MICHIELS - KNIGHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MICHIELS - KNIGHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.398.203

Publication

25/09/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/07/2011
ÿþ or de In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte Mod 2.0

1

Vo beho

aan Belg Staat

im f III 1I 11H 11II I I I 11 II III

*11115504"







C .:dt gd fer effile V î i

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 14 lllll 2611

Ondernemiugsnr : 0829.398.203

Benaming

(voluit) : MICHIELS - KNIGHT

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid STARTER Zetel : Kromvendreef 15, 2900 Schoten

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN inhoudende onder meer KAPITAALVERHOGING en wijziging rechtsvorm STARTERS BVBA naar gewone "Besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid"

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Hans De Decker te Brasschaat op 6 juli 2011, eerstdaags te registreren, dat deze vergadering beslist heeft hetgeen volgt:

Eerste beslissing:

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (E 25.000,00) om het aldus te brengen van twee euro (E 2,00) op VIJFENTWINTIG DUIZEND EN TWEE EURO (£ 25.002.00) door uitgifte van VIJFENTWINTG DUIZEND (25.000) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die dezelfde rechten zullen hebben als de twee (2) thans reeds bestaande aandelen, delend in de resultaten `pro rata temporis' en waarop onmiddellijk zal kunnen worden ingeschreven tegen het boekhoudkundig pari van één euro (E 1,00) per aandeel, zonder uitgiftepremie, mits inbreng in geld en onmiddellijke en volledige volstorting van elk nieuw onderschreven aandeel, en beslist hierop de kapitaalverhoging open te stellen.

Mevrouw Rachel KNIGHT, vertegenwoordigd door de heer Dieter MICHIELS ingevolge volmacht gedagtekend 4 juli 2011, verklaart te verzaken aan haar voorkeurrecht.

INSCHRIJVING

Op de vijfentwintig duizend (25.000) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde wordt volledig tegen het boekhoudkundig pari, hetzij aan één euro (E 1,00 EUR) per aandeel, ingeschreven mits inbreng in geld als volgt:

- door de heer Dieter MICHIELS op vijfentwintig duizend (25.000) aandelen,

Totaal: vijf en twintig duizend (25.000) aandelen.

Het bedrag van deze volstorting hetzij in totaal VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (E 25.000,00) werd voorafgaand aan onderhavige kapitaalverhoging door de heer MICHIELS gedeponeerd op een bijzonder daartoe geopende (met het oog op de kapitaalverhoging geblokkeerde) rekening nummer BE65 9730 3355 8596 bij ARGENTA Spaarbank NV, Belgiëlei 49  53 te 2018 Antwerpen zoals blijkt uit het attest, afgeleverd door zelfde financiële instelling op 1 juli tweeduizend en elf.

Met dit stuk zal door ondergetekende notaris worden gehandeld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en de wet van vijftien december tweeduizend en vijf, houdende administratieve vereenvoudiging.

Aldus stelt de vergadering vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap thans VIJFENTWINTG DUIZEND EN TWEE EURO (£ 25.002,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door VIJFENTWINTIGDUIZEND EN TWEE (25.002) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder EENIVIJFENTWINTIGDUIZEND EN TWEE DE (1125.002`) deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Tweede beslissing:

De vergadering beslist, met ingang van heden 6 juli 2011 de maatschappelijke zetel over te brengen naar 3110 Rotselaar, Torenhoflaan 68.

Derde beslissing:

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen naar een GEWONE `Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

-Op-de taatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

" Vierde beslissing:

De vergadering beslist vervolgens de tekst van de statuten aan te passen aan de gewijzigde toestand als

volgt:

De eerste zin van artikel 1 wordt vervangen door volgende 2 zinnen:

Bij oprichtingakte van zes september tweeduizend en tien werd de vennootschap opgericht onder de

rechtsvorm 'Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER', afgekort ('S-BVBA)

Blijkens buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van zes juli tweeduizend

en elf, werd de rechtsvorm van de GEWONE "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid"

aangenomen.

- De eerste zin van artikel 3 luidt voortaan als volgt: "De zetel van de vennootschap is thans gevestigd te 3110 Rotselaar, Torenhoflaan 68."

- De tekst van artikel 5 luidt voortaan als volgt: "Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans VIJFENTWINTIG DUIZEND EN TWEE EURO (E 25.002,00). Het wordt vertegenwoordigd door VIJFENTWINTIGDUIZEND EN TWEE (25.002) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/vijfentwintigduizend en twee-de (1/25.002à) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

- In de artikelen 6. 10 en 21 wordt telkens de laatste zin geschrapt

- De tekst van artikel 19 wordt volledig vervangen door volgende tekst: "Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering."

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de akte

- Gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MICHIELS - KNIGHT

Adresse
TORENHOFLAAN 68 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande