MINTH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MINTH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.535.358

Publication

20/05/2014
ÿþt w~

Mua wad 11.1

[-I__.;$1111" < ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

n1111

Ondernemingsnr : 055. " 535.35 $

Benaming

(voluit) : MINTH

(verkort)"

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koo hand,- te Leuven, de 0 B MEI ZU14 DE GRIFFIER,

Griffie

DI



Rechtsvorm : BVBA

Zetel Rootstraat 53, 3080 Tervuren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Bruno Mariens te Kortenberg op 29 april 2014 (ter registratie aangeboden) dat werd opgericht: BVBA MINTH, met zetel te 3080 Tervuren, Rootstraat 53, door Mevrouw MINTEN Ruth, voornoemd, verklaart in te schrijven op 18.600 euro en verklaart inbreng te doen in geld van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400-¬ ), waarvoor haar duizend (1,000) aandelen toegekend zijn. Het nog niet volgestort aandeel van zijn inbreng bedraagt bijgevolg zesduizend tweehonderd euro (6.200,¬ ); De oprichtende partij verklaart dat twee/derde, hetzij twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd volstort. De oprichtende partij verklaart dat ieder aandeel voor minstens één/vijfde volstort is; Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, hetzij twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12,400,00 ¬ ), overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, zoals blijkt uit voormeld bankattest,

Il. STATUTEN

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid draagt de benaming "MINTH'. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3080 Tervuren, Rootstraat 53. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door samenwerking met derden

Het bedenken, ontwerpen, coördineren en realiseren van PR-, communicatie- en marketingopdrachten.

De vennootschap mag dit doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijze die haar het beste geschikt zijn of lijken. Zij zal namelijk zowel in binnen en buitenland, aile commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of de verwezenlijking ervan bevorderen.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan, En dit ailes in de meest ruime zin.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, behalve deze verboden door de wetgeving tezake.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro (E 18.600). Het is verdeeld in duizend (1000) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, maar die elk één/duizendste (111000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een bezoldiging warden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand mei om veertien uur (14u); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tilde kan een bijzondere algemene vergadering,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg :

§ 1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder/raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan warden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd,

§2, Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde wijziging van statuten slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer de algemene vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd,

Vereffening: Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

III. TIJDELIJKE BEPALINGEN  BENOEMINGEN

Het eerste boekjaar gaat in vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen door de neerlegging ter griffie op de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

De vergadering beslist als zaakvoerder voor onbepaalde duur te benoemen

Mevrouw MINTEN Ruth, voornoemd, wonende te 3080 Tervuren, Rootstraat 53;

Die hier aanwezig is en aanvaardt.

Haar mandaat is bezoldigd tot de algemene vergadering er anders over beslist. De bezoldiging zal door de algemene vergadering vastgesteld worden.

De vergadering beslist voorlopig geen commissaris te benoemen.

De oprichtende partij verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één maart 2014.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

" r " "

" ir

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap stelt bij deze ais haar bijzondere lasthebber aan, met mogelijkheid van indeplaatsstelling en met de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden : de vennootschap B-docs met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat, 27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO en aan de vennootschap Etugest & Partners met maatschappelijke zetel te Leuvensesteenweg 149 te 3070 Kortenberg voor wat betreft de aanvraag van een BTW-nummer.

Voor ontledend uittreksel; Terzelfdertijd neergelegd; expeditie van de akte;

Geassocieerd notaris Marie Chantal De Booseré

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 19.07.2016 16335-0526-016

Coordonnées
MINTH

Adresse
ROOTSTRAAT 53 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande