MD & B

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MD & B
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.277.025

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 31.07.2014 14392-0170-017
07/10/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 27.09.2013 13603-0284-017
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 30.08.2012 12505-0042-017
24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 16.08.2011 11414-0486-017
07/07/2011
ÿþ Mod 2.1

P I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lienneel

27JUIN Z 1}

Griffie

0875.277.025.

MD&B

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

1982 Elewijt, Rubenslaan 1

: PARTIELE SPLITSING (ART 677 WB VENN) VAN DE BVBA MD&B DOOR OVERNEMING DOOR DE BVBA MOTHAN  KAPITAALVERMINDERING  DIENOVEREENKOMSTIGE STATUTENWIJZIGING(EN).

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zevenentwintig mei twee duizend en elf, geregistreerd zeven bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op acht juni daarna boek 5/154 blad 88 vak 2, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MD&B gevestigd te 1982 Elewijt, Rubenslaan 1, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven op vijfentwintig juli tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier augustus daarna daarna onder refertenummer 05113099, inhoudende partiële splitsing van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MD&B door overneming door de Besloten: Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MOTHAN gevestigd te 1785 Merchtem, Stoofstraat 21 met: ondernemingsnummer BE 0821.964.538, dat de buitengewone algemene vergadering beslist heeft hetgeen; volgt :

VERSLAGEN  VERKLARINGEN  PARTIEEL SPLITSINGSVOORSTEL.

A. Vermits de aanwezigen erkennen kennis te hebben genomen van het op de agenda aangekondigd (partieel) splitsingsvoorstel (de dato 8 december 2010), ontslaat de vergadering met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van dit voorstel.

De voorzitter geeft enkel een korte samenvatting van het (partieel) splitsingsvoorstel waarin voorgesteld wordt dat de BVBA MD&B partieel gesplitst wordt door overneming door de BVBA MOTHAN van een deel van. het vermogen van de BVBA MD&B.

Iedere aanwezige vennoot erkent ervan een afschrift ontvangen te hebben.

B. Overeenkomstig voormeld (partieel) splitsingsvoorstel, en in toepassing van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen (waarvan het eerste en tweede lid letterlijk luiden als volgt: De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730,731 en 733 niet toe te passen in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien aile vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten), verklaren alle vennoten bij deze uitdrukkelijk te verzaken en af te zien van de formaliteiten en het opstellen van een verslag overeenkomstig artikel 730 en 731 van voormeld Wetboek (voor zover verwijzende naar de opstelling van de splitsingsverslagen).

C. De algemene vergadering vermeldt dat er zich geen belangrijke wijziging(en) hebben voorgedaan in de. activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid MD&B en MOTHAN sinds de datum van het opstellen van voormeld (partieel) splitsingsvoorstel, in toepassing van het, Wetboek van Vennootschappen.

GOEDKEURING PARTIELE SPLITSING.

A. De algemene vergadering keurt het (partieel) splitsingsvoorstel goed en beslist bij toepassing van de: artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig voormelde, (partieel) splitsingvoorstel, om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MD&B partieel te splitsen bij wijze van inbreng van enkel een vordering (in rekening-courant) van de BVBA MD&B op de BVBA MOTHAN die is ontstaan naar aanleiding van een overschrijving op dertien januari tweeduizend en tien van driehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 375.000,00) van de bankrekening van de BVBA MD&B naar de bankrekening van de BVBA MOTHAN. Door de inbreng zullen de overige schulden van de BVBA MOTHAN'' verminderen met driehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 375.000,00).

Bijgevolg zal de hiervoor en hierna vermelde vordering van de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid MD&B met alle rechten en plichten overgaan op voormelde BVBA MOTHAN.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

bE "o:lden aan het à Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De partiële splitsing wordt voorgesteld en is gebaseerd op de staat van actief en passief afgesloten op dertig september tweeduizend en tien.

Alle rechten, plichten, verrichtingen en verbintenissen met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ontstaan vanaf één oktober tweeduizend en tien, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening en voor risico van de BVBA MOTHAN die bijgevolg aile baten en kosten, verbonden aan de ingebrachte vordering zal dienen te dragen.

De aandelen in de BVBA MOTHAN ontstaan uit de partiële splitsing, delen in het bedrijfsresultaat vanaf één oktober tweeduizend en tien en zijn dividendgerechtigd vanaf het tijdstip van hun uitgifte.

B. Toekenning van aandelen  Ruilverhouding  Opleg(som).

Als vergoeding voor voormelde overdracht van voormelde schuldvordering, worden aan de vennoten van de (partieel) gesplitste vennootschap MD&B in totaal honderd tweeënnegentig (192) aandelen van de overnemende vennootschap MOTHAN uitgereikt, zonder oplegsom, als volgt:

- elke vennoot van de BVBA MD&B ontvangt in evenredigheid tot zijn aandelenbezit in deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MD&B, verhoudingsgewijs het daarmee overeenstemmende aantal aandelen van de overnemende vennootschap MOTHAN, hetzij de helft of elk zesennegentig (96) aandelen.

KAPITAALVERMINDERING.

Ter uitvoering van voormelde partiële splitsingsverrichting, en op voorstel van de voorzitter, besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MD&B te verminderen met een bedrag van tweeëntachtigduizend honderd drieëndertig euro (¬ 82.133,00) om het kapitaal van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) te brengen op zevenenzestigduizend achthonderd zevenenzestig euro (¬ 67.867,00).

De vergadering besluit in aansluiting met voormelde kapitaalverlaging dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering beslist dal voormelde vermindering van het kapitaal zal worden aangerekend op (en afgehouden van) het werkelijk (vol)gestort kapitaal, gevormd door (externe) inbrengen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalvermindering werd doorgevoerd en dat het kapitaal effectief werd verlaagd tot zevenenzestigduizend achthonderd zevenenzestig euro (¬ 67.867,00).

MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan iedere zaakvoerder van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid MD&B, respectievelijk aan de enige zaakvoerder van de BVBA MOTHAN, voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omirent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de heer Marc Van der Perre, te 2610 Antwerpen, Oosterveldlaan 157, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, aile verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en) en/of partiële splitsing, en met het oog op elke latere wijziging, aanpassing of schrapping dienaangaande.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte, volmachten, historiek met coordinatie der statuten.

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

06/01/2011
ÿþIF*

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

~2 a~~ç. 2o1a

Ondernemingsnr : 0875.277.025

Benaming

(volgit) : M.D. & B.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rubenslaan 1 - 1982 Elewijt

Onderwerp akte : neerlegging splitsingsvoorstel door overneming

Neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel:

Voorstel inzake de partiële splitsing van de BVBA M.D. & B. door overneming door de BVBA MOTHAN overeenkomstig artikel 728 in toepassing van artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen opgesteld te Merchtem op 8 december 2010.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11111

" 11002595

Op de laatste iez_ van Luik derrnelsien . Recto . Naam en hcedanighe l van de instrumenterende notaris. het?ij van vz pers0 o ntet1J bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 26.08.2010 10459-0175-018
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 18.08.2009 09588-0367-017
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 26.08.2008 08626-0014-017
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 27.08.2007 07631-0317-017
29/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 28.08.2006 06687-1636-015

Coordonnées
MD & B

Adresse
RUBENSLAAN 1 1982 ELEWIJT

Code postal : 1982
Localité : Elewijt
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande