MINCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MINCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.804.061

Publication

03/03/2015
ÿþ Mod 2.0

7 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



iu III 1III lIN IflhII il!

*15033408*

NEERGELEGD

Grigr"ie Rechtbank van Koophan del

tetiftign.

Ondernemingsnr : os-c$.. gom 061

Benaming

(voluit) : MïNCK

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3440 Zoutleeuw, Zoutleeuwsesteenweg 14C

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerders

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte Célis te Wezembeek-Oppem, op 13 februari 2015, váór` registratie dat:

De naamloze vennootschap PS&U, met maatschappelijke zetel te 3440 Zoutleeuw, Zoutleeuwsesteenweg: 14C, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer 0463.562.703, BTW-plichtig onder het nummer BE 463.562.703.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met de volgende bepalingen: NAAM: MiNCK

ZETEL: 3440 Zoutleeuw, Zoutleeuwsesteenweg 14C

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: 18.600,00¬ vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen, zonder nominale waarde. PLAATSING VAN HET KAPITAAL: De naamloze vennootschap PS&U, voornoemd, heeft ingeschreven op de driehonderd (300) aandelen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst.

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek ' van vennootschappen, door comparante gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE10 7340 3953 6704, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door, voormelde financiële instelling op 12 februari 2015 afgeleverd bankattest dat door de notaris op het kantoor, bewaard zal worden.

De inschrijver verklaart dat het maatschappelijk kapitaal werd volgestort ten belope van 12.400,00¬ .

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december; het eerste boekjaar begint vanaf: de neerlegging van een uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank en zal worden afgesloten op 31 december 2016. De vennootschap begint te werken op heden.

RESERVES; VERDELING VAN DE WINST; VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND; SALDO: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gèsteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in. verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten.° Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van, de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Interne vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde taken, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet° vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale, volmachten mogen verlenen.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: 1. Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte, 2. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij alleen optreden, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering. Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbeperkte duur:

-de naamloze vennootschap PS&U, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer PAUWELS Tim, hiemagenoemd;

-de heer PAUWELS Tim Frans Maria, geboren te Leuven op 14 maart 1976, wonende te 3440 Zoutleeuw, Zoutleeuwsesteenweg 14/C;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen triJ'1tet Mlgise$ Sesât"stilád -a31031ZU1-5 = Annëxës dü MiiiûteurTielge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

-de heer VAN LEMBERGEN Gilles Emile Mireille, geboren te Elsene op 6 maart 1969, wonende te 1933 Sterrebeek, Tramlaan 197;

die aanvaarden en bevestigen dat de aanvaarding van hun mandaat hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Zij treden afzonderlijk op.

Hun mandaat is van onbeperkte duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

Het verwerven, inrichten, herstellen en tot waarde brengen, beheren, verhuren of laten gebruiken op alle mogelijke wijzen, van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en op te treden als vastgoedexpert. L VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van cie onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven dcor Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

-Het verwerven, inrichten, herstellen en tot waarde brengen, beheren, verhuren of laten gebruiken op alle mogelijke wijzen, van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en op te treden als vastgoedexpert, -Gyprocwerken, waaronder het plaatsen van gyprocplaten, en van tussenwanden in gipsplaten.

-Montage van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken.

-Algemene metaalconstructies, hierin begrepen de bouw van metalen draagconstructies, alsook aile montage- en demontagewerken.

-Het plaatsen van plastiekdeuren en plinten,

-Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk, evenals het plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken.

-het ondernemen van timmer- en schrijnwerk aan gebouwen, het uitvoeren van renovatiewerken en inrichten van gebouwen.

-Het plaatsen van houten vensterluiken en van luiken in plastiek.

-Plaatsing van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, vloeren en plafonds. -Het plaatsen van schutsels en valse zolderingen in hout of andere materialen.

-Plaatsing van vloerbedekking in hout of andere materialen.

-Het bedekken van trappen of skeletbouw in hout of andere materialen.

-Het voorbereiden en uitvoeren van schilder- en behangwerken.

-Het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van roerende en onroerende goederen, met uitzondering van de activiteiten van vastgoedmakelaar.

-De aan en verkoop alsmede de nieuwbouw van onroerende goederen, het verbouwen, bouwen en renoveren van deze onroerende goederen en alles wat hiermee verband houdt, alsmede het beheer van het patrimonium, Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor rekening mogen doen, met uitzondering van de hoedanigheid van vastgoedmakelaar.

-Het bevorderen en tot stand brengen van bouwkundige werken in de ruimste zin zowel in de sector van de privé-woningbouw als van industriële constructiewerken en de openbare werken.

-Het ontwerpen en opbouwen van standen op beurzen in binnen en buitenland.

-Het verlenen van diensten betreffende renovatie en inrichting.

-Het ontwerpen, overdragen van kennis, adviseren en renoveren van interieurs en gebouwen, binnenhuisdecoratie.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenge-noemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap heeft tot doel uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

r . y

Ill. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld In de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zat zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

JAARVERGADERING - TOELATING - STEMRECHT: wordt gehouden op de zetel, op de tweede vrijdag van de maand mei om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Om toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf voile dagen op voorhand de zaakvoerder schriftelijk inlichten omtrent zijn intentie aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen voor dewelke hij zijn stemrecht kan uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bénédicte Cétis, notaris.

rijiágën bij liëfliTgiscfi staats lad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Coordonnées
MINCK

Adresse
ZOUTLEEUWSESTEENWEG 14C 3440 ZOUTLEEUW

Code postal : 3440
Localité : ZOUTLEEUW
Commune : ZOUTLEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande