MINAK

NV


Dénomination : MINAK
Forme juridique : NV
N° entreprise : 405.589.959

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.03.2014, NGL 07.04.2014 14086-0523-014
19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 11.09.2013 13581-0242-017
25/10/2012
ÿþ ( .-,h"=.'}~ 1 ~ _ Mod Werd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

*13175859*

~ .0 '4: 1.+ la LUT-1 BRU SSEI.

Griffie

Ondernemingsnr : 0405.589.959

Benaming

(voluit) : MINAK

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Puttenberg 2 te 1760 Roosdaal

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - GESPLITSTE VENNOOTSCHAP -

KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING VAN HET DOEL  WIJZIGING DER STATUTEN - VOLMACHT

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 4

oktober 2012.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. om de stichtersaandelen af te schaffen.

2. om de partiële splitsing goed te keuren van de naamloze vennootschap MINAK, te splitsen vennootschap, door overdracht van een gedeelte van haar vermogen (beschreven in de akte en de verslagen) naar een nieuwe vennootschap die zij opricht, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MINAK, met zetel te 1760 Roosdaal, Gasthuisstraat 13, met toekenning aan de enige aandeelhouder van de te splitsen vennootschap, van 3.250 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, volledig volgestort, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MINAK.

Alle handelingen uitgevoerd door de te splitsen vennootschap sinds 1 januari 2012, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de naamloze vennootschap MINAK dat naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MINAK overgaat, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA MINAK.

De partiële splitsing wordt gelijkgesteld met splitsing zoals voorzien door artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen maar MINAK NV houdt niet op te bestaan.

Overeenkomstig artikel 80 bis van het koninklijk besluit van 30 januari 2001 in uitvoering van het Wetboek van vennootschappen wordt de verrichting verricht onder het regime van de boekhoudkundige neutraliteit.

Met betrekking tot de inkomstenbelastingen, wordt de splitsing verricht onder het regime van de fiscale neutraliteit voorzien door de artikelen 211 en volgende van het Wetboek van inkomstenbelastingen. Hetzelfde geldt voor de BTW, gebaseerd op de artikelen 11 en 18 van het BTW-Wetboek.

3. het ontwerp goed te keuren van de oprichtingsakte en van de statuten van de BVBA MINAK die ontstaat door de splitsing.

4. de naam van de gesplitste vennootschap te wijzigen in SOLEBRO.

5. het doel (artikel 3 der statuten) te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. De uitbating van alle waterbronnen alsook de handel in dranken, producten en materieel welke verband houden met de horecasector.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ ~ t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

(vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,

verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

3. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

IL VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

2. Het verlenen van diensten consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coërdineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel."

6. vast te stellen dat het kapitaal van de gesplitste vennootschap, uitgedrukt in euro, tweehonderd zevenenveertigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (EUR 247.893,52) bedraagt.

7. vast te stellen dat ten gevolge van de goedkeuring van de partiële splitsing en de overdracht aan de BVBA MINAK, het kapitaal van de gesplitste vennootschap wordt verminderd met

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad



negenennegentigduizend honderd en vier euro negenenveertig cent (EUR 99.104,49).

8. aan de statuten onder meer volgende wijzigingen aan te brengen:

Artikel 1: de tweede zin wordt vervangen door: "Zij draagt de naam SOLEBRO."

Artikel 5:

- het bedrag van het kapitaal wordt vervangen door: "honderd achtenveertigduizend zevenhonderd

negenentachtig euro drie cent (EUR 148.789,03)"

- de tweede zin wordt geschrapt

Artikel 10:

 eerste alinea: "drie leden" wordt vervangen door "het wettelijke minimum aantal leden"

Artikel 19:

- dit artikel wordt vervolledigd met volgende tekst: "Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen

de aandeelhouders schriftelijk vragen stellen aan de bestuurders en aan de commissarissen, die

tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die aandeelhouders voldoen aan de

formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen

kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de

vergadering vermelde adres. De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag

vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen."

Artikel 23: dit artikel wordt vervangen door: "Ieder kapitaalaandeel geeft recht op één stem."

Artikel 31:

- punt 4 van de tweede alinea wordt vervangen door volgende tekst: "4. het saldo wordt gelijk

verdeeld tussen de kapitaalaandelen."

Artikel 33:

De laatste zin wordt vervangen door: "Het saldo wordt gelijk verdeeld onder de kapitaalaandelen."

9. volmacht te geven aan de heer Joseph De Schepper, wonende te Roosdaal, Puttenberg 2 met de mogelijkheid tot subrogatie, om alle administratieve formaliteiten te vervullen die vereist zijn ingevolge de genomen besluiten en meer bepaald om de gegevens van de gesplitste vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen aan te passen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, notaris

Neergelegd met een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van de raad van bestuur (art.560 Wb.venn.) en de coordinatie der statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2012
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor behouc 1111111 ffJI 1111! 1111111111/11111111111111/111 !II

aan h *1213~537k

Belgis Staatst:

~r i

, ~ ,;~ !i 2012

~~~ .

ii3RUSet1

Griffie

Ondernemingsnr . 0405589959

Benaming

(voluit) R MINAK

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Puttenberg 2, 1760 Roosdaal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoemingen

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering d.d. 31/05/2012

De vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurders voor een periode

van zes jaar:

- de heer François De Quinnemar, NN 68.07.12-283.58, wonende te 9800 Sint-Martens-Leeme,

Leemesteenweg 303;

- de heer Joseph De Schepper, NN 49.01.14-431.88, wonende te 1760 Roosdaal, Puttenberg 2;

Hun mandaat vervalt op het sluiten van de algemene vergadering d.d. 20/03/2018

De vergadering bevestigt dat het mandaat van haar bestuurder, mevrouw Martine De Schepper , NN 47.05.01-414.93 en wonende te 9600 Ranse, Ommegangstraat 21, niet hernieuwd wordt.

François De Quinnemar

bestuurder

Joseph De Schepper

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/07/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 29.06.2012 12231-0072-016
19/06/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ï11,q11.11t11111!III

Ondernemingsnr : 0405.589.959

Benaming

(voluit) : MINAK

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Puttenberg 2, 1760 Roosdaal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Splitsing door oprichting

Er blijkt uit het voorstel tot partiële splitsing opgemaakt op datum van 30 mei 2012 overeenkomstig artikelen

677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt

- Bij de splitsing betrokken vennootschap

1. de naamloze vennootschap MINAK met maatschappelijke zetel te Puttenberg 2, 1760 Roosdaaf ondememingsnummer 0405589959 ( partieel te splitsen vennootschap),

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MINAK DRANKEN, met maatschappelijke zetel te Puttenberg 2, 1760 Roosdaal (op te richten verkrijgende vennootschap)

Ruilverhouding.

Ter vergoeding van de inbreng per aandeel van de naamloze vennootschap MINAK wordt één (1) nieuw aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MINAK DRANKEN toegekend. De verhouding tussen de verschillende aandeelhouders/vennoten in de partieel te splitsen vennootschap zal dus juist dezelfde zijn als deze in de nieuw op te richten vennootschap.

- De wijze waarop de aandelen van de op te richten verkrijgende vennootschap worden uitgereikt.

De aandelen in de nieuwe vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze nieuwe aandelen in het aandeelhoudersregister. De zaakvoerders van de nieuw op te richten verkrijgende. vennootschap dienen hiervoor het nodige te doen binnen 4 weken na het verlijden van de notariële akte.

- Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst.

De nieuw uitgegeven aandelen van de BVBA MINAK DRANKEN zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 januari 2012.

- Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de op te richten verkrijgende vennootschap.

Vanaf 1 januari 2012 worden de handelingen van de NV MINAK boekhoudkundig geacht te zijn verricht; voor rekening van de BVBA MINAK DRANKEN, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het' gedeelte van het vermogen van de NV MINAK dat naar de voormelde verkrijgende op te richten BVBA MINAK DRANKEN overgaat

- De rechten die de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de' partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben als ook aan de houders van andere effecten dan aandelen,

In de partieel te splitsen vennootschap zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing: betrokken vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het splitsingsvoorstel.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 17)

Behoudens bijzondere machtsafgevaardigden, is de raad van bestuur nochtans geldig tegenover derden en in rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk optredend of voor wat het dagelijks bestuur' betreft door de gedelegeerd bestuurder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ainusszto

08 JUN 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Opgesteld te Roosdaal, op 30 mei 2012,

Getekend;

De heer Joseph De Scheper Bestuurder

De heer F" =nçois De Quinnemar

Bestuurde

Tegelijk ee neergelegd ; voorstel tot partiële splitsing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 12.06.2012 12164-0140-017
02/09/2011 : BL078645
02/08/2010 : BL078645
31/08/2009 : BL078645
02/09/2008 : BL078645
26/04/2007 : BL078645
21/04/2006 : BL078645
26/05/2005 : BL078645
07/07/2004 : BL078645
15/04/2003 : BL078645
22/04/2002 : BL078645
19/05/2001 : BL078645
30/05/2000 : BL078645
20/05/2000 : BL078645
28/04/1999 : BL078645
21/06/1996 : BL78645
26/06/1993 : BL78645
01/01/1993 : BL78645
01/01/1992 : BL78645
06/07/1990 : BL78645
19/04/1990 : BL78645
01/01/1989 : BL78645
09/09/1988 : BL78645
08/04/1988 : BL78645
01/01/1988 : BL78645
01/01/1986 : BL78645

Coordonnées
MINAK

Adresse
PUTTENBERG 2 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande