MICNUY FREIGHT & SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MICNUY FREIGHT & SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.063.485

Publication

12/07/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

0.'í-d àUlt" el

eiof~

IIIIII11111.1!t11111111.1111*

V

beh aa Bel

Staa

Ondernemingsnr : D r y oh L/

Der `

Benaming (voluit) : Micnuy Freight & Services BVBA

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zefel: Breemstraat 44

1820 Steenokkerzeel (Perk)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit de akte verleden voor not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 18 juni 2012,

( geregistreerd 6 bladen 1 renvooi te Leuven 2e kantoor der registratie op 25 juni 2012 boek 1370 blad 33' vak 655, ontvangen25 ¬ , getekend de ontvanger, De Clercq), houdende de oprichting van een besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOTEN: 1.De Heer MICHIELS, Christophe Alphonse Marie, zaakvoerder, geboren te Leuven op 3; januari 1970, nationaal nummer 700103-305-15, ongehuwd, wonende te 1820 Perk, Breemstraat 44.

2. Mevrouw NUYTTENS Valerie, bediende, geboren te Willebroek op 4 april 1976, nationaal nummer; 760404-030-79, ongehuwd, wonende te 1820 Perk, Breemstraat 44.

.2. NAAM - RECHTSVORM: De vennootschap Is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap` met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "MICNUY Freight 8i. Services BVBA". Deze naam moet: voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stuk-ken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met nauwkeurige aanwijzing van de; zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister", gevolgd door de, vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetelt heeft, en het ondememingsnummer.

3. DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens door; de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering mett inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

i 4. ZETEL - De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1820 Perk, Breemstraat 44. Elke verandering van: zetel in het zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt: in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag ook in België of in het buitenland bijhuizen: oprichten door beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

t 5. DOEL - De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van; derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Bemiddeling bij vrachttransport, het optreden als vervoerscommissionair in het goederenvervoer ongeacht; de gebruikte transportmodi,

Onderneming in goederenbehandeling en transport, zeevaartagentschap, grensexpeditiekantoor,; expediteursbedrijf en tolagentschap.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het vervoer van goederen zowel; voor eigen rekening ais voor rekening van derden.

De opslag van goederen.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als; commissionair; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

De verhuur van vervoermateriaal.

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten ander; de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen ent : alle andere ondernemingen en organisaties.

Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten. :

Het verlenen van administratieve ondersteuning. "

Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer,: ti de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het: ,_verleren_eo_ ontriangen.martopstalrecht,_ _erfpacht _en. -yruchtgebtuik,_het doen_ _bouwen_ en_ veshouwen,_ de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

w..___.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a mod 11.1



Voor-

behouden a3an hét Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Ondernemingen in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, know-how, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende(ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van aile ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en aile andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, toestaan van kredieten, of in hypotheek geven van onroerende goederen en/of in pand geven van roerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten, het verleden van consultancy en engineering bijstand.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op aile plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 ¬ ) en het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde,

7. BESTUUR: a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt, in die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden,

c) Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoeder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen_

Aan de zaakvoerder wordt, onverminderd de vergoeding van hun kosten, geen vaste bezoldiging toegekend, tenzij de algemene vergadering elk jaar anders besluit.

a)ls er slechts één zaakvoerder en heeft hij bij een verrichting een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in ken- nis. De beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan door een persoon ad hoc voor rekening van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegen- strijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

b)Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een beslissing of een verrichting, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, verplicht het college

daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen

van de vergadering. Het college omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt in de notulen de vermogensrechtelijke gevolgen ervan, Deze notulen worden in hun geheel

opgenomen in het jaarverslag of, bij gebreke daaraan, in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese van artikel 259, §3, eerste lid Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden

-tegengeworpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ mod 11.1



+ Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

8. CONTROLE: a) Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in het W.Venn., niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen, en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening aan één of meer commissarissen opgedragen, te benoemen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

b)Is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan bestaat er geen controle in de vennootschap. Is een derde zaakvoerder, dan oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

9. WINSTVERDELING: Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

10, BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en eventueel het jaarverslag, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België .De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien (31.12.2013), en loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

11. JAARVERGADERING - De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet iederjaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om achttien (18.00) uur. indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort. Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten,

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

12. Benoeming zaakvoerder (niet-statutair):

Onmiddellijk na de oprichting zijn de vennoten-oprichters 1n buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben zij volgende beslissing genomen:

Worden als zaakvoerders aangesteld, de Heer Michiels Christophe, voornoemd sub 1, die zijn mandaat aanvaard met ingang van heden en dit voor onbepaalde duur. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Voormelde benoeming heeft zijn uitwerking vanaf de neerlegging van huidige vennootschapsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

13. Machten: Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten voor onbepaalde tijd aan de vennootschapBVBA Acta Consult met zetel te 1030 Schaarbeek, Square Eugène Plasky 92-94 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling alle machten verleend om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, kruispuntenbank van ondernemingen, rechtspersonenregister, Administratie van de belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor analytisch uittreksel. Notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal)

ln bijlage : 1) uitgifte van de oprichtingsakte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
MICNUY FREIGHT & SERVICES

Adresse
BREEMSTRAAT 44 1820 PERK

Code postal : 1820
Localité : Perk
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande