MELINDA DE BROUWER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MELINDA DE BROUWER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 840.100.370

Publication

14/01/2014
ÿþ ~: Mod 2.0

!~til: ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ 71

Griffie

~iiu uu iuu~l~i~

19013

I I~

Ondernemingsnr : 0840 100 370

Benaming

(voluit) : MELINDA DE BROUWER

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 1500 HALLE, Scheepswerfkaai, 1, loft 1.2.

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - in vereffeningstelling en sluiting van de vereffening.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc VAN EECKHOUDT te Halle op 30 december 2013, dat de' buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma "MELINDA DE: BROUWER", met zetel gevestigd te 1500 Halle, Scheepswerfkaai, 1, loft 1.2, volgende beslissingen heeft' genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING - Ontbinding en invereffeningstelling,

De vennoten beslissen de vennootschap onder firma "MELINDA DE BROUWER", gevestigd te 1500 Halle, Scheepswerfkaai, 1, loft 1.2., met ondernemingsnummer 0840 100 370 (RPR Brussel) te ontbinden en in. vereffening te stellen met ingang vanaf heden.

TWEEDE BESLISSING - Onmiddellijke sluiting van de vereffening gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen (afwezigheid van passiva) - Verzaking aan de termijn van een maand voorzien door' artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten beslissen met unanimiteit, gezien de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, te verzaken= aan de termijn van één maand die is voorgeschreven door artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij bevestigenallen voldoende kennis te hebben van aile rekeningen, stukken en dccumenten in verband', met de vereffening.

DERDE BESLISSING - Kwijting van de zaakvoerder.

De vergadering beslist, gelet op artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, om de zaakvoerders,: zo voor het verleden als voor de toekomst, te bevestigen in hun hoedanigheid van de facto vereffenaar van de vennootschap, en om hen van hun taak te ontheffen en hen volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserve te verlenen.

VIERDE BESLISSING - Sluiting van de vereffening.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap onder firma "MELINDA DE BROUWER" definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLISSING  Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Zij beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgend adres: 1500 Halle, Scheepswerfkaai, 1, lof 1.2. De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening van de vennootschap aan mevrouw Melinda Van Laere en of de heer Pierre De Brouwer, beiden wonende te 1500 Halle, Scheepswerfkaai, 1, loft 1.2, teneinde na sluiting van de vereffening

- het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten;

- de geprovisionneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen.

ZESDE BESLISSING - Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de heer Johan Geerts, accountant, kantoorhoudend te 1500 Halle, Suikerkaai, 1, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen, en het indienen van de aangifte van stopzetting van werkzaamheden bij de BTW-Administratie.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Luc VAN EECKHOUDT, Notaris te Halle.

Te samen neergelegd : expeditie van de notariële akte en het verslag van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/10/2011
ÿþ Mai 2.0

" -" - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ f'tilfh

i i5-1

i1II Nui u u uiiiuMiuihiiu

*11158461*

BRUSSEL

1 ~~

are, ,1

`~" {îvJ .

Griffie

Ondernemingsnr : J 7 b 400 3 0 Benaming

(voluit) : "MELINDA DE BROUWER" Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA Zetel : 1500 Halle, Scheepswerfkaai, 1, loft 1.2. Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Luc VAN EECKHOUDT te Halte op 5 OKTOBER 2011 dat door nagenoemde personen een vennootschap onder firma werd opgericht, genaamd "MELINDA DE BROUWER" VOF, met volgende kenmerken :

1. IDENTITEIT VAN DE VENNOTEN - OPRICHTERS 1.1. Mevrouw Melinda Celina VAN LAERE, geboren te Burcht op veertien februari negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te 1500 Halle, Scheepswerfkaai 1, loft 1.2.

1.2. De Heer Pierre Joseph DE BROUWER, geboren te Halle op vier februari negentienhonderd' eenenveertig, wonende te 1500 Halle, Scheepswerfkaai, 1, loft 1.2.

" 2. BENAMING - RECHTSVORM

«MELINDA DE BROUWER» vennootschap onder firma.

3. ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1500 Halle, Scheepswerfkaai, 1, loft 1.2.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het/

buitenland, op te richten.

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel : binnenhuisarchitectuur, advies over inrichting, keukenconsulent, en aile; activiteiten dewelke daarmee verband houden.

De vennootschap kan aile rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verbandi met haar maatschappelijk doel.

Zij kan dit doen in België en in het buitenland, voor eigen rekening en/of voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan,; kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar; goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat! verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

5. DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door een van de!

vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening!

te zijn aangegaan van de vennootschap.

6. KAPITAAL

a) Mevrouw Melinda Celina VAN LAERE, voornoemd, brengt in de vennootschap een bedrag van vijfhonderd euro (500,00 Eur) in speciën. In gemeen overleg

worden haar hiervoor vijftig van de honderd aandelen toegekend 50.

b) De Heer Pierre Joseph DE BROUWER, voornoemd, brengt in de vennootschap een bedrag van vijfhonderd euro (500,00 Eur) in speciën. In gemeen overleg worden hem

hiervoor vijftig van de honderd aandelen toegekend 50

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van

DUIZEND EURO (1.000,00 Eur), vertegenwoordigd door honderd aandelen, volledig volgestort 100

Voornoemde inbrengen werden gestaafd aan de hand van een bankattest afgeleverd door ING België o 16/09/2011, hetwelk in bewaring blijft in het vennootschapsdossier bij ondergetekende notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

ioor-

behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden.

Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet, betaalbaar om de zes maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

7. MAATSCHAPPELIJKE HANDTEKENING - BESTUUR

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven 500.000,00 EUR enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, afzonderlijk i optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking waarvan hiervoor sprake. Het mandaat van bestuurder wordt al dan niet bezoldigd uitgeoefend volgens beslissing van de j algemene vergadering.

8. JAARVERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste maandag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

9. BOEKJAAR

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

10. WINSTVERDELING.

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn

bezit. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel

of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen,

mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld,

hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Bij beslissing van de vennoten met tweederden-meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel

in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn

werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij

de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van

vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld warden in dezelfde evenredigheid als deze die, voorzien is

voor de verdeling van de winsten.

SLOT en OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizend en

twaalf (31/12/1012).

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni van het jaar

tweeduizend dertien (2013).

Benoeming van zaakvoerder

De vennoten bijeenkomende in bijzondere algemene vergadering beslissen het aantal zaakvoerders te

bepalen op twee.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap

 Mevrouw Melinda VAN LAERE, voornoemd,

 De Heer Pierre DE BROUWER, voornoemd, dewelke verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Bijzondere volmacht

De oprichters geven bijzondere volmacht aan : de Heer Johan Geerts, accountant, te 1500 Halle,

Suikerkaai, 1, en zijn lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle

administratieve formaliteiten te verzekeren bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondememingsloket,

de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde (B.T.W.) en aanverwante administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en

alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de

uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend)

Luc VAN EECKHOUDT, Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MELINDA DE BROUWER

Adresse
SCHEEPSWERFKAAI 1, LOFT 1.2 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande