MIWAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIWAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.451.921

Publication

29/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306425*

Neergelegd

25-10-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541451921

Benaming (voluit): MIWAN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3051 Oud-Heverlee, Krekelbergstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Gwen Daniëls te Oud-Heverlee op 25/10/2013 werd een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht :

- door 1) de heer VANHOOF Wim Jos Maria, en zijn echtgenote 2) mevrouw VANHEUSDEN

Franciska Hélène Maria, samenwonend te 3051 Sint-Joris-Weert, Krekelbergstraat 14.

- onder de naam " MIWAN " met zetel te 3051 Sint-Joris-Weert, Krekelbergstraat 14;

- waarvan het kapitaal:

.achttienduizendzeshonderd euro (18.600 ¬ ) bedraagt;

.volledig in speciën geplaatst werd;

. gestort werd ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ );

.verdeeld is in 100 aandelen zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door :

a) voormelde Wim Vanhoof op 95 aandelen voor een bedrag van 17.670 ¬ , gestort ten bedrage van 5.890 ¬ , zodat nog 11.780 ¬ te volstorten blijft;

b) voormelde Franciska Vanheusden op 5 aandelen voor een bedrag van 930 ¬ , gestort ten bedrage van 310 ¬ , zodat nog 620 ¬ te volstorten blijft;

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 Wetboek Vennootschappen gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE12 7340 3809 0592 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit het bankattest afgegeven door deze instelling op 22/10/2013, dat aan haar werd overhandigd en in haar dossier bewaard zal blijven.

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot 31 december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot en met 31/12/2014) met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen en verplichtingen overneemt die sedert 1 maart 2013 al zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening;

- met jaarvergadering op de tweede zaterdag van juni om 20u (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2015);

- met als gemachtigden tot besturen een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die als volgt de vennootschap in en buiten rechte kunnen vertegenwoordigen: elke zaakvoerder afzonderlijk optredend. Tot gewone zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt benoemd : voornoemde Wim Vanhoof. Het mandaat is onbezoldigd.

- met als doel :

 De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

- Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie -, advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid hieronder begrepen het verlenen van adviezen van financiële, technische, (bedrijfs)economische, sociale, organisatorische, logistieke, commerciële of administratieve aard, adviesverlening rond IT, marketing en marketing communicatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het aanbieden van interim & change management.

- Het organiseren en geven van opleidingen in de ruimste zin van het woord.

- Het maken van studies van diverse aard.

- Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

- Het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, verhuring onder welke vorm ook, het tot stand brengen, aanpassen, evalueren, testen, implementeren, onderhouden voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle computer hard- en software, digitale en analoge apparatuur, toebehoren en onderdelen, in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van bureel artikelen ermee verband houdende.

- Het organiseren van cursussen, opleidingsseminaries, congressen, evenementen en uiteenzettingen onder meer over het gebruik en de toepassing van de producten voornoemd. - De verkoop van alle documentatiewerken, handboeken en andere pedagogische toestellen en voorwerpen.

- Het ontwikkelen en commercialiseren van specifieke toepassingssoftware.

- Het ontwikkelen en uitwerken van diverse multimediaproducten zoals onder meer fotoreportages, videoreportages en dergelijke meer.

- De ontwikkeling en hosting van websites.

- Het aanbieden en installeren van internetaansluitingen en  beveiliging.

- De exploitatie van een studiebureau belast met advisering, het begeleiden, het uitvoeren en bestuderen van automatiseringsprojecten of gedeelten daarvan.

- Overige activiteiten in de informaticasector.

- Het leiden en beheren van diverse projecten en programma s, onder meer als project manager of program manager.

- Overige zakelijke dienstverlening aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid.

- Handelsbemiddeling in de meest ruime zin van het word.

- De organisatie van reizen en reisbegeleiding.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, verhuring onder welke vorm ook van fietsmateriaal en fietsbenodigdheden.

- Het onderhouden en herstellen van fietsen.

- Het verlenen van alle diensten aan derden, alleen of in samenwerking met andere consultants. - Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen.

- Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, produktieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

Luik B - Vervolg

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

- met volgende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van winst en vereffeningsoverschot :

 Artikel 15 - Winstbestemming

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Artikel 16 - Vereffening - Benoeming van vereffenaars

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening :

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van hun benoeming.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. 

- met volgende bepaling aangaande de uitoefening van het stemrecht:

 Artikel 11 - Uitoefening van stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de algemene vergadering de uitoefening van het aan de betrokken aandelen verbonden stemrecht schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar.

Het stemrecht van aandelen bezwaard met vruchtgebruik, wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. Indien de blote eigenaar zich verzet, is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, DE NOTARIS, Gwen Daniels

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

17/03/2015
ÿþRechtsvorm : BVBA

Zetel : Krekelbergstraat 14, 3051 Oud-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng vermogensbestanddelen

Neerlegging:

- Verslag van de Burgerlijke BVBA LUK OSïYN, met als permanente vertegenwoordiger, de Heer Luk OSTYN, bedrijfsrevisor, zaakvoerder, kantoorhoudende te 3000 Leuven, Karel van Lotharingenstraat 23, de dato 29 december 2014.

- Verslag van de zaakvoerder de dato 29 december 2014.

Wim VANHOOF

Zaakvoerder

(h,71

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Ondernemingsnr : 0541.451.921 Benaming

(voluit) : MIWAN (verkort) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MIWAN

Adresse
KREKELBERGSTRAAT 14 3051 SINT-JORIS-WEERT

Code postal : 3051
Localité : Sint-Joris-Weert
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande