MIND GAMES

Société en commandite simple


Dénomination : MIND GAMES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 554.726.172

Publication

04/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1



!MM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

25 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

Grif iets Leuven,



1

Voor- 1111111111.1j11111111111111

behoudet

aan het

Belgisch

Staatsblal





Ondernemingsnr

Benaming

(voluit): Mind Games

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Honsemsestraat 50 A - 3370 Boutersem

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte de dato 10 juni 2014, dat volgende Gewone Commanditaire Vennootschap werd opgericht, eerstdaags neer te leggen ter registratie:

Oprichters: de heer Declercq Ignaas, wonende te 3370 Boutersem, Honsemsestraat 50 A, als hoofdelijk aansprakelijk vennoot en twee (2) stille vennoten.

Artikell  Rechtsvorm en Naam

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt: "Mind Games.

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3370 Boutersem, Honsemsestraat 50 A.

De zetel kan worden verplaatst naar een andere plaats in het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3- Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

o Uftvoeren van studies en verstrekken van consutting en advisering op het gebied van beheer, strategie, operationeel management, verkoop, marketing, productiservice ontwikkeling, hurnan resources en organisatie management, interim management, coaching. Dit zowel op nationaal en internationaal niveau, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

o Uitvoeren van audits en doorlichtingen, financieel, organisatorisch, operationeel.

o De levering van deze diensten aan bedrijven, organen of instellingen van publiek recht, gemengde ondernemingen, verenigingen zonder winstoogmerk, aan uitoefenaars van vrije beroepen, en in het algemeen aan elke natuurlijke of rechtspersoon en elke entiteit, zelfs indien deze laatste de status van rechtspersoon nie geniet.

o Besturen van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in, e het in de ruimste zin verlenen van bijstand en/of diensten bij, rechtstreeks of onrechtstreeks, de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van raad en adviezen op technisch, commercieel, beleidsmatig, juridisch, operationeel en financieel gebied, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat nuttig of bevorderlijk is voor het ontstaan, de uitbating, de groei of het welzijn van een onderneming, en voor de belangen van haar eigenaars en betrokkenen.

o Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

o Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know how en andere intellectuele rechten, het stellen van alle roerende, financiële en onroerende daden die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doe!, die bijdragen tot haar ontwikkeling of die vallen in het kader van het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium.

o Het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in vennootschappen en ondernemingen en het verstrekken van leningen aan deze vennootschappen en ondernemingen.

o Het beleggen, beheren en uitbaten van onroerende en roerende waarden en bezittingen.

o De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

o Het aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen.

o De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

o Publiceren en organiseren van cursussen, syllabussen en dergelijke meer, als mede het organiseren van seminaries, opleidingen en conferenties, enzovoort.

o Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van het patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst; Voor eigen rekening alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op een oordeelkundig beheer van roerend patrimonium, Zij mag onder meer beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

o De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend,

o Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen, of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij kan hierin fungeren als holdingmaatschappij.

o Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

o Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor wettelijke beperkingen.

o De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten..

o De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

o Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

o Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen onder meer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

o Tenslotte mag zij zich, ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit als mede zakelijke of persoonlijke zekerheden vestigen op haar goederen.,

o Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. ledere vennoot zat een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 5- Kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieduizend euro (3.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen, zonder vermelding van de waarde, die elk één/driehonderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

- door de heer Ignaas Declercq: 2.980,00 EUR

- door de stille vennoten: 20,00 EUR

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

- aan de heer ignaas Deciercq: tweehonderd achtennegentig (298) aandelen

- aan de stille vennoten; twee (2) aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6- Beherende en stille vennoten

De heer Ignaas Decierce is onbeperkt aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

De stille vennoten dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen.

De machten van de stille vennoten bestaan in:

- de controle van de vennootschap;

- het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

- de goedkeuring omtrent de vervreemding der financiële vaste activa;

- het stemrecht in de algemene vergadering.

Artikel 7 - Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder, de heer lgnaas Declerce, voornoemd.

Hij oefent een onbezoldigd mandaat uit, tenzij de algemene vergadering van aandeelhouders daar anders over beslist. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen warden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder beschikt over aile machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Artikel 8 - Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van aile andere vennoten.

Artikel 9 - Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

De uitoefening van de aan zijn aandelen verbonden rechten wordt geschorst tot de overdracht van deze

aandelen aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balane.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken. noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10- Boekjaar

Het boekjaar gaat in op I januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op beden en zal afgesloten worden op 31 december 2015.

Ieder jaar op 31 december zal een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden

opgemaakt

Artikel 11 - Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering met

meerderheid van stemmen.

Artikel 12 - Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voerde verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13 - Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om 19.00 uur op de maatschappelijke zetel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ledere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vo6r de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

In de vergadering van de vennoten worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij Wijziging van de statuten evenwel, is eenparig besluit van de beherende vennoten en van de stille vennoten vereist.

Artikel 14- Ontbinding - vereffening

ln geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering overeenkomstig de procedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

VOL MACHT

De oprichters verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid '1/GD Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te 1090 Brussel, Burgemeester E. Dernunterlaan 5 bus 4, of aan één van haar bedienden, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijkds bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

Opgemaakt te Boutersern op 10 juni 2014 in vier exemplaren, waarvan elke vennoot erkent er een ontvangen te hebben, het vierde exemplaar bestemd zijnde voor de registratie.

lgnaas Declercq

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MIND GAMES

Adresse
HONSEMSESTRAAT 50A 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande