MITHICON

Société en commandite simple


Dénomination : MITHICON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.119.736

Publication

09/10/2014
ÿþImIt111111191 N

{ j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

3

Griffie ven l<oephç,nd 3

---r--~--... ~e Leuven.

~r

Atod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0833.119.736

Benaming

(voluit) : MITHICON

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Oude Leuvensebaan 47C, 3460 Bekkevoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - Sluiting van de vereffening

De Bijzondere Algemene Vergadering van 30 december 2013 besluit de ontbinding op te starten zonder benoeming van vereffenaar en met onmiddelijke sluiting,

Volgende beslissingen werden met éénparigheid van stemmen genomen:

- Vermits de activiteiten van de vennootschap reeds enige tijd stopgezet zijn, besluit de Bijzondere Algemene Vergadering unaniem om over te gaan tot vrijwillige ontbinding en vereffening. Er wordt afgezien van de in artikel 181 van het wetboek van vennootschappen geformuleerde informatieplicht;

- Gelet op de staat van activa en passiva, dewelke door alle aanwezigen werd goedgekeurd, is er geen passiva meer aanwezig in de vennootschap. Aile passiva werden gedelgd. Het actief van de vennootschap zal worden teruggenomen door de aandeelhouders, met inhouding van de liquidatietaks. De aandeelhouders verklaren om eventuele, na sluiting van de vereffening, nog opduikende schulden te verdelen in verhouding tot hun participatie in het kapitaal van de vennootschap. bijgevolg beslist men met éénparigheid van stemmen geen vereffenaar aan te stellen en de vennootschap met onmiddelijke ingang te ontbinden per 30 december 2013;

- De zaakvoerder, de heer Tim Van Bael, biedt bijgevolg zijn ontslag aan. De Bijzondere Algemene Vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dit ontslag te aanvaarden en de zaakvoerder kwijting en décharge te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat sedert de laatste kwijting tot en met vandaag;

- De Bijzondere Algemene Vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de bescheiden en de wettelijke boeken van de vennootschap bewaard zullen worden, conform de wettelijke termijnen door de heer Tim Van bael, wonende te 3460 Bekkevoort, Oude Leuvensebaan 47C;

- De vereffening wordt gesloten, zodat de vennootschap ophoudt te bestaan.

Voor eensluitend afschrift,

Tim Van Bael, zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/02/2011
ÿþ Mad2.f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nimrgêdégd ter grïff% der :

aeGhroaYt;c van Koophandel

te Leuven, de 5

DE éR#~~4, .14N. 2011

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad











" 11019558*

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte ©%>,3 . Ae)t, , 3~ MITHICON

Gewone Commanditaire Vennootschap Oude Leuvensebaan 47C; 3460 Bekkevoort

Uittreksel uit oprichtingsakte

Op 25 oktober 2010 wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht tussen:

de heer Tim Van Bael, wonende te 3460 Bekkevoort, Oude Leuvensebaan 47C en geboren te Leuven op 01/09/1979 (790901-283.51 ), beherende vennoot, en mevrouw Hilde Van Kerkhoven, wonende te 3460 Bekkevoort, Oude Leuvensebaan 47C en geboren te Leuven op 16/07/1981 (810716-350.47), stille vennoot, met een kapitaal van 500 euro, vertegenwoordigd door 490 aandelen van de categorie A en 10 aandelen van de categorie B.

Door de heer Tim Van Bael, voornoemd, worden 490 aandelen van de categorie A onderschreven en onmiddellijk en integraal volstort in geld. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 490.

Door mevrouw Hilde Vankerkhoven, voornoemd, worden 10 aandelen van de categorie B onderschreven en onmiddellijk en integraal volstort in geld. De aandelen zijn genummerd van 491 tot 500.

STATUTEN

Artikel 1  Benaming & zetel

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap en heeft als maatschappelijke benaming "MITHICON". Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting "GCV".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3460 Bekkevoort, Oude Leuvensebaan 47C. De zetel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan.

Artikel 2  Doel

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties, waaronder zijn begrepen:

1.Het uitwerken, sturen en opvolgen van de verkoopstrategie; het bepalen van verkooptargets; het leiden van het verkoopsteam, het onderhouden van contacten met de cliënteel; het positioneren van de cliënt  onderneming op de markt.

2.Het organiseren van de werkuitvoering; het uitwerken en opvolgen van werkwijzen en methodieken met

het oog op het verbeteren van de kwaliteit, de klantgerichtheid en het rendement.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge

BïjTágën bij-héf liélgiscli StaatsbTád-- 04t02120IT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

3.Het bepalen van de financiële strategie; het beheer van de thesaurie, het bewaken van de betalingspositie, de liquiditeiten en de investeringen; het onderhouden van de contacten met de bank.

4.Het voeren van personeelsbeleid in de brede zin van het woord (het aantrekken van geschikt personeel, het uitwerken van een beloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren van medewerkers); het uitbouwen van de organisatie en de functies naar gelang de behoefte.

5.Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten. 6.1-let verlenen van administratieve ondersteuning.

Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, ontleningen, of hypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten, het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

Artikel 3  Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 4  Kapitaal en aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 500 euro en het wordt vertegenwoordigd door 490 aandelen van de categorie A en 10 aandelen van de categorie B zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt 1/500ste van het maatschappelijk kapitaal.

De maatschappelijke aandelen zijn altijd op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

Artikel 5 -- Wijziging kapitaal

Tot een verhoging of een vermindering van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering van vennoten beraadslagend op de wijze, vereist voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in het kader van een kapitaalsverhoging in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Artikel 6  Overdracht van aandelen van de categorie A

Een vennoot, houder van aandelen van de categorie A, kan zijn deelneming aan een derde overdragen mits toestemming van aile medevennoten en mits naleving van de vormen van het burgerlijk recht.

Artikel 7  Overdracht van aandelen van de categorie B

Een vennoot, houder van aandelen van de categorie B, kan zijn deelneming niet aan een derde overdragen.

Een vennoot, houder van aandelen van de categorie B, kan zijn deelneming overdragen aan een medevennoot, waarbij de prijs van de aandelen vastgesteld wordt op basis van de drie laatst opgemaakte jaarrekeningen, en waarbij wordt rekening gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt.

De prijs zal worden bepaald, behoudens akkoord, volgens de gebruikelijke normen inzake waardebepaling van aandelen, door twee deskundigen (lid van het IBR, IAB of BIBF), waarvan de ene wordt aangesteld door de koper en de andere door de verkoper.

ln geen geval mag de overdrager de ontbinding van de vennootschap eisen.

Artikel 8  Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. De zaakvoerders dienen steeds beherende vennoten te zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon..

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk optreden.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel 9  Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op 01 juli en eindigt op 30 juni (van het daaropvolgende jaar). Op het einde van ieder maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en de jaarrekening opgesteld.

-J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 10  Algemene vergadering

Jaarlijks, vóbr 30 december, wordt een algemene vergadering der vennoten gehouden, de "jaarlijkse algemene vergadering" genoemd. De jaarlijkse algemene vergadering beraadslaagt en beslist aangaande het verlenen van kwijting aan de zaakvoerder(s) en het goedkeuren van de jaarrekening over het boekjaar dat werd afgesloten op 30 juni.

Een algemene vergadering wordt samengeroepen door een zaakvoerder en wordt gehouden ten maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België die in de bijeenroeping wordt aangegeven. De bijeenroeping gebeurt hetzij elektronisch, hetzij door middel van een ter post aangetekende brief en bevat de agenda. De bijeenroeping wordt acht dagen voor de datum van de vergadering verstuurd. Indien alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn kan de algemene vergadering steeds geldig beraadslagen en beslissen, ongeacht de correcte toepassing van de bijeenroepingmodaliteiten.

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake:

-de behandeling en de goedkeuring van de jaarrekening;

-het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de

zaakvoerders;

-de bestemming van het resultaat;

-de bezoldiging van de zaakvoerders;

-het ontslag en de benoeming van de zaakvoerders;

-de wijziging van de statuten.

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandelenbezit. Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens voor de beslissingen inzake wijziging van de statuten.

Elke beslissing aangaande de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie vierden meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen. Om geldig te zijn dient bij deze stemming minimaal de helft van het aantal aandelen vertegenwoordigd te zijn.

Artikel 11  Ontbinding & vereffening

In geval van ontbinding, om welke reden en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering der vennoten de vereffenaar aanduiden en zijn/haar bevoegdheden bepalen, evenals zijn/haar gebeurlijke emolumenten en de vereffeningwijze.

De vennootschap wordt niet noodzakelijk ontbonden door het overlijden, de ontzetting, het bankroet of de kennelijk insolventie van een vennoot.

Artikel 12  Algemene bepalingen

Voor alles wat niet uitdrukkelijk in de statuten is voorzien, verklaren de partijen zich te zullen schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

'" \

OVERGANGSBEPALINGEN  BENOEMINGEN

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op de oprichtingsdatum en eindigt op 30 juni 2012. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012

Als zaakvoerder van de vennootschap wordt aangesteld voor onbepaalde duur: de heer Tim Van Bael, voornoemd.

VERBINTENISSEN TEN NAME VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één oktober tweeduizend en tien. Deze overneming zal maar effect

F_} "



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bu lagenbij fret Bëlgisch Staatsblad :0471J272011 Annexes du Moniteur belge



sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in~ de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Aldus opgemaakt te Leuven op 25 oktober 2010 in drie exemplaren, waarvan één bestemd voor de registratie

Tim Van Bael.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MITHICON

Adresse
OUDE LEUVENSEBAAN 47C 3460 BEKKEVOORT

Code postal : 3460
Localité : BEKKEVOORT
Commune : BEKKEVOORT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande