MEDISCH KABINET VAN DOKTER LULA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDISCH KABINET VAN DOKTER LULA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.331.651

Publication

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 29.08.2012 12503-0010-010
15/07/2011
ÿþV

beh

aa Bel Staz

MoC

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergt,err^ t>. :, .,,, c" it

Reetttiaar3lc v~n #toofl1Ortdei

te .Leuven, de . - .

DE GAfFF11=P,

Griffie

' Ondernemingsnr: 0833331651

Benaming

(voluit) : MEDISCH KABINET VAN DOKTER LULA

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Livingstonelaan, 54 - 3080 TERVUREN

Onderwerp akte : Indiening van het verslag

Report beheerder en de Bedrijfsrevisor in het geval van overname door het partnerschap eigenschap om haar enige aandeelhouder, oprichter en beheerder

i iris flhI 1111111 H II2

François LULA MUPONDO Beheerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/02/2011
ÿþ Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Neergt::,,_:

Reotlticanki'-4 ; FEB. Z~~~

te Leuven,de 6 ~

DE AR1FFïErriv

Griffie

Voor L. *iioa3ass11111

-

behouden

aan het

Belgisch _

Staatsblad





Ondernemingsnr : Benaming o `i333. 33 À . 5 4

(voluit) : MEDISCH KABINET VAN DOKTER LULA

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3080 TERVUREN - Livingstonelaan 54

Onderwern akte : OPRICHTING  BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Patrick GUSTIN, te Oudergem, op 21 januari 2011 ter registratie, blijk dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, door

Meneer LULA MUPONDO François, wonende te Tervuren Livingstonelaan 54.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,-EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal., en die bij de oprichting werden volgestort elk ten belopen van twaalf duizend vierhonderd (12.400,00-EUR).

De comparante verklaart in te schrijven voor de geheelheid op het maatschappelijk waarvoor haar honderd (100) aandelen worden getekend.

Deze honderd (100) aandelen zijn volledig afbetaald door de Heer LULA MUPONDO François, voornoemd.

dat de onderschrijver het hiervoor genoemde bedrag gedeponeerd heeft op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Bank Dexia. Een attest van voormelde bankinstelling wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om in het vennootschapsdossier te worden bewaard.

Artikel 1  Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als naam dragen : `MEDISCH KABINET VAN DOKTER LULA".

Artikel 2  Zetel

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3080 Tervuren, Livingstonelaan 54 met gevolg dat het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening, voor eigen naam en voor eigen rekening, van de geneeskunde, en meer specifiek van de algemene geneeskunde, via haar geneeskundige organen die wettelijk bevoegd zijn om in België de geneeskunde uit te oefenen, en die ingeschreven zijn bij de Orde der Geneesheren, en die aan de vennootschap hun volledige medische activiteit moeten verschaffen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel'.

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

-het opmaken van geneeskundige expertises in opdracht van derden;

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria, alle honoraria die werden gegenereerd door de medische activiteiten verschaft aan de vennootschap of door de aangesloten geneeshe(e)r(en).

Onder voorbehoud van het akkoord van de desbetreffende Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, mag de vennootschap deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten. Voor zover nog haar burgerlijk karakter mach haar medische roeping gewijzigd warden, mag de vennotschap deelnemen aan alle roerende, onroerende of financiële

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel dit alles mits naleving van de professioneele en deontologische regels van de Geneesheren.

De vennootschap garandeert aan elke aangesloten geneesheer dat hij zijn beroep in alle onafhankelijkheid zal kunnen uitoefenen met respect voor de regels die betrekking hebben op het medisch beroepsgeheim, de diagnostische en therapeutische vrijheid, en de vrije keuze van de patiënt.

Zij verbiedt elke vorm van commercialisering van de geneeskunde, rechtstreekse of onrechtstreekse collusie, honorariumverdeling en overconsumptie.

Het voorwerp van de vennootschap kan ook de constitutie, het beheer en de valorisatie zijn van een roerend en onroerend goed, met name door de aankoop, de verkoop, de huur, het te huur stellen, het bouwen, en dit alles in de meest ruime zin, op voorwaarde dat haar burgerlijke karakter en haar prioritaire medische bestemming niet werden gewijzigd, en op voorwaarde dat deze handelingen kaderen binnen de grenzen van een beheer als "bonus pater familias", en op voorwaarde dat deze niet repetitief en commercieel van aard zijn.

Zodra er meerdere vennoten zijn, moet er een voorafgaandelijk akkoord van de vennoten worden voorzien inzake het constitutie- en beheerbeleid van de zo gerealiseerde investeringen, die minstens moeten worden goedgekeurd met een 2/3-meerderheid van de vertegenwoordigde aandelen.

Artikel 5 -- Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,-EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal., en die bij de oprichting werden volgestort elk ten belopen van twaalf duizend vierhonderd (12.400,00-EUR).

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst in geld en bij de oprichting volledig afbetaald.

Artikel 13  Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering,

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, dan zal de enige vennoot kunnen worden benoemd voor de duur van de vennootschap. In geval van verscheidene vennoten zal het mandaat van de beheerder automatisch worden teruggebracht tot maxima zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

Artikel 14  Machten van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 15  Vertegenwoordiging der vennootschap

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

Artikel 16  Delegatie van machten

De zaakvoerders kunnen voor één of meerdere handelingen hun bevoegdheden overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht en slechts, indien de gevolmachtigde niet arts is, voor niet-medische zaken. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijke beperkte omvang van zijn mandaat.

De afgevaardigde niet-arts van de beheerder mag geen enkele handeling stellen die strijdig is met de medische deontologie die hij dient na te leven, in het bijzonder wat het beroepsgeheim betreft.

Artikel 19  Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand juni om 18 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdagen gehouden worden op hetzelfde uur.

Artikel 23  Maatschappelijk boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar. Artikel 25  Winstverdeling

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten,

voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve of minder zouden brengen dan tien procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf procent op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het deel van de winst dat volgens de wettelijke voorzieningen mag uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijk aandeel, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht. De vennoten mogen in de algemene vergadering beslissen, met eenparigheid van stemmen van alle geneesheren-vennoten, dat geheel of een gedeelte van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds, of voor vergoedingen aan de zaakvoerders.

Indien unanimiteit onmogelijk is, dan kan de betrokken Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren een andere meerderheid aanvaarden.

Artikel 26  Ontbinding

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen.

+ r .

S Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bij beslissing van de algemene vergadering, kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan. Ingeval van ontbinding, zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden, ten ware de algemene vergadering der vennoten een of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep gedaan worden op artsen ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De machten van de algemene vergadering blijven behouden gedurende de vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal, na betaling van de schulden en lasten van de vennoten, tussen de vennoten gelijk verdeeld worden volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen.

OVERGANGSBEPALINGEN

-het eerste boekjaar aanvangen op heden en een einde nemen op éénendertig december tweeduizend en





elf;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge -de jaarvergadering voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar tweeduizend en twaalf.

3/De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één december 2010.

III. Benoeming van de beheerder

En onmiddellijk na voorgaande oprichting heeft de enige vennoot, handelend als bijzondere algemene

vergadering, beslist aan te stellen als niet statutaire zaakvoerder en voor de duur van de vennootschap zolang

die laatste een eenpersoonsvennootschap blijft :de Heer François LULA MUPONDO, wonende te 3080

Tervuren Livingstonelaan 54 die verklaart te aanvaarden.

Er wordt geen commissaris-revisor benoemd.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend-Notaris Patrick GUSTIN)

Tegelijk neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.08.2015 15558-0469-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16544-0308-011

Coordonnées
MEDISCH KABINET VAN DOKTER LULA

Adresse
LIVINGSTONELAAN 54 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande