MERCOMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MERCOMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.309.657

Publication

30/10/2013
ÿþ Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RI

*13169 0*

2 1 OKT 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0846.309.657

Benaming

(voluit) : MERCOMAN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1880 Kapelle-op-den-Bos, Pieter Pauwel Rubensstraat 19 (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting zonder vereffening

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 16 oktober 2013, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen

1) De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap belicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 16 oktober 2013.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "hijs & Partners Bedrijfsrevisoren" te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 116, vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor over gemelde staat van activa en passiva.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

9. Besluit

In het kader van de procedure voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap Mercoman BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 16 augustus 2013, opgesteld, die,; rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 25.504,34 EUR en een netto-actief van 25.504,35 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben', uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, voor zover er een vereffenaar wordt aangesteld.

Wilrijk, 6 september 2013.

Nijs & partners Bedrijfsrevisoren BVBA, Vertegenwoordigd door Karel Nijs, bedrijfsrevisor en revisor erkend door de FSMA voor ICB's. Zaakvoerder (getekend).

2) De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder, mevrouw Veerie VAN DEN BRANDE, 1880 Kapelle-op-den-Bos, Pieter Pauwel Rubensstraat 19, voor het door haar gevoerde bestuur.

3) De vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERCOMAN' met ingang op 16 oktober 2013 te ontbinden.

4) De vergadering beslist en stelt conform artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen vast dat :

- dat er geen vereffenaar wordt benoemd ;

- de vennootschap geen onroerend goed bezit;

- het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang

onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit;

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de

vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

5) Ingevolge het voorgaande verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen ten minste gedurende vijf (5) jaar bewaard worden ter woonplaats van mevrouw Veerle VAN DEN BRANDE, voornoemd.

Bijzondere volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Nico ANTHOON, met kantoor te Kontich, Veldkant 31, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk op te treden, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te

voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder

en staat van actief en passief

Voor-

* . behouden aan het

* Belgisch StaatsbEad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening ,

20/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr ; 0846.309.657

Benaming

(voluit) : Mercoman

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pieter Pauwel Rubensstraat 19, 1880 Kapelle-op-den Bos (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd, 01 maart 2013 blijkt hetvotgende :

Het mandaat als zaakvoerder van de heer Florent Mertens, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Pieter

Pauwel Rubensstraat 19, is gestopt wegens zijn overlijden op 12 februari 2013.

Als nieuwe zaakvoerder wordt aangsteld mevrouw Veerle Van den Brande, wonende te 1880 Kapelle-op-

den-Bos, Pieter Pauwel Rubensstraat 19.

Zaakvoerder

Veerle Van den Brande

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/06/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i I I I IIII I II Iln Ilnl I

" iaioasss*

BRUSSEV

Griffie° 4 JUIN 2012

Sq 3o! 6

Benaming (voluit) : MERCOMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Pieter Pauwel Rubensstraat 19

1880 Kapelle-op-den-Bos

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 1 juni 2012, dat er door de heer MERTENS Florent Mark, geboren te Schaarbeek op één november negentienhonderd éénenzestig, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Pieter Pauwel Rubensstraat 19, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "MERCOMAN", met zetel te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Pieter Pauwel Rubensstraat 19, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, en bij de oprichting voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00¬ ) volstort door inbreng in geld.. .

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één mei laatstleden..

de statuten van de vennootschap luiden als volgt

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "MERCOMAN De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Pieter Pauwel Rubensstraat 19. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgie ais in het buitenland:

1) Het verlenen van bijstand, advies en diensten aan ondernemingen, eenmanszaken, privé-personen, verenigingen, openbare instellingen, en andere, op het vlak van marketing, communicatie, aan- en verkoop, financieel en administratief management, investeringen, import en export, dit alles in de meest ruime betekenis en zonder dat deze lijst beperkend is.

De vennootschap kan de diensten vermeld onder de alinea die voorafgaat leveren op contractuele basis in hoedanigheid van extern raadgever, interim-manager, bijzonder gevolmachtigde, handelsagent of makelaar; zij kan deze diensten tevens leveren krachtens statutaire benoeming in hoedanigheid van orgaan van de dient te weten als bestuurder, gedelegeerd-bestuurder of bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr:

mod 11.1

voor het dagelijks bestuur.

2) Uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening : het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en rechten die daaruit voortvloeien zoals de aankoop, de verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de verkaveling ; de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van aile roerende goederen en rechten.

3) Uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening : het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriele, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4) De vennootschap mag aile zakelijke of persoonlijke borgen verstrekken onder gelijk welke vorm ten behoeve van door haar of door derden aangegane verbintenissen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00E). Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen met

fractiewaarde. Elk van deze aandelen bezit stemrecht.

ARTIKEL TIEN - AANDELEN OP NAAM - REGISTER - OVERDRACHT.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden

aangetekend :

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke

ieder individueel kunnen handelen.

ARTIKEL ZEVENTIEN - SALARIS.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens wanneer de algemene vergadering

anders beslist.

ARTIKEL ACHTTIEN - INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelin-

gen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap bij toepassing van de geldende vennootschapswetgeving niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap. ln het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissarisrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden aán het Belgisch Staatsblad



Bi)ïagen bij het ereui Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge





mari 11.1

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormèn, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ais dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

ARTIKEL ZEVENENDERTIG - BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de geldende vennootschapswetgeving, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN .

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf één juni tweeduizend en twaalf tot éénendertig december

tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste

vrijdag van de maand juni tweeduizend veertien om tien uur.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

En terstond komt de algemene vergadering der vennoten bijeen en benoemt met eenparigheid van

stemmen tot niet-statutaire zaakvoerder : de heer Florent MERTENS voornoemd, die verklaart dit

zaakvoerderschap te aanvaarden.

Bíjtagen bij at Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoeden

aan het

Belgisch

Staatsblad

y

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MERCOMAN

Adresse
PIETER PAUWEL RUBENSSTRAAT 19 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Code postal : 1880
Localité : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Commune : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande