaerden, zelfstandige, geboren te Kortrijk op 22)0711963

Rijksregisternummer 630722 37744 , gehuwd

Adres: Tiegemberg 17, 8573 Tiegem

Wouter Droesbeke, zelfstandige, geboren te Aalst op 1011011966,

Rijksregistemummer 661010 183 03, gehuwd

Adres: Trappistenweg 74, 8978 Abele (Watou)

Kris Demets, muzikant, geboren te Waregem op 04/02/1967

Rijksregisternummer 670204 333 95

Adres: Ramskapellestraat 68, 8620 Nieuwpoort

verklaren een vennootschap onder firma op te richten: onder de benaming: MC ROULOTTE met zetel te : Mechelsesteenweg 576, 3020 Herent

. DE STATUTEN. De comparanten verklaren de statuten van de onder hen opgerichte vennootschap als volgt vast te stellen:

Artikel één: BENAMING.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma. Haar naam luidt: MC ROULOTTE. Die benaming moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding "vennootschap onder firma" of met de letters "VOF", verder moet in die stukken de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en vermelden ze het ondernemingsnummer.

Artikel twee: ZETEL.

De zetel mag worden verplaatst krachtens gewone beslissing van de zaakvoerder.

Cp deiaatats Enz. van Luik B verme4c¬ r.n Becte , Naa.n efi hoe" cbnigh,:d van we irer4r,ieratercnr:e notaris, hetzij van de persrs(o)nten)

bevoegd de reet:tseuts" :Eon ier: aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MC Roulotte

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel drie: DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

- de reproductie vanaf het origineel van grammofoonplaten, compactdiscs, banden en cassettes met muziek- of andere geluidsopnamen en informatiedragers, evenals de uitgeverij van deze - management, advies en consulting met betrekking tot artiesten, kunstenaars en muzikale en andere acts - activiteiten van impressariaten en agenten, alsmede het onderbrengen van boeken, toneelstukken, kunstwerken, foto's en zo meer bij uitgevers, producenten en anderen - productie van kunstmanifestaties en voorstellingen door artistieke ensembles - diensten verwant aan de scheppende en uitvoerende kunst - de exploitatie van schouwburgen, theaters, concertzalen, music-halls, cabarets en andere accommodaties voor podiumkunst en andere - productie en reproductie van geluidsopnamen en andere informatiedragers - reproductie van video opnamen - de reproductie vanaf een origineel van beeldplaten, compactdisc, banden en cassettes met films en andere video opnamen - de reproductie van computermedia - uitgeverijen van geluidsopnamen - uitgeverijen van grammofoonplaten, compactdiscs en banden met muziek of andere geluidsopnamen de uitgeverijen van muziekboeken en partituren - de uitgeverijen van boeken in combinatie met audiovisuele hulpmiddelen - het uitbaten van persagentschappen en persbureaus, die nieuwsberichten, nieuwsfoto's en speciale artikelen leveren - het bieden van overig amusement zoals circussen, poppentheaters, radio's, klank - en lichtspelen - de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, vertegenwoordiging, consignati, huur en verhuur, het herstellen en onderhoud van alle audio- en video-electrisch materiaal en apparatuur, disco- en lichtapparatuur, alle onderdelen ervoor, platen en cassettes en andere informatiedragers - zelfstandig werkende kunstenaars en artiesten - productie van kunstrnanifestaties en voorstellingen door artistieke ensembles - de verhuur van CD's, grammofoonplaten, enz

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin. Alle bovenstaande activiteiten zowel in binnen- als buitenland.

Artikel vier: DUUR.

De duur van de vennootschap is onbepaald, die een aanvang neemt vanaf heden.

De vennootschap kan ontbonden worden wanneer de meerderheid der vennoten dit beslist. Het batig saldo

van de vereffening, na betaling van de schulden en tasten van de vennootschap, zal tussen de vennoten

verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen.

Artikel vijf: AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 800 EUR, vertegenwoordigd door 80 aandelen van 10 EUR ieder.

De aandelen zijn gelijk verdeeld over de vennoten.

De in geld te storten inbreng is gedeponeerd bij de bank KBC waarvan de zetel

gevestigd is te Havenlaan 2, 1080 Brussel

De aandelen zijn op naam. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden en dat bevat: de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot en van het getal der hem toebehorende aandelen. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in het geval van overdracht onder (evenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden. De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde mag van dit register inzage nemen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel zes : OVERDRACHT VAN AANDELEN.

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze overdracht die verplicht zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zal gebeuren aan de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met de eventuele meer- en minderwaarden.

Er zal rekening gehouden worden, voor de berekening van deze intrinsieke waarde, met de referentiewaarde vastgesteld door de eindemandaatsvergoeding, berekend door de lastgever voor de vennootschap, op het ogenblik van de overdracht.

De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en plichten die eraan verbonden zijn. Wanneer een vennoot uittreedt of ove

rlijdt zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden enkel recht hebben op zijn inbreng in de vennootschap.

Artikel zeven: AANTAL, TOELATING, UITfREDiNG EN OVERLIJDEN DER VENNOTEN

1. Het aantal mag niet lager zijn dan twee 2. Toi de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap. Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na de publicatie van zijn toetreding. 3. De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen. De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek. 4. In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel acht : BEVOEGDHEDEN DER VENNOTEN

)0e vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan een onder hen, die de zaakvoerder wordt van de vennootschap. De vennoten niet-zaakvoerdesr hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de boekhouding en de maatschappelijke bescheiden. Alle vennoten zullen ook volmacht hebben op de rekening van de vennootschap.

Artikel negen: BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De heer Wouter Droesbeke wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor

onbepaalde duur. Ingeval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij eenparigheid, van een nieuwe zaakvoerder. Ingeval de zaakvoerder tijdelijk verhinderd is zijn functies uit te oefenen, zullen de vennoten verenigd in Algemene Vergadering, bij eenparigheid, aan één onder hen alle beheersbevoegdheden delegeren voor een periode van maximum twee jaar. Ingeval de inbekwaamheid van de vennoot-zaakvoerder zich uitstrekt over een periode van meer dan twee jaar, zal hij ertoe gehouden zijn zijn aandelen over te dragen.

Elke wijziging van de statuten dient in unanimiteit te worden goedgekeurd en dient gepubliceerd te worden,

Artikel tien: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

Zullen door de zaakvoerder en alle vennoten dienen ondertekend te worden;

alle documenten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen alle verrichtingen betreffende

onroerende goederen alle contracten met een looptijd van meer dan 1 maand.

De zaakvoerder mag zich door de mandataris naar zijn keus laten vertegenwoordigen op voorwaarde dat hiermee geen algemene volmacht wordt gegeven en die mandataris een vennoot betreft. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens voor ieder geval afzonderlijk, andersluidende unanieme beslissing van de algemene vergadering. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel vallen.

Artikel elf: ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op 1 maart om 10 uur, in de zetel van de vennootschap of elke andere overeen te komen plaats.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden. Daarenboven zal door de zaakvoerder een algemene vergadering bijeengeroe-

pen worden, telkenmale het belang der vennootschap zulks vereist.

Ook dient een algemene vergadering bijeengeroepen te worden wanneer aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De algemene vergadering zal beraadslagen en besluiten

volgens de regelen voorzien bij het wetboek vennootschappen. Elke beslissing moet gebeuren bij éénparigheid van stemmen. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de aanwezige zaakvoerder. Deze duidt een secretaris aan, al dan niet vennoot. Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris, alsmede door de vennoten die het verlangen. De afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder, uitgezonderd wanneer de besluiten van de vergadering op authentieke wijze moeten geacteerd worden.

Artikel twaalf: BALANSEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de balansen van de onderneming en het Wetboek Vennootschappen. De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgesloten. De zaakvoerder maakt de

inventaris, de balans en de winst- en verliesrekening op. De balansen van de vennootschap warden

goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in de Algemene Vergadering. Voor het opmaken van de balans, begint het boekjaar op 1 januari en eindigt 31 december van elk jaar.

Artikel dertien: WINSTVERDELING. Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, is de nettowinst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks ten minste éénitwintigste voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die

voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van' het- kapitaal van de vennootschap bereikt.

De vennoten, verenigd in algemene vergadering ten laatste op 1 maart van elk jaar, zullen bij éénparigheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

Opgemaakt in vier exemplaren te Tiegem op 15/06/2012.

Voorbehouden a ara het Beigisch StaateDixac.ï

Billagen bi littBelgiselí Staats"blid - Il%Ói%2Ó12 - Annexes du Moniteur belge

"

"

"

"

"

"

: ....... ......... .... ... ..,, . ._.,.., . .....,... ..... .. ...... .,....

laa°ee oiz vara L;ii4t venre'sder- , Rw#.^tc? - N'aar-s ess haedar:Eurus;t v -as d., :r:v¬ : aarenteres:de rem-, t:ezíj van perso(ta )ndür3)

bevoegd dg rtJchtspr?rsoofs tem aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Ntaarn en hertrt¬ ck&;r:nea

Coordonnées
MC ROULOTTE

Adresse
MECHELSESTEENWEG 576 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande