MINI MODEL RAILS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MINI MODEL RAILS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.746.546

Publication

13/02/2014
ÿþ T Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111M1,111.11I11118

`o 4 FEti'" 2014

1BÇWSSa

Griffie

Ondernemingsnr : 54s-, 7 (14'. 5 ci C

Benaming

(voluit) : MINI MODEL RAILS

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BOTERWEG 7 -1740 TERNAT

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Mireille Bedert te 1740 Ternat op 29 januari 2014, ter registratie;

aangeboden, dat hierna gemelde personen :

1,De heer OEYEN, Pierre Germain, geboren te Anderlecht op 06 mei 1954, wonende te 1740 Ternat,

Boterweg 7.

2.Juffrouw OEYEN, Melanie Mutien Marie, geboren te Brussel op 15 juni 1989, wonende te 1740 Ternat,;

Boterweg 7,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt

1.Rechtsvorm en naam

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam MINI MODEL RAILS,

2.Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1740 Ternat, Boterweg 7.

3.Kapitaal  volstorting  samenstelling

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd (100):

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën.

De heer OEYEN, Pierre Germain heeft inbreng gedaan in geld van zestienduizend euro (¬ 16.000,00),i

waarvoor hem tachtig (80) aandelen zijn toegekend,

Juffrouw OEYEN, Melanie Mutien Marie heeft inbreng gedaan in geld van vierduizend euro (¬ 4.000,00),

waarvoor haar twintig (20) aandelen zijn toegekend.

Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 EUR) en op elk der

aandelen is volgestort ten belope van tweeënzestig komma vijf procent (62,5%).

4.Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

5.Doel

De vennootschap heeft tot doel in de hoedanigheid van tussenpersoon voor eigen rekening of voor rekening:

van derde, of bij wijze van deelneming, ín België of in het buitenland volgende activiteiten uit te oefenen:

" Het kopen en verkopen van speelgoed en toebehoren zowel nieuw als tweedehands dit zowel voor professionele cliënten als particulieren, zowel in binnenland als buitenland,

" Ruilhandel in speelgoed en toebehoren.

" Het beheer, administratie, het verlenen van advies en bijstand van financiële, technische, commerciële, organisatorische en administratieve aard ten behoeve van alle natuurlijke personen, verenigingen,: vennootschappen, economische groeperingen en andere, alsook het beheer van alle roerende en onroerende, goederen hem toehorend of toehorende aan derden en dit zowel in België als in het buiteland.

" De vennootschap kan dus verkopen, verwerven, ruilen, omvormen, huren, uitbaten, afstaan, andere' zakelijke rechten aangaan of toestaan en bouwen van alle onroerende goederen en alle onroerende activiteiten= realiseren, maar uitsluitend voor zover deze rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de: verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

" Het waarnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen als ook het zaakvoerderschap in andere vennootschappen.

" Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of andere, in alle: ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven,! of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

" Deze opsomming is niet beperkend, doch van aanwijzende aard.

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

6.Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere personen, zaakvoerder(s) genoemd, al dan niet vennoten,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doet, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een lasthebber ad hoc benoemen in de zin van artikel 259, 260, 261 , 264 van het wetboek van vennootschappen. Die lasthebber ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

7. Controlerecht

Het toezicht over de verrichtingen van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht over de maatschappelijke verrichtingen.

Indien de wettelijke voorschriften dit vereisen, wordt het toezicht uitgeoefend door één of meerdere commissarissen waarvan het aantal zal vastgesteld worden door de algemene vergadering, die hen benoemt en de duur van hun mandaat bepaalt.

8.Algemene vergadering

Elk jaar, op de eerste vrijdag van de maand juni, om elf uur, komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Een stem kan eveneens geldig uitgebracht worden via een volmachtdrager of schriftelijk.

9.Boekjaar

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. 10.Bestemming van de winst

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

11.Vereffeningsaldo

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

12.Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar begint op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar 2015, om elf uur.

13.Overneming van verbintenissen

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 01 januari 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

De vergadering heeft beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvcerders voor een onbepaalde duur: de heer OEYEN Pierre en juffrouw OEYEN Melanie, welke verklaarden dit mandaat te aanvaarden, en elk afzonderlijk te kunnen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. VOLMACHT

Bij deze wordt een bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan Fiskaal Advieskantoor Van Bleyenbergh, Heidestraat 31 te 1742 Ternat, teneinde alle formaliteiten te vervullen ter griffie van de rechtbank van

Sr"

koophandel, het rechtspersonenregister en het bevoegd BTW-kantoor, in of in verband met het inschrijven in het rechtspersonenregister, het bekomen van een BTW-nummer, evenals voor het bekomen van de nodige exploitatievergunningen.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Mireille Bedert te Ternat.

Tegelijk hiermee neergelegd een expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik _g vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L I

Vvar-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 30.08.2016 16529-0224-009

Coordonnées
MINI MODEL RAILS

Adresse
BOTERWEG 7 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande