MIKASA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MIKASA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 878.127.736

Publication

07/01/2014
ÿþ4% " Mod POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude aan het Betgisct"

Staatebla

N

i

lug,1301111

Neergelegd ter griffie der Rechtbank vast Ki-zphsnd'.

l~ 11 tl.u'e:i ~~ 2 6 CEC. 2013 DE GGRIFrF{r

Griffie

Ondernemingsnr : 0878.127.736

Benaming (voluit) : MIKASA

(verkort) :

Rechtsvoren : Vennootschap onder firma

Zetel : Rode 92, 3272 Testelt, België

(volledig adres)

OnderwerpLen) akte :Kapitaalverhoging

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 19 december 2013:

1) Kennisname van de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslisttot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van 27.777,78 euro uit de overgedragen winst. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houdend met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van 25.000,00 euro.

Uitvoornoemd verslag blijkt voorts dat de aandeelhouders de intentie hebben om het tussentijds dividend na uitkering onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de overgedragen winst.

De dividenden komen voort uiteen vermindering van de overgedragen winst, welke (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 12 februari 2013.

2) Verhoging van het kapitaal door inbreng in speciën conform art. 537 WIB

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van art. 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 90% van het tussentijds dividend, zijnde 25.000,00 euro om het van 1.400,00 euro te brengen op 26.400,00 euro zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritairzullenworden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van art. 537 WIB.

De vergadering beslistdat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de

inbreng in speciën ten bedrage van 25.000,00 euro. (90% van het tussentijds dividend)

Op de laatste blz. van Luik-3 vermeiden : Recto : Weam eril oëddnighieidvan de instrumenterende notaris, fietzit van de perso(oTri(dnj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~.

-:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -_Q7101/2O14 - Annexes du Moniteur-belge

' Voor- behouden zen het Belgisch Staatsblad

De inbrengen in geld werden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen in hogervermelde verhouding gestort op rekening van de vennootschap.

3) Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap. Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De vergadering erkent op de hoogte te zijn van de draagwijdte van het regime zoals voorzien in art. 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek van de voorbije 5 boekjaren.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van 25.000,00 euro, daadwerkelijkverwezenlijktwerd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijkgebracht werd op 26.400,00 euro, vertegenwoordigd door 1.400 aandelen zonder vermelding van waarde.

4) Wijziging van art, 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuw kapitaaltoestand

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering art. 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zesentwintigduizend en vierhonderd euro (26.400,00 E), volledig volstort, vertegenwoordigd door 1400 aandelen en is samengesteld uit de totale waarde van alle door de vennoten onderschreven maatschappelijke rechten.

H et maatschappelijke kapitaal kan gewijzigd worden door de algemene vergadering, beslissend op de wijze voorzien in de statuten."

5) Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent CBB Leuven BVBA, Diestsevest 89, 3000 Leuven ingeschreven in het rechtspersonenregisterte Leuven onder het nummer 0435.560.583, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

6) Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissing.

Aangezien de agenda volledig werd afgewerkt, wordt de vergadering door de voorzitter opgeheven.

Notulen opgemaakt en getekend op 19 december 2013.

François Bergmans

Zaakvoerder

11.,t/Cz ÎQ - vervolg

Wad POF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MIKASA

Adresse
RODE 92 3272 TESTELT

Code postal : 3272
Localité : Testelt
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande