MEDISCH KABINET DR. DE MUNCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDISCH KABINET DR. DE MUNCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.600.587

Publication

22/04/2014
ÿþM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

onuseez1

O 9 AVR. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0444.600.587

Benaming

(voluit) : MEDISCH KABINET DR. DE MUNCK

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1745 Opwijk (Mazenzele), Steenweg 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE DER AANDELEN  OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO - KAPITAALVERHOGING IN NATURA OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 337 WIB  AANPASSING VAN DE STATUTEN CONFORM DE GENOMEN BESLUITEN - VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor Meester Frank VERLINDE, geassocieerd Notaris, met standplaats te Asse, in datum van 26 maart 2014, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDISCH KABINET DR, DE MUNCK", met zetel te 1745 Opwijk (Mazenzele), Steenweg 10, ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0444.600.587.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jean-Jacques Boel, te Asse, op 3 juli 1991, bekendgemaakt, in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 juli nadien, onder nummer 1991-07-24/732.

Waarvan de statuten tot op heden slechts éénmalig werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Jean-Jacques Boei, te Asse, op 9 december 1998, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. van 25 december nadien, onder nummer 1998-12-251383,

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met eenparigheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT: AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE DER AANDELEN.

Vervolgens beslist de vergadering om de nominale waarde der zevenhonderd vijftig bestaande aandelen op te heffen en deze te vervangen door een fractiewaarde, waarbij ieder aandeel één/zevenhonderd vijftigste deel van het kapitaal vertegenwoordigd.

TWEEDE BESLUIT: OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO.

De vergadering beslist het kapitaal thans bedragende zevenhonderd vijftig duizend franken om te zetten in, Euro, derwijze dat het voortaan zal worden uitgedrukt als bedragende ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD; TWEEENNEGENTIG EURO EEN CENT (18.592,01¬ ).

DERDE BESLUIT: KENNISNAME VAN DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE DIVIDENDUITKERING

De vergadering verklaart kennis te nemen van de onderhandse bijzondere algemene vergadering van 24' december 2013 welke beslist heeft tot toekenning van een dividend voor een bruto-bedrag van tweehonderd vierenveertig duizend euro (244.000,00¬ ) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde vierentwintig duizend vierhonderd euro (24.400,00¬ ), hetzij tweehonderd negentien duizend zeshonderd euro (219.600,00¬ ) netto-dividend.

VIERDE BESLUIT : KENNISNAME VAN HET BIJZONDER VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN NOPENS DE VOORGENOMEN KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, overeenkomstig artikel 313 Wetboek vennootschappen van 30 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging waarvan hierna sprake.

VIJFDE BESLUIT : KENNISNAME VERSLAG VAN DE REVISOR NOPENS DE VOORGENOMEN' KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 8 januari 2014, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Ravert, Stevens Si Co', met zetel te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd

111

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naani en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

door mevrouw Kristien Stevens, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgenomen kapitaaisverhoging, waarvan de conclusie letterlijk luidt ais volgt:

Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "RAVERT, STEVENS & C°", bedrijfsrevisorenkantoor te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de BVBA MEDISCH KABINET DOKTER DE MUNCK is gebleken dat;

1.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2.de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 219.600,-EUR in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3.de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de uitgifte van 1.915 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, elk nieuw aandeel in alle opzichten identiek aan elk van de 750 bestaande aandelen;

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura" van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de BVBA MEDISCH KABINET DOKTER DE MUNCK is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 8 januari 2014 door het bedrijfsrevisoren-kantoor BVBA "DAVERT, STEVENS & C°", vertegenwoordigd door :

Kristien Stevens

Bedrijfsrevisor'

De algemene vergadering beslist eenparig ondergetekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de revisor. Een origineel exemplaar zal gehecht blijven aan onderhavige akte samen met het verslag van het bestuursorgaan,

ZESDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist haar kapitaal te verhogen met tweehonderd negentien duizend zeshonderd euro (219.600,006), om het kapitaal aldus te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (18.592,01¬ ) op tweehonderd achtendertig duizend honderd tweeënnegentig euro één eurocent (238,192,01E), door inbreng in natura van een schuldvordering vanwege de enige aandeelhouder, gepaard gaande met de creatie van duizend negenhonderd vijftien (1.915) nieuwe aandelen, van dezelfde aard als de bestaande, delend in de winst vanaf heden.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura ingevolge de dividenduitkering waartoe werd beslist in de bijzondere algemene vergadering van 24 december 2013.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht warden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.l.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

ZEVENDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en dat het kapitaal ingevolge voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk werd gebracht op tweehonderd achtendertig duizend honderd tweeënnegentig euro één eurocent (238.192,016), vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderd vijfenzestig (2.665) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel éénitweeduizend zeshonderd vijfenzestigste (112.665ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigend.

ACHTSTE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN CONFORM DE GENOMEN BESLUITEN Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met het genomen besluit, beslist de vergadering de vroegere tekst der statuten aan te passen als volgt:

- artikel 5 wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd achtendertig duizend honderd tweeënnegentig euro één eurocent (238.192,01¬ ) en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderd 'vijfenzestig (2.685) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel één/tweeduizend zeshonderd vijfenzestigste (112.665ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

-Een nieuw artikel 5bis wordt toegevoegd:

Oorspronkelijk werd de vennootschap opgericht met een kapitaal van zevenhonderd vijftig duizend frank verdeeld in zevenhonderd vijftig aandelen met een nominale waarde van tienduizend frank elk.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 26 maart 2014 voor geassocieerd notaris Frank Vertinde, te Asse, werd de nominale waarde van de aandelen afgeschaft, het kapitaal omgezet in euro en het kapitaal verhoogd met tweehonderd negentien duizend zeshonderd euro (219.600,00¬ ) om het te

brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (18.592,01¬ ) op tweehonderd achtendertig duizend honderd tweeënnegentig euro één eurocent (238.192,016), door inbreng in natura van een schuldvordering vanwege de bestaande aandeelhouder, gepaard gaande met de creatie van duizend negenhonderd vijftien (1.915) nieuwe aandelen, van dezelfde aard als de bestaande, delend in de winst vanaf heden.

-Schrapping artikel 8 van de statuten

NEGENDE BESLUIT : VOLMACHTEN.

De vergadering beslist om volmacht te geven aan de zaakvoerder, met de mogelijkheid van

indeplaatstelling, voor de uitvoering van het genomen besluit en om alle wijzigingen omtrent het kapitaal

kenbaar te maken aan alle overheidsinstanties zoals ondermeer de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

De ondergetekende notaris wordt gelast met de coördinatie van de statuten.

Met het oog op dit alles zal de zaakvoerder de meest ruime bevoegdheden hebben, en zal deze alle stukken

kunnen tekenen ereverklaringen kunnen afleggen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:..'

- een expeditie Van de akte buitengewone algemene vergadering dd. 26/03/2014.

- de gecoördineerde tekst der statuten.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

w

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blo van luik B vermelden , Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hela van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

23/07/2013 : BLT002022
29/08/2012 : BLT002022
01/09/2011 : BLT002022
01/09/2010 : BLT002022
28/07/2009 : BLT002022
30/07/2008 : BLT002022
26/07/2007 : BLT002022
28/09/2006 : BLT002022
12/09/2005 : BLT002022
19/07/2004 : BLT002022
28/07/2003 : BLT002022
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 24.08.2015 15448-0100-011
11/10/2002 : BLT002022
06/10/2001 : BLT002022
25/12/1998 : BLT2022

Coordonnées
MEDISCH KABINET DR. DE MUNCK

Adresse
STEENWEG 10 1745 MAZENZELE

Code postal : 1745
Localité : Mazenzele
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande