MCS IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MCS IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.939.675

Publication

13/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

in andere vennootschappen.

5. DUUR : onbeperkt.

6. KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, volledig in geld ingeschreven en volstort ten belope van twee/derde door de verschijner.

7. BESTUUR  BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS :

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één of meer natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, al dan niet statutaire zaakvoerders, benoemd met of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De vergadering kan vervroegd een einde stellen aan het mandaat van een zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en verricht alle handelingen die nodig of dienstig zijn voor het vervullen van het maatschappelijk doel, behalve diegene die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders kunnen bijzondere machten toekennen aan een lasthebber, al dan niet vennoot. De vennootschap is eveneens geldig vertegenwoordigd door de hierboven vermelde lasthebbers, aangewezen door bijzondere volmacht.

8. ALGEMENE VERGADERING  STEMRECHT :

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden op de eerste maandag van de maand

juni om negentien uur.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en tweeduizend zestien.

a) Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij per brief, hetzij door een lasthebber.

Deze stem zal evenwel nietig zijn als deze brief niet door de zaakvoerders is ontvangen op zijn minst

drie dagen voor de algemene vergadering. Ze zal eveneens nietig zijn als deze brief niet de volgende

vermeldingen bevat :

- de naam en de woonplaats van de vennoot,

- de naam van de vennootschap en haar maatschappelijke zetel,

- de datum van de algemene vergadering,

- de stem of de onthouding voor elk agendapunt zoals aangegeven in de oproeping,

- de plaats en de datum van de ondertekening,

- de handtekening van de vennoot of van zijn lasthebber.

Deze brief kan verstuurd worden bij wijze van alle communicatiemiddelen en meer bepaald per post,

e-mail en telefax. Bijgevolg is enkel een geschrift vereist.

b) Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen;

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden;

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. Elk aandeel geeft recht op één stem.

9. BOEKJAAR :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

10. VERDELING VAN DE WINST :

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve : de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die de aanwending ervan bepaalt, op voorstel van de zaakvoerders.

11. VERDELING VAN HET VEREFFENINGOVERSCHOT :

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst

aangewend om in geld of effecten of op andere wijze het gestorte bedrag van de aandelen dat niet

werd afgeschreven terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

12. EERSTE ALGEMENE VERGADERING :

1.- wordt aangeduid in hoedanigheid van zaakvoerder :

- De heer KHAZRI Abdessamad, comparant..

2.- Het mandaat van de zaakvoerder is gratis tot en met andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3.- Alle bevoegdheden worden verleend aan de heer KHAZRI Abdessamad, comparant, met het oog op het verkrijgen van de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en om alle vereiste machtigingen met het oog op de goede werking van de vennootschap te bekomen en om ten dien einde alle documenten te ondertekenen.

4- Alle machten worden verleend aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.E.C.F.-Fisc-Audit", waarvan de zetel gevestigd is te Jette (1090 Brussel), Van Bortonnestraat 44, vertegenwoordigd door de heer PINON Santalla Fernando, teneinde alle vereiste formaliteiten te vervullen en alle stappen te ondernemen met betrekking tot de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie en met het oog op alle latere wijzigingen van deze inschrijvingen.

De notaris bevestigt de neerlegging van de fondsen betreffende de volstorting van de inbrengen in speciën waarvan sprake hiervoor en de storting van gezegde fondsen op een bijzondere rekening nummer BE23 7360 1217 6291 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank  KBC .

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Pierre VAN DEN EYNDE,

Notaris

Voor gelijktijdige neerlegging een uitgifte van de akte.

Coordonnées
MCS IMMO

Adresse
MEERWEG 185 1601 RUISBROEK(BT)

Code postal : 1601
Localité : Ruisbroek
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande