MERGAN DANNY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MERGAN DANNY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.111.507

Publication

04/09/2014
ÿþ Mod 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vaiferateetontvangen op

111,1111111.111.111,1111111

26 AUG, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van koophandel Brussel

Griffie

Onclernemingsnr 0425.111.507

Benaming

(voluit) : MERGAN DAN NY

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELLIKHEID

Zetel GENTSESTEENWEG 189, 1730 ASSE

Onderwerp akte: ONTSLAG ZAAKVOERDERS - BENOEMING ZAAKVOERDER BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Bij besluit van de Bijzondere Algemene Vergadering van de aandeelhouders van 21 maart 2014, gehouden op de maatschappelijke zetel te Asse, werd met eenparigheid van stemmen door de aandeelhouders de volgende beslissing genomen:

Zij aanvaarden unaniem het ingediende ontslag van Mevrouw Karen Mergan, Lindeveldstraat 54, 9308 Hofstade, als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 31 maart 2014. Haar mandaat ais zaakvoerder eindigt alsdusdanig met ingang vanaf 31 maart 2014.

Bij besluit van de Bijzondere Algemene Vergadering van de aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel te Asse, werd met eenparigheid van stemmen door de aandeelhouders de volgende beslissingen genomen:

1. Zij aanvaarden unaniem het ingediende ontslag van de heer Danny Mergan, Nedermolenstraat 76, 9310 Meld ert (Aalst), als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 1 juni 2014. Zijn mandaat ais zaakvoerder eindigt alsdusdanig met ingang vanaf 1 juni 2014,

2. Zij beslissen met eenparigheid van stemmen tot benoeming van de hiernavolgende rechtspersoon ais zaakvoerder en dit met ingang vanaf 1 juni 2014:

de NV Cree Building Company, met maatschappelijke zetel te 1730 Asse, Gentsesteenweg 189, met als vast vertegenwoordiger de heer Danny Mergan wonende te 9310 Meldert (Aalst), Nedermolenstraat 76.

Uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 1 juni 2014 van de NV Cree Building Company met zetel te 1730 Asse, Gentsesteenweg 189, blijkt dat overeenkomstig art. 61 §2 van het Wetboek Vennootschappen, voor de uitoefening van haar functie van zaakvoerder van de BVBA Mergan Danny, tot vaste vertegenwoordiger werd benoemd de heer Danny Mergan, wonende te 9310 Aalst (Meldert), Nedermolenstraat 76.

Opgemaakt te Asse op 1 juni 2014

NV CREA BUILDING COMPANY

ZAAKVOERDER

Met vaste vertegenwoordiger

PANNY MERGAN

Op de laatste blz van tailk B vernelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/12/2014
ÿþ MA Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie varff téOgd/Ontvangen op

*14224969*

Onderriemingsnr : 0425.111.507 Benaming

(voluit) : MERGAN DANNY

(verkort) :

ia

i

1 0 DEC. 2011i

téf geffi van dO Nederlandstalige

lw.wwm~t-i441 Rrttegël

G riffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse, Gentsesteenweg 189

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - DOELWIJZIGING  AANPASSING VAN DE STATUTEN OVEREENKOM-STIG HET GENOMEN BESLUIT - VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor Meester Frank VERLINDE, Notaris, met standplaats te Asse, in datum van 28 november 2014, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERGAN DANNY", met zetel te 1730 Asse, Gentsesteenweg 189, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0425.111.507.

Opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming VERlM', ingevolge akte verleden voor notaris Willem Ballaux, te Aalst, op 28 december 1983, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 januari 1984, onder nummer 0457-7.

Waarvan de statuten tot op heden meermaals werden gewijzigd en een laatste maal ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Koen De Puydt, te Asse, op 16 juni 2009, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 augustus nadien, onder nummer 0122484.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met eenparigheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT : KENNISNAME VAN DE VERSLAGEN

Overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder op 28 november 2014 een verslag opgemaakt waarin deze uiteenzet waarom de voorgenomen doelwijziging van belang is voor de vennootschap en een staat van activa en passiva van de vennootschap laten opstellen, afgesloten op 31 augustus 2014.

Voormeld verslag opgemaakt op 28 november 2014, evenals gezegde staat van activa en passiva worden aan onderhavige akte gehecht.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van gezegd verslag en staat van activa en passiva en vat het nazicht ervan aan. Na kennisname stelt de vergadering vast dat dit verslag en deze staat geen aanleiding geven tot het maken van enige opmerking.

TWEEDE BESLUIT : DOELWIJZ1G1NG

De vennoten beslissen na kennisname van voorgaand verslag en staat van activa en passiva, aan de huidige doelomschrijving in artikel drie de volgende activiteiten toe te voegen:

Het exploiteren van betoncentrale(s);

- Handel en dienstverlening, in de meest uitgebreide zin van het woord, inzake de verkoop van kunstplanten, kasseien, natuursteenproducten, houten structuurwanden, en andere verwante producten, in de meest ruime zin van het woord.'

- De aankoop, verkoop en beheer van onroerende goederen.

DERDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN CONFORM DE GENOMEN BESLUITEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, beslist de vergadering om de inhoud van artikel van de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel drie wordt vervangen door een nieuw artikel drie:

Het ondernemen van grond , graaf en wegeniswerken in het algemeen, inbegrepen de openbare werken, het uitvoeren van afbraak en slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, de aanleg van parkings en opritten of bevloeringen, en alle activiteiten, diensten, verkoop en aankoop van materialen die hiermee gepaard gaan, dit ailes in de meest uitgebreide zin van het woord;

- Het vervoer van goederen langs de weg in de meest uitbreide zin van het woord;

- het uitvoeren van rioleringswerken en aile activiteiten, diensten, verkoop en aankoop van materialen die hiermee gepaard gaan, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- Het exploiteren van betoncentrale(s);

Handel en dienstverlening, in de meest uitgebreide zin van het woord, inzake de verkoop van kunstplanten, kasseien, natuursteenproducten, houten structuurwanden, en andere verwante producten, in de meest ruime zin van het woord.

pit alles zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De aankoop, verkoop en beheer van onroerende goederen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, verhuren of huren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële rechten en industriele of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere , wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.'

VIERDE BESLUIT : VOLMACHTEN.

De vergadering beslist om volmacht te geven aan de , alsook aan het boekhoudkantoor 'PERMFISC', te 1730 Asse, Gentsesteenweg 105, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer JANSEGERS William, alsook hun aangestelden, voor de uitvoering van het genomen besluiten en om alle wijzigingen kenbaar te maken aan alle overheidsinstanties zoals ondermeer de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

De ondergetekende notaris wordt gelast met de coördinatie van de statuten.

Met het oog op dit alles zal de zaakvoerder de meest ruime bevoegdheden hebben, en zal hij aile stukken kunnen tekenen en verklaringen kunnen afleggen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

een expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering dd.28111/2014.

de gecoördineerde tekst der statuten.

ri

Voor-

bhouden aan hete` Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 18.07.2013 13318-0201-017
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 15.06.2012 12181-0402-015
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.07.2011 11336-0463-015
28/06/2011
ÿþ Mod 27

Luik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IFIUMELLES

iriffie fi JUN

G ~ ~

11!1 ff11 11111 II!1 J!II 1111 1U ff11 1111

*11095771+

vo beho

aan

Belç Staat

Ondernemingsnr : 0425.111.507

Benaming

(voluit) : "MERGAN DANNY"

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1730 Asse, Bergestraat, 10 A.

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Ingevolge vergadering dd 12/05/2011 heeft de zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap "MERGAN DANNY" BVBA, met onmiddellijke ingang, te verplaatsen naar 1730 Asse, Gentsesteenweg, 189.

MERGAN Danny (zaakvoerder)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10369-0563-015
21/10/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 04.10.2008, NGL 15.10.2008 08784-0367-009
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 01.09.2007, NGL 04.09.2007 07711-0257-009
30/10/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 06.10.2006, NGL 25.10.2006 06848-3050-011
28/10/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 08.10.2005, NGL 24.10.2005 05833-4742-011
22/03/2005 : AA052341
08/11/2004 : AA052341
21/10/2003 : AA052341
21/10/2002 : AA052341
25/12/2001 : AA052341
31/10/2000 : AA052341
24/11/1999 : AA052341

Coordonnées
MERGAN DANNY

Adresse
GENTSESTEENWEG 189 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande