MICOVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MICOVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.347.003

Publication

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 27.09.2012 12584-0293-010
12/01/2011
ÿþ>c-



2Lau~k -1B ~



Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BE~C.~, É

`` DIRECTION 8@roe

II1I111~~1

une u

j Ij11I1I11 e `11~11Ii

11~I11~I1

II1I111 i

ll1l1 ~

* 110 0 5 5 8 3* ~ELGISCH STAg4sBLAp

BESTUUR

Ondernemingsnr : ' ' " ce) 3

Benaming

(voluit) : MICOVER

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Kessel-Lo, Fazantenlaan 38

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Thomas Boes, geassocieerd notaris te Heverlee, op 21 december 2010, nog te registreren, dat:

1. een besloten vennootschap werd opgericht door de heer COLSON Michel Dirc Simonne Maria Jacques, NN 79.02.07-373.23, geboren te Leuven op 7 februari 1979, echtgenoot van Mevrouw DE MEUTER Nathalie, wonende te 3010 Kessel-Lo, Fazantenlaan 38.

2. De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar benaming luidt: "MICOVER".

3. De maatschappelijke zetel is_gevestigd te 3010 Kessel-Lo, Fazantenlaan 38.

4. De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie, zowel in België als in het

buitenland:

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de makelaarsactiviteiten in alle

verzekeringen hoegenaamd;

-Alle makelaarsverrichtingen in om het even welke vorm van verzekeringen, geldbeleggingen, hypotheken

en aanverwante financiële verrichtingen, alsook het boekhoudkundig, financieel en administratief beheer

hieromtrent;

-Het verwerven en het beheer van verzekeringsportefeuilles;

-De vertegenwoordiging van verzekeringsmaatschappijen;

-Het beheer en de schatting van schadegevallen;

-Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere

roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten

vennootschappen;

-Het beheer van een onroerend vermogen, daaronder begrepen: de aan- en verkoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen en de onroerende leasing, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks niet dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct hetzij indirect, verband houden met het maatschappelijk doel der vennootschap.

Zij kan haar onroerende goederen in hypotheek stellen, al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook optreden als bestuurder, zaakvoerder en / of vereffenaar van andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stelten, zowel voor zichzelf als voor rekening van derden.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

5. De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

6. Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600,00) Euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één / honderd zesentachtigste (1/186ste) deel van het maatschappelijk kapitaal. De intekenaar verklaart en erkent:

Dat ieder aandeel, waarop werd ingetekend, volstort is ten belope van twee/derde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

egd ter gWh d«

nk van Keepliange

n, de

~F GRIFFIER,

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen Tii Tiet BéLgisch StaatsblacT -1//01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ten getuige van deze geldstortingen werd aan de instrumenterende Notaris het attest overgemaakt, afgeleverd door BNP Panbas Fortis de dato 21 december 2010, dat bovenvermelde stortingen In geldspeciën op een geblokkeerde bankrekening nummer 001-6287478-14, op naam van de vennootschap in oprichting geopend, bevestigt.

Bijgevolg staat vanaf heden uit dien hoofde een bedrag van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) Euro ter beschikking van de vennootschap.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerders. Hun mandaat is onbezoldigd. Nochtans kan de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid beslissen een bezoldiging toe te kennen aan de zaakvoerders.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder: de heer COLSON Michel, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene veragdering. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

8. Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

9. Het maatschappelijk boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

10. Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en provisies, vormt de nettowinst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds.

11. De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen. Bij beslissing van de algemene vergadering kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan.

Ingeval van ontbinding zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden tenzij de algemene vergadering der vennoten één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

Ingeval van verlies van de helft van het kapitaal dient de zaakvoerder de ontbinding voor te leggen aan de algemene vergadering, die beslist In de vorm voorzien voor de wijziging van de statuten.

Wanneer het verlies drie vierden van het kapitaal bereikt, zal de ontbinding opnieuw dienen voorgelegd te worden aan de algemene vergadering en zal ze kunnen worden uitgesproken door de vennoten die éénlvierde van de aandelen bezitten.

Nochtans, wanneer ingeval van ontbinding één of meer vennoten de zaak wensen voort te zetten, hebben zij een recht van voorrang om de aandelen van de andere vennoten over te nemen en mogen zij de vennootschap voortzetten. Wanneer zij van dit recht van voorrang wensen gebruik te maken, moeten zij daarvan schriftelijk kennis geven aan de zaakvoerder tenminste vierentwintig uur voor de algemene vergadering welke over de ontbinding moet beslissen.

De prijs der aandelen wordt vastgesteld volgens de waarde blijkend uit de balans welke te dien einde zal opgesteld worden.

Het overschot van het actief wordt in gelijke mate op al de aandelen verdeeld.

OVERGANGSBEPALINGEN

1.Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en wordt afgesloten op 31 december 2011.

De vennootschap verklaart aile verrichtingen in haar naam en voor haar rekening aangegaan door de oprichter met ingang van 01 januari 2010 over te nemen.

De eerste gewone algemene vergadering zal doorgaan in 2012.

2.Indien binnen twee jaar, te rekenen vanaf heden, de vennootschap overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen van een zaakvoerder, vennoot of andere persoon, bedoeld in artikel zestig, tegen een vergoeding van ten minste éénitiende gedeelte van het geplaatste kapitaal, zal rekening gehouden worden met de bepalingen van artikel tweehonderd twintig van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Thomas Boes

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MICOVER

Adresse
FAZANTENLAAN 38 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande