MISSIAEN

Société en commandite simple


Dénomination : MISSIAEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 465.619.992

Publication

11/06/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

c;:r

Reci1'swÎaïli van l;oopha,ridct

l _2uven, c:-2,_ 3 1 MEr t 2013 L-''- Gj~~FlC lERy

Griffie

1111111,11l111. J011,1.1! 1111111

V bef)

Bei St ai.

Onciernernin snr : Benarning (voltit) :

(verkort) : Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres) 0465.619.992

MISSIAEN

gewone commanditaire vennootschap Karel Van Lotharingenstraat 1 bus 105 3000 Leuven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondervverp(en) akte : WIJZIGING NAAM - ZETELVERPLAATSING - WIJZIGING DOEL KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING JAARVERGADERING - OMVORMING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP - ONTSLAG ZAAKVOERDER-BESTUURDER BENOEMD IN COMM.V - VASTSTELLING NIEUWE STATUTEN - BENOEMING BESTUURDERS EN COMMISSARIS IN NV

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 27 mei 2013, blijkt onder meer het volgende:

1. De naam van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan "Aetos".

2. De maatschappelijke zetel werd met ingang op 27 mei 2013 overgebracht naar 3001 Leuven (Heverlee), Gaston Geenslaan 11,

3. Het maatschappelijk doel van de vennootschap werd gewijzigd zodat het voortaan zal luiden zoals hierna opgenomen in sub 8.9.

4. Na voorafgaandelijke afschaffing van de nominale waarde van de bestaande aandelen besliste de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met in totaal éénenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 51.500,00) om het te brengen op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), en dit door incorporatie in het kapitaal van eigen middelen ten belope van éénenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 51.500,00) en meer bepaald een gedeelte van de overgedragen winst voor dit bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Dientengevolge werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vastgesteld is op éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), welk bedrag volledig werd volgestort.

De wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal werden nageleefd.

5. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat deze voortaan zal plaatsvinden op de tweede vrijdag van de maand april om vijftien uur; en indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Er werd uitdrukkelijk bepaald dat deze wijziging ingaat vanaf de afsluiting van het lopende boekjaar op 31/12/2013; de jaarvergadering voor de goedkeuring van de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op 31/12/2012 heeft voor 27 mei 2013 reeds plaats gehad zodat dienaangaande ook geen maatregelen dienen te worden getroffen.

6. Na kennisname van de verslagen van het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva per 31 maart 2013, besliste de vergadering de vennootschap om te vormen in een naamloze vennootschap.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'entreprises", rechtspersonenregister Antwerpen 0439.814.826, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer PAZEN Steven, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2600 Antwerpen (Berchem), Potvlietlaan 6, luidt als volgt:

"Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2013 die de Zaakvoerder-Bestuurder van de GCV MISSIAEN heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap en onder de vorm van een

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vans de instrumenterende notaris, hetzii van de perao(o}rden)

bevoegd de rechtspersoon ion aanzien van derden te vertegemvcordigen

Verso - Naam i rr Ira~rdt e.ninr:

mad 11.1

Voor-

beperkt nazicht, werd geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld. Het netto-actief volgens deze staat aan bet

lsestginch bedraagt EUR 158.572,05 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 10.000,00. Voorafgaand

8taatsblacl aan de omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap zullen er overgedragen winsten ten

belope van EUR 51.500,00 worden geïncorporeerd in kapitaal. Wij kunnen ons evenwel niet uitspreken over de

volledigheid van de (handels)schulden.

Antwerpen, 23 mei 2013.

Grant Thornton Bedrlfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Steven Pazen

Bedriffsrevisor"

7. De vergadering stelde vast dat ingevolge de voorgaande beslissing tot omvorming van de Vennootschap er van rechtswege een einde is gekomen aan het mandaat van de enige zaakvoerder-bestuurder in functie, met name de heer MISSIAEN Lode Roger Jan, geboren te Izegem op 27 maart 1963, wonende te 8800 Roeselare (Rumbeke), Renpaardstraat 33,

8. Dienovereenkomstig de omvorming van de vennootschap in een naamloze vennootschap, werd een nieuwe tekst der statuten opgesteld waaruit onder meer blijkt:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft met als naam: "Aetos".

2. Zetel: 3001 Leuven (Heverlee), Gaston Geenslaan 11.

3, Kapitaal: 61.500,00 euro.

4. Boekiaar: Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december,

5. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de Algemene Vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste (1/20S1e) van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de Algemene Vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

6. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de Aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle Aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de Aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de Aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

7. Dagelijks bestuur: Het dagelijks bestuur van de Vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, die aaleen of gezamenlijk optreden. De Raad van Bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bevoegdheid en vergoeding.

Indien een Bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder', de titel van 'Chief Executive Officer' (CEO) (of eventueel ook Gedelegeerd Bestuurder genoemd).

8. Externe vertegenwoordiging: De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de Vennootschap jegens derden , en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de Vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee (2) Bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de Vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde Gedelegeerd Bestuurder alleen optredend en/of andere personen belast met het dagelijks bestuur die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de Vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven ' volmacht,

9, Doel: De Vennootschap heeft tot doel:

- het houden van deelnemingen in Belgische en buitenlandse vennootschappen, verenigingen of bedrijvigheden, onder welke vorm ook; de verwerving door aankoop, inschrijving of op enige andere wijze; alsook de overdracht door verkoop, omruiling of op enige andere wijze van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden; en het beheer, de ontwikkeling en het bestuur van haar portefeuille;

- het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen waarin zij (direct of indirect) participeert, en het uitvoeren van alle daartoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, kredieten, leningen, onder gelijk welke vorm en voor gelijk welk bedrag en duur, en (persoonlijke en/of zakelijke) zekerheden, de overname van vorderingen, het uitgeven van en het intekenen op (preferente) obligaties, het uitgeven van andere leningsinstrumenten, waarborgverstrekking, het verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, met inbegrip van het promoten, inrichten en organiseren van trainingen, congressen, seminaries, teambuildingsessies en soortgelijke evenementen. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- in het algemeen, alle nijverheids- en handelsverrichtingen en in het bijzonder alle activiteiten, met inbegrip van alle daarmee gerelateerde dienstverlening, met betrekking tot het ontwerpen, onderzoeken, testen,' ontwikkelen, creëren, concipiëren, assembleren, fabriceren, produceren en commercialiseren, op gebied van

Op de laatste blz. van Luik 8 verrue#den : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hebij van de perso(r)n(en) bevoegd de rechtspersoon tien aanzien van derden te ve rtegemvoordcgen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

geografische analyse en afbeelding, computer ondersteund ontwerpen en computer grafiek, van alle producten, elementen, instrumenten en onderdelen, ongeacht type, model, aard, vormgeving, uitvoering of graad van afwerking ervan, evenals van alle soorten systemen en toepassingen bestaande uit een combinatie van hiervoor genoemde elementen en toepassingen. De producten kunnen variëren van op bestelling gebouwde oplossingen tot componenten en instrumenten en de dienstverlening en de producten kunnen zowel inzetbaar zijn voor kritische toepassingen binnen een hele organisatie als evenzeer bruikbaar zijn voor kleinere, gelokaliseerde toepassingen;

- het onderzoeken, ontwikkelen, vervaardigen of commercialiseren van nieuwe producten en applicaties, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen, inclusief het uitbaten van een R&D-afdeling, met inbegrip van het ontwikkelen, implementeren, toepassen en onderhouden van aile software van welke aard ook die betrekking hebben op alle hiervoor vermelde activiteiten en producten;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, exploiteren, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en , aanverwante immateriële duurzame activa met betrekking tot hoger vermelde activiteiten;

- het ontwikkelen en realiseren van agenturen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor alle hardware, software, computerapparatuur en toebehoren, gerelateerd aan geografische analyse en afbeelding, computer ondersteund ontwerpen en computergrafiek.

Hoger vermelde opsomming en zijn niet limitatief maar exemplatief bedoeld, zodat de Vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De Vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. Zij kan in het algemeen, in België in en het buitenland, alle roerende of onroerende, commerciële, financiële of industriële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan, geheel of ten dele, te vergemakkelijken of te bevorderen.

De Vennootschap zal alle installaties en fabrieken mogen oprichten, alle apparaten met betrekking tot haar nijverheid of handel kopen en verkopen, alle roerende en onroerende goederen verwerven, huren, verhuren, omruilen of oprichten en alle intellectuele rechten en industriële en commerciële eigendommen uitbaten

De Vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel, onder meer maar niet uitsluitend door bijvoorbeeld haar grondstoffen te leveren of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De Vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De Vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, lid van een directiecomité, mandataris of vereffenaar waarnemen in en toezicht en controle uitoefenen over vennootschappen en verenigingen.

De Vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de Vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, onverminderd de mogelijkheid van de Vennootschap om die werkzaamheden in onderaanneming te laten verrichten door derden die wel beschikken over de nodige vergunningen en/of toelatingen,

1(1 Gewone algemene vergadering: De gewone Algemene Vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede vrijdag van de maand april om vijftien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende Werkdag op hetzelfde uur,

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de Vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van het eventuele stemrecht.

9. De vergadering stelde het aantal bestuurders in de Vennootschap, na haar omvorming in een naamloze vennootschap, vast op 2 en benoemde met onmiddellijke ingang tot deze functie:

a) de heer MELVIEZ Marc, geboren te Ukkel op 5 mei 1958, wonende te 1180 Brussel (Ukkel), Alphonse Xlll laan 49;

b) de heer MISSIAEN Lode, voornoemd.

Deze functies zullen allemaal eindigen na de jaarvergadering in 2019.

10. De vergadering besliste om in de Vennootschap een commissaris aan te stellen en benoemde tot deze functie voor een termijn van drie (3) jaar met dien verstande dat het mandaat zal worden uitgeoefend over de volgende drie boekjaren, met name 2013, 2014 en 2015 en een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het derde boekjaar dat hij controleert;

De burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren  BDO Réviseurs d'Entreprises", rechtspersonenregister Brussel 0431.088.289, met zetel te 1935 Zaventem, Elsinore Building - The Corporate Village, Da Vincilaan 9  Box E.6, die in deze functie zal worden vertegenwoordigd door de heer CLAEYS Bruno, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9820 Merelbeke, Axxes Business Park, Guldensporenpark 100 Blok K.

11. Er werd aan de heer GIELIS Yannick, medewerker van de geassocieerde notarissen Celfis, Celis & Liesse te Antwerpen, die in het kader van deze opdracht keuze van woonst doet op het kantooradres te 2000 , Antwerpen, Kasteelpleinstraat 59, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laetste blz van Luik E vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzi ven de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenixaordigen

Verao " Naam en haiidtelteninc,

J ~ '

mod 11.1

vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passiva, verslag bestuursorgaan, verslag

bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

On de laatste blz. ven Lr3i;; S verrnelcen nectc. - Naah an naedanighe d van de instrin nterende notaris. netti; van de perso(o)nEenti oevaegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - ivaarra en handtel.eninc

07/03/2005 : LE102029
28/04/2000 : LE102029
19/03/1999 : LEA014695

Coordonnées
MISSIAEN

Adresse
KAREL VAN LOTHARINGENSTRAAT 1, BUS 105 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande