MEDITER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDITER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 429.821.549

Publication

23/07/2014
ÿþn

. :~"

In de bijlagen bij h~t~éÈ~isch~~~~b~ kond te maken kopt, na

neerlegging ter griffié ~an,de akte ~~?l}e~~~GD .,~~,. "

"

op :} "

11 l~~~ p~l~

ter~rl~Q ~~~

rechtbank van a~ Nederlands

talige

na ds~ali

* ph~ el ~rnS ~1

Niad Wc

Ondernarningsnr : 0429.821.549

Benam Wig

,voIuitl ° MEDITER

~kern .

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1180 Ukkel De Frélaan 206

(volledig adres)

Onderwerf, akte : BAV - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - OMZETTING IN EEN BVBA EN BENOEMING ZAAKVOERDER - AANVAARDING VAN DE STATUTEN VAN EEN BVBA - VERDELING VAN DE AANDELEN - UITVOERINGSMACHTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Melisse Vyvey, te Halle, op 27 juni 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEDITER met maatschappelijke zetel te 1180 Ukkel De Frélaan 206, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer BTW BE (0)429.821.549/RPR Brussel, de volgende beslissingen heeft genomen:

" TITEL A.

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel.

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar ' 1500 Halte Bergense-steenweg 67 en dit te rekenen sedert 11 juni 2014

TITEL B.

Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid en benoeming van de zaakvoerders.

1,Voorafgaande verslagen.

Mijnheer de Voorzitter wordt ontslagen lezing te geven van de hierna vermelde verslagen vermits de vennoten verklaren minstens 15 dagen voorafgaand aan heden een exemplaar van de betrokken verslagen ontvangen te hebben, te weten:

- het verslag houdende de toelichting van de omzetting van de onderhavige coöperatieve vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met in bijlage de staat van activa en passiva opgesteld op 31 maart 2014 opgemaakt door enige be-tuurden van de vennootschap overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen;

- het verslag van de bedrijfsrevisor, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROBRECHTS LENAERTS BEDR1JFSREVI-SOREN-REVISEURS D'ENTREPRISES" met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel Romeinsesteenweg 1022 bus 2, vertegenwoordigd door Mevrouw Monika Lenaerts, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voormelde staat van activa en passiva, opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschap-pen.

Het besluit van het verslag van de commissaris luidt als volgt:

"X. BESLUIT

Ondergetekende, Monika Lenaerts, bedrijfsrevisor en zaak-voerder van de Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsreviso-ren-Réviseurs d'Entreprises, met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022, b2, werd aangesteld door de bestuurder van de Burg. CVBA MEDITER op 10 juni 2014 om ingevolge artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te stellen aangaande de omzetting van de Burg. CVBA MEDITER in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014, die de be-stuurder van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaats-gehad. 'Uit de werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is gebleken dat er geen overwaardering ven het netto-actief heeft plaatsgehad. "

iu

<1A19160

Op de IaFslste blz van t ei> t;  c:rrnclr#e rl tïçttç . F.Sa .a-1 e,3 hoa;danigherd vii if;s'ru nlerue:" ende s1,D1,?ris hetzi, van rji; F wi" lrti '~, " _1'

n;: vJe:Ci+ de rf.~) ispersc=on ten aafi7icè1'?art rl:yriiPrl te Hre Ii" s?cril;" OGY!i irarl

irt_~'>,~ ~as~+"s .~1 ~Farl" il: l.~" Ililltl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

rHet netto-actief bedraagt volgens de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 ¬ 114.364,49 en is niet kleiner dan' het minimumkapitaal vereist 'voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zijnde (¬ 18.550,00.

Tenslotte dient er aan te worden herinnerd dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met an-dere woorden, dat dit verslag geen "fairness opinion" is.

Opgemaakt te Wemrnel op 19 juni 2014

Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren-Réviseurs d'Entreprises

Vertegenwoordigd door

Monika Lenaerts -- Bedrijfsrevisor »

De 2 voormelde verslagen zullen in bijlage aan dit proces-verbaal worden gehecht na ondertekening ne varietur door Ons Notaris en de vennoten.

2.Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De algemene vergadering beslist de rechtsvorm van de onder-havige coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijk-held te wijzigen zonder enige wijziging aan te brengen aan haar rechtspersoonlijkheid, maatschappelijke benaming, maat-schappelijk doel, maatschappelijk kapitaal, looptijd van het maatschappelijk boekjaar of de datum en het uur van de sa-menkornst van de gewone algemene vergadering en beslist de rechtsvorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De gezegde omzetting geschiedt op basis van de boekhoudkundige staat vastgesteld op 31 maart 2014, dewelke in bijlage werd gehecht aan het voormelde bijzonder verslag van het be-stuursorgaan van de vennootschap. Aangezien de boekhoudkundige elementen en de balans onveranderd zijn gebleven, zal de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de boekhouding van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verderzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal het inschrijvingsnummer van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in het rechtspersonenregister be-houden, zijnde het ondernemingsnummer: (0)429.821.549.

3. De algemene vergadering verzoekt de instrumenterende no-taris aansluitend te willen akteren dat de bestuurder van rechtswege uit zijn functies werd ontheven door de omzetting van de rechtsvorm van de vennootschap.

De algemene vergadering verbindt zich ertoe om de kwijting van de bestuurder te plaatsen op de dagorde van de eerstvolgende jaarvergadering die zich zal uitspreken over de goedkeuring van de jaarrekeningen van het lopende boekjaar.

De algemene vergadering beslist te benoemen tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap: Mijnheer LINDEMANS lgnaat Paul Aloïs Jan August Marie, geboren te Sint-Katherina-Lombeek op 18 september 1949 (nationaal nummer: 490918-371-84), wonende te 1500 Halle, Bergensesteenweg 69. Zijn mandaat is onbezoldigd.

TITEL C.

Aanvaarding van de statuten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid en verdeling van de aandelen.

1. De algemene vergadering beslist de hierna weergegeven statuten aan te nemen voor de besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid:

"STATUTEN

Hoofdstuk 1. Rechtsvorm  Naam  Zetel  Doel  Duur

Artikel 1 Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke ven-nootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam MEDITER.

1n alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennoot-schap, moet de maatschappelijke benaming steeds worden voor-afgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA", de maatschappelijke zetel, het ondernemingsnummer, de term rechtspersonenregister of de afkorting `RPR' gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1500 Halle Ber-gensesteenweg 67.

Het bestuursorgaan mag beslissen om de zetel te verplaatsen naar een andere plaats in België met inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland, dochtervennootschappen oprichten of agentschappen, opslagplaatsen, uitbatingszetels, bedrijfszetels, administratieve zetels of bijkantoren vesti-gen.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel om binnen het kader van de Geneeskundige Plichtenleer de volgende activiteiten te ont-plooien:

-de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer;

-het inrichten en ter beschikking stellen van medische en para-medische infrastruktuur en apparatuur, in de ruime be-tekenis, voor medico-diagnostische en therapeutische proce-dures;

- het coördineren en bevorderen van medico-legale expertises in al hun deelaspecten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het oriënteren en integreren van de verschillende medische disciplines, betrokken bij functionele revalidatie;

-het onderzoek, de organisatie en de bevordering van de me-dische informatica en electronische

gegevensverwerking in de ruime betekenis, met uitsluiting van de commerciële exploi-tatie ervan;

-het coördineren en faciliteren van de administratie en het ontwikkelen van administratietechnieken voor de

individuele en/of gemeenschappelijke medische praktijk;

-de promotie van de medische bijscholing door de ter be-schikkingstelling van handboeken, publicaties en

audiovisuele middelen; door de financiële tussenkomst voor wetenschap-pelijke studiereizen en medische

bijeenkomsten en conferen-ties; door het voorbereiden vans studies en publicaties ter bevordering van de

medische wetenschappen;

-het bevorderen van het samenwerkingsverband en het collegi-aliteitsprincipe tussen geneesheren en

deontotogisch, juri-disch en psychosociaal gebied.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechts-handelingen verrichten, die van aard zijn

rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in de gemeenschap te

brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch

overeenkomsten die genees-heren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de

vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening

van de vennootschap en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

Artikel 4 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk li. Maatschappelijk kapitaal - Aandelen

Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.592,01 euro.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 750.

Artikel 6Aard van de aandelen

De aandelen zijn steeds op naam; zij kunnen slechts verworven worden door geneesheren die op de lijst

van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uit-oefenen in de vennootschap.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte

eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aan-delen gehouden waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke ven-noot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen; en

3, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun da-tum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de

rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Artikel 6bis

De verdeling der aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke geneesheer vennoot

een normale ver-goeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te ver-houden als hun respectieve activiteit in de

vennootschap.

Artikel 7

De aandelen van de enige vennoot mogen op straffe van nie-tigheid slechts worden overgedragen onder

levenden en overgaan wegens overlijden, aan geneesheren die in het kader van de vennootschap hun beroep

actief uitoefenen of zullen uit-oefenen.

Indien dit bij overgang onder levenden niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk gemeld worden aan de be-voegde Provinciale Raad van de Orde van

Geneesheren.

Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voor-waarde dat de belangen van de patiënt op

geen enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen

worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet ais vennoot

toegelaten zijn, heb-ben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na

het overlijden van de enige vennoot de procedure tot wijziging van het maatschap-pelijk doel aangevat wordt.

Artikel 8

De overdracht van de aandelen gebeurt tegen nominale waarde verhoogd met het aandeel in de reserves

zoals deze blijken uit de laatste neergelegde jaarrekening.

Artikel 8bis

" &, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken van een irébreng of quasi-inbreng in een geneesherenvennootschap en van een overdracht aan een geneesherenvennootschap.

Zowel inbreng, quasi-inbreng ais overdracht moeten door een schriftelijke overeenkomst worden geregeld. Deze overeenkomst dient voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan worden aan de deontologische verplichtingen van de betrokken geneesheren.

Artikel 9

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van aile vennoten. Bovendien moet de overnemer eveneens een geneesheer zijn die in het kader van de vennootschap zijn beroep actief uitoefent of za[ uitoefenen.

AANSPRAKELIJKHEID, SCHORSINGEN

Artikel 10

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, en in geen gevat door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

Artikel 11

Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire,

correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Artikel llbis

Rekening houdend met de professionele autonomie van de ge-neesheer dienen alle geneesheren vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

IV. BESTUUR-. VERTEGENWOORDIG[NG

Artikel 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere niet statutaire zaakvoerders natuurlijke personen, geneesheren-vennoten. Indien er slechts één vennoot is, kan de zaakvoerder benoemd worden voor de duur van de vennootschap. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwali-tatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de al-gemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpetijk aan of door derden. Iedere zaakvoerder verte-genwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden voor niet medische zaken. Het mandaat van zaakvoerder kan worden bezoldigd, in uitvoering van een beslissing van een algemene vergadering. De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk -- inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap: Mijnheer LINDEMANS Ignaat Paul Aloïs Jan August Marie, geboren te Sint-Katherina-Lombeek op 18 september 1949, wonende te 1500 Halle, Bergensesteenweg 69.

Artikel 13

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd of onbezoldigd, naar gelang van het besluit van de algemene vergadering van venno-ten.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de ge-neesheren-vennoten en de vennootschap.

Artikel 14

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te ver-richten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Artikel 15

is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden de toepasseljke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen na te leven. Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, wenk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 16

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

-6e V. CONTROLE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel 17

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

VI. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand maart om 20

uur.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt ge-houden op de zetel van de vennootschap.

Artikel 19

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de

vennoten, ten minste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige

vennoot tevens enig zaakvoerder

is.

De oproeping vermeldt de agenda.

Artikel 20

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 21

Behalve de gevallen voorzien door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige

wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stem-men.

Artikel 22

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

Artikel 23

Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, Gaat het om een

wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd.

Artikel 24

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend.

Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt ais algemene vergadering, worden vermeld in een

register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

VII. JAARREKENING - WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 25

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig sep-tember van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de

zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de

algemene vergadering voorgelegd.

Ten minste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze

stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het

verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de

jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vast-gesteld.

Artikel 26

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerders en com-missarissen te verlenen kwijting.

Artikel 27

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld ais

volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met

éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering

vatbare bedragen.

Artikel 28

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

VIII. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 29

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen

voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

tr k,,T

n1,,:,1 1"

e-`

, t1F+!~tSr.tr Staetsi}!ad

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

indien de vereffenaar geen arts is, moet hij voor de over-dracht van de medische dossiers bijgestaan

worden door een arts.

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoed-ingen, evenals de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaak-voerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding

in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

Artikel 30

Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn tussen partijen na voorafgaande goedkeuring door de

Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De clausules of artikels van onderhavige statuten die in tegenstrijd zouden zijn met de bepalingen van de

Code van Ge-neeskundige Plichtenleer worden geacht niet geschreven te zijn."

2.De algemene vergadering beslist om de aandelen, die het maatschappelijk kapitaal van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vertegenwoordigen, te verdelen over de bestaande vennoten

evenredig aan hun vroegere rechten in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te

weten:

-Mijnheer LINDEMAMS Ignaat: 660 maatschappelijke aandelen;

- Mijnheer WINDERICKX Peten. 80 maatschappelijke aandelen;

- Mijnheer DE HERTOGH Paul: 10 maatschappelijke aandelen.

TITEL D.

Uitvoeringsmachten.

Voor eensluidend verklaard analytisch uittreksel.

notaris Melissa Vyvey (getekend)

Worden tegelijkertijd neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene

vergadering en een kopie van de verslagen waarvan sprake hiervoor.

Op de ¬ a<atste triz van lei< 'S?r"seldei! I;F'Cto Nítdln en iioCdaltlUhefrt vsr dE PlCtt!.'.`!1$vteler!ctF 11.1)t!4 RCtZIi var, de Ré?lsofe.lníer!

Dí'1t5?eûil i.F} 1'~r,r1iPvp,i-rSOG=h !erk >7..a" 7.'C-.n )ZTI ;lei*rer. "nw`rTr:Cjr:lll: Jr3?ellgei3

Verso Naarn en i7andteec-nir" ej

18/09/2014
ÿþMod Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Stcletemligelend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte nv °I'l'c'ilt\Kelgen op

1111111jenellIII

O P SEP, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van koophandel Brusse1

Griffie

Ondernemingsnr : 0429.821.549 Benaming

(voie): MED1TER

tverkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1600 Halle Bergen sesteenweg 67

(volledig adres)

Onderwerp akte BAV - KAPITAALVERHOGINGEN - UITVOERINGSMACHTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Melissa Vyvey, te Halle, op 27 augustus 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEDITER met maatschappelijke zetel te 1500 Halle Bergensesteenweg 67, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer BTW BE (0)429.821.549/RPR Brussel, de volgende beslissingen heeft genomen: TITEL A.

Kapitaalverhoging.

1. Beslissing.

Bij bijzondere algemene vergadering de dato 4 augustus 2014 werd besloten om over te gaan tot een uitkering van een tussentijds dividend aan de enige vennoot. Het betreft een uit-kering van dividenden die overeenkomt met de vermindering van de belastbare reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van onderhavige vennootschap, hetzij een uitkering van een tussentijds dividend met het oog op de toepassing van de fiscale gunstmaatregel waarvan sprake in artikel 537 WIB 1992. Voor de uitkering van het tussentijds dividend werden inzonderheid in rekening genomen: de belaste reserves van de vennootschap op datum van 30 september 2012, zoals deze blijken uit de jaarrekening van de vennootschap afgesloten op 30 september 2012 en goedgekeurd door de gewone algemene vergadering die op 29 maart 2013 is samengekomen.

Er werd terzake besloten om een bruto-dividend van 59.175,00 euro nit te keren aan de enige vennoot. Een bedrag van 10% roerende voorheffing werd ingehouden en betaald, waardoor een netto-dividend van 53.257,50 euro werd uitgekeerd aan de enige vennoot.

De enige vennoot besloot terzake dat de voornoemde netto-dividenden die door hem werden ontvangen, terug zouden worden ingebracht in het kapitaal van de vennootschap.

Deze bedragen werden gestort op een geblokkeerde rekening die werd geopend op naam van de vennootschap bij de ING Bank. Aan ondergetekende notaris werd terzake een bankattest afgegeven door de ING Bank, waaruit blijkt dat de gezegde bedragen werden gestort op de rekening met nummer IBAN BE53 3631 3594 6853. Een kopie van dit bankattest zal worden bewaard door on-dergetekende notaris.

De algemene vergadering beslist terzake om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van 53,257,50 euro, hetzij ten belope van het voormelde netto-dividend, teneinde het maatschappelijk kapitaal te brengen van 18.592,01 euro op 71.849,51 euro, zonder dat dit gepaard gaat met de uitgifte van nieuwe maatschappelijke aandelen en dus met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

2. Inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging.

Komt hier tussen: de voornoemde vennoot, die verklaart, na te hebben erkend kennis te hebben genomen van zowel de financiële toestand en de statuten van de onderhavige vennootschap als van de voorstellen vervat in de dagorde en de bepalingen van artikel 537 WIB 1992:

A. in eigen naam en voor eigen rekening in speciën in te schrijven op de kapitaalverhoging;

B. de kapitaalverhoging van 53.257,50 euro volledig te hebben volgestort door middel van: een, voorafgaande storting op een bijzondere rekening met nummer IBAN BE53 3631 3594 6853 geopend op naam van de onderhavige vennoots-ichap bij de INGBank waarop de vennoot het bedrag van 53.257,50 euro heeft gestort, hetgeen blijkt uit het bankattest afgeleverd door de gezegde Bank aan ondergetekende notaris, waarvan een kopie bewaard wordt door ondergetekende notaris,

3. Vaststelling van de werkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergete-kende notaris authentiek te willen vastleggen ' dat, ingevolge de vooraf-,gaande beslissing -gestaafd _door het voormelde bankattest- het maatschappelijk, blz. van laiik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van cie perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

'4# "

kapitaal van de onderhavige vennootschap werkelijk Op 71.849,51 euro werd gebracht zonder uitgifte van nieuwe maatschappelijke aandelen.

TITEL B.

Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng van speciën.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapi-taal van de vennootschap bijkomend te verhogen ten belope van 25.000,00 euro, teneinde het maatschappelijk kapitaal te brengen van 71.849,51 euro op 96.849,51 euro mits uitgifte van 180 nieuwe aandelen, zonder toekenning van nominale waarde, identiek aan en genietende van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, met deelneming in de winst van het !opende boekjaar vanaf de dag van de verwezenlijking van de inbreng, prorata temporis.

2. Inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging.

Komt hier tussen: de voornoemde vennoot, die verklaart, na te hebben erkend kennis te hebben genomen van zowel de financiële toestand en de statuten van de onderhavige vennootschap als van de voorstellen vervat in de dagorde:

A. in eigen naam en voor eigen rekening in speciën in te schrijven op de kapitaalverhoging en op de 180 nieuw uitge-geven maatschappelijke aandelen;

B. de kapitaalverhoging van 25.000,00 euro volledig te hebben volgestort door middel van; een voorafgaande storting op een bijzondere rekening met nummer IBAN 8E53 3631 3816 8153 geopend op naam van de onderhavige vennoots-ichap bij de INGBank waarop de vennoot het bedrag van 25.000,00 euro heeft gestort, hetgeen blijkt uit het bankattest afgeleverd door de gezegde Bank aan ondergetekende notaris, waarvan een kopie bewaard wordt door ondergetekende notaris.

3.Vaststelling van de werkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de onde rgete-kende notaris authentiek te willen vastleggen dat, ingevolge de vooraf-igaande beslissing -gestaafd door het voormelde bankat-'test- het maatschappelijk kapitaal van de onderhavige vennootschap werkelijk op 96.849,51 euro werd gebracht en wordt vertegenwoordigd door 930 maatschappelijke aandelen.

TITEL C.

Statutenwijzigingen.

Voorstel om de statuten van de vennootschap aan te passen als volgt:

-artikel 5: In geval van aanvaarding van de voorstellen ver-meld onder de titels A en B hiervoor: vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 96.849,51 euro.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 930 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 930." TITEL D.

Uitvoeringsmachten.

Voor eensiuidend verklaard analytisch uittreksel.

notaris Melisse Vyvey (getekend)

Worden tegelijkertijd neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en de gecoördineerde statuten van de vennootschap.

Voor-t betioutien.1/4 aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

07/05/2013 : BLA032405
07/05/2012 : BLA032405
03/05/2011 : BLA032405
14/05/2010 : BLA032405
19/05/2009 : BLA032405
22/04/2008 : BLA032405
02/04/2007 : BLA032405
04/05/2006 : BLA032405
04/04/2005 : BLA032405
02/04/2004 : BLA032405
17/04/2003 : BLA032405
11/04/2001 : BLA032405
12/08/1999 : BLA032405
10/04/1999 : BLA032405
23/01/1996 : BLA32405
01/01/1989 : BLA32405
13/01/1988 : BLA32405

Coordonnées
MEDITER

Adresse
BERGENSESTEENWEG 67 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande