MGM BERBEN CONSULTANCY 'DE BETOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MGM BERBEN CONSULTANCY 'DE BETOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.030.580

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 26.06.2014 14218-0083-009
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 07.07.2013 13271-0342-009
25/11/2011
ÿþbé,

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophan0E-

te Leuven, de 1 5 NOV. 2011 DIIQFFIER,

Voor- " 11177940*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblag

Ondernemingsnr : S 4 A . cU . ~p

Benaming : MCM Berben Consultancy "De Betouw" (voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Mosvennedreef 34

3140 Keerbergen

Onderwerp akte :OPRICHTING  STATUTEN

;Uit een akte verleden voor meester Philippe Crolla, geassocieerde notaris,': ,te Lommel op 10 november 2011 16.10.1996, geregistreerd te Beringen,,; ;;eerste kantoor, blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte; jaansprakelijk werd opgericht door:

I. De Heer Berben, Mathijs Gerardus Maria, geboren te Tegelen (Nederland): ;op vijftien april negentienhonderd zevenenveertig, van Nederlandse: ;'nationaliteit, en echtgenote

:2. Mevrouw Sprengers, Hendrina Maria Josephina, geboren te Tegeles; (Nederland) op elf januari negentienhonderd achtenveertig, van Nederlandse;`: 'jnationaliteit,

;;samenwonend te 3140 Keerbergen, Mosvennedreef 34.

STATUTEN

:;Benaming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt:', opgericht onder de benaming MGM Berben Consultancy "De Betouw".

;.Zetel: te 3140 Keerbergen, Mosvennedreef 34.

:;Doel : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, int, ;eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies aan'; i: en leiding van bedrijven, bijstand en advies aan privé-personen en minstellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van; .;management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het,, ;besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen) ;;verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten'. :;verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze.: 'i diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire' ;benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de'

cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen ;bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door) ;haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de `i vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor:; ;rekening van de vennootschap.

;Het uitbouwen en het beheren van een onroerend en roerend vermogen voor;, ';eigen rekening en voor rekening van derden.

:Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk'; welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere= ',:,ondernemingen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo.or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011

mod 2.1

'De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot: waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haan goederen in hypotheek of iir pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager,: mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard, zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te. vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde. duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld achttienduizend` zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen.

Bestuur - Machten van de Zaakvoerder(s) - Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze; onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste: vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in: naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en; strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de: hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij; vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer Berben, Mathijs Gerardus Maria, geboren te Tegelen (Nederland) op vijftien .april negentienhonderd zevenenveertig, van Nederlandse nationaliteit, wonend te 3140 Keerbergen, Mosvennedreef 34, die aanvaardt. Als statutaire zaakvoerder-opvolger wordt aangesteld voor onbepaalde duur: Mevrouw Sprengers, Hendrina Maria Josephina, geboren te Tegelent (Nederland) op elf januari negentienhonderd achtenveertig, van Nederlandse' nationaliteit, wonend te 3140 Keerbergen, Mosvennedreef 34, die eerst in functie treedt bij overlijden van de heer Berben Mathijs, voormeld.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de: wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

In geval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten` titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de: vennootschap.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de. benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar: Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op tien november tweeduizend en elf en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de eerste maandag van de maand 'juni om 18.00 uur in de maatschappelijke zetel of in alle andere plaatsen ;in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y

mod 2.1

vergadering der deelgenoten worden gehouden. De eerste gewone algemene; vergadering zal plaatshebben in tweeduizend en dertien in de; maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer Berben, Mathijs Gerardus Maria, voormeld, die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluïdende

beslissing van de algemene vergadering.

Statutaire zaakvoerder-opvolger wordt aangesteld voor onbepaalde duur: Mevrouw Sprengers, Hendrina Maria Josephina, geboren te Tegel en (Nederland) op elf januari negentienhonderd achtenveertig, van Nederlandse nationaliteit, wonend te 3140 Heerbergen, Mosvennedreef 34, die eerst in functie treedt bij overlijden van de heer Berben Mathijs, voormeld.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Ycor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 22.07.2015 15327-0035-009
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 05.08.2016 16404-0001-010

Coordonnées
MGM BERBEN CONSULTANCY 'DE BETOUW

Adresse
MOSVENNEDREEF 34 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande