MITH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MITH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.801.713

Publication

30/05/2014
ÿþ Md Word 11.1

J14.1471 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grltlittl ci«

Reembaez van KoOphandel

te Leuven, 2 0 MEI 2014

DE GRIFFIEP,

Griffie

in Rliinidt1111

bel 1

ai

Be

Sta



Ondernemingsnr

Benaming MITH

(voluit)

(verkort):

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: PASTOOR TILEMANSSTRAAT, 33 te 3051 OUD-HEVERLEE (SINT-JORIS-WEERT

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Yves WILLEKENS te Beersel (Lot), op 12 MEI 2014, neergelegd ter registratie op het registratiekantoor Halle 1, BLIJKT DE OPRICHTING van volgende vennootschap.

OPRICHTER : Mevrouw COPPENS Maria Magdalena Yolande Daniella, geboren te Soest (Duitsland), op 22 september 1962, wonende te 3051 Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert), Pastoor Tilemansstraat 33.

RECHTSVORM BENAMING. De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap draagt de benaming "MITH".

De woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" moeten in aile akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap haar naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL. Pastoor Tilemansstraat, 33 te 3051 Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert). De zetel moet in alle bekendmakingen nauwkeurig aangeduid worden,

DOEL. De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen van gelijk welke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- aan- en verkoop van ICT materiaal en aanverwante producten, alsook de assemblage ervan;

- herstelling van ICT materiaal en vervanging van onderdelen van ICT materiaal;

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

-alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van commerciële activiteiten en marketing. Managementvennootschap, het leveren van diensten en adviezen inzake beheer, bedrijfsvoering en alle hiermee verwante activiteiten. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

a, e De vennootschap mag voor eigen rekening alle onroerende goederen verwerven, verkopen, huren en verhuren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel; zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek, gelijkaardig of samenhangend doel met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het wetboek van vennootschappen gesteld zijn.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

DUUR. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en bekomt rechtspersoonlijkheid met ingang vanaf de neeriegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. KAPITAAL  AANDELEN. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100st") van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen is in geld ingeschreven door voormelde Mevrouw COPPENS Maria, ten belope van honderd (100) aandelen.

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap ING België, te 1000 Brussel, Marnixlaan 24, zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 8 mei 2014, afgeleverde bankattest. Deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Ieder aandeel waarop door de inschrijver werd ingeschreven is volstort ten belope van twee/derden. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12,400,00 E) en het kapitaal is volstort ten belope van twee/derden.

ALGEMENE VERGADERING. De jaarvergadering zal telkens gehouden worden op de VIERDE VRIJDAG van de maand MEI om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen váôr de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. Stemrecht -Vertegenwoordiging. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeld de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Schriftelijk stemmen is evenwel niet toegelaten voor wat betreft de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenamen, met uitzondering van de benoeming van een zaakvoerder welke kan geschieden bij gelijkheid van stemmen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders warden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvcerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen warden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 20 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten leste van de venncotschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

Het boekjaar begint telkens op 1 januari en eindigt op 31 december.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten warden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun needegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van vennootschappen.

Ce Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapiiaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. ONTBINDING EN VEREFFENING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van aile aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vernield. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De aanduiding van de vereffenaars dient ter bevestiging of homo-logatie te worden voorgelegd aan de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, dient de natuurlijke persoon dewelke deze zal vertegenwoordigen te worden vermeld in het besluit houdende de benoeming van de vereffenaar(s). Behoudens andersluidend benoemingsbesluit, zullen de vereffenaars beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder(s).

De oprichter heeft beslist het aantal niet-statutaire zaakvoerders vast te stellen op één.

Is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: Mevrouw COPPENS Maria Magdalena Yolande

Daniella, geboren te Soest (Duitsland), op 22 september 1962, wonende te 3051 Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert), Pastoor Tilemansstraat 33.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar begint op 12 ME! 2014 en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015, op het krachtens artikel 11 van de statuten

bepaalde tijdstip.

Volmacht De oprichter geeft volmacht aan de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "B-DOCS", te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat 27, om met mogelijkheid van

indeplaatsstelling alle nuttige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in

het rechtspersonenregister, voor de aanvraag van een ondernemingsnummer, alsook aile

formaliteiten bij de Kruispuntbank en de Rechtbank van Koophandel.

---VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie en uitsluitend

dienend voor de neerlegging en de publicatie in het Belgisch Staatsblad-

-

Gelijktildiq neergelegd : gelijkvormig afschrift oprichtingsakte, eensluidende kopij van het gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte, eensluidende kopij van ontledend uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

..b V

. oor-1 behouden eau het Belgisch Staatsblad

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.05.2015, NGL 23.06.2015 15209-0285-011
13/07/2015
ÿþ~ Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu 10 111



~NEERCaELEGD~,;.

P î jui1,.2015 k

~

~ eRechtbanxv

ManKo4pha~def

~ ~....~.'

Ondernemingsar: 0552.801.713

Benaming

(voiuit) : IVIITH

(verkort) :

Rechtsvorm : E3esloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor Tilemansstraat, 33, B-3051 Sint-Joris-Weert

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

Uittreksel uit het PV van de Bijzondere Algemene vergadering dd 15/06/2015

De bijzondere algemene vergadering beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar het volgende adres:

Leuvensestraat 9 bus 1, 3051 Sint-Joris-Weert

COPPENS Maria

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MITH

Adresse
PASTOOR TILEMANSSTRAAT 33 3051 SINT-JORIS-WEERT

Code postal : 3051
Localité : Sint-Joris-Weert
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande