MELIOR TRAIANO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MELIOR TRAIANO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.968.064

Publication

23/06/2015
ÿþe Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

neergolegd/Ontvangen op

1 2 mu rts

ter griffie van 6faieder{and'taiige ^clrlt~^nk~ .,n~" ~.cc~h.~ r3~t PErtlssey

Ondernemingsnr : O6

Benaming

(volalt) : MELIOR TRAIANO

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blijkheerstraat 44, 1755 Gooik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting MELIOR TRAIANO EBVBA

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent Sint-Denijs-Westrem, op 4 juni 2015 voor registratie.

Vennoten:

De heer VAN CROMBRUGGE Benny, wonende te 1755 Gooik, Blijkheerstraat 44.

Naam en rechtsvorm:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming: MELIOR TRAIANO.

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1755 Gooik, Blijkheerstraat 44.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

,Algemeen

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Bi Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen. bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffe-naars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Ei Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooi-en, knowhow en aanverwante, immateriële duurzame activa.

1=1 Hel verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordi-ging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe' vormen van technologie en hun toepassingen.

I/ De vorming, de plaatsing of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel. J/ De productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie; de aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van elektriciteits-productiemiddelen ten behoeve van de genoemde productie,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

KI Het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van, deelnemingen in binnen- en buitenland in ondernemingen, hoofdzakelijk actief in de productie en verkoop van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie

LI Ontwikkeling en verbetering van producten en technieken die verband houden met voorgaande activiteiten en de commercialisatie ervan zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden.

MI het geven van lessen en het vervaardigen van lesmateriaal in verband met eerstehulpverlening;

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen..

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde.

Op het maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven in speciën als volgt:

De oprichter heeft verklaard dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), verdeeld in honderd (100) aandelen, volledig onderschreven is a pari en in geld door hem.

Comparant heeft verklaard en bevestigd dat het kapitaal en ieder aandeel volgestort is voor het in het wetboek van vennootschappen bepaalde minimum,

Aldus werd een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Bank J. van Breda &

Het bewijs van deponering werd door genoemde instelling afgeleverd op 26 mei 2015.

Tijdstip waarop de vennootschap begint te werken:

De vennootschap begint te werken vanaf één juli tweeduizend vijftien,

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen:

De vennootschap wordt beheerd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering zal altijd nieuwe zaakvoerders mogen benoemen zonder hierom de voorgeschreven vormen en vereisten voor de wijzigingen aan de statuten te moeten naleven,

In geval van benoeming van nieuwe zaakvoerders door de algemene vergadering zal deze hun bevoegdheid, bezoldiging en de duur van hun mandaat vaststellen.

Omvang van de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) en de wijze waarop hij deze uitoefent:

r

S ~

à

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om, alleen handelend, alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap jegens derden en in recht als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen ervan overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet cnkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Winstverdeling:

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene- en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en voorzieningen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Van deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij moet evenwel worden hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt aangesproken.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoering, over zijn aanwending zal beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien geen enkel voorstel tot aanwending der winsten de eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen bekomt, dan warden deze geboekt als reserves.

Ontbinding en vereffening:

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 181 en 182 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen.

Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbetaald bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden, naar rato hunner respectieve maatschappelijke aandelen, dewelke ieder gelijke recht zullen geven.

Jaarvergadering vennoten:

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks van rechtswege plaats hebben in de gemeente der

zetelplaats van de vennootschap, in de maatschappelijke zetel of in gelijk welk lokaal in de bijeenroepingbrief

aangeduid de laatste vrijdag van de maand november om 15.00 uur,

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende

kalenderjaar.

Het eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend zestien.

Benoeming zaakvoerder:

Tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd: De heer Van Crombrugge

Benny, wonende te 1755 Gooik, Blijkheerstraat 44.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 4 juni 2015

Notaris Angélique Vandaele

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MELIOR TRAIANO

Adresse
BLIJKHEERSTRAAT 44 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande