MICHELIN TRAVEL PARTNER BELGIUM, AFGEKORT : MTP BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MICHELIN TRAVEL PARTNER BELGIUM, AFGEKORT : MTP BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.995.731

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.07.2014, NGL 29.09.2014 14617-0561-029
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.07.2013, NGL 26.07.2013 13358-0399-027
27/03/2013
ÿþVoor-

behouden aan Yt Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ria,neerlegging ter griffie van de akte

iin

Ondernemingsnr : 0841.995.73I.

Benaming

{voluit) : MICHELIN TRAVEL PARTNER BELGiUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg, 49411, B-1731 Zelffik

(volledig adres)

0

Onderwerp akte ; Ontslag - Benóeming

Uittreksel uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 20,09.2012. Ontslag van een zaakvoerder

De algemene vergadering heeft kennis genomen van de ontslagname door de zaakvoerder. De algemene vergadering beslist de hoedanigheid van zaakvoerder van de volgende persoon te herroepen :

- Oyvind !var Emblem, Drève de Mereault 63 - 1410 Waterloo

Einde mandaat: 31/07/2012

Kwijting

Voor het mandaat zal kwijting worden gegeven bij de volgende gewone algemene vergadering die zal plaatsvinden op de eerste vrijdag van de maand mei van het jaar 2013 die als dagorde de goedkeuring van de balans per 31112/2012 zal hebben.

Benoeming van een zaakvoerder

De algemene vergadering beslist de hoedanigheid van zaakvoerder toe te kennen aan de volgende persoon

Paul Bernard Perriniaux-Mallet, Dieweg 266, app. C -1180 Ukkel

Begin mandaat : 0110812012  Einde mandaat : 0310512013

Publicatie

ln uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal "

een uittreksel van huidig proces verbaal gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



II11mm~086ig~hi~~iu06*wiroi

1

18 NiR 2013

ente

Gri¬ fi

Op de laatste blz van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/01/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

t;l~ÿ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12000164* ~I

2 0 DEL 20111

G ril

~vssE'

Ondernemingsnr : ~l 3s5 13 -1

Benaming (voluit) : Michelin Travel Partner Belgium

(verkort) : MTP Belgium

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 494/1

1731 Asse (Zellik)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bertrand Nerincx, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 14 december 2011, blijkt dat zijn verschenen :

" De commanditaire vennootschap op aandelen "Compagnie Financière Michelin", met maatschappelijke; zetel te Route Louis-Braille 10, 1763 Granges-Paccot, Zwitserland, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Fribourg onder het nummer CH-217.0.136.115-2, en bij de administratie van de BTW onder het nummer CHE-107.787.063;

De naamloze vennootschap "Nitor S.A.", met maatschappelijke zetel te Route Louis-Braille 10, 1763' Granges-Paccot, Zwitserland, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Fribourg onder het nummer CH-' 217.0.136.153-8

Welke comparanten, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, ondergetekende Notaris verzocht' í hebben in een authentieke akte vast te stellen dat zij een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid oprichten onder de benaming "Michelin Travel Partner Belgium", afgekort "MTP Belgium",: met maatschappelijke zetel te Brusselsesteenweg 494, bus 1 te 1731 Zellik (Asse), en waarvan het kapitaal: ; vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) bedraagt, verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van, nominale waarde, die elk éénlduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel

Het doel van de vennootschap is het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren, onderhandelen en verkopen, ook: van op afstand, van alle goederen en alle diensten voor mobiliteit, verplaatsingen in en tussen steden, en voor:. toerisme, reizen en gastronomie, met aile middelen, namelijk op materiële en/of immateriële dragers, met; inbegrip van informatie- en communicatie-, telefoon-, telematica-, informatica-, internet- en:. multimediaplatformtechnologie.

De vennootschap mag in dit kader gebruik maken van alle middelen die het doet van de onderneming kunnen bevorderen. Ze mag filialen oprichten in het land of in het buitenland, ze mag participeren in andere`, vennootschappen met een identiek of vergelijkbaar maatschappelijk doel en ze mag dergelijke ondernemingen, ovememen of oprichten.

Zij mag, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, alle onroerende goederen en roerende goederen,' huren of verhuren.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen verwezenlijken, die rechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd meti: of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. Iedere zaakvoerder kan ten alle tijde ontslag nemen.

Wordt een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd, dan moet zij, onder haar vennoten, zaakvoerders of;; werknemers, een vaste vertegenwoordiger aanduiden, die belast zal zijn met deze opdracht in naam en voor: rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheden van de zaakvoerders - Vertegenwoordioino

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder de ;,vennootschap ten aanzien van derden en in rechte en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die`. noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van dier handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, een deel van zijn bevoegdheden die hij bepaalt`' opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

BIJEENKOMST

teder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om tien uur.

Een buitengewone algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist of op verzoek van vennoten die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats die in de bijeenroeping wordt bepaald. De algemene vergaderingen kunnen schriftelijk worden gehouden.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en worden bij aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Degene die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Degene die regelmatig werd opgeroepen tot de vergadering kan zich voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering die hij niet bijwoonde beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de vennoot die het hoogste aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, besluit de vergadering, ongeacht het vertegenwoordigde deel van het kapitaal en met meerderheid van de stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Maatschappeliik boekiaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op de eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst.

Van de nettowinst, zoals die voortvloeit uit de door de zaakvoerders vastgestelde jaarrekening, wordt jaarlijks vijf procent (5%) voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet langer verplicht wanneer dit reservefonds tien procent (10%) van het kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

Inzoverre de wet het toelaat, zal de vennootschap één of meerdere voorschot(ten) op dividend kunnen toestaan.

Algemene Vergadering

De comparanten, vertegenwoordigd zoals hiervoren bepaald, verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

1. Afsluiting eerste boekiaar - Eerste iaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in

mei 2013 gehouden worden.

2. Benoeming van zaakvoerders.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerdersde drie volgende personen :

De heer Oyvind !var EMBLEM, wonende te Drève de Mereault 63, 1410 Waterloo (België) geboren op

25 maart 1970, te Alesund (Noorwegen);

De heer Alain Clovis CUQ, wonende te Rue du Générale Langlois 3, 75016 Parijs (Frankrijk), geboren

op 25 mei 1954, te Mazamet (Frankrijk);

De heer Eric Jean-Pierre ANDRIEUX, wonende te Rue d'Ambert 7, 63000 Clermont-Ferrand

(Frankrijk), geboren op 17 januari 1964, te Savigny-sur-orge (Frankrijk);

Hier aanvaardend hun opdracht door een brief de dato

Hun mandaat zal ten kosteloze titel uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Hun mandaat wordt toegekend tot aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering, zijnde in casu de algemene vergadering in mei 2013.

Interne bevoegdheidsbeperking

De vergadering besluit dat iedere zaakvoerder bevoegd zal zijn om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen voor zover dergelijke handeling de waarde van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) niet overstijgt. Voor handelingen waarvan de waarde dit bedrag overschrijdt, zullen twee zaakvoerders gezamenlijk . optredend de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

De vergadering vestigt de aandacht erop dat inzoverre dergelijke beperking al niet tegenwerpelijk zou zijn aan derden, deze in de verhouding tussen de vennootschap en haar zaakvoerders wel bindend is.

3. Benoeming commissaris-revisor.

De oprichters beslissen om de vennootschap PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BCVBA, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is Woluwe Garden, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door de heer HENS Koen, bedrijfsrevisor, ingeschreven op het Tableau van de Bedrijfsrevisoren onder het nummer A-01912 te benoemen ais commissaris van de vennootschap.

Het mandaat van de commissaris loopt over een periode van 3 jaar en zal verstrijken aan het einde van de gewone algemene vergadering van 2015. De jaarlijkse bezoldiging van de commissaris zal op latere datum worden vastgesteld in een buitengewone algemene vergadering, buiten de aanwezigheid van de notaris, na "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

akkoord van beide partijen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat aile

verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van

de vennootschap in oprichting, vanaf heden overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

Bijzondere lastgeving

De zaakvoerders verklaren tot bijzondere Lasthebbers aan te stellen Mevrouw Leslie Helsen, geboren te Schaarbek op 25 maart 1986, wonende te Zennik, Frans Jozef De Gronckelstraat 11 , met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving / aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Bertrand Nerincx, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzeifdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

- 2 volmachten

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MICHELIN TRAVEL PARTNER BELGIUM, AFGEKORT : …

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 494, BUS 1 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande