MED. HERMANS F.F.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MED. HERMANS F.F.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.175.207

Publication

04/07/2014
ÿþ Mod Word Bi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder 111111R1g111111,1111111111

aan het

Belgisch Staatsbia

NEERGELEGD 25 JUNI 201it

Griffie Rechtbank van Koophandel Griffie te Leuven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0462.175.207

Benaming

(voluit) MED. HERMANS F.F.

(verkort)

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ter Elzen 17 te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem)

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging kapitaalverhoging

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel Zichem op 19 juni 2014, neergelegd vôár registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MED. HERMANS F.F." waarin met éénparig held van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat de in artikel 637, eerste lid, WIB 92 bedoelde belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, zevenhonderd vierendertigduizend vijfhonderd drieënnegentig euro één en tachtig eurocent (¬ 734.693,81), bedragen, zoals blet uit de jaarrekening goedgekeurd door de algemene vergadering van 13 december 2012.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, zevenhonderd vierendertigduizend vijfhonderd, drieënnegentig euro één en tachtig eurocent (¬ 734.593,81) bedraagt.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato: 8 mei 2014 waarin werd beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voori een bedrag van zevenhonderd vierendertigduizend vierhonderd vierenveertig euro vierenveertig eurocent (¬ : 734.444,44),

De aandeelhouder verklaart dit bedrag overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

VIERDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging en van; het verslag van voormelde bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura,; de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart geen opmerkingen te formuleren.

De besluiten van het verslag van voormelde bedrijfsrevisor luiden let-r-rterilijk als volgt:

"Ondergetekende, de heer Roland Vos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Gaigebergstraat 42 verklaart overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met inachtname van de norm voorgeschreven door het Instituut der Bedrijfsrevisoren dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

2.het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng in nature' en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen en aile eventuele andere voordelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

3.de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid' beantwoordt;

4.het bestuursorgaan bij de bepaling van de uit te geven aandelen geen rekening houdt met de niet in de` boekhouding uitgedrukte meer- en/of minwaarden of mogelijke latente schulden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.de door partijen weerhouden methoden van waardering van de in te brengen dividendvordering voor een inbrengwaarde van zeshonderd één en zestig duizend euro (661.000,00 EUR) in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

6.de waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor een inbrengwaarde van zes honderd één en zestig duizend (661.000,00 EUR) euro komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de heer Frank Hermans wonende te 3271 Zichem, Ter Elzen 17 ,toe te kennen 2.690 aandelen van de MED. HERMANS F.F.BVBA. Elk aandeel vertegenwoordigt 1/3.440ste van het maatschappelijk kapitaal, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

De waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor de inbreng van zes honderd één en zestig duizend euro (661.000,00 EUR) komt tenminste overeen met de toebedeling van het aantal en de fractiewaarde van de aandelen als volgt:

Identificatie van de vennoot

-de heer Frank Hermans Aantal aandelen

2.690 aandelen

Totaal aantal aandelen 2.690 aandelen

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven dividendvordering voor een waarde van zes honderd één en zestig duizend euro (661.000,00 EUR) zal deel uitmaken van deze inbreng in nature. De inbrenger zal aile in het huidig verslag niet beschreven vermogensbestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in het huidig verslag niet vermelde schulden tegenover derden

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig met artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de MED. HERMANS F.F.BVBA en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Hasselt, 25 mei 2014

Roland Vos

Bederevisor

Het originele exemplaar van deze verslagen met de integrale tekst zal op de griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven neergelegd worden, samen met een uitgifte van deze akte.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend ten belope van zevenhonderd vierendertigduizend vierhonderd vierenveertig euro vierenveertig eurocent (E 734.444,44), zijnde een verhoging voor een bedrag van zeshonderd één en zestigduizend euro (E 661.000,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op zeshonderd negenenzeventigduizend zeshonderd euro (E 679.600,00), door de creatie van tweeduizend zeshonderd negentig (2.690) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen, en die in de winst delen vanaf het boekjaar 2014. Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van (afgerond positief) tweehonderd vijfenveertig euro zesenzeventig eurocent (E 245,76) per aandeel, of in totaal zeshonderd één en zestigduizend euro (¬ 661.000,00).

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven door de inbreng in nature, met name de inbreng van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend en welke uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor, die voormelde comparant lastens de vennootschap bezit. Deze aandelen worden geheel volstort.

ZESDE BESLISSING

Is vervolgens tussengekomen, voormelde heer Frank Hermans, die verklaart aile aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart voormelde heer Frank Hermans, de enige vennoot, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend ten belope van zevenhonderd vierendertigduizend vierhonderd vierenveertig euro vierenveertig eurocent (E 734.444,44), zijnde een bedrag van zeshonderd één en zestigduizend euro (E 661.000,00), in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeshonderd één en zestigduizend euro (E 661.000,00), aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en volstort, en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op zeshonderd

Voor-

behourîten aan het. Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

negenenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 679.600,00), vertegenwoordigd _ door drieduizend vierhonderd veertig (3.440) aandelen op naam zonder nominale waarde.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen zodat het voortaan luidt als volgt:

"Artikel 5:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd negenenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 679.600,00) en is vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd veertig (3.440) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten..

Bijzondere volmacht wordt verleend aan ABM Accountantsassociatie, gevestigd te 3520 Zonhoven, Eikenenweg 73 B, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de

"

Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde _aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen,

schrappingen en alle adininittratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen

besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, de gecoördineerde statuten, het verslag van het "

bestuursorgaan en de becirijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/12/2013 : LET000737
03/01/2013 : LET000737
20/12/2011 : LET000737
14/12/2010 : LET000737
17/12/2009 : LET000737
19/12/2008 : LET000737
24/12/2007 : LET000737
09/01/2007 : LET000737
29/12/2005 : LET000737
27/09/2005 : LET000737
24/12/2004 : LET000737
02/01/2004 : LET000737
16/01/2003 : LET000737
11/01/2001 : LET000737
01/12/1998 : LET737
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 10.12.2015, NGL 23.12.2015 15699-0387-013
08/04/1998 : LET737
31/12/1997 : LEA13199

Coordonnées
MED. HERMANS F.F.

Adresse
TER ELZEN 17 3271 ZICHEM

Code postal : 3271
Localité : Zichem
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande