MIRAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIRAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.385.052

Publication

20/05/2014
ÿþMod Wond 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e egehtintveingen op 8 8 MEI 20111

iffie van de Nede

ehitigstalíg8

tbank van koophandel ussel

ter g Tech

Vol behoa

aan

Belg

Staat

i u



Ondernemingsnr : 0461.385.052

Benaming

(votult) : MIRAGE

(verkort) :

Rechtsvorm ; Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse, Meersstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE DER AANDELEN  OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO - KAPITAALVERHOGING IN NATURA OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 537 WIB  OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ONTSLAG BESTUURDER EN BENOEMING ZAAKVOERDER -- AANPASSING VAN DE STATUTEN - VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor Meester Koen DE PUYDT, geassocieerd Notaris, met standplaats te Asse, in datum van 28 maart 2014, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "MIRAGE", met zetel te 1730 Asse, Meersstraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0461.385.052.

Opgericht ingevolge onderhandse akte opgemaakt op 21 augustus 1997, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 september nadien, onder nummer 970920-331.

Waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd werden behoudens de doelswijziging in onderhandse vorm beslist op 30 juni 2005 bekendgemaakt in de bijlagen tot het 6elgisch Staatsblad van 23 augustus 2005 onder nummer 5120462.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met eenparigheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT: AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE DER AANDELEN.

De vergadering beslist om de nominale waarde der honderd bestaande aandelen op te heffen en deze te: vervangen door een fractiewaarde, waarbij ieder aandeel éénlhonderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigd.

TWEEDE BESLUIT: OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO.

De vergadering beslist het kapitaal thans bedragende honderdduizend franken om te zetten in Euro,. derwijze dat het voortaan zal worden uitgedrukt als bedragende TWEEDUIZEND VIERHONDERD' ACHTENZEVENTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (2.478,94¬ ).

DERDE BESLUIT: KENNISNAME VAN DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE DIVIDENDUITKE-RING

De vergadering verklaart kennis te nemen van de onderhandse bij-zondere algemene vergadering van 23 december 2013 welke beslist heeft tot toekenning van een dividend voor een bruto-bedrag van tweehonderd ze-veneneveertig duizend tweehonderd vijfenveertig euro tweeënzestig eurocent (247.245,62¬ ) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde vierentwintigduizend zevenhonderd vierentwintig euro zesenvijftig eurocent (24.724,56¬ ), hetzij tweehonderd tweeëntwintig duizend vijfhonderd éénentwintig euro zes eurocent (222.521,06¬ ) netto-dividend.

VIERDE BESLUIT : KENNISNAME VAN HET BIJZONDER VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN NOPENS DE VOORGENOMEN KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 313 Wetboek vennootschappen van 23 maart 2014 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging waarvan hierna sprake,

VIJFDE BESLUIT : KENNISNAME VERSLAG VAN DE REVISOR NOPENS DE VOORGENOMEN KAPITAALVERHOGING EN OMZETTING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 27 maart 2014, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VAN CAUTER-SAEYS & Co', met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst,

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten avr'Z'en van derden te veitegerwzoordigen

Verso ° Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys, bedrijfsrevisor-vennoot, met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging, waarvan de conclusie letterlijk luidt als volgt;

`De inbreng in natura ten belope van ¬ 222.521,06 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de CVOA MIRAGE bestaat uit een vorderingsrecht ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves aan de heer Geert Van den Broeck, aan mevrouw Miranda Meskens, aan mevrouw Godelieve Van Hemelrijck en aan de heer Pierre Van den Broeck.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaar-digd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhou-ding van een roerende voorheffing van 10 %;

b) Onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergade-ring van 23/12/2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de al-gemene vergadering en voor zover er geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng ln natura:

a.dDe beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b.dDe voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden metho-den van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, onder voorbehoud van de schrapping van de nominale waarde van de aandelen, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend verhoogd met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in na-tura niet overgewaardeerd is voor zover geen kapitaalverminde-ring tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 705 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap CVOA MIRAGE en worden toegekend aan de heer Geert Van den Broeck voor 649 aandelen, aan mevrouw Miranda Meskens voor 35 aandelen, aan mevrouw Godelieve Van Hemelrijck voor 7 aandelen en aan de heer Pierre Van den Broeck voor 14 aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg. BVBA I. SAEYS - bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys -- zaakvoerder'

De algemene vergadering beslist eenparig ondergetekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de revisor. Een origineel exemplaar zal gehecht blijven aan onderhavige akte samen met het verslag van het bestuursorgaan.

ZESDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist haar kapitaal te verhogen met tweehonderd tweeëntwintig duizend vijfhonderd éénentwintig euro zes eurocent (222.521,06¬ ), om het kapitaal aldus te brengen van tweeduizend vierhon-derd achtenzeventig euro vierenenegentig eurocent (2.478,94¬ ) op tweehonderd vijfenwtintig duizend euro (225.000,00¬ ), door inbreng in natu-ra van schuldvorderingen vanwege de huidige aandeelhouders, gepaard gaande met de creatie van zevenhonderd en vijf (705) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen en genietend van dezelfde rechten in de winsten vanaf 1 januari 2014.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura ingevolge de dividenduitkering waartoe werd beslist in de bijzondere algemene vergadering van 23 december 2013.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B.1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de huidige aandeel-houders zevenhonderd en vijf (705) nieuwe aandelen toegekend als volgt:

- aan de heer VAN dEN BROECK Geert: zeshonderd negenenveertig (649) aandelen;

- aan mevrouw MESKENS Miranda: vijfendertig (35) aandelen;

- aan mevrouw VAN HEMELRYCK Godelieve: zeven (7) aandelen;

- aan de heer VAN dEN BROECK Pierre: veertien (14) aandelen

TOTAAL: zevenhonderd en vijf (705) aandelen

Bijgevolg is de nieuwe aandelenverhouding thans als volgt:

- aan de heer VAN dEN BROECK Geert: zevenhonderd éénenveertig (741) aandelen;

- aan mevrouw MESKENS Miranda: veertig (40) aandelen;

- aan mevrouw VAN HEMELRYCK Godelieve: acht (8) aandelen;

- aan de heer VAN dEN BROECK Pierre: zestien (16) aandelen

TOTAAL: achthonderd en vijf (805) aandelen

ZEVENDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJ-KING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig werd gerea-liseerd en dat het kapitaal ingevolge

voormelde kapitaalverhoging daadwerke-lijk werd gebracht op tweehonderdvijfentwintig duizend euro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(225.000,00¬ ), vertegenwoordigd door achthonderd en vijf (805) aandelen, zonder aandui-ding van nominale waarde, ieder aandeel één/achthonderd en vijfste (11805ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigend. ACHTSTE BESLUIT : OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOT-SCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wet-boek van Vennootschappen heeft de vergadering kennis genomen van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013 en van het ver-slag de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VAN CAU-TER-SAEYS & C°', bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, waarvoor optreedt Mevrouw SAEYS L, bedrijfsrevisor, opgemaakt in het licht van voormeld voorstel tot omzetting van de vennoot-schap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vorm wordt veranderd naar een besloten vennootschap met beperk-te aansprakelijkheid met behoud van rechtspersoonlijkheid en zonder wijziging van het doel, het kapitaal, de reserves, alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden, minderwaarden en de bedrijvigheid. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal alle geschriften en boekhouding voortzet-ten net zoals deze tot op heden gehouden werden door de naamloze vennoot-schap.

Het inschrijvingsnummer bij het handelsregister, de BTW en de Kruis-puntbank voor ondernemingen blijft ongewijzigd behouden.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013.

De aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen wor-den verdeeld onder de vennoten van

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal. NEGENDE BESLUIT ONTSLAG VAN DE BESTUURDER EN BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER Omwille van de wijziging wordt de bestuurder, zijnde de heer Van den Broeck Geert, eervol ontslagen. Er zal kwijting voor zijn beleid worden gegeven op de eerstvolgende jaarvergadering na voorlegging van de

jaarrekening en alle wettelijk voorge-schreven stukken.

In vervanging van voormelde bestuurder wordt alhier met onmiddellijke ingang aangesteld als zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Van den Broeck Geert, voornoemd. Hij zal bevoegd zijn de vennootschap te vertegen-woordigen in en buiten rechte.

Daarnaast wordt beslist om geen commissaris aan te stellen vermits de vennootschap hiertoe niet gehouden is.

TIENDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, beslist de vergadering de vroegere tekst der statuten aan te passen als volgt:

TITEL EEN : AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

ARTIKEL 1 - VORM EN NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennoot-ischap met beperkte aansprakelijk-'heid.

Zij neemt als naam "MIRAGE".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprake-'lijk-'heid" of de initia-len "BVBA".

ARTIKEL 2 - ZETEL.

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 1730 Asse, Meersstraat 10.

De zetel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een an-dere plaats in het Vlaams of Brussels Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerders administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen, bewaar- en werkplaatsen, in België of in het buitenland oprichten.

ARTIKEL 3 - DOEL.

-Aankoop en verkoop (zowel in groothandel, kleinhandel of als tus-senpersoon in de handel) van schoenen, pantoffels, laarzen, le-derwaren, kleding, speelgoed, modeaccessoires, juwelen, ge-schenkartikelen, lingerie, gebruiksmateriaal, seizoensartikelen en gelegenheidskoopjes;

-Tussenpersoon in de handel op commissionering;

-Alle handelingen van financiële-, roerende of onroerende aard, handels-en nijverheidsactiviteiten die rechtstreeks of onrecht-streeks bijdragen tot het verwezenlijken of bevorderen van haar doel, rechireeks of onrechtstreeks beschreven in de punten 1 en 2.

-De vennootschap kan participeren in, of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die, - zij het recht-streeks of onrechtstreeks bijdragen tot het bereiken van het doel van de vennootschap;

-Het uitvoeren van elektrotechnische installaties;

-Het onderricht, entertainment en opnemen van muziek

ARTIKEL 4 - TIJDSDUUR,

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ont-binding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene verga-Bering.

Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van on-+vermogen van een vennoot.

T !TEL TWEE : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD VIJFEN-TWINTIG DUIZEND EURO (225.000,000 en wordt vertegenwoordigd door achthonderd en vijf (805) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel één/tweeduizendéénentwintigste deel van het kapitaal vertegenwoordigend.

ARTIKEL 5bis- HISTORIEK KAPITAALVORMING

" De vennootschap werd oorspronkelijk opgericht met een kapitaal van honderd duizend frank vertegenwoordig door honderd (100) aandelen, met een nominale waarde van duizend (1.000) frank.

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering ge-houden voor geassocieerd notaris Koen De Puydt, te Asse, op 28 maart 2014, werd besloten het kapitaal te verhogen met tweehonderd tweeëntwintig dui-zend vijfhonderd éénentwintig euro zes eurocent (222.521,06¬ ) om het kapi-taal te brengen van tweeduizend vierhonderd achtenzeventig euro vierenne-gentig eurocent (2.478,940 naar tweehonderd vijfentwintig duizend euro (225.000,000 door inbreng in natura van schuldvorderingen vanwege de hui-dige aandeelhouders, gepaard gaande met de creatie van duizend negenhon-derd éénentwintig (1.921) nieuwe aandelen, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, delend in de winst vanaf 1 januari 2014.

ARTIKEL 6 - AANDELEN.

Alle aandelen zijn op naam.

Een aandelenregister wordt ter maatschappelijke zetel gehouden,

Het bevat de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen, de vermelding van de verrichte stortingen, de over-drachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en ovememer, ingeval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder

en de rechtverkrij-'pende ingeval van overgang bij overlijden. "

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennoot-schap en van derden slechts vanaf de datum van hun inschrijving in dit regis-ter.

Naar aanleiding van de inschrijving in het aandelenregister wordt aan de vennoten een certificaat overhandigd als bewijs.

Iedere vennoot en belanghebbende derde mag van het register kennis nemen.

ARTIKEL 7  OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN.

De aandelen mogen op straffe van nietigheid, niet worden overgedra-gen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met in-stemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De toestemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan : 1. een vennoot; 2. de echtgenoot van de overdrager of van de erflater; 3. de bloedverwanten in rechte opgaande en neerdalende lijn.

Indien de overdracht onder levenden of ingevolge overlijden onder-worpen is aan de goedkeuring van de vennoten zal de zaakvoerder, op ver-zoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen (ingeval van overdracht onder levenden) of op verzoek van de erfgenamen (in geval van overgang wegens overlijden) de vennoten in algemene vergadering samen-roepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden.

Het voorstel tot overdracht onder levenden dient de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren te omvatten.

De weigering is niet vatbaar voor verhaal. De vennoten die zich ver-zetten tegen de overdracht, hebben maximum zes maanden te rekenen vanaf de dag van de weigering om een nieuwe koper te vinden; Indien geen nieuwe koper kan worden gevonden, zijn zij verplicht zelf deze aandelen in te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

De afkoopwaarde van de aandelen zal worden bepaald op basis van de laatste jaarrekening waarbij rekening wordt gehouden met eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt en met de evolutie van het vennootschapsvermogen sedert drie jaren. Indien geen overeenstemming kan worden gevonden wordt deze afkoopwaarde bepaald door twee Accountants, waarvan de ene wordt aangesteld door de koperen de an-dere door de verkoper.

In geen geval mag de afstanddoener de ontbinding van de vennoot-schap eisen.

De erfgenamen en legatarissen hebben recht op de tegenwaar-de van de overgedragen aandelen, indien zij niet als vennoten worden aanvaard.

ARTIKEL 8 - AANDELEN IN ONVERDEELDHEID OF BEZWAARD MET VRUCHTGEBRUIK,

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen 'ondeelbaar'. De onverdeelde eigenaars moeten zich jegens de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen. Zolang dit niet is gebeurd, warden de rechten verbonden aan deze aandelen opgeschort.

De bevoegde rechter kan op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de onverdeelde eigenaars.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtge-bruikers worden, behoudens andersluidende beslissing van de betrokkenen, alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebrui-ker(s). Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard ais de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De wande-Een die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle ei-gendom.

TITEL DRIEBESTUUR.

ARTIKEL 9 - BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 10 - BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, nodig of dienstig voor de verwe-zenlijking van het doel van de vennootschap.

Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statu-ten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, bestuurt deze alleen. Indien er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de be-voegdheid.

Ingeval een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de vennootschap, is deze gehouden de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappenen dienaangaande na te leven.

ARTIKEL 11 - VERGOEDINGEN.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

ARTIKEL 12 - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOT-SCHAP,

De zaakvoerder en indien er meerdere zaakvoerders zijn, elke zaak-voerder afzonderlijk handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap in alle omstandigheden alle daden van bestuur en beschikking te stellen binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Alle akten die de vennootschap verbinden en noch door het wetboek van vennootschappen, noch door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, zullen geldig ondertekend worden door de zaakvoerder,

De zaakvoerder mag welbepaalde bevoegdheden delegeren onder zijn verantwoordelijkheid aan zulke personen die hij zal aanduiden met geschre-ven mandaat.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, alsook alle rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij ais verwerende partij, worden geldig door één zaakvoerder ondertekend, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

ARTIKEL 13 - DAGELIJKS BESTUUR.

De zaakvoerders mogen, aan één of meerdere directeurs of zaakgelas-tigden, een bepaald gedeelte van hun bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat zij bepalen en voor een duurtijd die zij vaststellen. ARTIKEL 14 - CONTROLE.

De controle van de vennootschap wordt uitgeoefend in overeenstem-ming met het Wetboek van vennootschappen.

TITEL VI E R : ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL 15 - VERGADERINGEN EN JAARVERGADERING.

De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de eerste don-derdag van de maand juni om achttien uur.

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergade-sring gehouden op de daaropvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeen-'ge-roepen telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de zaakvoerders of commissarissen of op verzoek van vennoten die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelij-ke zetel, of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

ARTIKEL 15 - BIJEENROEPINGEN.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerders bijeenge-roepen. De oproepingen vermelden de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd.

Deze oproeping kan geschieden via een ander communicatiemiddel in-dien iedere vennoot hiermee individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk instemt.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, wor-den als regelmatig opgeroepen beschouwd. Voormelde personen kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden, verzaken om zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift ver-zonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere personen die erom ver-zoeken.

ARTIKEL 16  BEVOEGDHEID.

De algemene vergadering beraadslaagt over alle zaken die de ven-nootschap aanbelangen en die buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge ~ Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij alleen de bevoegdheden der algemene vergadering uit. Hij kan deze niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennoot-schap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 17- VERTEGENWOORDIGING.

Iedere vennoot mag zich op de vergadering door een last-hebber laten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat laatstge-'noem-de zelf vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

De zaakvoerders mogen de formule van de volmachten bepa-len en eisen dat zij minstens vijf voile dagen voor de algemene vergadering worden neergelegd op de plaats door hen aangeduid.

ARTIKEL 18 - BUREAU - ANTWOORDPLICHT VAN DE ZAAK VOERDERS EN COMMISSARISSEN Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehou-den,

ledere algemene vergadering zowel de jaarvergadering, als de buiten-gewone algemene vergadering, wordt voorgezeten door de zaakvoerder, de voorzitter van het bestuursorgaan, of, in geval van afwezigheid van deze laat-ste, door de oudste der aanwezige zaakvoer-ders, of bij ontstentenis van een zaakvoerder, door de oudste aanwezi-ge vennoot.

Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan, en duidt de vergadering één of twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter.

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ern-stig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het perso-neel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen hen gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

De notulen worden ondertekend door de zaakvoerders en de vennoten die erom verzoeken.

ARTIKEL 19 - BERAADSLAGING -AANWEZIGHEIDS-QUORUM.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voor-komen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behoudens in de gevallen door de wet of de statuten voorzien, worden alle besluiten genomen bij meerderheid van stemmen waarvoor aan de stem-ming wordt deelgenomen, ongeacht het getal vertegenwoordigde aandelen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig ge-schreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

TITEL V l J F: INVENTARIS EN ,JAARREKENING -

TOEBEDELING VAN DE NETTOWINST.

ARTIKEL 20 - BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op ééne-ndertig de-cember van ieder jaar.

ARTIKEL 21 - VERDELING VAN DE WINST.

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op die voldoet aan de wettelijke bepalingen terzake.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenreke-ning en de toe-lichting en vormt één geheel.

De jaarrekening moet binnen de zes maanden na de afsluitdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene eergade-ring.

Het bestuursorgaan heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening en de kwijting drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen be-sluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst, vermeld in de jaarre-'ke-ming, een be-drag van ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wette-lijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reserve-fonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overblijvend saldo wordt Ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die oppermachtig en bij gewone meerderheid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van af-sluiting van het laatste boekjaar het netto-actief gedaald is of ingevolge de uit-kering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die vol-gens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

T I T EL ZES: ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL 22 - ONTBINDING.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden warden door besluit van de algemene vergadering.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid am de veref-fenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wij-ze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het betboek van vennootschappen.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge ~ ARTIKEL 23 - VERVROEGDE ONTBINDING,

I. Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee traanden nadat het verlies is vast-'gesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor statutenwijzigingen zijn gesteld, te beraadsla-'gen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders zullen hun voorstellen verantwoorden in een bijzon-der verslag dat vijftien dagen voor de algemene ver-'gadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat ver-slag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt samen met de oproepingsbrief verzonden conform de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

II. Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding worden uitgesproken door één/vierde gedeelte van de terverga-'dering uitgebrachte stemmen.

III. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk mini-mumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbin-'ding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

IV, De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de ven-nootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding,

ARTIKEL 24 - VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF.

Na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het afbetaald bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven, terug te betalen,

indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zul-len de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht her-steilen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoen-de werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in speciën ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder de aandelen verdeeld,

TITEL ZEVEN: ALGEMENE BESCHIKKINGEN.

ARTIKEL 25 - UITOEFENING VAN MANDATEN

Indien een vennootschap aangesteld wordt als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, is de vennoot-schap ertoe gehouden één van haar vennoten, zaakvoerders of werknemers als vast vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van die op-dracht in haar naam en voor haar rekening, dit in overeenstemming met het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 26 - KEUZE VAN WOONPLAATS.

Voor de uitvoering van de statuten, wordt door leder in het buitenland gedomicilieerde vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, woonst-keuze gedaan in de maatschappelijk zetel, waar alle mededelingen, aanma-ningen, dagvaardingen, betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan.

ARTIKEL 27 - GEMEEN RECHT.

De partijen zijn akkoord zich volledig te gedragen naar het Wetboek van vennootschappen. De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van de vennootschappenwet worden enkel vermeld ten titel van inlichting.

Dientengevolge worden deze wetsbepalingen, waarvan niet op een geoorloofde wijze zou worden afgeweken door huidige statuten, geacht ais zijnde in de onderhavige akte opgenomen en worden de bedingen die tegen-strijdig zijn met de gebiedende voorschiften van het Wetboek van vennoot-schappen, aangezien als zijnde niet ge'schre-'ven.

Statutaire clausules die wetsbepalingen geheel of gedeeltelijk over-nemen, al dan niet in identieke bewoordingen, houden op van kracht te zijn wanneer de wetsbepalingen, waarvan zij de inhoud overnemen, worden op-geheven of versoepeld.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, in zoverre ze niet strijdig zijn met de wettelijke bepalingen,

ELFDE BESLUIT ; VOLMACHTEN.

De vergadering beslist om volmacht te geven aan de zaakvoerder alsook aan het Accountantskantoor 'CONFIRA', met vestiging te 3740 Bilzen, Stationlaan 47, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, ieder met de mogelijkheid van indeplaatstelling, voor de uitvoering van het genomen besluit en om alle wijzigingen omtrent het kapitaal kenbaar te maken aan alle overheidsinstanties zoals ondermeer de Kruispuntbank voor Ondernemingen,

De ondergetekende notaris wordt gelast met de coördinatie van de statuten.

Met het oog op dit alles zal de zaakvoerder de meest ruime bevoegd-heden hebben, en zal deze aile stukken kunnen tekenen en verklaringen kunnen afleggen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

Bijtágei bij lièt Bëlgiïe-h Saâti ilâd = 2ü1ü5/2ü1 - i nnëxës dü Miiiiiteur belge

Voot, behouden aan het Belgisch Staatsblad

- een expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering dd.2810312014.

Op re laatste blz. van Luik t3 vermelden . Recto . Naam en hoedanigherd van de instrumenterende notaris, hetzq van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten ae z¬ en van derden te veitegeri vvoordigen

Verso Naam en handtekening

~

20/09/1997 : BLB233
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0470-008

Coordonnées
MIRAGE

Adresse
MEERSSTRAAT 10 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande