MELA-ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MELA-ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.823.849

Publication

17/02/2014
ÿþ 4 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111111!11,1111t111111111

Nentelëe st'ér àntilé déi

Rechtbank van Koophandel

FEB. 2014

te Leuven, de

DE Gefii&R,

Ondernemingsnr: I p 545 " g~ 3 , ó~r9

Benaming

(voluit) : MELA-Engineering

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Mechelsestraat 112

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Cari Maere te Leuven op zevenentwintig januari tweeduizendveertien, geregistreerd vijf bladen, geen renvooien, te Leuven, tweede kantoor der Registratie op: 29 januari 2014, boek 1384 blad 33 vak 1, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "MELA-Engineering", met zetel te 3000 Leuven, Mechelsestraat 112, van onbepaalde duur, door de heer HUGAERTS Hugo Jules, geboren te Leuven op 31 januari 1959, (N.N. 590131 379.34), echtgenoot van mevrouw VAN LAER Maria Cornelia, wonende te 3000 Leuven, Mechelsestraat 112.

Waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (18.550,00 EURO) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, volledig gestort is en vertegenwoordigd is door: DUIZENDACHTHONDERDVIJFENVIJFTIG (1.855) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop, wordt ingeschreven door de heer HUGAERTS Hugo Jules, voornoemd, die een som gestort heeft van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (18.550,00 EURO), waarvoor hem DUIZEND: ACHTHONDERDVIJFENVIJFTIG (1.855) aandelen worden toegekend, volledig volstort.

Met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizendveertien;

Met de jaarvergadering op de laatste vrijdag van de maand april om negentien uur (19.00 uur). Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizendvijftien.

Met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd: de heer HUGAERTS Hugo Jules voornoemd.

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ACHTTIENDUIZENDVIJFHONDERDVIJFTIG; EURO (18.550,00 EURO) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-7130614-28 bij de bank BNP paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 23 december 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft als doel:

Mechanics, Electro, Light & Art, hieronder valt ondermeer te verstaan:

'Onderzoek en ontwikkeling; maken en verkoop van (nieuwe) producten aangaande verlichtingsapparaten, lampen, andere elektronische toepassingen en huismeubilair;

-Consulting in productieprocessen, productontwikkeling en productverbetering;

-Algemene managementsdiensten, onder andere crisismanagement; adviesverleningen aan het

bedrijfsleven en overheidsinstanties op het gebied van bedrijfsbeheer, planning, efficiëntie, enz.

.Diensten als (industriëel)ingenieur of als technisch adviseur,

" Ontwerpen kleding, meubels en decoratieartikelen;

-Diensten van interieurdecorateur;

-Installateur van elektrische installaties en bijhorende diensten;

'Aankoop en verkoop van elektrische componenten, onderdelen en instaiiaties; o.a. via kleinhandel of

postorderverkoop;

-Dienstverlening; onderzoek en ontwikkeling;

" De vennootschap mag al deze diensten alleen of in samenwerkingsverbanden met andere vennootschappen of verenigingen of zelfstandigen uitvoeren, en dit in aile sectoren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het opnemen van alle mogelijke mandaten en leidinggevende functies binnen die vennootschappen of ondernemingen. Dit kan via een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe waarnemer of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elk andere vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waar zij al dan niet een participatie aanhoudt.

De vennootschap mag het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door aile onroerende goederen, zowel in voile eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht  en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren, beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing of gratis ter beschikking stellen en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium of de werking van de vennootschap bevorderen, onder meer door het verschaffen van voordelen aan haar vennoten en/ of zaakvoerders, Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere roerende goederen in pand stelten. De vennootschap mag tevens ten voordele van derden, haar zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alsook voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens wettelijke beperkingen terzake,

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland.

Zowel tengevolge van overdracht van aandelen onder levenden, als tengevolge van intekening (bij kapitaalverhoging in speciën) op aandelen waarop het voorkeurrecht niet werd uitgeoefend, als tenslotte tengevolge van erfrechtelijke overgang, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, enkel toekomen aan personen die de instemming krijgen van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Die instemming is eveneens vereist als de aandelen overgedragen worden aan een medevennoot, of aan de echtgenoot of de bloedverwanten in rechte lijn van de oorspronkelijke eigenaar der aandelen,

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De heer HUGAERTS Hugo Jules voornoemd, wordt tot statutaire zaakvoerder van onderhavige vennootschap benoemd.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen,

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

De comparant verklaart dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 december 2013. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor- ^Een uittreksel-pan onderhavige akte zal door de zorgen van de minuuthoudende notaris ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd worden. De vennootschap verkrijgt, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, de rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van deze neerlegging, welke datum door de minuuthoudende notaris vervolgens aan de vennootschap zal geattesteerd worden.

behouden aan het Belgisch Door voornoemde zaakvoerder wordt hierbij volmacht gegeven aan de heer Filip Van Bever, Beekstraat 34, 3040 Neerijse, met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de B,T.W; Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

Staatsblad VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, ENKEL UITGEREIKT MET 00G OP NEERLEGGING TER GRIFFIE









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge gelijktijdig hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de akte

Meester Carl Maere, geassocieerd notaris te Leuven













Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0545.823.849. Benaming

(voluit) MELA-Engineering

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel " Mechelsestraat 112, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding-sluiting vereffening

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Carl Maere te Leuven op vijftien december tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1) Lezing en onderzoek van het verslag van de zaakvoerder, waarbij een verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt gegeven; bij dit verslag wordt een staat gevoegd van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 november 2014.

Verslag door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DSD Associates Audit & Advies, vertegenwoordigd door mevrouw Veerfe Sablon, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3391 Tielt-Winge (Meensel-Kiezegem), Attenrodestraat 43, over de staat van activa en passiva.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van MELA-Engineering bvba een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 30 november 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 15.676,50 en een netto-actief van EUR 13.212,51.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald.

Onderhavig verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Tielt-Winge, 12 december 2014

DSD Associates Audit & Advies bv ovv bvba

vertegenwoordigd door Veerle Sablon bedrijfsrevisor"

2) Ontbinding van de vennootschap en, gezien de feitelijke toestand, onmiddellijke en definitieve afsluiting van de vereffening van de vennootschap;

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel ncg bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

vervolgens wordt door de vergadering vastgesteld dat alle activa gerealiseerd zijn en alle schulden werden aangezuiverd en dit mede op basis van staat van actief en passief de dato dertig november tweeduizendveertien.

Is hier tussengekomen, de zaakvoerder, de heer Hugaerts Hugo, die verklaart dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en heden, met uitzondering van de kosten van vereffening voor accountant, notaris en bedrijfsrevisor, welke kosten inmiddels, betaald blijken te zijn, alsook een voorafbetaling aan de vennootschapsbelastingen en een voorafbetaling aan roerende voorheffing op de liquidatiebonus die werden betaald.

De algemene vergadering concludeert vervolgens dat de vennootschap in feite nu reeds vereffend is, en dat er volgens hen geen bezwaar bestaat dit ook als dusdanig te laten akteren. Is hier dan tussengekomen, de heer Hugaerts Hugo, voornoemd, die er zich toe verbindt persoonlijk te zorgen voor de betaling van de eventuele op heden nog niet bekende schulden die zouden kunnen opduiken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertc:gznwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

=IihaligtiOLIXOD

0 6 JAN. 2013

GrfffeReGtttbankvan tç,g4p}endel

te Leuven.

t

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De algemene vergadering stelt dan dat het volgens haar geen zin heeft nog een vereffenaar te benoemen, en adviseert de vergadering dadelijk de definitieve sluiting van de vereffening uit te spreken, daar voldaan is aan alle voorwaarden van artikel 184§5 W. Venn.

De zaakvoerder verklaart op de hoogte te zijn dat bij gebreke aan benoeming van vereffenaars het bestuursorgaan bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd worden.

Na beraadslaging verzaakt de vergadering aan de termijn van één maand voorzien In artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt bijgevolg dan ook de volledige en definitieve sluiting van de vereffening vast.

Tevens stelt zij vast dat er geen waarden of gelden meer dienen te worden geconsigneerd.

3) Ontslag van de zaakvoerder de heer Hugaerts Hugo voornoemd;

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de

zaakvoerder de heer Hugaerts Hugo, van rechtswege ontslagnemend is.

4) Décharge over het mandaat van de voornoemde zaakvoerder;

De vergadering verleent tevens de voorgestelde tussentijdse kwijting.

5) Beslissing dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaar bewaard zullen worden op het adres te 3000 Leuven, Mechelsestraat 112.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

enkel uitgereikt met het oog op neerlegging ter publicatie

gelijktijdig hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- verslag van de zaakvoerder (staat van activa en passiva per 30 november 2014);

- verslag van de bedrijfsrevisor;

Carl MAERE

Geassocieerd notaris te Leuven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(olnlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam an handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MELA-ENGINEERING

Adresse
MECHELSESTRAAT 112 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande