MCS BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MCS BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.844.179

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 04.07.2014 14271-0566-016
16/01/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t.,1.' rfjeE 'maori ter griffie der Rechtbank k van1 ocphV nde,

Griffie

1111111!111111101111

Op de Ratste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : BE 0864.844.179

Benaming MCS BELGIUM

(voluit): (verkort) : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Rechtsvorm : 3130 Begijnendijk, Aarschotsesteenweg 176A

Zetel :

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een buitengewone algemene vergadering, gehouden voor mij, Fabienne Hendrickx, notaris te Beringen, op 31 december 2014, blijkt hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING -- KENNISNAME VAN INKOOP EIGEN AANDELEN

De Voorzitter deelt mee dat op 9 juli 2009 alle vennoten op een buitengewone algemene vergadering hebben beslist om vierendertig (34) eigen aandelen in te kopen en te vernietigen.

De algemene vergadering neemt kennis van dit verslag en beslist om het aantal aandelen vermeld in artikel 5 van de statuten aan te passen aan voormelde beslissing, in die zin dat dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door tweehonderd zestien (216) aandelen in plaats van tweehonderd vijftig (250) aandelen,

TWEEDE BESLISSING  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat de aandelen vanaf heden een fractiewaarde hebben.

DERDE BESLISSING  KENNISNAME VAN BESLISSING TOT UITKERING VAN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De Voorzitter deelt mee dat op 4 december 2013 alle vennoten op een bijzondere algemene vergadering hebben beslist om, na de vaststelling van de belaste reserves van de vennootschap zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd, een tussentijds dividend uit te keren ten bedrage van DRIEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (E 350.000,00), zijnde een bruto dividend van DUIZEND ZESHONDERDTWINTIG EURO ZEVENENDERTIG CENT (E 1.620,37) per aandeel.

De vennoten 1/ de heer KENENS André Louis Cornelis, geboren te Lommel op 27 april 1956, wonende te L9991 Weiswampach (Groot-Hertogdom Luxemburg), Gruuss-Strooss 53/A17, en 2/ de heer KENENS Pascal, geboren te Diest op 24 januari 1984, wonende te 3583 Beringen (Paal), Brelaarstraat 51, hebben alsdan benadrukt hun aandeel in dit tussentijds dividend, afkomstig van de belaste reserves, overeenkomstig artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen (WIB) onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap na inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) door de vennootschap. De derde vennoot, met name de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "R.A.P. Industries", gevestigd te 3583 Beringen (Paal), Schaffensesteenweg 5, gekend onder het ondernemingsnummer 0807,977.732, opgericht onder de benaming "Promanté" bij akte verleden voor notaris Guido Bax te Houthalen-Helchteren op 25 november 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 november daarna onder nummer 2008-11-27/303676, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Guido Bax voornoemd op 7 oktober 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 november daarna onder nummer 2009-11-03/154531, houdende de wijziging in de huidige benaming van de vennootschap, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer KENENS Pascal, voornoemd, benoemd in deze hoedani_ eid bi" beslissin_ van de buiten_ewone al_emene ver_aderin

Luik B - vervolg

Ivan 9 juni 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 juli daarna onder nummer 2010- ¬ 07-19/107426, verklaart haar vordering ingevolge de uitkering van voormeld tussentijds dividend niet te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap.

VIERDE BESLISSING  VERSLAG INZAKE KAPITAALVERH GING DOOR INBRENG IN NATURA De voorzitter legt het bijzonder verslag voor van de zaakvoerder de data 13 december 2013 inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura. Tevens legt hij het verslag voor opgemaakt door de heer Jos Vanhees, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Jos Vanhees, met kantoor te 3500 Hasselt, Martelarenlaan 11/5, omtrent de kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het verslag is opgemaakt op 11 december 2013 en de conclusies luiden als volgt:

"7, BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MCS Belgium bestaat uit een inbreng van schuldvorderingen aangehouden door de heer André Kenens voor een bedrag van 212.916,67 EUR en door de heer Pasal Kenens voor een bedrag van 36.458,33 EUR. Deze schuldvorderingen zin ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

Bij het beeindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat.

7.1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrerevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

7.2. De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

7.3. Het bestuursorgaan heeft slechts een waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Om de als tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft ze enkel de intrinsieke waarde van de bestaande aandelen weerhouden vermits niet alle vennoten in dezelfde verhouding als hun bestaand aandelenbezit hun schuldvordering inbrengen.

7.4. Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31-12-2012 en de tussentijdse cijfers van de inbrenggenietende vennootschap,4 7.5. In deze omstandigheden zijn de weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord De waarde-bepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen overeen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

7.6. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 104 aandelen van bvba MCS Belgium, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1, eerste en tweede lid W Venn, aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van bvba MCS Belgium in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Hasselt op 11 december 2013

BVBA Jos Vanhees

Dhr Jos Vanhees

Getekend"

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van deze verslagen en ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan. De vergadering verklaart zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud van deze verslagen en met de erin opgenomen conclusies.

VIJFDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INB " G IN NATURA

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, thans bepaald op VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00), te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend toekomende aan de vennoten de heer KENENS André, voornoemd sub 1., en de heer KENENS Pascal, voornoemd sub 2., zinde met een totaal bedra_ van

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad'"

I

Voor-

behouden aan het Belgisch

taatsblad

û Moniteur berge

Luik B - vervolg

TWEEHONDERDNEGENENVEERTIGDUIZEND DRIEHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO (£ 249.375,00) om het aldus te brengen op TWEEHONDERDNEGENENNEGENTIGDUIZEND DRIEHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO (£ 299.375,00) door de hierna beschreven inbreng in natura en door de creatie van honderd en vier (104) nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde met dezelfde rechten en plichten als de thans bestaande aandelen en die in het resultaat zullen delen vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (WIB).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten, 1/ de heer KENENS André, voornoemd sub 1., en 21 de heer KENENS Pascal, voornoemd sub 2., van een zekere, vaststaande en opeisbare vordering die zij hebben ten laste van de vennootschap, zijnde een vordering ingevolge uitkering van een tussentijds dividend na inhouding van een roerende voorheffing van tien procent (10%), welke uitvoerig staat beschreven in het verslag van de Bedrijfsrevisor.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van de derde vennoot, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "R.A.F. Industries", vertegenwoordigd zoals voornoemd sub 3., om haar vordering ingevolge de uitkering van voormeld tussentijds dividend niet in te brengen in het kapitaal van de vennootschap. ZESDE BESLISSING: ONDERSCHRIJVING EN VERGOEDING

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura:

1/ De heer KENENS André, vennoot voornoemd sub 1., en 2/ de heer KENENS Pascal, vennoot voornoemd sub 2., verklaren op de hoogte te zijn van de fmanciële toestand en van de statuten van de vennootschap en zetten uiteen dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Zij verklaren voormelde vordering ten bedrage van negentig procent (90%) van het globale hun toekomende bruto tussentijds dividend van TWEEHONDERD ZEVENENZEVENTIGDUIZEND DRIEËNTACHTIG EURO DRIEËNDERTIG CENT (£ 277.083,33), zijnde een totale netto vordering ten bedrage van TWEEHONDERDNEGENENVEERTIGDUIZEND DRIEHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO (( 249.375,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort door de vennootschap:

1/ De heer KENENS André, voornoemd sub 1., houder van honderd zesenveertig (146) aandelen, brengt zijn vordering in ten bedrage van TWEEHONDERD EN TWAALFDUIZEND NEGENHONDERD ZESTIEN EURO ZEVENENZESTIG CENT (¬ 212.916,67);

2/ de heer KENENS Pascal, voornoemd sub 2., houder van vijfentwintig (25) aandelen, brengt zijn vordering in ten bedrage van ZESENDERTIGDUIZEND VIERHONDERD ACHTENVIJFTIG EURO DRIEËNDERTIG CENT(¬ 36.458,33).

Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan beide inbrengende vennoten, die aanvaarden, honderd en vier (104) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan de heer KENENS André, voornoemd sub 1.; negenentachtig (89) aandelen;

- aan de heer KENENS Pascal, voornoemd sub 2.: vijftien (15) aandelen.

De inbrengers verklaren de vergoeding voor hun inbreng te aanvaarden.

Alle vennoten verzaken uitdrukkelijk aan alle eventuele vorderingen die zij zouden kunnen laten gelden wegens waardeverschillen of vermogensverschuivingen ten gevolge van de kapitaalverhoging.

Alle vennoten verklaren naar aanleiding van deze kapitaalverhoging in het kader van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen (WIB) dat latere kapitaalverminderingen geacht zullen worden eerst uit het volgens dit regime ingebrachte kapitaal voort te komen.

ZEVENDE BESLISSING: VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING.

Alle aanwezigen erkennen en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans TWEEHONDERDNEGENENNEGENTIGDUIZEND DRIEHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO (£ 299.375,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door driehonderdtwintig (320) aandelen op naam.

De vergadering wordt voortgezet rekening houdende met de bijkomende honderd en vier (104) nieuwe aandelen. ACHTSTE BESLISSING  WIJZIGING ARTIKEL 5 EN OPHEFFING ARTIKEL 6 VAN DE STATUTEN. De algemene vergadering beslist om in navolging van voornoemde genomen beslissingen tot vaststelling van de vroe:ere inicoo en vernieti_in_ van vierenderti 34) eiyen aandelen, tot afschaffen_ van de nominale waarde

Voorgehouden aan tiet Belgisch btaatsblad

Luik B - vervolg

van de aandelen en tot kapitaalverhoging, artikel 5 van de statuten te wijzigen, zodat dit artikel voortaan Iuidt als

volgt:

"ARTIKEL 5,

Het maatschappelijk , kapitaal bedraagt TWEEHONDERD NEGENENNEGENTIGDUIZEND

DRIEHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO (e 299.375,00). Het is verdeeld in driehonderdtwintig (320) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

De vergadering beslist ook om de tekst van artikel 6 van de" statuten te schrappen.

NEGENDE BESLISSING - AANPASSING VAN ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist artikel 2 van de statuten aan te passen aan de beslissing genomen door de zaakvoerder op 21 november 2005, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 23 december 2005 onder het nummer 2005-12-23/0186210, om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de Aarschotsesteenweg 176A te 3130 Begijnendijk met ingang van dezelfde datum, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt;

"ARTIKEL 2.

De werkelijke zetel is gevestigd te 3130 Begijnendijk, Aarschotsesteenweg 176A. Krachtens beslissing van de zaakvoerder en mits de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad mag de vennootschap haar zetel naar elke andere plaats in het Vlaams en/of Brussels Gewest overbrengen, alsook bijhuizen en filialen in binnen-en buitenland oprichten."

TIENDE BESLISSING  VOLMACHT COORDINATIE

De algemene vergadering geeft machtiging aan de ondergetekende notaris voor het opmaken van de gecoordineerde tekst van de statuten,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. notaris Fabienne Hendrickx

Tegelijkertijd neergelegd

- expeditie van de akte

- coördinatie van de statuten

- verslag van de zaakvoerder dd, 13/12/2013

- verslag van de bedrijfsrevisor dd. 11/12/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 03.07.2013 13273-0392-016
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 08.06.2012 12162-0014-016
11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 02.08.2011 11378-0562-016
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 12.07.2010 10313-0489-015
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 30.06.2009 09333-0176-014
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 23.06.2008 08277-0212-014
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 06.06.2007 07193-0370-016
10/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 01.06.2005, NGL 06.06.2005 05203-0083-015
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 21.06.2016 16201-0381-016

Coordonnées
MCS BELGIUM

Adresse
AARCHOTSESTEENWEG 176A 3130 BEGIJNENDIJK

Code postal : 3130
Localité : BEGIJNENDIJK
Commune : BEGIJNENDIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande