MEN ABOUT FOOD, AFGEKORT : MAF

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MEN ABOUT FOOD, AFGEKORT : MAF
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 537.524.708

Publication

29/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

nll~ ?1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Nesrgelegd ter grifFte eter

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1II , Zj3

DE Gl~Ii~FÍR,O

Griffie

111119M11

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad =29_[Q$!2R13 Annexes.du Muniteu belge-

Ondernemingsnr : a 3 5 67ev Y08'

Benaming

(voluit) : Men About Food

(verkort) : MAF

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Groeneweg 98 te 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting Vennootschap onder Firma Men About Food

Bij deze, per 1 juli 2013, wordt de vennootschap Men About Food opgericht met als vennootschapsvorm een "vennootschap onder firma", De maatschappelijke zetel is gevestigd op de plaats gekozen door de zaakvoerders en is gevestigd Groeneweg 98 te 3001 Leuven. Hij mag elders en naar elke gemeente van het land worden overgebracht na een eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgische Staatsblad.

De vennootschap heeft tot doel: restauratie en catering, demonstraties en geven van lessen, het bevorderen van de gastronomie in het algemeen, het uitgeven van kookboeken en de samenwerking hiermee gaande, het verzorgen van televisie-uitzendingen, het ontwikkelen van senoiren- en kindervoeding, het live-performen van kookdemonstraties en evenementen, het ondersteunen van projecten in alle vormen der gastronomie in België en het buitenland.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op 450,00 (vierhondervijftig) euro, vertegenwoordigd door 45 aandelen ter waarde van elk 10,00 euro.

De maatschappelijke aandelen worden als volgt onderschreven :

Jeroen De Pauw, geboren op 25 september 1979, wonende Kolvenrodestraat 86, 3080 eervuren: 15

aandelen.

Kwinten De Paepe, geboren op 10 oktober 1977, wonende Groeneweg 98 te 3001 Leuven :15 aandelen.

Peter Van der Staey, geboren op 11 oktober 1976, wonende Guldensporenlaan 9 te 3010 Kessel-Lo.

De vennoten verklaren en erkennen dat de kapitaalsaandelen volledig zijn ingeschreven en dat zij volstort zijn voor een bedrag van 450,00 euro en dat dit bedrag zich ter vrije en algemene beschikking van de vennootschap bevindt.

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerders, benoemd door de Algemene Vergadering der aandeelhouders, en kunnen door deze ten allen tijde worden ontslagen. Worden bij deze aangesteld als zaakvoerders : Jeroen De Pauw, Kwinten De Paepe en Peter Van der Staey. Het ontslag van één der zaakvoerders betekent niet de ontbinding van de vennootschap.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht in het stellen van daden van bestuur en beschikking die de vennootschap aangelangen.

De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen welke worden verricht door de zaakvoerders, zelfs indien die de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

De opdracht toegekend aan de zaakvoerders is onbezoldigd.

Het maatschappelijk jaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van elk kalenderjaar. Alle verrichtingen vanaf 1 juli 2013 worden geacht gedaan te zijn binnen het eerste boekjaar van de vennootschap, het eerste boekjaar zal eindigen op 31 maart 2014.

Elk jaar, en voor het eerst in 2014, zal de 2de vrijdag van september de jaarvergadering der aandeelhouders gehouden worden ten maatschappelijke zetel om het jaarverslag te horen, de jaarrekening goed te keuren en over alle punten op de dagorde te beraadslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zowel de jaarvergadering als een buitengewone algemene zaakvoerders. De bijeenroepingsberichten worden per aandeelhouders en dit acht dagen voor de vergadering. De slechts geldig beraadslagen omtrent de wiijziging der statuten, bij art.70.70bis em van de samengeschakelde wetten over de vergadering komt'bijëen na bijeenroeping ván de aangetekende zending verstuurd naar de algemene vergadering der aandeelhouders kan mits inachtneming van de voorwaarden voorzien handelsvennootschappen.



De zaakvoerders

Jeroen De Pauw Kwinten De Paepe Peter Van der Staey

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MEN ABOUT FOOD, AFGEKORT : MAF

Adresse
GROENEWEG 98 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande