MIHA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIHA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.138.434

Publication

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 18.08.2013 13439-0547-010
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 27.07.2012 12352-0323-010
11/03/2011
ÿþmod 2.1

In de rijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie l' na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111,1111.111j1Ijilol!I

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 1 NART 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr :# 083'(. A38 . q

Benaming : MIHA

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Van Holestraat 21

3128 Tremelo (Baal)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte van 31 januari 2011, verseden voor ondergetekende notaris Kurt Geysels te Aarsshot,;; geregistreerd acht bladen, geen verzendingen te Aarschot op 2 februari 2011, boek 574, blad 28, vak 12, ontvnagen vijfentwintig euro (¬ 25,00) de Ea Inspecteur a.i. Willy Rens VOOR DE E.A. INSPECTEUR DE E.A. VERIFICATEUR G. DE WEL (get.) dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd:; opgericht door

i! De heer CLAES Guido Franciscus, (NN 65.11.04-277.75), geboren te Aarschot op vier november negentienhonderd vijfenzestig en zijn echtgenote mevrouw MAES Heidi Helena, (NN 67.11.26-190.29), geboren te Koersel op zesentwintig november negentienhonderd zevenenzestig, samenwonend te 3128 Tremelo (Baal), Louis Van Holestraat 21.

Verklarend gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel van gemeenschap van goederen zonder geschreven huwelijkscontract.

Naam: MIHA

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Doel: De vennootschap heeft tot doel: i

1. De aan- en verkoop, in- en export, groot- en kleinhandel, het maken, het aannemen en uitvoeren;

van alle buiten- en binnenschrijnwerkerij: deuren, vensters, kozijnen, trappen, stoelen, tafels,,', muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, garagepoorten, luiken, zonneblinden, hekken,:' tussenwanden, plafonds en aanverwanten in hout of kunststof, zowel voor eigen rekening als voor;' rekening van derden;

2. De bouw en het plaatsen van daken, het plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout; ,

3. De montage van serres en veranda's;

4. De vervaardiging en installatie van eetkamer-keuken-, zitkamer-, slaapkamer- ent badkamermeubelen;

5. De vervaardiging van andere artikelen in hout en metaal;

6. Het uitvoeren van allerlei bouwwerken, in aanneming of onderaanneming, met uitzondering van; alle bedrijvigheden die aan een voorgaande machtiging onderworpen zijn. Dezae opsomming ss', niet beperkend en ruim te interpreteren;

7. Het verkrijgen, behouden, beheren van roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag alle beheer, management, deelname of belangenvermenging rechtstreeks of ;?

onrechtstreeks waarnemen in bestaande of nog op te richten vennootschappen van welke vorm of doel ook. ;i De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aan deze vennootschap alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan. De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen i bevorderen. Met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende ; goederen ais investering verwerven, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. Zij mag tevens onroerende en roerende goederen en effecten verkrijgen, beheren en exploiteren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Op de laatste blz. van Luik B-vermelden : Recto -Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,-hetzij van de perso(o)n(en) bevoogdde rechtspersoón fen aanzien van derden te vertegenwoordigen  7--

Verso: Naai en-handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in binnen- als in buitenland, op de wijze die zij het meest

geschikt acht.

De vennootschap is gerechtigd haar doel uit te breiden of te beperken door middel van een wijziging van de

statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in artikel 70bis van de gecoördineerde wetten op de

handelsvennootschappen.

Zetel: 3128 Tremelo (Baal), Louis Van Holestraat 21

Duur: onbepaald

Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en volledig in geld geplaatst werd.

. ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) in geld gestort werd;

verdeeld is in honderd (100) aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door:

a) voornoemde heer Claes Guido, die stortte ten belope van zesduizend honderdachtendertig euro (¬ 6.138,00) waarvoor hem negenennegentig (99) ten belope van één/derde gestorte aandelen worden toegekend;

b) voomoemde mevrouw Heidi Maes, die stortte ten belope van tweeënzestig euro (¬ 62,00) waarvoor haar één (1) ten belope van één/derde gestorte aandeel wordt toegekend;

Bestuur en toezicht: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Algemene Vergadering: op de derde vrijdag van de maand juni om 19 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald. Indien deze datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden ° in het jaar tweeduizend en twaalf.

Verteaenwoordiaina oo de algemene vergadering: Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per fax, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zal kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerder(s), telkens zij van oordeel zijn dat het belang van de vennootschap zulks vereist.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke i benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Boekjaar en eerste boekjaar: met boekjaar lopend van één januari tot éénendertig december Ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot éénendertig december tweeduizend en elf)

Winstverdeling: Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar. Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen. beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

Saldo van de vereffening: Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. Bepalingen voor het geval de vennootschap slechts één vennoot telt: Alle hiervoren staande bepalingen zijn eveneens van toepassing wanneer de vennootschap slechts één vennoot zou tellen, in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de eenhoofdigheid.

Tot overdracht van alle of van een gedeelte van zijn aandelen onder levenden, wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en.)-

--- bevoegd de rer aspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen - Verso :_.Naam en handteKerting--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

°

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Indien de enige vennoot overlijdt en hij erfg de vennootschap niet ontbonden. Totop

d dag -~-~_-__ of afleverentot het _~d legaten met

warden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door dm-~ inhet bezit n of in het

bezit gaahddaod~onamenof|eg~ahuuan.nmmrevenrod~ho|dmethun- denalatenschap. Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. ' Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Heeft de enige vennoot, die tevens enige zaakvoerder is, bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap,danhijdmz~verslag

mag`~'^', doen, doch ' moet^~'~`~ een bijzonder uitbrengen' een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

oefentaUm ---=-'--bevoegdheden-'----''---=--'-~--~-- --- bevoegdhedenkm hij niet overdragen. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd. Is er een externe zaakvoerder benoemd dan neemt deze deel aan de al amene vergadering,za|fàwonnaarhÜ

ze zelf niet heeft bijee Te dien einde is de enige ven noot verplicht de zaakvoerder bij aangetekende

of bij voor ontvangst afgetekende brief op te roepen, met opgave van de agenda.

Artikel 60 W Venn.: ln toepassing ~ rtikel 60 Wetb k van Vennootschappen,nÍ hierbij aile overeenkomsten bekrachtigd die voor rekening van de vennootschap werden verricht sinds één oktober

tweeduizend en tien evenwel onderopschortende voorwaarde van neerlegginguittreksel uitde

oprichtingsakte ter grifle van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan, in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen dienen, zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Benoemina zaakvoerder: Tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld: de heer CLAES Guido voomoemd, wonend te 3128 Tremelo (Baal), Louis Van Holestraat 21 die zijn opdracht heeft aanvaard

. De opdracht van zaakvoerder wordt onbezoldi Bijzonder gevolmachtigde: VCS-accountants, te 3200 Aarschot, Amerstraat 147, aan wie macht verleend wordt, imetnechtvmn|ndep|aatssto|||ng.tene|ndehu|d|gopgoÓch$*vennonbachaptekunnonvortwgenvwoonÓigenbUaUa administraties,hetOndemnem|nQ~u~~endabevuegdeB.T.W.-administratie,teneinde oUaverk|ohnQenuu kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

yoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ópmofaomtemz vonLulk Bvennetden: Recto :-Naam en hoedanigheid notaris, hetzij van de perso(-o)n(en)

" bevoeTflle rechtspersoîiTen aanzien van derden te vertegenwoordigen --

ye,am~' w~/mnnnand~xenmQ --

Coordonnées
MIHA

Adresse
LOUIS VAN HOLESTRAAT 21 3128 BAAL

Code postal : 3128
Localité : Baal
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande