MELLITO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MELLITO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.227.825

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.05.2014, NGL 20.06.2014 14198-0421-008
10/12/2013
ÿþMad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*131843

Ondernemingsnr: Benaming

(voluit)

2 8 mrP 2017.,

Griffie

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte

0477.227.825

BECO Plastics

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Nouba de Strooperlaan 760 bus 9, 1020 Brussel, Laken

NAAMSWIJZIGING - DOELWIJZIGING - VERPLAATSING ZETEL ONTSLAGEN - BENOEMINGEN - COORDINATIE STATUTEN - VOLMACHTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

UIT EEN AKTE, verleden op 25 november 2013 voor meester Michael BOES, notaris met standplaats te 3010 Leuven, Kessel-Lot aangeboden ter registratie Leuven 2, BLIJKT DAT:

Werd gehouden, de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BECO Plastics", met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel,, Laken, Houba de Strooperlaan 760 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder nummer' 0477.227.825; opgericht bij akte verleden voor notaris Ernst van Soest te Hasselt op 28 maart 2002,, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 2002-04-10/569, en waarvan dei statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

De enige vennoot was aanwezig, met name de heer JAMAER Joseph André Willy, geboren te Sint-Truiden; op 4 februari 1954, wonende te 3001 Leuven, Heverlee, Bierbeekstraat 91, houder van alle 186 aandelen;; bijgevolge was het volledig maatschappelijk kapitaal aanwezig. Beide zaakvoerders van de vennootschap' waren aanwezig, met name 1/ voormelde heer JAMAER Joseph; en 2/ de heer PLUYMERS Daan, geboren te Leuven op 6 juni 1979, wonende te 3220 Holsbeek, Ijzersteenpad 15.

De vergadering heeft volgende conclusies genomen:

1. De vergadering heeft beslist, met ingang van heden, de naam van de vennootschap te wijzigen in "MELLITO", met opheffing van de vorige benaming,

2, Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder, omvattende een omstandige verantwoording van de geplande uitbreiding van het doel, en van de bijhorende staat van actief en passief opgemaakt op 9 november 2013, heeft de vergadering beslist zich aan te sluiten bij de verantwoording vermeld in het verslag en heeft zij beslist het doel van de vennootschap uit te breiden, zoals weergegeven in artikel 4 van de nieuwe statuten. Voor zoveel als nodig verklaart de vergadering dat aan alle vereiste formaliteiten werd voldaan.

3. De vergadering heeft beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3220 Holsbeek, Schuttersveld 18.

4. De vergadering heeft beslist het ontslag van volgende zaakvoerders: 1/ de heer VANDE VOORDE Bart (15.03,1962) en 2/ de heer JAMAER Dany (°17.09.1956), zoals reeds aanvaard door de bijzondere algemene vergadering van 20 april 2013, uitdrukkelijk te bevestigen. De vergadering heeft unaniem beslist tot het ontslag van de heer COENEN Koen Karel André (°15.06.1972), statutair zaakvoerder, in toepassing van artikel 10 van de statuten. De vergadering heeft beslist kwijting te verlenen aan alle voormelde gewezen zaakvoerders, voor het gevoerde bestuur voor de boekjaren waarvoor een volledige jaarrekening en balansen voorlagen.

5, De vergadering heeft de benoeming van voormelde heer PLUYMERS Daan tot gewoon zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, zoals beslist door de bijzondere algemene vergadering van 20 april 2013, bevestigd. Dit mandaat is onmiddellijk ingegaan, en zal bezoldigd worden uitgeoefend behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. Voormelde heer PLUYMERS Daan heeft deze benoeming en de gestelde voorwaarden aanvaard, en dit voor de ganse duur van de vennootschap.

6. De vergadering heeft voormelde heer JAMAER Joseph benoemd tot zaakvoerder ad hoc, enkel en alleen om de vennootschap te vertegenwoordigen als koper in de akte van aankoop van het vruchtgebruik voor bepaalde duur van het hierna vermeld goed, als derde-hypotheekverstrekker in de akte hypothecair krediet in voordeel van BNP Panbas Fortis NV, en als derde-lastgever in de akte hypothecair mandaat, zoals deze akten verleden zullen worden voor genoemde notaris Boes op vrijdag 25 november 2013. Voormelde heer JAMAER Joseph heeft deze benoeming en de gestelde voorwaarden uitdrukkelijk aanvaard. Het betreft volgend goed: GEMEENTE HOLSBEEK, eerste afdeling, HOLSBEEK: ln een gebouw op en met grond en aanhorigheden, gelegen te 3220 Holsbeek, Schuttersveld 18, volgens titel en volgens een recent uittreksel op heden op het kadaster gekend onder voormelde gemeente en afdeling, op voormeld adres, Sectie C nummer 253/B, met een oppervlakte van 09are 35centiare: Kavel HANDELSZAAK, omvattende - in privatieve en exclusieve eigendom: __op_ het gelijkvtoers:_garage.en .bijkeuken,_=.in mede _eigendom_en.gedwongen _onverdeeldheid: _1.7411.0Q0sten. in Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

de gemeenschappelijke delen en de grond; - het exclusieve gebruik en ~genotsrecht: de autostaanplaats vooraan het gebouw.

7. De vergadering heeft beslist de statuten aan te passen aan de huidige wetgeving en aan de hierboven genomen beslissingen. De nieuwe statuten luiden onder meer als volgt:

De vennootschap is opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "MELLITO", De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3220 Hoisbeek, Schutterveld 18.

De vennootschap heeft als doel In België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen: - de productie, het design, de ontwikkeling en de groothandelsactiviteit in industriële (kunststof-)producten; - het verlenen van diensten, engineering, advies, technische expertise en ondersteuning, zowel aan industrie als aan particulieren; - import en export van handelsgoederen, materieel en materiaal; - het ontwikkelen van projecten in de sector van de alternatieve energieën, van ecologieprojecten en alle mogelijke aanverwante projecten; - de uitbating van haarkapperssalons voor dames en heren en manicure, de aan- en verkoop in het klein van aile reukwaren, schoonheidsverzorgingsartikelen en alle andere artikelen, die normaal in kapperssalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de meest ruime zin; - het uitvoeren van behandelingen voor gezondheid en relaxatie, het uitbaten en ontwikkelen van schoonheidssalons, welnesscentra en aanverwanten, en de aan- en verkoop van alle cosmetica-artikelen; - het verkrijgen, verkopen, bouwen, verbouwen en productief maken, het verhuren en in huur nemen of geven van alle onroerende goederen, de projectontwikkeling in het algemeen, en daartoe aile overeenkomsten te sluiten zoals aankoop, verkoop, lening, zowel hypothecaire als onderhandse, erfpacht, handelshuur, en in het algemeen alle onroerende verrichtingen; De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag leiding en controle over en in andere vennootschappen uitoefenen, onder meer via functies van bestuurder of vereffenaar of anderszins, Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap kan borg stellen en aval verlenen voor haar vennoten en derden. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel,

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,0D euro en is vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De controle op de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen,

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de 2e maandag van de maand mei, om 17u0D; indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Aile vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt 5 procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, en indien er geen vereffenaars benoemd zijn, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen. Het nettosaldo van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

8. De vergadering heeft haar voornoemde zaakvoerder en/of de heer Hoydonckx Danny te 3212 Pelienberg, Plein 58, gemachtigd, met recht tot indeplaatsstelling, te gelasten met alle machten om de conclusies van huidige buitengewone algemene vergadering ten uitvoer te brengen en de coördinatie der statuten te doen, en alle nodige of nuttige wijzigingen of inschrijvingen van de vennootschap bij aile noodzakelijke of nuttige diensten, zoals overheidsdiensten, belastingdiensten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook voor eventuele publicatie in het Belgisch Staatsbiad,

Alle voorgaande conclusies werden aanvaard met eenparigheid van stemmen,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

De notaris (get.) Michael BOES

Samen hiermee neergelegd: expeditie en historiek_____.__,.°__

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto!: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden gaan hef Belgisch Staatsblad

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 21.08.2013 13456-0314-010
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 27.08.2012 12470-0014-011
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 18.08.2011 11427-0046-011
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 30.08.2010 10489-0273-011
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.05.2009, NGL 24.08.2009 09611-0304-011
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.05.2008, NGL 25.08.2008 08623-0048-011
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 23.07.2007 07457-0157-012
28/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 08.05.2006, NGL 27.07.2006 06551-3682-013
24/04/2006 : HA108105
03/08/2005 : HA108105
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 23.07.2015 15338-0496-010
05/07/2004 : HA108105
20/06/2003 : HA108105
06/05/2003 : HA108105
10/04/2002 : HAA019935
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.05.2016, NGL 31.08.2016 16570-0194-011

Coordonnées
MELLITO

Adresse
SCHUTTERSVELD 18 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande