MEUCHA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEUCHA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.957.790

Publication

22/03/2013
ÿþ maken kopie  t" M

ad POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te

~

i

Ï1 3 MAR" 2013

BRUSS11.

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de

perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ondernetningsnr

Benaming (voluit): MEUCHA

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel :1780 Wemmel, de Limburg Stirumlaan 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst

Uit een akte, verleden voor ons, meester Frédéric VAN BELLINGHEN, notaris te Wemmel, op 11 maart 2013 ter registratie aangeboden, blijkt dat

1. De heer DE MEUTER Stefaan Petrus, Zaakvoerder (industrie, geboren te Asse op zeven februari negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 1730 Asse, Mazier 14

2. De heer DE MEUTER Filip Adolf, Bedrijfsleider, geboren te Asse op vijftien oktober negentienhonderd

tweeënzeventig, wonende te 1730 Asse, Muzeumstraat 14

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "MEUCHA".

Het kapitaal bedraagt ACHTENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 38.500,00) vertegenwoordigd

door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénhonderdste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer DE MEUTER Stefaan, wonende te 1730 Asse, Mazier 14, titularis van vijftig (50) aandelen

2. De heer DE MEUTER Filip, wonende te 1730 Asse, Muzeumstraat 14, titularis van vijftig (50) aandelen

Totaal honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn,

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO

(E 38.500,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de

vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

A. VORM - BENAMING - DOEL - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DUUR

Artikel 1: VORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De

vennootschap is opgericht onder de naam "MEUCHA".

Artikel 2: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden:

- de bemiddeling bij aan- en verkoop onroerende goederen;

- het kopen, verkopen, huren, verhuren al dan niet onder BTW-stelsel ruilen van onroerende goederen en

rechten, in de ruimste zin van het woord alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing

zowel als leasingnemer als leasinggever;

- het beheren als rentmeester of syndicus van vermogens(roerende en onroerende) toebehorende aan derden;

- de ontwikkeling, coördinatie en begeleiding van projecten zowel inzake roerende en onroerende goederen

alsook inzake vermogens of handelsactiviteiten;

- het verkavelen van gronden, uitvoeren van infrastructuur en uitrustingswerken met het oog op hun verkaveling

en valorisatie.

Deze Bist is exemplatief en niet beperkten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle financiële, industriële en burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, verkopen, in buur nemen, verhuren, verkopen, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit, of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit, hypotheek vestigen, zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, manager of gemandateerde waarnemen in ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Artikel 3: ZETa

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1780 Wemmel, de Limburg Stirumlaan 21 maar mag naar elke andere plaats in België, binnen het Vlaams Gewest of het hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht zonder statutenwijziging en bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekend te maken in het Belgisch Staatsblad. Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder en zonder statutenwijziging mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

Artikel 4: DUCE

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, beraadslagend met naleving van de vereisten, voorzien voor statutenwijziging. B. KAPITAAL

Artikel 5: KAPITAAL

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achtendertigduizend vijfhonderd euro (E 38.500,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde,

D. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 12: INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 13: EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in alle handelingen en in rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend, behoudens voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bij transacties waarvan de geldelijke impact tienduizend euro (¬ 10.000,00) niet te boven gaat, kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door één zaakvoerder alleen optredend. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Artikel 14: DAGELIJKS BESTUUR

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelf zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

oor- behouden

aan het Belgisch

Luik B -

saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

Artikel 15: BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De Iasthebb ers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

F. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand september om 18 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort, en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de dag bepaald voor het houden van de gewone algemene vergadering.

De oproepingen van de vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven geschieden overeenkomstig de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen. Wetboek van Vennootschappen, waaronder de verzending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen , worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dan zal de zaakvoerder samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormelde artikels van het Wetboek van Vennootschappen, aan de vennoten en eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

G. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 22: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het daarop volgend

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten, en maakt de zaakvoerder een

inventaris op, alsmede de jaarrekening en voor zover de vennootschap overeenkomstig de desbetreffende

artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen geen kleine vennootschap is, het jaarverslag.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder en eventuele commissaris te geven kwijting.

1) Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 31 maart 2014.

2) De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

3) De oprichters verklaren het aantal zaakvoerders vast te stellen op 3: Zij verklaren als niet-statutair zaakvoerders te benoemen:

a. de BVBA FAAN CONSULT, zetel te 1730 Asse, Mazier 14, ondernemingsnummer 0862.207.363, RPR Brussel, voor welke vennootschap als vaste vertegenwoordiger de heer De Meuter Stefaan voornoemde verschijner sub b zal optreden;

b. de NV AGRION, zetel te 1730 Asse, Muzeumstraat 14, ondernemingsnummer 0456.958.387 RPR Brussel, voor welke vennootschap als vaste vertegenwoordiger de heer De Meuter Filip, voornoemde

` oor- behouden aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 oor-behouden aan het Belgisch

Luik B -

verschijner sub c zal optreden;

c. de NV JRP, zetel te 1780 Wemmel, de Limburg stirumlaan 21, ondernemingsnummer 0877.578.992, RPR Brussel, voor welke vennootschap als vaste vertegenwoordiger de heer Van Nieuland Geert zal optreden;

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Partijen verklaren door de ondergetekende notaris op de hoogte gebracht te zijn van de wettelijke verbodsbepalingen en onverenigbaarheden met het uitoefenen van een mandaat in een vennootschap.

4) Daar de normen, vastgesteld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, volgens de verwachtingen niet overschreden zullen worden, wordt er thans geen commissaris benoemd.

VOOR. GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frédéric VAN BELLINGHEN. Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/08/2015
ÿþVoorbehoud( aan he Belgisc Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Had Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vartakte.

Ondernemingsnr : 0521957790

Benaming

(voluit) : Meucha

(verkort) :

Rechtsvorm : nv

Zetel : Limburg Stirumlaan 21 te 1780 Wemmel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

De algemene Vergadering aanvaard het ontslag als bestuurder en afgevaardigd bestuurder van de NV JRP, gevestigt Limburg Stirumlaan 21 te 1780 Wemmel, en vertegenwoordigd door de Heer Van Nieuland. Dit ontslag gaat in op 1 juli 2015. Er wordt geen kwijting gegeven aan de bestuurder voor vroegere bestuur.

Filip De Meuter

Bestuurder

1tAM2-rà .

tar ot% van de Neacr1amtt, , -Tchtbank Yon kodiCfiqàlvdaI en

ifga=Earldir~rrxr11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 04.10.2016 16641-0060-011

Coordonnées
MEUCHA

Adresse
MAZIER 19 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande